Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Alan Wake [Hype ja hankintahekumointi]

Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Ite luin tossa äsken Pelit-lehden arvostelun ja ihan asiallinen se oli. Vaikuttaa siltä, että tämän pelin suurimmat heikkoudet oli jo arvattavissa. Kertojaääni(kuulosti tyhmältä jo videoissa, ne "värikkäät ilmaukset" sun muut) ja sitten se yksinkertainen fakta, että haulikolla räiskivä kirjailija ei ole kovin uskottava. Ei taida päästä tunnelmallaan ja syvällisyydellään iuhan Heavy rainin tasolle. Mikä on kyllä ymmärrettävää. Kannattaa muistaa, ettei kukaan ole vielä arvostellut Alan Wakea huonosti.
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Eikun nämä HYPE ketjut ovat nykyään pelleilyä ja vittuilua varten,
Niin karskilta kuin tämä kuullostaakin niin tällaiseenhän tämä on mennyt. Kyllähän tuo hieman syö miestä kun ennen pystyi ketjuista löytämään välittömästi oikeasti jotain rakentavaa ja mielenkiintoista. Nyt tämä on vain monen sivun marmatusta samasta aiheesta, omien mielipiteiden jatkuvaa korostamista ja muille vittuilua... Mukavaahan tätä on lukea!

Enemmän positiivista ajattelua ja vähemmän sitä otsan rypistelyä. Kokeillaan tasapainoilla myös muiden ehdoilla eikä mennä vain niiden omien mielipiteiden kanssa niin jyrkästi eteenpäin. Tämä on kuitenkin meidän kaikkien yhteinen foorumi eikö vain :)

Loppuun vielä sellainen pieni aasinsilta itse aiheseen eli Alan Wakeen ja noihin super hienoihin Bright Falls-episoideihin. Eihän noita kukaan tohdi tuubista katsoa joten kiinnostaisikin tietää että milloin uusin episodi mahtaa ilmestyä marketplacelle? Meneekö ihan sattuman kaupaksi vai olisiko noille ihan julkaisupäiviä? Hitto kun en nyt uhallanikaan löydä netistä sitä saittia missä noiden julkaisut oli näytillä...
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Kannattaa muistaa, ettei kukaan ole vielä arvostellut Alan Wakea huonosti.

Tarkoitatko nyt huonoksi. Mielestäni seiskalla alkava arvosana on jo aivan onneton tämänkaltaiselle hypehirviölle ja povaa jo jonkinasteista floppia.

Ja kyllähän boxin fanipoikia kismittää, kun ei taaskaan tullut sitä napakymppiä yksinoikeus julkkarista ja pleikkarimiehet naureskelevat vieressä.
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Älä nyt viittti. Nainen varmasti pelaa/on pelannut enemmän pelejä jo työnsä puolesta kuin moni konsolifiniläinen, joten en usko että se siitä on kiinni...

..ja tämä ko. nainenhan on aivan mahtava arvostelija niille, jotka ovat hänen arvosanoistaan samaa mieltä. Jos ollaan eri mieltä, niin asia on tietenkin toinen..

Ja sama pätee lähes kaikkiin arvostelijoihin.

Jos omaa henk. koht. mielipidettä kysytään, niin arvostan Eurogamerin arvosanoja, vaikka en aina samaa mieltä olekaan (esim. Dead Space). He ovat mielestäni aika hyvin pelaajien puolella - mutta kuitenkin pitävät tiettyä kritiikkiä yllä.

IGN:ssä arvostelijat ovat vähemmän kriittisiä ja ikäänkuin enemmän "tavis-pelaajia" mielestäni. Siellä moni peli saa sitä "ysiä" ja yli (tosin ei varmaan kauhean moni saa sitten puhdasta 10:ä..).

Edge-lehti on sitten kriittisin ja tavallaan elitistisin. Ärsyttää monia, mutta toisaalta osa ajattelee että lehti uskaltaa antaa kritiikkiä.

Itse luen kombinaation: EG - IGN - Gamespot - Joystiq + lehdistä Edge, Games TM, Game Informer ja Pelaaja. Näistä saan jo ihan tarpeeksi infoa.

Mielestäni seiskalla alkava arvosana on jo aivan onneton tämänkaltaiselle hypehirviölle ja povaa jo jonkinasteista floppia.

No höpö höpö. Ehkä tuo "7" on (osalle) meille konsolinörteille jonkinlainen maailmanloppu ( ;) ), mutta floppi-puheet ovat aivan liioiteltuja. Tämä peli myy sen 2 miljoonaa, uskon kyllä siihen.

Ja kyllähän boxin fanipoikia kismittää, kun ei taaskaan tullut sitä napakymppiä yksinoikeus julkkarista ja pleikkarimiehet naureskelevat vieressä.

Pääpaino sanalla "fanipoikia". Niiden mielipiteet ovat aina tietyllä agendalla varustettuja (suuntaan tai toiseen) ja näin ollen ne voidaan nopeasti unohtaa. Ei peli voi olla hyvä tai huono vain sen takia, että omistaa vain sen yhden konsolin.

Btw. Sitten kun porukka lopulta saa pelinsä, niin on aika perustaa sille uusi ketju. Ja siellä oikeasti puhutaan pelistä jota ihmiset ovat pelanneet. Perkule. ;)
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Ei ole suurtakaan kiinnostusta tätä peliä kohtaan ainakaan täysihintaisena...
*selaa keskustelua...*
Voi hitto! Tän Hype taitaa olla liian tarttuvaa .
*Juoksee pakoon hypebakteereja*
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Loppuun vielä sellainen pieni aasinsilta itse aiheseen eli Alan Wakeen ja noihin super hienoihin Bright Falls-episoideihin. Eihän noita kukaan tohdi tuubista katsoa joten kiinnostaisikin tietää että milloin uusin episodi mahtaa ilmestyä marketplacelle? Meneekö ihan sattuman kaupaksi vai olisiko noille ihan julkaisupäiviä? Hitto kun en nyt uhallanikaan löydä netistä sitä saittia missä noiden julkaisut oli näytillä...

Tämmöstä löysin netistä:

Episode 3 - 7/5
Episode 4 - 13/5
Episode 5 - 17/5
Episode 6 - 17/5

Noi taitaa olla ne päivät, jolloin ne tulee Liveen ladattavaks.
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Eihän noita kukaan tohdi tuubista katsoa joten kiinnostaisikin tietää että milloin uusin episodi mahtaa ilmestyä marketplacelle? Meneekö ihan sattuman kaupaksi vai olisiko noille ihan julkaisupäiviä? Hitto kun en nyt uhallanikaan löydä netistä sitä saittia missä noiden julkaisut oli näytillä...
Julkkaripäivät ovat näytilla ihan Bright Falls -sivulla, kun vie hiiren jakson numeron päälle. Kolmosjakson julkkari piti alunperin olla 7. päivä, joten ehkä se tulee silloin Marketplacelle tai sitten ei.
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Sentäs jossain osataan:

alan_wake_arv_peukut.jpg
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Joohanh: Repesin tuolle "peukkulaatalle" kun näin sen tuolla edomen arvostelun lopussa. Täydellinen loppukaneetti. :D

Kysessähän oli siis todennäköisesti sutkautus yhdelle aikaisemman Alan Wake -artikkelin kommentille, jossa todettiin eDomen antavan Wakelle 10 peukkua vain suomalaisuutensa takia. Huumorintajuahan tuolla riittää, enemmän kuin täällä.
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Huumorintajuahan tuolla riittää, enemmän kuin täällä.

Jep. Hauskoja veitikoita nuo edomen sällit. Sen takia kyseinen sivusto on lempparini kaikista pelisivustoista. Konsolifin tulee sitten hyvänä kakkosena(sori jäbät. Teette hyvää duunia mutta teiltä ei pamahtele ulos niin nasevia tekstejä kuin Edomen kunkuilla).

PS: Jos minulla olisi boksi, niin ostaisin tämän pelin heti. Ihmetyttää muuten kommentit ääninäyttelystä. Minusta tuo Alanin "Pölinä" kuulostaa ihan ookoolta. Tosin en ole toki peliä päässyt sekuntiakaan pelaamaan, joten mielipiteeni rajoittuu pelkkiin pelivideoihin. Max Payneillä maineeseen nousseet jampat(Okei, on se Death Rallykin ihan hyvä) ovat taas täällä!

PC-versiota haikaillessa.... :(
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Julkkaripäivät ovat näytilla ihan Bright Falls -sivulla, kun vie hiiren jakson numeron päälle.
Tätä sivua juuri tarkoitin mutta en löydä sitä mistään. Google ei auta asiassa mitenkään tai sitten hakusanat on vääriä. Mutta mikä muukaan tuo voisi olla kuin "bright falls" "episodes" "alan wake" etc. Ensimmäinen kerta kun google on pettänyt luottamukseni...

Mutta kiitos Pirate noista päivämääristä, muistelinkin että kolmonen tulee 7pv ulos. Luulisi ilmestyvän ainakin jenkkien marketplacelle.

EDIT: Niin ja GiantBomb on julkaissut myös oman viipaleensa juustosta. Saitti sisältää myös tapansa mukaan Quicklookin pelistä mutta älkää nyt herran nimessä katsoko sitä!

Ja asiasta viitaten, onko kukaan lukenut paljonkin noita arvosteluita? Mitkä menevät sellaisessa spoileri vapaassa safe zonessa mitä voisi lukaista puhtaalla omatunnolla?
Houkutukset ovat kovat mutta pelko spoilaantumisesta on kovempi...
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Foeman:Kannattaa ehkä mieluummin odottaa pelin saapumista omaan käteen jos haluaa ihan pimennossa elää. Eihän tämänkään kauppoihin tuloon ole muistaakseni kuin about viikko. :)
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

No hei, come on! Ei niitä jaffa-keksejäkään syödä kuin pelkästään sisällön takia ;)

Kyllä pieni herkuttelu on sallittu ennen pääruokaa!

No eikun vain herkuttelemaan sitten! :D

Ei tuossa edomen arvostelussa näkynyt pahemmin mitään spoilereita(ellei kuvia oteta huomioon)

Pientä alustusta tarinasta sepiteltiin, josta on jankattu siitä lähtien kun pelistä ensin tiedotettiin jotain. Thats all for me. =)

Tosin menin aika nopsaa arvostelun läpi, enkä niin sanotusti "ajatuksen kanssa" sitä lukenut.
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Ajattelin jos menisin näin peliä kokeilematta kirjoittamaan jonnekkin sivustolle eeppisen 3 sivun arvostelun jossa suurimmaksi osaksi haukun peliä. Sitten lätkäisen arvosanaksi 10, ja tulen katsomaan kuinka mun arvostelua ylistetään tässä ketjussa :p

Kannatusta?
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Meitsikin jo ihan suu vahdossa ollut ostamassa uudestaan Xboxia , juuri tämän pelin takia. Kyllä nyt näiden revikoiden jälkeen voi huoletta vähän laittaa stoppia tälle vauhkoamiselle kun tekemistä muutenkin piisaa. :) Katsoo jos joskus jollain kaverilla tuon pääsisi pelaamaan tai ehkä se joskus PC:llekin ilmaantuu. Ei varmasti huono peli siis ole mutta ei myöskään se vuosikymmenen hitti joka yhdistää pelaamisen ja tv:n ennennäkemättömällä tavalla, jota henk. koht. sieltä odottelin, Max Payne (2) kuitenkin kun oli ja on edelleen aivan jäätävän jämäkkä peli!

Toisaalta olen hieman huvittunut ja vahingoniloinen (sori Suomi) kun näin kauan kehityksessä ollut ja valtavan hypen saattelema peli ei aivan lunastakaan paikkaansa. =D
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Nyt on jo pakko laukoa omaakin mielipidettä selailun sijaan. Hey kamoon!! Porukka jakelee täälä paskapelituomioita kuullun/ luetun perusteella. Makuasia sanoi Musti kun muniaan nuoli, mutta odottakaa nyt edes, että pääsette näkemään pelin livenä saati pelaamaan ennen stressia ja tylytystä. Tsiisos! Kain has spoken! Peace!
 
Vastaus: Alan Wake [Hype]

Toisaalta olen hieman huvittunut ja vahingoniloinen (sori Suomi) kun näin kauan kehityksessä ollut ja valtavan hypen saattelema peli ei aivan lunastakaan paikkaansa. =D

Kenelle sinä nyt olet vahingoniloinen? Suomaisille, xboteille vai peräti ihan Remedyn kavereille, jotka ovat vuosia painanut hommia tämän eteen?

Ja oikeastaan mistä olet vahingoniloinen? Siitä ettei peli ole kerännyt pelkkää 9 ja 10? Sorry nyt vaan, mutta aika idioottimaista läppää.
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom