Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelikaupat

Ostan pelit Discshopista!

Hei,

Mistä muut yleensä löytää pelejä halvalla ja nopeasti?

Itse ostan pelit yleensä discshop.fi sivulta ja olen kyllä tosi tyytyväinen siihen nettikauppaan. Hinnat ovat kohdallaan ja yleensä saan tilaukseni yhdessä päivässä.
 
Vastaus: Ostan pelit Discshopista!

Verkkokauppa.com, konsolinet.fi, blahdvd.com, cdon.com, play.com. Cdon ei nyt kovin nopea ole, mutta ajoittain ollut kohtuu hinnalla pelejä. Blah on nopea ulkomaiseksi liikkeeksi, nopeammin tulee kuin naapurimaasta cdon.com.
 
Vastaus: Ostan pelit Discshopista!

Itse tykkään mieluiten asioida suoraan pelikaupassa yleisimmin se on ollut Gamestop mutta netistä tilatessani puolenkuun pelit on ollut luetettava.
 
Vastaus: Ostan pelit Discshopista!

Suomesta: verkkokauppa.com Ahvenanmaa
Ulkomailta: thehut.com ja zavvi.com
 
Vastaus: Pelikaupat

Coolshop.fi toimi erittäin hyvin. Dirt 3 tuli kahdessa päivässä Affenanmaalta. Emailiin tosin ei tullut mitään varmistusta tunnuksien teosta ja sivuilla tilauksen tila oli koko matkan ajan "prosessoi". Nopea toimitus kuitenkin on tietenkin se pääasia.
 
Vastaus: Pelikaupat

Ideaparkissa liikkuvien kannattaa käydä Swamp Musicissa tsekkaan, siellä myydään nykyään myös pelejä. Esim. uutuudet 10e halvemmalla kun gamestopista (lähes järjestään). Melkein myös kaikkia vanhempia.
 
Vastaus: Pelikaupat

En pikaisella haulla löytänyt tästä mainintaa täältä. Pelien ALV-kierto Ahvenanmaan ja Jerseyn kautta loppuu 2013 kun verotettavan arvon minimi laskee 43:sta 22:een euroon. Lakiesitykseen sisältyi maininta siitä että rajaa voidaan entisestään laskea jos verkkokaupoista tilaaminen ei vähene. Tuskin mikään firma alkaa myydä uusia pelejä 22e:llä, eli se siitä. Koskee toki DealExtremeä ja kaikkia muitakin EU:n veroalueen ulkopuolisia.

Tulli - Arvonlisäveron minimikantoraja tavaran maahantuonnissa laskee 5 euroon 1.1.2013
 
Vastaus: Pelikaupat

Ei tietenkään ala heti julkaisun jälkeen, mutta pelin hinnan lähtiessä laskuun se pudonnee sitten rivakasti tuonne 22€ alle. Sopii ainakin itselleni mainiosti, kun pelaamattomia pelejä on kuitenkin aina sen verran jonossa ettei uutuuksia tarvitse välittömästi hankkia. Parempi toki olisi jos tuollaista muutosta ei tulisi, mutta eipä tämä mikään katastrofi kuitenkaan ole.
 
Vastaus: Pelikaupat

Pelien halpamyynti Ahvenanmaalta loppuu | Kymen Sanomat

Ahvenanmaalta voi tilata muun muassa konsolipelejä manner-Suomen verkkokauppoja halvemmalla.

Vuoden 2013 alusta Ahvenanmaan hintaetu on historiaa, sillä eduskunta on tänä vuonna hyväksynyt lakimuutoksen pienimmästä perittävästä arvonlisäverosta. Lakimuutoksen jälkeen pienin perittävä arvonlisävero on viisi euroa nykyisen kymmenen sijaan.

— Tällöin arvonlisäverottomasti tilattavien tuotteiden hintaraja tippuu 22 euroon. Koska kaikki pelit maksavat tätä enemmän, myynti Ahvenanmaalta todennäköisesti loppuu kokonaan, sanoo Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

Seppälä ei kerro, kuinka suuri osuus Verkkokauppa.comin pelimyynnistä Ahvenanmaan-myynnillä on. Verkkokauppa.comin lisäksi ainakin pelikauppa vpd.fi myy arvonlisäverottomasti Ahvenanmaan kautta.

Ahvenanmaalta on voinut tilata, ja voi vielä reilun vuoden tilata arvonlisäverottomasti alle 43,48 euron lähetyksiä. Verovapaasti on myyty pelien lisäksi vaatteita, leluja, muistikortteja, piilolinssejä, elokuvia, kirjoja, värikasetteja, monenlaisia teknisiä laitteita.

Lakimuutos tehtiin, koska valtiovarainministeriön mielestä verovapaat tuotteet vääristävät kilpailua ja vievät valtiolta vuosittain 15—20 miljoonaa veroeuroa.

Todella tehokas muutos :D Tilaukset siirtyy sitten kokonaan Britteihin.
 
Vastaus: Pelikaupat

Eiköhän Amazonista saa tohon reiluun neljäänkymppiin jatkossakin.
Jeps, tuskinpa tulee vaikuttamaan oikeastaan yhtään mihinkään. Brittien Amazon on jo tänäkin päivänä ihan kilpailukykyinen vaihtoehto noille veroparatiisifirmoille jopa kaikesta lakisääteisestä byrokratiasta huolehtienkin. Eivät ehkä revi ihan samanlaista katetta kuin nuo kikkailijat mutta myynnin määrällähän se näppärästi kompensoituu.
 
Vastaus: Pelikaupat

Pitääkin sitten alkaa hankkimaan pelit ulkomailta. Suomalaisten kauppojen kiskurihintoja en enää suostu maksamaan.
 
Vastaus: Pelikaupat

Tilaukset tulille vielä kun voi!

Joo, mutta ei. Amazoniin vain suunta.

Tosin, ehkä tämä on ihan hyväkin näin suurkuluttajan osalta, tulee ehkä jotain harkintaakin noihin pelien hankintaa, kun ei riistohinnalla saada ostettua koko kauppaa tyhjäksi. ^^
 
Vastaus: Pelikaupat

Tilaukset tulille vielä kun voi!
Huomatkaa, että tuo Ahvenanmaata koskeva verotusmuutos astuu voimaan siis 1.1.2013, ei vielä ensi vuoden alusta. Aikaa halpojen ahvenien kalastamiselle on vielä kokonainen vuosi ja vähän päälle.
 
Vastaus: Pelikaupat

Sanokaas mikä järki tuossa 0% alvissa edes oli? Miksei kilpailukykyä voi kasvattaa ihan pienemmällä alvi prosentilla? Eli olisi vaikka vain muutama prosentti, niin vaikka tavaraa myydäänkin niin valtio saisi edes jokusen roposen verotuloina.
 
Vastaus: Pelikaupat

Sanokaas mikä järki tuossa 0% alvissa edes oli? Miksei kilpailukykyä voi kasvattaa ihan pienemmällä alvi prosentilla? Eli olisi vaikka vain muutama prosentti, niin vaikka tavaraa myydäänkin niin valtio saisi edes jokusen roposen verotuloina.
Eipä noissa nyt vain järkeä taideta hirveästi käyttää. Kun tuota lakiesitystä lueskeli niin alunperinhän koko verovapaus on vuoden miekka ja kivi lauttaliikenteen taxfree-peruja ja postimyynnin osalta on aina oletettu, että kuljetuskustannukset tulisivat niin kalliiksi, ettei tuolta vähäarvoista tavaraa kannata edes tilata. Internet-shoppailun ja dedikoitujen Ahvenanmaavarastojen myötä homma pääsi kuitenkin riistäytymään niin pahasti käsistä, että päättivät suitsia sitä nyt sitten näin.

Sikäli kyllä hymyilyttää, että tuon esityksen mukaan "pienimmän kannettavan arvonlisäveromäärän alentamisen 5 euroon voidaan karkeasti arvioiden lisäävän valtion arvonlisäverotuloja 15—20 miljoonalla eurolla vuodessa" mitä hieman rohkenee epäillä. Todennäköisemmin toiminta taitaa loppua kokonaan ja pennoset valuvat sitten muualle Eurooppaan. Eipä sillä, että valtiolle tuolta nytkään olisi (ainakaan useimmilta pelaajilta) mitään päätynyt.
 
Vastaus: Pelikaupat

Ja kyllä ainakin itsellä menee niin, että nyt tilaan 20-30 peliä vuodessa ahvenanmaalta, niin jatkossa tilaan ehkä 10 peliä mantereelta. Valtio kun kuvittelee, että ihmiset ostaa saman määrän pelejä jatkossakin, mutta maksavat siitä tupla hinnan, joka tekee vuositasolla useita satoja euroja enemmän.
 
Ylös Bottom