Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelikaupat

Vastaus: Pelikaupat

Onkos asia edennyt vai onko painunut unholaan? ;)
Ei ole painunut unholaan, linjausta haetaan vielä joiltakin osin.

Lupaan, että kunhan saamme sen puristettua edes siedettävään muotoon,
niin lähetän sen henkilökohtaisesti viestinä sinulle päin. :)
 
Vastaus: Pelikaupat

No, itselläni kyllä toimii. Tiltin sivuilla oleva numero (ainakin toiminut, en vähään aikaan soitellut) ja esim. sellon tiltin numero myös.
 
Vastaus: Pelikaupat

Se tässä ihmetyttää, kun sellon ja itiksen tiltien numerot ei tunnu toimivan :D

Tuohon Sellon toimimattomuuteen on helppo kertoa syy. Sellon tilt-kauppa on lopetettu ja sen paikalla on nykyään Sony Center.

Itäkeskuksen liikkeen tilanteesta en sitten osaakaan sanoa.

J
 
Vastaus: Pelikaupat

pelaamaan.com yksi parhaista/halvimmista! Sieltä ennakkotilasin rdr:änkin vain 43e. Ahvenanmaa osastolta siis kannattaa ostaa, jopa halvempaa kuin vpdn ahvenanmaa osiossa!
 
Vastaus: Pelikaupat

Eipa noissa affenan kaupoilla mitaan merkittavia hintaeroja ole, hinnoittelu kun perustuu siihen ettei alle 10e alv kanneta. Maksimihinta nykyisella 23% alv:lla on siis 43.47e.
 
Vastaus: Pelikaupat

Osa on varmaan tän uutisen kuullut, mutta onko kukaan liikkeissä vielä käynyt. Onko kyseessä samaliike vielä vai onko kaikki liikkeet vedettu uusiksi. Onko kellää Inside tietoa tästä My Game storesta onko kyseessä vaan toimi nimi ja tuleeko liikkeitten nimeksi mikä.




Puolenkuun Pelit on myynyt pääkaupunkiseudun ja Porvoon liikkeet
6.8.2010



Uusi suomalainen peliketju My Game Store ilmoitti halukkuutensa ostaa Puolenkuun Pelien Helsingin, Tapiolan, Espoonlahden ja Porvoon peliliikkeet. Tarjous johti kauppoihin ja nämä liikkeet vaihtavat uuden omistajan alle elokuun aikana.

Verkkokauppa sekä Lahden ja Kouvolan liikkeet jatkavat vanhaan tapaan vanhan nimen alla. Aikeissamme on myös avata uusia Puolenkuun Pelien myymälöitä.

Puolenkuun Pelien leimakortit toimivat jatkossakin Lahdessa sekä Kouvolassa ja verkkokauppamme tähdet toimivat entiseen malliin. My Game Storelle siirtyvissä liikkeissä ei enää ole käytössä leimakortteja. Keskeneräiset leimakortit kelpaavat kuitenkin jatkossakin Puolenkuun Peleissä. My Game Storen alle siirtyneet liikkeet hyvittävät jo annetuista leimoista 50 senttiä per leima syyskuun loppuun saakka.

Terveisin,
- Puolenkuun Pelit ja My Game Store

Lähde: Puolenkuun Pelit pelikauppa - Paras kauppa pelaajalle!
 
Vastaus: Pelikaupat

Koska omalla paikkakunnalla ei pelikauppoja ole niin pääsääntöisesti joudun pelini ostamaan netistä. Discshop on se suosikki itselle, vaikka vähän kalliinpaa onkin kuin parissa muussa paikassa. Nopea toimitus vain on iso plussa ja että saapi laskulla kun en tykkää ennakkoon maksaa, kiitos Puolenkuun pelien huonon kokemuksen.

VPD:n Ahvenanmaa on toinen paikka josta tilailen jos jokin mielenkiintoinen uusi peli ilmestyy ja halvalla kun saa.

Sitten jos käväisen kotiseudullani niin Kokkolan Kotikatsomo on vakiopaikka josta tulee bongattua uusia ja käytettyjä pelejä erittäin edullisesti.

Ja lisänä mainittava että petyin pahasti Tuurin kyläkaupan pelitarjontaan ja hintatasoon. Joo oli siellä 3 PS3 peliä 30 eurolla mut laatu oli mitä oli. Toki sieltäki pari halpaa peliä napsin mukaani, eli Eternal Sonata 14e ja Skate 2 20e..
 
Vastaus: Pelikaupat

Vähän idioottinen kysymys.. mutta kun en löydä "peru tilausta" VPD:n sivuilta. Voisko joku auttaa?

Kannattaa laittaa heidän asiakaspalveluunsa viestiä, että haluat perua tilauksen. En tunne heidän järjestelmäänsä kovinkaan tarkasti, mutta kaikissa kaupoissa ei ole tuollaista "peru tilaus"-nappia.
 
Vastaus: Pelikaupat

Verkkokauppa.com vai VPD.fi? Kumpi lähettää nopeammin pelit Ahvenanmaalta?
 
Vastaus: Pelikaupat

Itse olen nyt löytänyt KFINin kautta Game On:in. Hyvä ensivaikutelma ainakin tuli.

Noin kuukausi sitten sieltä tuli tuo BLUR tilattua vähän alle 40 euroon sunnuntaina ja peli tuli tiistaina juuri päivää ennen kuin koulut alkoivat, joten Game On tuotti minulle vielä viimeisellä lomapäivällä iloa.

Valikoima on suhtkoht laaja. Uusimmat ja (IMO) suosituimmat pelit löytyvät ja suomalaiseksi pelikaupaksi hinnat ovat myös kohdillaan. Sivut olivat myös mielestäni selkeät. Tiesi mistä etsiä mitäkin.

Tulipa nyt myös rekisteröityä sivulle ja aikomuksena tilata NHL11 huomenna. Katsotaan kuinka hyvin kauppa toimii ennakkotilausten kanssa. Tulevatkohan ne yhtä nopeasti?
Sitten kun sen saan, käyn myös jättämässä heille Vertaa.fi sivustolle myös arvion kaupasta. Näillä näkymin se on 9-10 välillä. :)

Ainoa asia, joka ihmetyttää heidän sivullaan on tuo pieni sininen lintu, jonka yläpuolella on tyhjä puhekupla. Oletan että se on "tweet tweet" Twitter lintu.

Eikö kaupalla vielä ole omaa Twitteriä? Alkuun luulin, että se ei näyttänyt sivustoa kunnolla johtuen minun AdBlockistani, mutta testasin myös ilman Blockia, mutta tyhjää kuplaa se edelleen näytti. Facebook ryhmä kyllä on, mutta en minä mihinkään semmoiseen liity. :p
 
Vastaus: Pelikaupat

jos muistini pelaa, niin herra on P3ter :p

Muistisi näkyy vielä pelaavan. ;) Tosiaan - jos on tilaukseen tai mihin tahansa muuhun liittyen kysyttävää, voi minulta kysellä asiasta vaikka täällä kfinissä yv:llä. :)

Ainoa asia, joka ihmetyttää heidän sivullaan on tuo pieni sininen lintu, jonka yläpuolella on tyhjä puhekupla. Oletan että se on "tweet tweet" Twitter lintu.

Eikö kaupalla vielä ole omaa Twitteriä? Alkuun luulin, että se ei näyttänyt sivustoa kunnolla johtuen minun AdBlockistani, mutta testasin myös ilman Blockia, mutta tyhjää kuplaa se edelleen näytti. Facebook ryhmä kyllä on, mutta en minä mihinkään semmoiseen liity. :p

Tuossa twitter-linnussa oli jotain bugia, jonka takia se ei näyttänyt mitään. Tuossahan pitäisi näkyä uusin tweet. Twitter tällä hetkellä jäänyt meillä vähän taka-alalle, kun se ei ole Suomessa oikein vielä kerännyt suosiota, mutta jatkossa panostetaan sinnekin enemmän.

Kiitos tuestanne!
 
Vastaus: Pelikaupat

Osaako kukaan sanoa onko Tiltillä enää fyysisiä liikkeitä olemassa? Ainakin Sello ja Itäkeskus on poissa pelistä, mutta mikä lienee esim. Lahden Trion tilanne? Reachi pitäisi ennakkovarata vaihtotarjouksella, mutta netin välityksellähän se ei toimi. Melko heikkoa on myös tiltin sivujen tiedotus liikkeistä.. Aamulla olisi tarkoitus käydä Lahdessa, mutta ei huvittaisi tehdä turhaa reissua Trioon. Lähtökin on niin aikaisin aamulla, että ei sen kummemmin ehdi liikkeeseen soittelemaan, joten jos jollain olisi edes melko luotettavaa tietoa liikkeen tilanteesta ja sen täällä jakaisi, olisin kovin kiitollinen.
 
Ylös Bottom