Jäsenen _HeZaH_ uusimmat tuotokset

 1. H

  PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

  Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset) Menee kyllä hankintaan. Sen verta mukavalta menolta näyttää. :)
 2. H

  Uncharted 4 - A Thief's End

  Vastaus: Uncharted 4 - A Thief's End (10.5.2016) Uc: Collection pelattu läpi ja kaivattu juurikin enemmän sitä seikkailua ja ongelmanratkontaa, vähemmän cover shoottingia. Noh, 10:s päivä nähdään, josko Hubahalli saa lähetettyä ajoissa pelin postiin.
 3. H

  Ratchet & Clank (2016)

  Vastaus: Ratchet & Clank (2016) Ok, pitääpä tutkia asiaa. Kankealtahan tuo on tosiaan tuntunut Gladiatorin jälkeen, kun hyppynappi defaulttina siinä x:ssä.
 4. H

  Ratchet & Clank (2016)

  Vastaus: Ratchet & Clank (2016) Saako tähän vaihdettua hyppynapiksi L1:n? Kun hyppii, niin tähtäys on hankalaa. Gladiatorissa se hyppäs L1:stä, joten oli paljon helpompi tähdätä ja hyppiä yhtä aikaa.
 5. H

  Battlefield 4

  Vastaus: Battlefield 4 Ps4 alustana. Tatteina toimii Kontrolfreekin ultrax oikeassa, vasemmassa alpha. Kysymys kuuluukin, että mikä olisi hyvä "yleispätevä" senssi sekä lyhyelle, että pitkälle kantamalle? Tällä hetkellä se on 35. Aikaisemmin pelattu bäfää pc:llä, jossa hiiren dpi oli sen...
 6. H

  Ratchet & Clank (2016)

  Vastaus: Ratchet & Clank (2016) Saavatko sarjan fanit tästä jotain konkreettista hyötyä, vai miten tämä varsinaisesti on sarjan faneille hyvä uutinen? :) Hyvä uutinen olisi tosiaan se, että muistakin osista tulisi remaket ps4:lle. (niitä odotellessa) ;)
 7. H

  PS4 Pro

  Vastaus: PlayStation 4k (NEO) Nyt on kyse kuitenkin "samasta" konsolista, joka on varustettu tuplasti nopeammalla gpu:lla.
 8. H

  PS4 Pro

  Vastaus: PlayStation 4k (NEO) No, jos neo versio pyörii paremmin sekä näyttää paremmalta, niin eikö se kastijako ole juuri tapahtunut?
 9. H

  PS4 Pro

  Vastaus: PlayStation 4k (NEO) Tässä tapauksessa wanhan pleikkarin sai päivitettyä "uudeksi" suhkot edullisesti ja helposti (itsekin kaksi ps2:n verkkokorttia ostaneena). Ps4:sta taas et pysty päivittämään 4k:ksi, muuta kuin ostamalla kokonaisen konsolin.
 10. H

  PS4 Pro

  Vastaus: PlayStation 4k (NEO) http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/developers_criticize_the_ps4_5_ps4k/1 Eipä pelintekijätkään tunnu olevan tähän ratkaisuun tyytyväisiä.
 11. H

  Ratchet & Clank (2016)

  Vastaus: Ratchet & Clank (2016) SuomiPsn:stä irtoaa näköjään 34,95€.
 12. H

  PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

  Vastaus: Tulevat pelit (huhut, uutiset) Onko tuo graafisesti parannettu versio?
 13. H

  PS4 Pro

  Vastaus: PlayStation 4k (NEO) Ei toki, mutta kyllähän se on "pakko" päivittää, jos tosiaan saa lisää fps:iä päivityksen myötä tulevissa peleissä. :)
 14. H

  PS4 Pro

  Vastaus: PlayStation 4k (NEO) Tuossa nyt menee vain konsoleiden idea, jos muutaman vuoden välein saa "päivittää" omaa laatikkoaan. Rupeaa muistuttamaan jo liikaa pc-pelaamista.
 15. H

  PS4 Pro

  Vastaus: PlayStation 4k (NEO) Meneekö tämä nyt pian siihen, että pelaajat voivat itse vaihtaa "näyttis"-moduulin tai vaikkapa "ram-moduulin" parempaan? Pc-pelaaminen, anyone? :)
Ylös Bottom