Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Battlefield 4

Vastaus: Battlefield 4

Ihmiset saaneet Naval Striken ladattua? Itsellä Premium-jäsenyys, äsken käynnistelin pleikkarin(PS4) ja samantien lähti BF4-päivitys lataukseen. Server browserilla löytyy kyllä Naval Strike pelejä, näihin yrittäessäni liittyä, ehdottaa peli lisärin ostamista/lataamista, mutta storesta ei löydy kuin aikaisemmat lisärit.

Hotsittais vähän päästä pelailemaan uusia kenttiä ;>


Latailin Storen kautta about 10:00 aikoihin.
 
Vastaus: Battlefield 4

Ihmiset saaneet Naval Striken ladattua? Itsellä Premium-jäsenyys, äsken käynnistelin pleikkarin(PS4) ja samantien lähti BF4-päivitys lataukseen. Server browserilla löytyy kyllä Naval Strike pelejä, näihin yrittäessäni liittyä, ehdottaa peli lisärin ostamista/lataamista, mutta storesta ei löydy kuin aikaisemmat lisärit.

Hotsittais vähän päästä pelailemaan uusia kenttiä ;>

Kävitkö storessa battlefieldin kautta? Sieltä ei ainakaan aiemmin löytynyt, mut kurkkaas playstation valikon kautta storea, pitäs löytyä.
 
Vastaus: Battlefield 4

Langcang Dam ei nopealla otannalla rubberbandannut ja nykinyt enää, mutta olen aikaisemminkin iloinnut tästä liian aikaisin. HC:n killcardit myös korjattu.
 
Vastaus: Battlefield 4

Naval Strike ei sitten näy pelin kautta lainkaan, vaikka Premiumin omistaisikin. PS4-omistajille siis vinkkinä, että lisäri löytyy Pleikkari Storesta hakusanalla Battlefield ja skrollaamalla listassa alas.
 
Vastaus: Battlefield 4

Nyt ollaan jo 5kk odoteltu pelin korjaavaa päivitystä/päivityksiä... Pakko se on nyt jo sanoa ettei tämä enää mihinkään tästä parane. Harmittaa myöntää mutta hukkaan meni reilu 100e. Ei tehnyt mitään pelin perustavanlaatuisille vioille tämä päivitys, vähän sliderisäätöä aseiden suhteen.


Totta. Konsoli tilttaa järjestään kun jotain mappia vetää. Sais kyllä korjata mappi selaimesta myös sen, että kun joinaat jollekkin servulle niin matsi on jo melkein loppu tai mappi vaihtumassa. Olisi mukavaa kun kenttiä selatessa näkisi paljonko peliaikaa kullakin servulla on.
 
Vastaus: Battlefield 4

Täytyy myöntää, että alkaa pikkuhiljaa suomalaiskansallisesti vituttamaan kyseisen pelin kehittäjät. Naval striken konkkakartat on kuminauhailun
takia täysin pelikelvottomia, pari rundia oli pakko lopettaa kyseisen syyn takia kesken, mitä ei usein ole tapahtunut. Aivan käsittämätöntä.
Carrier assault ei yhden rundin kokemuksella nykinyt, jokainen konkkamappi kylläkin. Täytynee ehkä yrittää seuraavaksi sitä, kun joskus huvittaa kyseinen
pelilevy koneeseen työntää. Ps4 versio kyseessä siis.
 
Vastaus: Battlefield 4

C4:n kans leikkiminen on esikoululaisten idioottimaista räpellystä.... Jos joku asia pitäis korjata Battlefieldistä, niin EHDOTTOMASTI poistaa C4. Parhaimmassa tapauksessa jossain kentässä on 20 tolloa jotka kyykkii lipuilla c4-palikat valmiina kourassa! Ja 80% tapauksista räjäyttävät idiootit vielä itsenä mukana!



Älkää puhuko pask**! BF4 toimii aivan hyvin. Sitäpaitsi todellista vaihtoehtoa ei ole edes tarjolla (paitsi ehkä BF3 PS3:lle...). Eli ilman muuta kannattaa osta PS4:lle. Premiumista en osaa sanoa muutaku toistaiseksi parhaat kentät on China Rising:ssä.

Ainoa mikä BF4:ssä todella mättää on tämä loputon itku ja nillitys joka foorumilla; Luulis että jos ei kelpaa niin voi lopettaa ja siirtyä muille pelikentillä. MUTTA EI! Joka jumalan foorumilla on itkua ja kitinää ku mummon hautajaisissa.

C4 pitäisi poistaa? Jos C4 on sulle ongelma kato peiliin ja löydät vian...

BF4:ssa ei muu mätä kuin itku foorumeilla? Sä oot ehkä surkein trolli ikinä... BF4 on ehkä rikkinäisin AAA-peli ikinä, täysin julkaisukelvotonta roskaa jota porukka pelaa vain koska mitään muutakaan luokassaan ei vielä ole tarjolla. Lisäksi peliä tyhmennetään osa osalta massoille. "C4 on esikoululaisten roskaa, lisää hakeutuvia ohjuksia kiitos..."

Näytä liitetiedosto 12486
 
Vastaus: Battlefield 4

"UPDATE: We wanted to provide more detail about the delay of Battlefield 4 Naval Strike. We have delayed the PC version of Naval Strike because we are concerned that the combination of the pack and planned PC updates would increase performance issues on mid-range to high-end PCs. We are working hard to resolve that issue now. Additionally, we have decided to delay the Xbox One version of Naval Strike because we want to address issues in the animation system that hinder players from engaging targets in set circumstances using popular weapon configurations.

We know that many Battlefield 4 Premium owners wanted to play Naval Strike today. However, we didn’t want to release the new content until we believed it was quality content.

We are trying to resolve these problems as quickly as possible and hope to release the update in early April for Xbox One and PC. We also want to remind Xbox One and PC owners of Battlefield 4 Premium that they will have two weeks early access for Naval Strike once it’s released. Thanks for your continued patience and passion for our games."
 
Vastaus: Battlefield 4

Eilen tuli kokeiltua Naval Striken eri karttoja HC rush -pelimuodossa. Naval Strike on hyvä DLC-paketti ja kartat on hyvin suunniteltu kyseistä pelimuotoa ajatellen (conquestia en testannut). Kentät lähtevät käyntiin tyylikkäästi maihin noususta ja saarella eteneminen tarjoaa useita erilaisia hyökkäysvaihtoehtoja. Toki mukana on muutama tiukempi kohta, jossa pitää kokeilla toista reittiä, mikäli toinen reitti on blokattu vihollisten toimesta. Myös uusin patchi sai peli sen verran vakaaksi, että jaksaa taas pelailla eteenpäin (edellisen patchin jälkeen oli tauko).
 
Vastaus: Battlefield 4

No tässä eivät onnistuneet ainakaan Pleikkarin puolella. Mapit lagaavat ja ovat näin ollen ainakin konkkana pelikelvottomia, joten no hätä, ette ole missannut juuri mitään...

Jahas, harmi kuulla etteivät vieläkään ole saaneet korjattua tuota lagia. No eipä tarvi vissiin sitten edes testata. Harmi että tuli aikoinana ostettua sika säkissä (ennakkotilaus).
 
Vastaus: Battlefield 4

Ihmetyttää kyllä koko ajan enemmän, mitä ne siellä DICEllä päivittävät tässä pelissä. Ennen 4,4 gigaista Naval Strikea eilen tuli kuitenkin taas 1,1 gigainen client side -päivitys. Siis ihan helvetisti jotain tavaraa. Ja tämä on jo ties kuinka mones saman kokoinen update-jööti.

Silti en ole neljän kuukauden aikana huomannut kuin hetkittäisiä parannuksia tietyissä pelimuodoissa ja kartoissa. Koska DICE ei kuitenkaan koskaan lähde lukitsemaan servereidensä alueita niin, että esimerkiksi eteläamerikkalaiset eivät pystyisi pelaamaan Euro-servuilla, jää aika selkeästi ainoaksi mahdollisuudeksi vähentää kenttien yksityiskohtaisuutta/laajuutta tai pelaajamäärää.

Servereistä ja niiden yhteydestäkään tuo ei ole kiinni. Eilen Caspian Borderissa testasin yhteyttä ja sain erinomaiset tulokset, eikä packet lossista kertova symboli ruudun oikeassa ylänurkassa käynyt näkyvissä kuin pari kertaa koko erän aikana. Silti pelikokemus oli yksi huonoimmista ikinä. Paikallaan ollut tankkinikin tärisi ja nyki kuin kuminauhan päässä.
 
Ihan kivan näkönen tämä uusi Naval Strike lisäri mutta ei v*tttu näin lagista ja pelikelvonta shaibaa oo tullu pelattua miesmuistiin. Pakko yhtyä aiempiin kommentteihin et aika huono sijotus ollu ainakin tähän asti bugifield 4. Jospa sitte BF5:ssa toimis paremmi!? : lol: smile
 
Vastaus: Battlefield 4

Eiköhän se BF5 ole samaa paskaa kun tämäkin. Itse olen totaalisen täynnä tätä ja olenkin siirtynyt BF3 pariin joka toimii kun unelma tähän verrattuna.
 
Vastaus: Battlefield 4

Tämä peli voidaan kuopata... Kiitos Micro$oft... (eiköhän Sonylla saman suuntaiset vaatimukset myös ole)

[video=youtube_share;4COlzIbYQ0s]http://youtu.be/4COlzIbYQ0s[/video]

Eli pelejä rajoitetaan rankasti jotta se paskimmalla yhteydellä pelaavat voi myös antaa rahansa pelifirmoille. Parempaa ei ole odotettavissa ennen kuin M$.n ja Sonyn politiikka muuttu ja EA valikoi laadun rahastuksen sijaan. Ne joiden yhteydet on kuraa saavat keskenään kärsiä ongelmistaan sen sijaan että kaikki joutuvat kärsimään.

Eniten itseä ketuttaisi jos PC.llä vielä pelaisi. Konsoleiden politiikan takia oma alusta kärsii kohtuuttomasti...

Oikeasti!!! Boxilla pelit pitää olla pelattavia 300 pingillä!!! VMP! Jo rapeella sadalla saattaa PC.llä lentää servulta ulos...
Tä on oikeasti aivan käsittämätöntä ripulia....
 
Vastaus: Battlefield 4

Ei tämä peli ole toiminut päivääkään julkasun jälkeen ja 110eur on sijotettu, harmittaa ja vielä Jampin totisteet päälle jotka osottaa että sieltä mennään mistä aita on matalin serveripäässä niin ei ole ihme että vävävävähän nyknyknykii. Ja mikä mestariteos ois kyseessä kun saataisiin kaikki pelaamiseen vaikuttavat tärkeät osaalueet kuntoon, mutta toivottamalta näyttää vaikka viat ovat tiedossa, "tämä vaan on tällasta ripulia, ottakaa tai jättäkää". Perinteinen pelitauko pelastaa kun kelloja siirretään, palataan asiaan lokakuulla, kiitti moi.
 
Vastaus: Battlefield 4

Upeita ja hienosti tehtyjä nämä uudet Naval Strike kentät, mutta esimerkiksi iso konkka on aivan lagista ja pelikelvotonta. Carrier Assaulttia pystyin eilen monta erää pelaan ilman isompia lageja ja hyvältä tuo vaikutti. Pistäisi nyt oikeasti ensimmäisenä tuon lagi hommaan kuntoon ja sitten vasta uutta sisältöä peliin!
 
Ylös Bottom