Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Battlefield 3 [X360 Hype ja osto/hankinta/tilausmouhotus]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja YoNzZu
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

En ole vielä päässyt ollenkaan pelaamaan, ei kauheen hyvin alkanut tämä beta ...mutta pitää tosiaankin muistaa ettei tässä vielä valmista peliä pelata.
Jos serverit kaatuilee jo nytten, niin mitä perjantaina sitten tapahtuu kun miljoonat koittaa päästä pelaamaan?
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Gmailin roskapostissa oli kutsu :)

Mahtava meininki oli ekassa pelissä, ja sen jälkeen en oo itekään päässy enää pelaamaan. valittaa yhteyttä ea:han.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Kellään mitään tietoa pääseekö tossa betassa lentokoneen puikkoihin?
Melkein tunti (pelikellon mukaan) tuli pelailtua ennen kuin meidän "servu" tilttas ja sen jälkeen en enää toimivaan peliin päässyt. Tossa kentässä ei näkynyt ollenkaan mitään ajoneuvoja, eikä ne ois tonne oikein sopinutkaan (puisto - metrotunneli - kaupunki).

Itse pelihahmo liikkuu paljon vikkelämmin kuin bad companeissa, vähän enemmän cod:in tyyliin. Varsinkin proneen menee varsin vikkelään ja sieltä ylös. En tiedä vielä kuinka hyvä juttu se on, mutta muuten tykkään paremmin reagoivasta hahmosta. Ampuminen tuntui jotenkin tunnottomalta, mutta voi johtua paskasta servusta ja lagista, koska samalla servulla oli niin jenkkejä kuin eurooppalaisia. Textuurit oli välillä melko häiritseviä ja vihollisten hahmottaminen hieman hankalaa. Varsinkin kun puut ym. pensaat näytti tähdätessä välillä melko erilaiselta kuin lonkalta katsoessa.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Videosta päätellen ovat lopultakin tajunneet laittaa MCOM:in armaamisen ja kitin maasta noukkimisen eri napin taakse. Hyvä! Mutta miten ihmeessä siellä pyöri jo yksi jantteri rankilla 40?
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Pitääkö paikkansa että vaikka ottaa tähtäimen esille, niin sensitivity ei hidastu ollenkaan? :eek:
Haittaako ketään muuten tuo järkyttävä roskan (killfeedit yms.) määrä ruudulla? Mitä olen noita videoita katsonut, niin puolet ruudusta on täynnä tekstiä.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Videon perusteella uudet rush säännöt vaikuttavat hyviltä. Ainut negatiivinen asia on K/D erän lopussa (ennemmin viritetyt/puretut laatikot?) sekä minimap. Taas kerran sininenkartta jossa vaalean sinisellä/vihreällä omat :confused:
 
Vähän reilu tunti nyt pelikellon mukaan takana. Ensimmäinen matsi päättyi kesken kun yhteys serveriin katkesi. Toisella yrityksellä (kun olin käynnistänyt boksin uudestaan) homma toimi jo paremmin. Ihan hyvin jopa meni. Rank nousi jo kolme pykälää.
Saa nähdä torstaina sitten kun on lisää hiukan parempia pelaajia messissä, että pysyykö k/d vielä plussalla. Kebabiakin tuli keräiltyä.

Aika valtava kenttä toi operation metro on. Ja hienosti rytmitetty. Hyökkääjillä jäätiin pari kertaa siihen toiseen vaiheeseen missä m-comit on siellä metroasemalla, mutta puolustajilla voitettiin. Eli aika paha kartta hyökkääjille.

M16A3:seen ja AKM:n ehdin saamaan jo 4X Scopen, mutta otin pois käytöstä kun tykkäsin avotähtäimistä enemmän. Defikat sain Jenkki-assaultille ja niiden käyttö on vielä hiueman hakusessa. Ilmeisesti juuri kuolleen saa nostettu samanlailla kuin BFBC2:ssa mutta jos ruumis on ollut jo hetken maassa niin joutuu "pumppaamaan" useamman kerran.

Pisteitä tossa kyllä ropisee aika hyvin koko ajan. Ja oma health näkyy koko ajan prosenteissa. Kerran naatti räjähti melkein vieressä kun olin pronessa. Healthit meni nolliin, mutta en kuollut. Medkit vaan maahan ja kohta taas mentiin. Hiukan tekisi mieli jo kokeilla jotain ajoneuvokenttää mutta kyllä tämäkin nyt kelpaa. Hyvä maistiainen.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

You are currently number 2131 in the queue. You should be connected to an advisor in about 42 minutes. The average amount of time a customer has to wait is 42 minutes. <--- tollasta purnaa live chatti...
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Olisin kysyny tosta ikärajasta sen verran että onko se BF3 nyt muka K18 arvoinen?
Wikipediassa ainakin väitetään K16? Mutta olishan se outoa että BF-sarja sais yhtäkkiä K18-merkinnän...
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

You are currently number 2131 in the queue. You should be connected to an advisor in about 42 minutes. The average amount of time a customer has to wait is 42 minutes. <--- tollasta purnaa live chatti...

Kahdesti tänään ollut yhteysessä EA:han live chatin kautta viimeksi yhdeksän aikaan. Kummallakin kerralla vaan sanoneet et tänään tulee koodi:rolleyes:
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Noin kolme varttia tuli eilen pelattua ja huomasi selvästi, että kyseessä on beta. Ainakin minulla kaikki tekstuurit oli tosi törkeän näköisiä (pusikot, penkit) mutta kai tämä oli tehty tarkoituksella näin. Minulla myös äänet bugasi pahemman kerran: yksi erä meni kokonaan niin, että kaikki äänet kuulostivat siltä, kuin olisi ollut veden alla.

Pelattavuus oli sitten toinen juttu - kivaa oli. Toki kestää aina aikansa ennen kuin pääsee jyvälle kartasta, mutta loppupäässä aloin jo hiffata ilmansuuntia ja pelaaminen alkoi sujua. Tykkäsin pikkuseikoista, kuten siitä, että kun hyppään jonkun tynnyrin yli, niin näen omat jalkani.

Jonkin verran pelattavuudessakin tietysti bugeja oli. Välillä sprintti ei toiminut ollenkaan, vaan piti mennä ensin kyykkyyn ja sitten vasta pääsin sprinttaamaan. Minulla yhteys pelasi varsin hyvin eikä serveri potkinut minua pihalle, mutta useamman kerran kuolleet vastustajat hävisivät näkyvistä heti, kun olivat saaneet tappavan osuman; kaatumisanimaatioita ei siis tullut lainkaan. Ehkä johtui yhteydestä, ehkä jostain muusta.

Vaikuttaa lupaavalta ja koukuttavalta, mutta hiomistahan tässä vielä on.
 
Jotenkin hiukan ärsyttää että aseet ovat molemmille puolille omat. Eli Venäläisille ei saa esim M16A3:sta.

Pari kebabia on jäänyt saamatta kun mut on ammuttu kesken puukotusanimaation :( Puukotus on kyllä hitaudestaan huolimatta siistiä.

Tänä aamuna tuli vastaan jo level 20 vihuja. Jotkut vetäny aika kovaa jo muutaman tunnin. Aika nopeasti toi rankki kyllä toisaalta nousee, kun alle kahden tunnin pelillä oon jo level 6.

Battlelog vaikuttaa aika siistiltä featurelta. Facebook pelin sisällä.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Kaikenlaista vekkuliahan tuossa on.
Izzy monsterin kanssa kun pelasin niin puhuttiin siitä että tuo beta ei voi olla lähelläkään finaaliversiota vaan jotain alphan ja betan välimaastosta.

-Ukko sujahtaa pikseleiden välistä ajoittain tuossa Metro kentässä siellä nurmikolla kentän alle.
-Ajoittain ruudussa vilahtaa yksi frame muiden välissä vihreän sävyisenä.
-'Quit game' ei toimi vaan jää yleensä jumittamaan latausruutuun > dashboard
-Bipodit ei aina aukea pronessa
-Spectatessa (respausruudussa) hahmojen grafiikat on hieman mössöiset (vrt. black ops)
-Muutaman tähtäimen kuvio on melko suttuinen
-Koko peli/boksi on jäätynyt betan aikana yhtä monta kertaa kuin muiden pelien kanssa yhteensä :D


Mut, kyl tuossa on sitä vanhaa BF2:n tuntua, peli on melko sujuvaa, huomattavasti nopeatempoisempaa ja käytännössä ihan eri peli kuin BFBC2.
Tosin kentällä 90% pelaajista pyörii kuin papu perseessä uuden mapin takia, mut kyl se siitä. Hahmojen animaatiot puukotuksessa ja esteen ylityksessä on hyvin tyylikkäät.
Unlockattavaa tavaraa riittää aivan törkyisesti, nyt olen pelannut Support classin lvl12 asti ja kaikenlaista kilkettä on valittavana. Mageimpia juttuja on varmaan AnPeq laserit ja asevalot, niiden dynaamisuus ja soikasu vaikutus on pirun siisti.
Sääli että "my soldier" valikko on poissa käytöstä joten tarkempia speksejä/statseja ei sieltä käsin pääse ihastelemaan.

Ja niille pelaajille jotka vasta huomenna pääsevät mukaan, älkää nyt tuomitko koko paskaa paskaksi ekan kahden paskan tunnin aikana kun ***** ja grafiikat ja bugit ja paska.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

älkää nyt tuomitko koko paskaa paskaksi ekan kahden paskan tunnin aikana kun ***** ja grafiikat ja bugit ja paska.

:D

Varmaan tulee todettua paskaksi, mutta kieltämätä "vähän" jo kuumottelee päästää tähän käsiksi. Kumminki tuota BC2:sta jo jonkun verran hakannut, niin kiva saada vähän vaihtelua. Jos serverijumalat suo, niin eiköhän me perjantaina tunkeuduta kaikki samalle servulle (onko edes mahdollista) ja nautita muutamat oluset betan parissa. Paska.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

PRKL, SV98 on kyllä ihan hyödytön, ainakin aluksi, sillä millään osu päähän, ja kroppaosumalla saa vaan itsensä hengiltä
 
Ylös Bottom