Jäsenen lohottaja uusimmat tuotokset

 1. L

  Xbox One -hankintaketju (hintatiedot yms.)

  Vastaus: Xbox One -hankintaketju (hintatiedot yms.) CDON näyttää ottavan aikansa noiden lähetystensä kanssa. Jo tiistaina tuli ilmoitus, että konsoli olisi laitettu postiin, mutta Itellan seurannan mukaan mitään liikehdintää suuntaan tai toiseen ei ole tuon jälkeen tapahtunut. Edit: Heh, ja...
 2. L

  Xbox One -hankintaketju (hintatiedot yms.)

  Vastaus: Xbox One -hankintaketju (hintatiedot yms.) Pitänee peruuttaa tuo Verkkiksen Day One -tilaus ja jäädä odottelemaan millaista pakettia Microsoft meinaa keväällä tänne Suomeen päin tuoda. Ei oikein tuon tiedotteen jälkeen haluaisi ostaa sikaa säkissä, varsinkin jos virallisen julkaisun...
 3. L

  Miten päin pidätte boxianne?

  Vastaus: miten päin pidätte boxianne? Vaakatasossa tuo makoilee. Eipä tuo oikein muuten näyttäisi nykyisen televisiopöydän kanssa kovin esteettiseltä.
 4. L

  Oscar-veikkauskilpailu 2008

  Vastaus: Oscar-veikkauskilpailu 2008 Paras elokuva: -No Country for Old Men: Ethan Coen, Joel Coen, Scott Rudin Paras miespääosa: -Viggo Mortensen (Eastern Promises) Paras naispääosa: -Laura Linney (The Savages) Paras miessivuosa: -Javier Bardem (No Country for Old Men) Paras...
 5. L

  Blade Runner: Final Cut (2007)

  Vastaus: Blade Runner: Final Cut (2007) Citymarketissa yllätyin positiivisesti 12.95 hintalappuun.
 6. L

  Xbox 360:n hajoamisprosentti

  Vastaus: Xbox 360:n hajoamisprosentti Tänään lähti 15.12.05 ostettu boksi Saksaan kolmen punaisen valon säestämänä. Nimimerkki: lohottaja Koneita hajonnut: 1kpl Löydynkö listalta: en
 7. L

  Knight Rider (2008)

  Vastaus: Knight Rider (2008) Mitäs pelleilyä tämä uusi auto oikein on? Ei Knight Rider ole mitään ilman Trans Amia, sen osoitti jo Knight Rider 2000.
 8. L

  Xbox 360 -pelien julkaisupäivä-/hinta/saatavuuskyselyt tänne

  Vastaus: Xbox 360 -pelien saatavuuteen liittyvä keskustelu Kuinkahan paljon noita Gears of Warin Collector's Editioneja on tulossa kivijalkakauppoihin, vai ovatko kaikki menneet jo ennakkoon? Halo 2:en tapauksessa noita metallibokseja tuli kauppoihin ainakin ihan tarpeeksi, mutta kuinka GoW:n...
 9. L

  Vanhojen xbox-pelien yhteensopivuus-ongelmia

  Vastaus: Vanhojen xbox-pelien yhteensopivuus-ongelmia Alkuperäisellä Boxilla on kuitenkin vielä niitä loistavia pelejä, joiden soisi toimivan 360:llä. Minä odotan edelleen sitä Metal Gear Solid 2-tukea :mad: .
 10. L

  The Elder Scrolls IV: Oblivion

  Vastaus: The Elder Scrolls IV: Oblivion Minullakin kävi samalla tavalla, vartijat vaativat heti maksua vaikka mitä yritin tehdä. Oli pakko sitten mennä tuo kohta fast travellilla, kun muuten tuli varkaudesta merkintä tilastoihin.
 11. L

  Melko kallis!

  Vastaus: Melko kallis! Eniten minua näissä ihmetyttää se, että nuo "väärät hinnat" ovat olleen sivuilla jo vaikka kuinka kauan, eikä niitä olla vieläkään korjattu.
 12. L

  Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter

  Vastaus: Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter Peli tuntuu ainakin menevän kuin kuumille kiville täällä Porissa, kun useiden kauppojen koluamisen jälkeen en löytänyt yhtään kopiota kauppojen hyllyiltä. No, pitää yrittää huomenna tai ensi viikolla uudelleen.
 13. L

  Rainbow Six: Vegas

  Vastaus: Rainbow Six: Vegas Jos rehellisiä ollaan, niin minä en ainakaan ala liikoja odottelemaan, jos kyseessä on vain konsoleille ilmestyvä peli ja Vegasi jatkaa samoilla linjoilla kuin Lockdown. Ei maistu, ei sitten millään Raven Shieldin jälkeen tuollainen roska.
 14. L

  Xbox 360 -ongelmathread

  Vastaus: Xbox 360 ongelmathread Minulla on parin kiekon kanssa tuo tullut myös ilmi, mutta vain silloin, kun leffa on ollut pausella muutaman minuutin. Kohtausvalikkoon meneminen ja elokuvaan takaisin palaaminen kuitenkin auttaa minun tapauksessa.
 15. L

  Live silver-taso

  Vastaus: Live silver-taso Silver-jäsenyydellä ei voi pelata netissä. Huhuja on liikkunut siitä, että tulisi viikonloppuja, jolloin myös silver-jäsenet voisivat pelata, mutta näitä huhuja ei olla Microsoftin suunnalta vahvistettu.
Ylös Bottom