Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Need for Speed: Unbound

HideoMiyamoto

Well-Known Member
1665077783218.png

Nimi: Need for Speed: Unbound
Kehittäjä: Criterion
Julkaisija: EA
Alustat: PS5, Xbox Series, PC
Lajityyppi: Ajopeli
Julkaisu: 2.12.2022
Kotisivut: https://www.ea.com/games/need-for-speed/need-for-speed-unbound/about?isLocalized=true
KonsoliFIN Pelisivu: https://www.konsolifin.net/pelit

Julkistus traileri


Autolista

Kartta

Race against time, outsmart the cops, and take on weekly qualifiers to reach The Grand, Lakeshore's ultimate street racing challenge. Pack your garage with precision-tuned, custom rides and light up the streets with your style, exclusive fits, and a vibrant global soundtrack that bumps in every corner of the world.

Pelin art tyyli näyttää todella hyvältä ja tuoreelta. Tuollainen gangsta meininki sopii parhaiten NFS peleihin mielestäni. Gameplaytä odotellessa mutta ehdottomasti menee odotuslistalle.
 
Paljon juttua pelistä, varsinkin kampanja modesta. Tämä tulee pyörimään Series X ja PS5 4k 60 FPS.


"Titled Need for Speed Unbound, Criterion's long-awaited return to the racing scene will utilize new-gen consoles and the Frostbite Engine to deliver 4K 60fps visuals in a free-roaming open world called Lakeshore. The physics will run at a high frame-rate as well, offering "more control and nuance to...the physical movement of the cars"


 
Vaikuttaa mielenkiintoiselta, ainakin moni asia on lähtökohdaltaan kunnossa. Toivottavasti myös lopputulos on onnistunut. Gameplay sen sitten lopulta ratkaisee, pelkkä hyvä idea ei oikein riitä.
 
Vähintääki alesta lähtee, nyt just ku tuli viimekuus nfs heat plussalle nii en tiedä oisko intoa heti perää uutta need for speediä, meno kuitenkin varmaa lähes se sama. Ajattelinki et tää heat on 2019 nii eiks ne speedit jotain 3v välein tuu? nii tässähä se onki tulossa mut ei kyl heti julkkaris.
 
Kotisivulla olevan laskurin mukaan ensiyönä klo 01:00 tulossa uutta infoa. En kyllä tiedä mitä infoa noissa dropeissa on tulossa.
 
Ei kyllä houkuta yhtään nfs.. ei ole kyllä houkuttanut pitkään aikaan, minusta eivät ole yhtään mitään kiinnostavaa mitälie 10v. En silti osaa sanoa että mikä suunta tässä olisi, olisiko vaan hyväksyttävä että sarja on aikansa elänyt ja aika kuopata?
Tämä uusi gangsta meininki on kyllä niiiiin kulunut ja nolo suunta tässäkin pelissä.. tuli jotenkin mieleen Saints row fiasko suunnan etsimisessä.
 
Ei kyllä houkuta yhtään nfs.. ei ole kyllä houkuttanut pitkään aikaan, minusta eivät ole yhtään mitään kiinnostavaa mitälie 10v. En silti osaa sanoa että mikä suunta tässä olisi, olisiko vaan hyväksyttävä että sarja on aikansa elänyt ja aika kuopata?
Tämä uusi gangsta meininki on kyllä niiiiin kulunut ja nolo suunta tässäkin pelissä.. tuli jotenkin mieleen Saints row fiasko suunnan etsimisessä.
Isoin plussa itselle Need for Speed -peleissä on ollut sieltä Undergroundista lähtien autojen tuunaus. Välillä siinäkin on otettu takapakkia, mutta usein on päässyt aika yksityiskohtaisesti värkkäämään. Ja siis puhun nimenomaan ulkoisesta tuunauksesta, en niinkään auton suorituskyvystä, koska suorituskyky on tuossa arcadeajomallissa lähinnä sitä että auto menee kovempaa. :)

Se ajomalli on ehkä pahin luotaantyöntävin asia. Välillä onnistuvat siinä paremmin, välillä huonommin. Monissa uudemmissa Need for Speedeissä se on tuntunut painavalta kuin yrittäisi olla simulaation suuntaan, mutta muuten täysin arcadelta. Tuo ganstameininki on myös vähän sellainen pakollinen paha. Laittomia yöllisiä katukisoja. Ei siellä mitkään lähiön perheenisät ole ajamassa. Tai ehkä oikeasti on, mistä minä tiedän. :D

Kuitenkin niin kauan kuin pääsee laittamaan autoa kunnolla tonttiin kaikilla mahdollisilla ulkoisilla hilppeillä, niin minulle uppoaa.
 
Need for speedeis parasta on just se arcademaisuus ja tietenkin tunnettu siitä että niitä autoja voi ulkoisesti tuunata lähes minkä näköisiks haluu, sit tietenkin se lepponen aivot narikkaan ajaminen ja kaikki se openworldis rällästely. Itel viimeisin oli Most Wanted ja nyt plussalla Heat, en tiie huvittaako heti perään tätä uutta ellei se sit ole jotain poikkeuksellisen hienoa mitä tuskin tulee olee mut varmasti hyvää viihdettä sit alekorista.
 
Pikku gameplay looppi. Tuo realistinen ilme yhdistettynä sarjakuvamaisiin tehosteisiin on kyllä äärettömän toimiva yhdistelmä.

 
Toivottavasti tässä olisi NFS2 tasoinen customointimahdollisuus. Olen lapsuudessa viettänyt Riders on the Storm kappaleen tahdissa menussa ja autoja vuorotellen tuunaten lukemattomia tunteja. Paljon enempi vietin aikaa pajalla autoa tuunaamassa kuin itse radalla.
 
Toivotaan myös että soundtrack olisi edes hieman monipuolisempi mitä heatis, siinä kun soi looppina tyyliin ne 10 paskaa biisiä nii että korvat vuotaa kuraa (joo musat saa pois päältä) mut luulis nyt et ea:lla olis massia hommata enemmän raitoja.
 
Tykkään tosi paljon Heatin latinomusiikista. Kahdeksan tunnin peliin ei kovin montaa viisua edes tarvita :D Pelasin Crew 2:stakin yli 200 tuntia ennen kuin opin vaihtamaan radiokanavaa ja silloin rupesi jo pikkuisen harmittamaan samat biisit. Nythän on melko varmasti luvassa hip hop painotteinen soundtrack tässä uudessa NFS:ssa ja odotan siltäkin hyvää tasoa.
 
No joo jos pelaa vaa äkkiä sen lyhyen tarinan nii joo voihan sen niinki ajatella ettei tarvita lisää :D Ite ku täs laittelen autoja ja teen kaikkea muutaki mahollista nii tyylii raidat oli käyty jo monesti läpi ekan illan aikana. On siel pari helmee seassa, tyyli siis ok mut aivan liian vähän biisei.
 
Oho, mennytkin ihan totaalisen ohi tämän pelin julkistaminen! Näyttää siltä että on otettu aika hyvin opiksi siitä miksi Payback oli niinkin epäonnistunut peli ja kuinka Heat oli askel oikeaan suuntaan. Vähän kyllä epäilyttää kuinka räp-pitoinen pelin soundtrack tulee olemaan jos on joku räppäri trailereissakin mukana. Vanhoissa NFS peleissä oli mielestäni tosi monipuolinen soundtrack ja niiltä osin uusimmat pelit ovat olleet hyvin paljon huonompia ja pariin genreen keskittyviä.

Pitääkin napata tämä ensimmäisestä alesta sitten sillä en enää osta NFS pelejä täyteen hintaan missään nimessä. 2015 vuoden NFS oli pleikkakaupassa 50% alessa vain kuukausi julkaisun jälkeen ja jäin kyllä vähän katkeraksi täyden hinnan maksaneena. Heat oli myös ensimmäisessä alessa jo 2 viikkoa julkaisun jälkeen, mutta "vain" 30%. Ei ole mitään järkeä ostaa täysihintaisena.
 
Niin ja riippuu mistä ostaa ja mikä ale, naurattaa usein kun storeen tulee megasuper ale vuoden pelin julkasun jälkeen ja silti se ei vielä yllä siihen millä hinnalla hakenu fyysisen version julkasupäivänä :D
 
kyllä epäilyttää kuinka räp-pitoinen pelin soundtrack tulee olemaan jos on joku räppäri trailereissakin mukana.
Ei haittais yhtään mua :D Toivottavasti olis Eminem, 50 Cent, Snoop Dog jne mukana. Itsekin toivon, että pelissä olisi mukana mahdollisimman monipuolinen autojen tuunaus aina kunnon korisarjoja myöten.
 
Eilisestä pikku pätkästä on tullut vähän pidempi pätkä. Kuulostaa ja näyttää kyllä hyvältä.




Saatiin myös vahvistus että sarjakuva efektejä ei ole pakko edes nähdä pelissä.


 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom