Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation VR-pelit

Onkos tuota DriveClubin VR peliä joku kokeillut? @Nisupulla ainakin mainitsee pelin tämän ketjun aloitus sivulla.

DriveClubia kokeilin joskus niin se ei niin iskenyt.
Gran Turismossa se VR moodi on mitä on. :/

Dirt Rally on omalla tavallaan loistava mutta jos haluaisi ihan autoa vastaan ajaa.
 
Viimeksi muokattu:
Onkos tuota DriveClubin VR peliä joku kokeillut? @Nisupulla ainakin mainitsee pelin tämän ketjun aloitus sivulla.

DriveClubia kokeilin joskus niin se ei niin iskenyt.
Jos ei tavallinen DRIVECLUB kolahtanut, VR-versiokaan tuskin tilannetta muuttaa. Se on hyvin pitkälti samanlainen, mutta huonommilla grafiikoilla ja muutenkin karsitulla sisällöllä. Kaiken kukkuraksi se on niitä (onneksi) harvoja VR-pelejä, jotka saavat itselle huonon olon vielä näin 1,5 vuoden PSVR-kokemuksen jälkeenkin.

Sen sijaan kannattaa antaa DRIVECLUBille mahdollisuus siinä PSVR:n Cinema Modessa. Näyttökoon kun asettaa suurimmaksi ja valitsee kuvakulman joko ratin tai tuulilasin takaa, tunnelma on parhaimmillaan melko muikea (vaikkei ympärilleen voikaan katsella).
 
Mun mielestä Driveclub VR oli ihan loistava kokemus ja sitä tuli hakattua joka päivä monen kuukauden ajan ja siitä koko simuharrastus lähti. Pystyy vetämään leaderboard-haasteita muita vastaan ja ainakin aikoinaan kun pelin releasesta oli <3kk niin peliseuraa löytyi neti puoleltakin kivasti 6-hengen kisoihin. Myös ihan hauska, joskin simppeli uramoodi.

Pelimekaniikka nyt on edelleen driveclubia, eli ei tietenkään mikään simulaattori. Ja pelaajakunta voi olla aika karsittua jo. Saisiko tosta demoa jostain, niin voisit kokeilla aiheuttaako huonoa oloa - itselläni ei ainakaan aiheuttanut ollenkaan pidemmätkään sessiot.

Eli suosittelisin varauksella. Jos keplaa Arcade-kaahailu keksityillä radoilla niin on tämä sentään ns. kokonainen peli ja paljon parempi kuin gt sportin VR-moodi (driveclubin ajettavuuskin on mielestäni parempi kuin gt sportin).
 
Juu tuli nyt tuo Driveclub VR ostettua kun halus vähän rennompaa ajopeliä kun tuo Project CARS 2. :D

Onhan tuo hauskaa ajaa myös VR moodissa. Ei tule minulle tästäkään huonoa oloa kuten ei Dirt Rallystakaan. Olen siitä samaa mieltä että tuo ajomalli on jotenkin lennokkaampi kun mitä se GT Sportissa on. auton saa tarvittaessa kulkemaan kylki edellä mihin tahansa mutkaan. :)

Keksityt radatkaan ei haittaa kun meno noin hauskaa on. Melko kattava lisenssi erilaisia autoja näköjään löytyy. Kiihtyvyydessä on valtavia eroja eri autojen välillä. :)
 
Ilokseni huomasin, että Battlezoneen oli tullut päivitys (1.08), joka muuttaa pelin Gold-versioksi. Bobbleheadit ja skinit ovat nyt maksuttomia, ja pelaamaan pystyy ilman lasejakin. Tuota en ole kokeillut, mutta tuo onkin varmaan suunnattu muille kuin PSVR-käyttäjille. Ehkä tällä saadaan lisää porukkaa langoille.

Pelailinkin tuota jonkun aikaa taas. Hauska peli mielestäni, ja mulle tuo on vähän nostalgiapläjäyskin (alkuperäiset Battlezone-kolikkopelit tekivät aikanaan vaikutuksen). Mutta armoton tuo on, pelasin loppuun keskipitkän normaalitasoisen kampanjan joka oli joskus jäänyt kesken. Trophyjen perusteella vain reilu prosentti on saanut tuommoisen pelattua.
 
Tästä herkusta, WipEout Omega Collection, löytyy nyt demo PS Storesta. Kannattaa käydä erityisesti PSVR-pelaajien käydä hakemassa. Huippukokemus!


Tämä on osuva kuvaus, joka tuili mieleen kun peliä ensikerran pääsin PSVR:llä nyt pelaamaan. Todellakin iso WAU!

Pelituolilla hyvä asento, latautuu ja viimein lähtösuoran kuva iskeytyy verkkokalvoille. Läsnäolontunne on välittömästi kilpurin ohjaamosta ympäristöä tarkastellessa. Maailma todellakin jatkuu myös sinne taakse. Lähtölaskenta ja radalle. Ensimmäisenä huomaa ruudunpäivityksen, joka on erinomainen kaiken aikaa. Molemmille silmille minimi 90 kuvaa sekunnissa yhä lienee. Radan eri osaset tuovat lisää wau -huutoja ilmoille. Laajat kallistuskurvit sekä jyrkät nousut ja tiputukset. Vahinko etten saanut live-kommentointia nauhalle asti.

 
Tästä herkusta, WipEout Omega Collection, löytyy nyt demo PS Storesta. Kannattaa käydä erityisesti PSVR-pelaajien käydä hakemassa. Huippukokemus!

Pitipä tätä varten taas johdot yhdistellä ja laitella levy sisään.. Kuvanlaadullisesti hyvää PSVR tasoa mutta en nyt tiedä WOW efektistä, enkä oikein tiedä miksi, normi versio on ihan hieno ja viihdyttävä mutta VR kanssa ei tullut hinkua pelata lisää :-/ Matkapahoinvointi oli kohtuu hyvin hoidettu kun vauhti oli pääosin tasaista eli pystyin jopa yhden kisan ajamaan ilman kylmää hikeä :)
 
Nelinpeli mulkaisi WipEout Omega Collectionin PSVR:llä. Vaikuttuivat kokemastaan. Pakkohankinta jokaiselle sarjan ystävälle ja AAA-pelien metsästäjille.

 
Viimeksi muokattu:
Pelaan ekaa kertaa koskaan tätä peliä. Onkohan olemassa mitään ohje sivustoa tälle pelille vasta alkajille?
Joku outo vika. Kun yritän pelata peliä move ohjaimella niin pelissä toinen " käsi " tärisee holtittomasta ja pelissä näkyy moveohjain " käden sijasta"
Olen yrittänyt saatää kameraa ja asentoani kameraan nähden, ei auta. Normaalilla pleikan ohjaimella peli toimii ookoo!
 
Löytyi Storesta kympillä tämmöinen Rangi niminen peli. :)

Kyseessä on käytännössä pulma peli jossa määrätään että tähän porttiin X pitää yhdistää väri Y jotta se aukeaa.

Siinä portin ja värin "lähteen" välissä on vain jos jonkinmoista pulmaa mitkä pitäisi ratkaista. Osassa pitää pyörittää kiveä oikeaan suuntaan toisessa pitää siirtää laudan palaa suuntaan X. :D

Tässä liikkuminen on sitä monista peleistä tuttua teleporttausta ennalta määrättyihin paikkoihin.

Rentoa ajan vietettä jos haluaa rauhassa ratkoa pulmia.
Tykkään itse myös tuosta graafisesta ilmeestä. Vaikka se aika persoonallinen onkin.


Laitetaan tähän vielä Gameplay pätkä.
 
Viimeksi muokattu:
Kun yritän pelata peliä move ohjaimella niin pelissä toinen " käsi " tärisee holtittomasta ja pelissä näkyy moveohjain " käden sijasta"
kannattaa kokeilla ravistaa kunnolla, sammuttaa ja ladata sitä ohjainta jos ei meinaa toimia. Noissa kapuloissa on ollu jotain ettei toimi välillä ollenkaan. Voi tietysti olla jotain valaisuongelmiakin kaikki on mahdollista. Ootko kokeillu muita pelejä toimiiko kunnolla?
 
Vähän ollut taukoa PSVR:n kanssa, nyt taas innostunut pelailemaan.

Knockout League
Ihan mahtava nyrkkeilypeli. Tämä ei ole "vapaamuotoista" nyrkkeilyä, vaan enemmän Punchout-tyylistä "opettele patternit" mättöä, mutta todella tyydyttävää sellaista. Lisäksi treenimoodien puolelta löytyy ehkä pelin suola, sellainen refleksi/kuntoilumoodi, joka on todella hyvää treeniä, jossa kehittyy varmasti niin koordinaatio kuin kunto. Ehdottoman suositeltava teos jo ihan parin illan testailujen perusteella. Kuntoilu VR:n kautta sisältää kyllä valtavasti potentiaalia.

Dead Hungry
Tätä testasin nopeasti ja vaikuttaa lupaavalta. Hektistä toimintaa, jossa joudut tekemään kioskissa ruokaa paistamalla pihvit ja pizzat ja täyttämällä burgerit eri täyttein ja sitten mätät näitä valmiita tuotoksia vauhdilla kioskia lähestyville zombeille, jotka tappavat, jos et ole tarpeeksi nopea. Vaikuttaa todella hektiseltä. Yksinkertainen, mutta hauskalta vaikuttava.

Superhot VR
Aivan huikea. Pakollinen jokaiselle VR-pelaajalle. Helposti yksi parhaita VR-pelejä toistaiseksi. Aivan kuin olisit itse Neo tai joku kungfu-mestari. Ihan nerokas. Nerokas!

Pinball FX VR
Kolme pöytää peruspelissä, se on pieni pettymys. Pöytiä ei myöskään pysty ostamaan lisää yksitellen (paitsi Walking Dead-pöydän), vaan joutuuu ostamaan kalliin paketin, jos haluaa lisää pöytiä. Ainakin käsittääkseni. Mutta on tässä oma viehätys, ehdottomasti nostaa flipperien pelaamisen toiselle tasolle verrattuna ruudulta pelailuun.

Sprint Vector
Tätä en vielä paljoa ehtinyt pelaamaan, mutta ehdottomasti suosittelun arvoinen jo pienen testailun perusteella. Vaatii treeniä ja totuttelua kontrollien suhteen, mutta todella taitopohjaiseksi koko pelaaminen on saatu ja käy selvästi hyvästä treenistä myös tämä peli. Erittäin laadukas teos kyseessä ja aivan varmasti mahtava fiilis, kun saa liikkumisen kunnolla haltuun.



Omasta mielestäni parhaat VR-pelit toistaiseksi pelaamistani (ei järjestyksessä):

-Sparc
Aivan mahtava urheilulaji ja mahtava toteutus. Valitettavasti vähän vaikeaa löytää peliseuraa etenkin enemmän mieleeni olevassa advanced-moodissa.

Superhot VR
Aivan huikea. Pakollinen jokaiselle VR-pelaajalle. Helposti yksi parhaita VR-pelejä toistaiseksi. Aivan kuin olisit itse Neo tai joku kungfu-mestari. Ihan nerokas. Nerokas!

-Headmaster
Uskomattoman tyydyttävästi tehdyt haasteet

-Dirt Rally VR
En ole tätä vielä tarpeeksi pelannut, lähinnä time trialia vetänyt parilla Suomipätkällä (toki tunteja jo aika paljon takana, mutta todella kapealti olen sisältöä käynyt läpi) mutta siltikin, aivan huikea rallikokemus. Yhtään realismiin pyrkivät ajopelit ei kyllä ole tämän jälkeen mitään tv-ruudulta pelattaessa.

-Farpoint
Kampanja oli aika omintakeinen loppujen lopuksi tarinalliselta kokemukseltaan, mutta eniten omia fiiiliksiä peliä kohti ovat nostaneet challenge-moodi ja co-op. Todella viihdyttävää menoa AIM-controllerin kanssa. 1v1-lisäriä en ole vielä kokeillut.

-Resident Evil 7
Onhan tämä huikean tunnelmallinen kokemus. Kuitenkin odottaa sitä tulevaa, ehkä ilman perinteisen ohjaimen kahlitsemaa vapaampaa kokemusta, joka nostaa varmasti tällaisen kauhupelin vielä seuraavalle tasolle.

-Thumper
Mahtava rytmipeli, joka menee hypnoottisuudessa aivan varmasti uudelle tasolle VR:n avulla verrattuna ruudulta pelaamiseen.

-Until Dawn: Rush of Blood
Todella hyvin toteutettu raideräiskintä kaikin puolin.

Lisää pelitunteja, niin hyvinkin mahdollisesti tuohon listaan pääsevät myös Knockout League ja Sprint Vector sekä mahdollisesti myös Starblood Arena, joka vaikuttaa lyhyen testailun perusteella erittäin laadukkaalta paketilta. Pikatestin perusteella uskon myös Wipeout HD Collectionin pääsevän tuonne, kunhan saa enemmän peliaikaa sillekin. Myös Moss vaikuttaa demon ja peliä pelanneiden kommenttien perusteella hyvältä, enkä ihmettelisi, jos sekin tuonne parhaiden listalle päätyisi.

Lisäksi olen pitänyt todella paljon myös:
-Pinball FX VR
-Rez
(etenkin Area X)
-Tiny Trax (olisi todella hyvä moninpeli, mutta eihän tämä myynyt varmaan montaakaan kopiota)
-Mortal Blitz (mahtava room-scale)
-Trackmania Turbo (todella rajattu määrä sisältöä ja naurettavan helppo, mutta mahtavia vatsanpohjasta ottavia ramppeja ym.)
-Keep Talking and Nobody Explodes (vähän olen päässyt testaamaan ja kunnon coop-parin kanssa olisi kyllä ihan huikea peli)
-Dexed (todella sujuvaa raideräiskintää puhtailla, värikkäillä grafiikoilla)
-Playroom VR (Mahtavaa, kun tulee Astrobot! Lisäksi tämän paketin pelit on co-oppina kauttaaltaan todella hauskoja. )

Myöskin
-Tumble VR on pieninä annoksina viihdyttävää rakentelua
-Harmonix Music jotain on ihan hauska demoilu 3D-piirtelykikkailusta
-Playstation VR Worldsin London Heist on siisti miniseikkailu, mahtavaa, kun tästä tulee myös se isompi peli

Paljon pelejä odottaa myös vielä alennusmyyntejä (mm. Shooty Fruity, Archangel ja jo mainitsemani Moss ja monia muita) ja varmasti unohdin mainita myös joitain, joista olen pitänyt.

Ainiin, Statik vaikutti demon perusteella todella hauskalta ja se odottaakin vuoroaan jo ostettuna kovalevyllä.

Edit: Parhaiden listalta unohtui Superhot, lisäsin sen.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom