Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Apex (ent. Racing Evoluzione)

NviperO

KonsoliFIN Alumni
Racing Evoluzione

Tuli taas uusi peli sarjaan "hype joka kolahti minuun", kun uusimmassa OXM:UK:ssa oli juttua italialaisesta "Xbox Only" -pelistä nimeltä Racing Evoluzione.

Peli on tekstin mukaan sekoitus managerointia ja ajopeliä, eli peli alkaa siitä kun yksi mies häärää auton kimpussa pienessä autotallissa. Autolla on tarkoitus voittaa kisoja ja rahaa, jolla voi sitten kehittää parempaa autoa, ja edetä aina oman autotehtaan rooliin. Tavoitteena on siis tehdä oma auto joka pärjää teiden kuninkaille.

Pelintekijät ovat oman sanomansa mukaan kuitenkin hyvin tietoisia siitä, että ajopeleissä ajo-osuus on tärkeintä, onneksi sillä huono ajettavuus voisi tappaa loistavan idean.

Toivottavasti Ferrarien maasta tulee yhtä laadukas autopeli, sillä tämä kuullostaa herkulta. Julkaisusta on mainittu helmikuu 2003, peli on tulossa Infogramesilta ja kahden pelaajan moninpeli löytyy. Vielä kun Live -tuen tähän saisivat, sillä olisihan se hienoa kilpailla muita vastaan itse tekemillä autoilla.
 
Jep, ekat kuvat pelistä ovat olleet myös ihan hienoja.

Hyvältä näyttää ja kuulostaa!
 
Xboxfin:in pelit-listalla julkaisuajankohdaksi ilmoitettu jo tämä kuukausi, taitaa kuitenkin ensi vuoden puolelle mennä?

Peli: Racing Evoluzione
Julkaisupäivä: 25.10.2002
Tyyppi: Ajo
Maahantuoja: GNT Finland
Julkaisija: Infogrames
Viimeksi muutettu: (13.09.2002)
 
Ajopeli sopivasti manageroinnilla höystettynä varmasti löytää tiensä monen autopelien ystävän hyllyyn, kuhan ajotuntuma olisi tehty hyväksi.
 
joo niin oli! Todella hyvältä kuulosti pelaaja lehden mukaan..sekä n. 10 screenshotinkin. "jos automerkkisi pärjää hyvin niin jopa poliisi voimat ovat kiinnostuneita autostasi" :D sekä oma sihteerikin on.. tässä sitä sit odotellaan kuumeisesti, ajotuntuman saisivat hioa hyväksi..kyseisestä pelistä onkin jo yksi video..
 
Jees,varsin lupaavaltahan tämä peli vaikuttaa,eli kovia lupailee,toivottavasti peli valmiina myös lunastaa nämä seikat!

Tästähän ks. autopelistä oli jo 6-sivun pituinen exclusive-juttu Official UK Xbox Magazine-lehdessä(syyskuun nro.)

Ajo-ympäristöhän luvataan olevan myös varsin elävää kaupunki-maisemissakin esim. matkustaja koneet ja linnut halkoo ilmaa sekä ilmapallojakin joskus lähtee kasa ilmoille jne...rakennustyömaiden nostokurjet yms. liikkuu,kaikkki taustalla olevat rakennuksetkin luvataan olevan myös efekteineen lähes foto-realistisia ja tarkoittanee ilmeisesti samaa kuin sika upeasti Wreckless-peliin malinnetut Hong Kong-kaupungin rakennukset auringonvaloa heijastavine lukemattomine ikkuinoineen.Pelissä tulee olemaan myös reaaliaikaiset varjo-efektit,eli kasvillisuuden ja rakennuksien aiheuttamat varjot sitten liikkuu tien pinnassa sen mukaan. Ihmishahmot luvataan olevan taustalla myös eläväisiä,eikä mitään suttuisia 2D-tauluja!

Siis visuaalisuudenkin puitteissa luvataan miltei joka tasolla tämän auto-pelin olevan täys huippu ja se tärkein eli ajotuntumaltakin sitten sopii odottaa sitä kaikkein parasta? Tämä saattaa olla hyvinkin sellainen peli jota kaikki auto-pelien ystävät tulevat ylistämään,ainakin Xboxin omistajat! ;) Tämä saattaa olla XB-autopelien Halo! :D
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jokke
Tämä saattaa olla hyvinkin sellainen peli jota kaikki auto-pelien ystävät tulevat ylistämään,ainakin Xboxin omistajat! ;) Tämä saattaa olla XB-autopelien Halo! :D
Toivotaan, toivotaan...
 
Apex kuulostaa korvaan paljon paremmalta, kuin Racing Evoluzione, kuulostaa ihan joltain Viva Fidel, viva komradezz, viva frii kännykkälogoz... jne.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Arseska
Mieleenkiintoinen nimi autopelille. Onkohan jotain tietoa mitä toi tarkoittaa?

Apex vai? Itse olen mieltänyt sen ihanteelliseksi ajolinjaksi mutkan läpi. Eli sopii autopelin nimeksi mainiosti.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan saintbert
Apex vai? Itse olen mieltänyt sen ihanteelliseksi ajolinjaksi mutkan läpi. Eli sopii autopelin nimeksi mainiosti.

apex

\A"pex\, n.; pl. E. Apexes; L. Apices. [L.] 1. The tip, top, point, or angular summit of anything; as, the apex of a mountain, spire, or cone; the apex, or tip, of a leaf.

2. (Mining) The end or edge of a vein nearest the surface. [U.S.]

---

Eli kärki, huippu... viittaa pelin tavoitteeseen nostaa oma autotehtaansa huipulle.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan saintbert
"Apex-- the mid-point of a turn where the car reaches the inner-most point of the track. This is not necessarily the exact geometric middle of the turn."

http://www.turnfast.com/refc_glossary/defn_apex.html

Olen aika varma että pelin nimi tarkoittaa tuota, mitä lainaukseni kertoo.

Jep, eli tuo on mutkan "kärki", eli se kohta mutkasta joka on mutkan alku- ja loppupisteestä katsoen kaikkein uloimpana. Mutkien kärkihän sijaitsee aina mutkan sisäpuolella kuvatakseen sen mutkan profiilin oikein.

Se on sitten tulkintakysymys tarkoittaako pelin nimi tuota vai tähtäystä huipulle, kuitenkin ihan hyvän nimen keksivät pelille.
 
Ylös Bottom