Alan Wake II

R2zapiN

Well-Known Member
1639169493038.jpeg

Nimi: Alan Wake II
Kehittäjä: Remedy Entertainment
Julkaisija: Epic Games
Alustat: PC, Xbox Series S/X, Playstation 5
Lajityyppi: Selviytymiskauhu
Julkaisu: 2023
Kotisivut: https://www.alanwake.com
KonsoliFIN Pelisivu:

Along with our partners at Epic Games Publishing, we have worked tirelessly to shed some light on what has long been obscured by darkness. After 11 long years, the writer’s return is a reality and the dangers lurking in the dark are even more sinister than the Taken roaming Bright Falls.

Alan Wake 2 has been written into reality and it’s coming your way in 2023 for PC via the Epic Games Store, PlayStation 5 and Xbox Series S|X. You read that right – Alan Wake 2 will be a truly next-generation experience.

Not only that, but Alan Wake 2 also turns up the level of dread as our very first dive into the survival horror genre, so expect a chilling experience with familiar psychological horror elements. (www.alanwake.com)


Jos on jotain suomalaista peliä pelaava kansa odotellut pitkään, niin Alan Waken jatko-osaa. Odotetusti sen julkistus nyt viimein saatiin The Game Awardsien yhteydessä. Genreksi lupaillaan tällä kertaa selviytymiskauhua, eli niin pelisarja kuin pelitalokin on lähdössä hieman uusille urille, mutta eiköhän siellä ne ensimmäisen pelin psykologiset kauhuelementit ole edelleen vahvasti mukana.

Lisää on lupailtu kuultavaksi joskus ensi kesän tienoilla, siihen asti voidaan mehustella alla olevan trailerin voimin.

Niin. Ja pelihän siis tulee tällä kertaa sekä pleikkarille että boksille Remasterin tapaan, kuten myös PC:lle, jossa se oletettavasti on Epic Storen yksinoikeus kun julkaisijanakin toimivat.


 

Remeded

Well-Known Member
Twitterissä joku luulin tota Ilkka Villi? (jos nyt nimi meni oikein) Jake Gyllenhaaliks, noh oha siinä jotai samaa. Tässä on vielä reilusti päälle vuosi aikaa pelata eka osa läpi.
 

Hulikopteri

Well-Known Member
Eipä osaa oikein innostua vielä kun julkaisuun pitkä aika, mutta mielenkiinnolla odottelen ja pitäisi se ykkönen pelata ihan läpi asti. Ehkä se uusi versio joskus PS5:llä jos saisi halvalla
 

PPrime

Well-Known Member
En tiedä tarkalleen mitä tämä "Tulossa pitäisi olla nimittäin pelitalon ensimmäinen täysiverinen selviytymiskauhupeli." tarkoittaa mutta luultavasti liittyy ammusten määrään ja kohtaamisiin. Käy ainakin itselle. Odotetaan.
 

Strooper12

Well-Known Member
Ohhoh, laitetaans to-do listalle.
Sain joskus kymmenisen vuotta sitten isänpäivälahjaksi tämän ensimmäisen version. Ikinä pelannut sitä! :oops:
En oikein osaa sanoa miksi, varmaan oli niin kiire Fallout 4:n kanssa tms mutta lienee aika ottaa haltuun tuo remastered ennen tätä jatko-osaa..
 

Jirza

Well-Known Member
Viime viikolla Remedyn osavuosikatsauksessa käy ilmi, että pelin suunniteltu julkaisu olisi edelleen ensi vuonna.

 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Peli tulee olemaan paljon enemmän kauhupeli kuin ensimmäinen osa. Selviytymis kauhua Remedy tyyliin.

"What I will say is that we very much want to put a stake in the ground and say we are creating Remedy's take on the survival horror genre. Gameplay, narrative, atmosphere, music - it's all singing from the same hymn sheet, and that was very important for us from the outset"

 

Ihmehulttio

Active Member
Jos peli on aivan erilainen kuin ensimmäinen osa sekä jos enemmän kauhupeli niin sitten kiinnostaa.

EI jotenkin uponnut yhtään taistella jotain mielikuvitus varjoja vastaan. Itselle se oli ihan floppi vaikka teknisesti hyvä olikin.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Tavallaan siistiä, jos otetaan selkeää irtiottoa ensimmäisestä osasta. Toisaalta samalla harmittaa tai vähintäänkin mietityttää saadaanko ensimmäisen osan kekseliäästä "pehmitä ensin taskulampulla ja ammu vasta sitten, kun vihollinen on tullut esiin varjosta" -pelimekaniikasta mitään mukaan kakkososaan. Itse tykkäsin paljon tästä valolla leikittelystä pelin keskeisenä mekaniikkana.
 

Jirza

Well-Known Member
Remedyn tämän aamuisen pörssitiedotteen mukaan Alan Wake 2 on edelleen tulossa tänä vuonna ja peli on tuotannon viimeisessä vaiheessa.

Luulisi pelistä jo kohtapuoliin tulevan traileria, sillä pelistähän ei olla edelleen julkistusteaserin jälkeen näytetty mitään.
 

Hulikopteri

Well-Known Member
Pitäisi kyllä seuraavista aleista napata ykkönen mukaan ja pelata se ennen tätä. Onkohan se ihme spin-off wörtti ollenkaan?
 
Ylös Bottom