Avatarisi tarina

Vastaus: Avatarisi tarina

Täällä tulee pidettyä avatarina tuota söpöä marsua MegaTokyosta, kun joskus sen lukemiseen hurahdin. Nykyään en jaksa enää sarjakuvaa lukea, mutta marsumikälie jäi vaan avatariksi. Itse kuva kertoo sisimmän olemukseni. ;)
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Tämä avatar tuli kai rakkaudesta näitä kahta konsolia kohtaan... :D
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Entisen Socomfinlandin ylläpitäjä Flakk väänsi meille klaaniavatarin ja sitä tässä ollaan käytetty jo muistaakseni vuosien ajan.
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Nojoo, vaihdoin sitten "virallisempaan".

Pitkään käytössä ollut avatar, vielä pidempään omistetulle nickille (aliaksella "Taajuus" olen melko suvereenisti vaikuttanut netissä yli 10 vuotta, vaikka eräs toinenkin feikkitaajuus on suomessa hengaillut :cool: ).
 
Vastaus: Avatarisi tarina

IT-klovni muodossaan, elokuvasta IT "aka" SE;)
Hän on yksi syy miksen pelleistä pidä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Avatarisi tarina

Tämän avatarin pöllisin konsolifinin super rub a dub uutisista ( sori :p) en halunnut enää jatkaa totisten final fantasy naama värkkien linjaa täällä joten nykyään käytän Duckyä.

ankan historiahan on että se on ollut jo varmaan kolme kertaa ellei ylikin, esittelemässä sonyn uuden raudan tehokkuutta E3 messuilla. Ja Pelin kyseinen ankka sai vasta hiljattain PSN:iin ja niin onhan kyseinen ankka myös Eye of judgementin super kortti jota on vissiin painettu vain se yksi kappale :p

Sonyn nykyinen maskotti siis ellei sitten Ratchet tai Daxter kyseistä titteliä jo omista.
 
Vastaus: Avatarisi tarina

koko nikkini on perustettu Watain nimisen yhtyeen tuoreimmalle julkaisulle Sworn to the dark(avatar siis levyn kansi), saatanallisia säkeitä ja muuta pirullista pikku pahistelua... näin muutenhan olen vain pieni orava!
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Ensinnäkin olen sitä mieltä Avatareista, että sitä_EI_SAA_missään_nimessä_vaihtaa. Se tekee kirjoittajastaan persoonan, jota avatar kuvaa selkeästi ja josta hänet tunnistaa helposti... Esim. hyi hyi Lezlie, joka vaihtaa avatariaan kerran viikossa, lähes... Pitäis nyt härskin aasinsa sitten jonkun aikaa :D (olen vieläkin järkyttynyt)... Merri ja keiu ovat toiset avatarinsa-vaihtajat, mutta onneksi heillä aihe pysyy edes jotenkin samana (kettu ja steven segal, tästä olisikin kiva kuulla enemmän)

Itseäni Aku Ankka kuvaa parhaiten: aina hiukan epäonninen (valitsee aina "häviävän" konsolin), tempperamenttinen (tulistuu ja suuttuu siitä hyvästä) ja köyhä (se maksoi sentään 700 euroa) :D

Mutta vakavasti puhuttuna: vanhat Aku Ankat ovat kerrassaan loistavaa viihdettä, jotka eivät todellakaan ole lapsille tarkoittuja... Suosittelen tutustumaan lämpimästi...
 
Vastaus: Avatarisi tarina

From Hell-elokuvan mainosjulisteesta napattu kuva. En ole ikinä edes nähnyt kyseistä elokuvaa, joten sen myötä minulla ei ole sen kummempia tunnesiteitä tuohon tekeleeseen. Kuvasta kuitenkin tykkäsin sen verran, että nappasin siitä itselleni avatarin :)
 
Vastaus: Avatarisi tarina

ehkäpä suurin suosikkihahmo valkokankaalta. Austin Powersit on nähty ja niille on naurettu monen monituista kertaa.
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Kaikki varmasti tietävät oman avatarin mikä se on. Ja siitä syystä se tuossa on, koska HIM on yksi bändeistä jota on tullut kuunneltua vuosia. Aiemmin avatarina oli 69 Eyesin versio ankh-rististä: http://www.the69eyes.org/ankh_cross-p.jpg. Myös toinen bändi jota on monia vuosia tullut kuunneltua. Popimpaan suuntaan ovat molemmat menneet, mutta kyllä niitä vielä kuuntelee :cool:
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Chuck Norris ei leiki Jumalaa. Vain lapset leikkivät.
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Avatarissani on legendaarin panssarikenraali G. S. Patton, Yhdysvaltain joukkojen komentaja Pohjois-Afrikassa ja johti joukkoja Normandian maihinnoussussa.
 
Ylös Bottom