Jäsenen kuuuno uusimmat tuotokset

 1. K

  Battlefield 1

  Vastaus: Battlefield 1 https://youtu.be/jF9WcmiAAbE pientä menoa Fort de vauxissa.
 2. K

  Battlefield 4

  Vastaus: Battlefield 4 Tuli hankittua nelonen BF1 rinnalle kun alkoi ykkönen hieman kyllästyttämään 208h tahkoamisen jälkeen. Pelaajia näyttää nelosessakin löytyvän jonnin verran, mutta pelimuotoja löytyy vaikka jos jonkinmoista! Rushia ja konkkaa tuli hakattua muutama tunti ja ihan mukavaa...
 3. K

  PS4: Lisälaitteet ja tarvikkeet

  Vastaus: Lisälaitteet ja tarvikkeet Itse hankin Razer Raijun hajonneen DS 4 v.2 tilalle ja lyhyen kokeilun (BF1) jälkeen ihan tyytyväinen. Hinta tosin on suolainen vrt. DS, mutta ominaisuuksia taas löytyy enemmän. 4 extra nappia jotka saa ohjelmoitua helposti ja nopeasti oli yksi mikä itseä...
 4. K

  Battlefield 1

  Vastaus: Nat/ryhmächat ongelma DNA:lta sekä Elisalta (Mahdollisesti myös muilta) pystyy tilaamaan julkisen IP-osoitteen jonka jälkeen keskustelu onnistuu.
 5. K

  PS4: Lisälaitteet ja tarvikkeet

  Vastaus: Lisälaitteet ja tarvikkeet https://www.kontrolfreek.com/ tuolta tilasin nuo FPS Freek Galaxyt, on hyvät ainakin bäfään. Kesti n. 4 viikkoa ja muutaman euron tulliverot päälle.
 6. K

  PS4: Lisälaitteet ja tarvikkeet

  Vastaus: Lisälaitteet ja tarvikkeet 4K näyttöä 28" - 40" olen hakemassa ps4 pro:lle, onko kokemuksia yhteensopivuuksista kun ilmeisesti joitain ongelmia on ollut tiettyjen näyttöjen kanssa?
Ylös Bottom