Jäsenen Nurmoon Banaani uusimmat tuotokset

 1. N

  Red Dead Redemption 2 -keskustelu

  Itse olen tuon trapperin tuolta länsimapista löytänyt puumajahdissa. Onneksi sielläkin päin on, ettei tarvitse kuljettaa ruhoja/nahkoja toiselle puolen mappia. Ja sitten tuohon legendary eläimiin. Niitä ei ole pakko viedä trapperille. Ainoastaan saa rahaa, kun ne myy. Mutta jos rahaa on...
 2. N

  Ultimaattisen pelitelkun metsästys

  Ai hittolainen kun on nätti tämä XF9005! Varsinkin nyt kun laitoin sen seinälle! Ja ei tässä kuvakulma ole niin tarkka, vaikkakin on VA paneeli. Ihan näkyy värit ilman vääristymiä normaalissa olohuonekäytössä. Eikä pahemmin vääristä vaikka sivusta katsoisi.
 3. N

  Red Dead Redemption 2 -keskustelu

  Strawberryn lähellä, Big Walleyn länsipuolella, ihan mapin rajassa löytyy myöskin trapperin teltta. Alueelta löytyy myös puumia.
 4. N

  Red Dead Redemption 2 -keskustelu

  Ei tarvii nousta hepan seljästä tehdäksesi leirinuotiota.
 5. N

  Red Dead Redemption 2 -keskustelu

  Itseäni ei haittaa ohjauksen kankeus. Tottunut siihen GTA aikoina. Mutta eräs asia ärsyttää yli kaiken ja saa harmaita hiuksia on se että en saa juostua leirissä. Hemmetti kun edes kävelisi edes hieman rivakammin, niin olisi parempi, vaan ei- se perkeleen Arttu laahustaa.
 6. N

  Ultimaattisen pelitelkun metsästys

  Itse olen viikonloppuna hakemassa 65" XF9005. OLEDia en ole enää edes harkinnut, koska 100% varma burn in jossain vaiheessa sille koittaa. 55" saa tonnilla verkkiksestä.
 7. N

  Red Dead Redemption 2 -keskustelu

  Onko kukaan löytänyt valkoista arabialaista? Ei meinaa spawnata itelle millään tuolla Lake Isabellan luona..
 8. N

  Red Dead Redemption 2 - Hype ja muu pelin julkaisua edeltävä vouhotus

  Vastaus: Red Dead Redemption 2 [Syksy 2017] Toivottavasti tulee reippaasti mielenkiintoista pelaamista, jottei ihan heti ole peli läpi. RDR oli The peli silloin aikoinaan ps3 aikoina. Toivottavasti tämän online tulee tosin saamaan paremman tulevaisuuden, mitä RDR online.
 9. N

  Retrostelut

  Vastaus: Retrostelut Omat retrostelut alkoi kun 2 viikkoa sitten löytyi lapsuuden kodista vanha sotaratsu! Ai että tätä ilon päivää! :)
 10. N

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Vastaus: The Witcher 3: Wild Hunt Eipä se kuule auta kesken peliä vaihtaa? Vai olenko väärässä? (Trophy siis mielessä)
 11. N

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Vastaus: The Witcher 3: Wild Hunt Eniten itteäni ärsyttää kun aloitin uusintakierroksen, mutta toiseksi vaikeimmalla [emoji37]
 12. N

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Vastaus: The Witcher 3: Wild Hunt HUHHUH! Card collector trophy! Tulihan se sieltä! Nyt voi jatkaa pelin pelaamista taas :)
 13. N

  Keskustelua PS4-ohjaimien ongelmista

  Vastaus: Keskustelua PS4-ohjaimien ongelmista Grafiitti. Iänvanha kikka esim automaailman voiteluissa. Että ei tuo nyt ihan hatusta vedetty ole. :cool:
 14. N

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Vastaus: The Witcher 3: Wild Hunt Tuo yrttikauppa on muuten hanurista, kun jos meinaa litkut ja pommit saada valmistettua. Pitäisi näyttää vaikka kaupassa että mitä ei ole inventaariossa.
 15. N

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Vastaus: The Witcher 3: Wild Hunt Mulla on kolme punaista mutageenia ja yksi sininen mutageeni ja kaikki keltaiset aktivoitu. Täällä siis on panostettu suoraan miekkataisteluun ja signeihin. Yhtään alkemiaa ei ole. Pitäis nollata kaikki, ja miettiä jotain muuta. En tosin jaksaisi aivan...
Ylös Bottom