Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Battlefield 4

Vastaus: Battlefield 4

Milläs servuilla jengi tätä oikein pelailee? Olis kiva saada suomalaista peliseuraa. Toki maalitauluna tässä on ite kentällä seilattu mutta kaippa tämän joskus oppii. Kuitenkin COD sarjaa pelanneena ja siellä dominoineena niin vois joskus tätäkin oppia pelaamaan :D
SirFoxlet löytyy nickinä niin voi kutsua kaveriks jos satunnainen BF4 iltapelailu kiinnostaa ja lähinnä vkonloppusin :)
 
Vastaus: Battlefield 4

Milläs servuilla jengi tätä oikein pelailee? Olis kiva saada suomalaista peliseuraa. Toki maalitauluna tässä on ite kentällä seilattu mutta kaippa tämän joskus oppii. Kuitenkin COD sarjaa pelanneena ja siellä dominoineena niin vois joskus tätäkin oppia pelaamaan :D
SirFoxlet löytyy nickinä niin voi kutsua kaveriks jos satunnainen BF4 iltapelailu kiinnostaa ja lähinnä vkonloppusin :)
Suomalaisia servereitä löytyy hakusanalla "fin" jonkun verran. Ite voisin suositella fph, fart tai zfs serveriä konkka muotoa pelaavalle. Jos tykkää hardcore muodosta niin 2on1 tarjoaa conquest pelaamista hc muodossa.
 
Vastaus: Battlefield 4

Kyllä niin pihalla oon tässä pelissä kun olla voi, hyviä vinkkejä vois ottaa tietty vastaan alottelevalla BF pelurille :)
 
Vastaus: Battlefield 4

Kyllä niin pihalla oon tässä pelissä kun olla voi, hyviä vinkkejä vois ottaa tietty vastaan alottelevalla BF pelurille :)

En ole kovin kummoinen pelaaja, mutta kirjoittelen nyt ajankuluksi;

Käsittääkseni tärkein "sääntö" on PTFO, eli Play The F*cking Object. :)

Eli jos pelaat conquestia, pyrit valtaamaan ja suojaamaan kohteita etkä haahuile ympäri kenttää yms.

Sitten pelitavan muuttaminen sen mukaan minkä luokan sotilaalla pelaat;

-Assault on etulinjan rynkkymiehiä joiden tehtävänä on olla myös lääkintämiehenä, eli herätät kavereita eloon ja viskot medic packeja.

-Engineer hoitaa ajoneuvojen torjunnat ja miinoittamiset.

-Support antaa tulitukea ja jakaa ampumatarvikkeita taistelutovereille.

-Recon sniputtelee pitkästä matkasta, tekee maalinetsintää, pystyttää spawn beaconeita ja voi vaikka tuhota ajoneuvoja C4:llä.

Joku kovempi peluri voi tarkentaa näitä vielä. Youtubesta löytyy paljon tutorial-videoita, kannattaa tutustua.
 
Vastaus: Battlefield 4

Kyllä niin pihalla oon tässä pelissä kun olla voi, hyviä vinkkejä vois ottaa tietty vastaan alottelevalla BF pelurille :)

Tuo mitä ninerumble ylempänä sanoi, on se fantasia miten tuota peliä täydellisessä maailmassa pelattaisiin. Lisäksi on melkolailla "stereotypiset" tyylit classeille. Esimerkiksi jos pelaat Assaulttina niin sulla ei ole mitään velvoitetta healata ja revivaa kavereita, vaan voit ihan yhtä hyvin kantaa kranaatinheitintä tai haulikkoa gadgettina. Kaikilla classeilla on huima määrä gadgetteja, joista voit valita mieleisesi ja samalla myös pelityylin. Jos pelaat conquestia niin parempi vaa pysytellä sivustassa, tappaa jengiä jotka pelaa objectiveja (hähähä!) ja sitten valtailet niitä lippuja siinä ohessa kun kaikki innokkaat valtaajat on lipun juurelta kylmätty. Jos pelaat jalkamiehenä isommissa mapeissa, niin älä rynni etulinjassa koska pääset hengestäsi hetkessä.

Omat classit ja gadgetit, mikäli nyt mitään muistan omista loadouteista:

Assault: Pelaan tällä classilla ainoastaan CQC-mapeissa (metro, locker yms.) Loadouttina käytän lähinnä medpackia, jotta voin parantaa lähinnä itseni mutta viskon niitä myös muualle tarpeen vaatiessa. Tämän lisäksi toisena gadgena M320 HE tai padit.

Engineer: Käytän tätä classia lähinnä ainoastaan kun olen ajoneuvoissa. Gadgettina aina mukana repair tool ja mechanic perk. Miinoja en käytä, varsinkaan nyt kun slamitkin nerffattiin. Tämän lisäksi mukana rpg/sraw/stinger riippuen mapista. Parissa kentässä hekohuorausmahdollisuus on vahva, joten stinger on parempi pitää mukana.

Support: Ammuslaatikko on aika perusgadget, mikä kulkee itsellä mukana 75% kaikesta ajasta. Toisena gadgettina aina C4/Claymore/UCAV. Joskus haluan kuitenkin tehdä enemmän tuhoa, jolloin mukana on C4 ja UCAV. UCAV spawnii loputtomasti uudestaan ja 3 ceenelkkua yhtä spawnia kohden riittää mainiosti. UCAV Airburstin kanssa on mahtava gadget!

Recon: Gadget vaihtelee sen mukaan pelaanko CQC:tä vai pitkän matkan päästä, samoin asevalinta. Jos haluat sniputella niin PLD-kiikarit EHDOTON valinta. Sun on tärkeää huomata viholliset ennenkuin ne huomaa sut. Toista gadgettia vaihtelen mieleni mukaan. Yleensä SUAV, C4 tai Spawn beacon. CQC-mapeissa käytän myös t-ugsia ja claymoreja. Claymoret ei nykyään kovinkaan yleisiä, koska pelaan ainoastaan HC:ta ja omilla on ikävä tapa juosta aina niihin miinoihin. SUAVilla on helppo poimia vihollisen sniput camppimasta v*ttumaisista paikoista. Jengi on tässä pelissä usein niin typerää, että seisoo camppimassa katoilla. Nämä ovat aivan mainiota riistaa ja ns. ilmaisia tappoja. Pysy pois katoilta ja keskity tiputtelemaan jätkiä, ketkä haluaa vapaaehtoisesti kiivetä sinne maalitauluiksi.

Olisi hyvä jos saisit peleihisi mukaan "tutkaparin" joka voisi tarvittaessa panostaa sinua supporttina, kun pelaat itse assaultilla tai engillä ja taas tarvittaessa healata sinua assaulttina, kun haluat pelata supporttia. Toista tukemalla selviää pidemmälle ja ns. "pelaa paremmin". Tätä peliä voi pelata sadalla eri tavalla, tässä niistä vain muutama :)
 
Vastaus: Battlefield 4

Kyllä niin pihalla oon tässä pelissä kun olla voi, hyviä vinkkejä vois ottaa tietty vastaan alottelevalla BF pelurille :)
Ihan alkuunsa, tutustu eri pelimuotoihin. Esim. youtube on täynnä videoita, joissa kerrotaan eri pelimuotojen tarkoitus. Ei ole mitään rakettitiedettä [emoji1]

Eri aseita ja kaikkia taistelukentältä löytyviä ajoneuvoja, veneitä, lentokoneita yms. pääsee kokeilemaan paikassa test range (multiplayer> test range). Se harjoittelu on ihan suositeltavaa, etenkin helikoptereilla: Ei tarvi omia tappaa taistelukentällä [emoji6]

Ite en muuta oikeastaan pelaa kuin Conquestia, joten muista en osaa ihmeempiä kertoa. Kaikissa pelimuodoissa on omat juttunsa, mut muutama vinkki toimii kaikissa:

Pelin tarkoitus on olla tiimipeli, eli oman porukan kanssa pyritään tekemään esim. lipun valtaus tai mcomin räjäytys yms. Jos olet squadin johtaja, anna squadillesi ohjeet mitä tehdä, esim. mennä valtaamaan joku tietty lippu. Jos squadia johtaa joku muu, tee niin kuin käsketään. Aika usein squad leader ei ohjeita anna, vaikka pyytäisikin. Sit pitää vain kokeilla peesailla jotain tiimikaveria tai painella omineen.

Eri aseluokkia on monia. Niistä voi rakentaa omanlaisensa, mut muistaa sit pelata sen mukaan, mitä on taskuihin valinnut. Eli, jos sulla on Support ja ammuslaatikot, niin jaa niitä laatikoita, myös muille kuin omalle squadille. Jaa niitä myös vaikka ei suoraan pyydettäisi. Pisteitä ropisee ja kaverit saa kuteja. Sama homma esim. Assaultilla: Jos mukana on elvytys vehkeet ja lääkintälaukku, käytä niitä aina kun mahdollista.

Kun meet taistelukentälle, vilkaise hieman miten squadisi on varustautunut. Jos siellä on jo esim. neljällä kaverilla Engineer vehkeet niskassa, niin silloin sun kannattaisi varmaan valita joku muu. Ei välttämättä ole se tehokkain porukka, jos kaikki on Engineerejä sinkojen kera: Loppuu ammukset aika nopeasti.

Sit vielä Recon luokasta, siitä käyttäjämäärien perusteella rakastetuimmasta, mutta keskustelufoorumeiden vihatuimmasta luokasta. Älä jää oman tukikohdan reunalle kiikarin läpi maisemia katsomaan, koska usein sellaisella pelaajalla ei ole mitään arvoa. Painele lähemmäs kohdetta, siis niin lähelle et saat jotain oikeesti aikaseksi siellä. Koita miettiä hyvä respan (radio beacon) paikka tiimiä ajatellen, ei ainostaan itseä varten. Reconilla on myös muitakin aseita kuin tarkkuuskivääreitä, jotka mahdollistaa eturintamassa sotimisen.

Vielä lopuksi: Edellä mainitut oli vain yksi tyyli pelata muiden joukossa, se miten ite pelaan. Se ei todellakaan ole ainoa oikea tapa.[emoji6]
 
Vastaus: Battlefield 4

Tarkoitatko UCAV:ia?

http://battlefield.wikia.com/wiki/UCAV

Sen saa suorittamalla "Eyes in The Sky" assignmentin johon vaaditaan:

- Rank 10
- China Rising-lisäosa
- Get a kill with the bombing raid

En tiedä mitä tuo viimeinen tarkoittaa...

EDIT: hidas

EDIT2:

Löytyykö tuo lennokki kaikista China Rising kentistä?

EDIT3:
Hups, nuo kriteerit olikin SUAVin unlockaamiseen!
UCAViin tarvitaan:

1 Air Superiority Ribbon
3 Jet Fighter Ribbons
 
Vastaus: Battlefield 4

Miten, milloin ja kenelle saa sen pienen kauko-ohjattavan lennokin joka räjähtää?

Tuo UCAV on todella helppo unlockata ja ylempänä onkin jo selitetty, että miten se tapahtuu. Tappavan (ja 100x paremman) siitä tekee kuitenkin vasta airburst, mikä mahdollistaa UCAV:n räjäyttämisen kesken ilmalennon. Normaalisti sillä tulee törmätä kohteeseen, minkä jälkeen on vielä usein 0,5-1sec viive, ennenkuin härveli räjähtää. Airburst puolestaan aukeaa I'm Dynamite-assignmentin avulla. Tämän avataksesi tarvitset:

- Bomber Delivery ribbon x3: China Rising DLC:n kentistä löytyy jokaisesta yhdeltä lipulta kiinteä bomber-asema. Saadaksesi Bomber Delivery -ribbonin tarvitset kolme tappoa em. bomberilla yhden erän aikana. Tämä tuotti itselläni runsaasti päänvaivaa.
- 20 UCAV kills: Harjoitus tekee mestarin. Suosittelen kärkkymään vähän matkan päässä vahingoittuneita ajoneuvoja ja iskemään juuri ennenkuin ne tuhoutuvat. UCAV menettää täydellisestä osumasta vain 40 (HC:ssa) joten tällä ei priimakuntoisia ajoneuvoja tuhota, helikoptereita lukuunottamatta.
- Score a multikill: BF3:ssa multikilliin tarvitsi 4 tappoa lyhyen ajan sisään (0.8sec/tappo) mutta BF4:ssa taitaa riittää peräti vain 2? Helppoa kuin mikä.
 
Vastaus: Battlefield 4

Jos joku kaipaa peliseuraa nii lisätkää Snakepox psn:ssä

Lockkerii tulee hakattuu kiitettävästi :p

Nelos puolel ofc :)
 
Vastaus: Battlefield 4

En voi luoda omaa viestiketjua joten kysyn tähän kyseiseen peliin liittyen. Onko kukaan tietoinen onko bf4 suomi servuja johon pääsisi mukaan? En tiiä onko se väliä onko ps3 vai 4 mut pelaan ps3.
 
Vastaus: Battlefield 4

En voi luoda omaa viestiketjua joten kysyn tähän kyseiseen peliin liittyen. Onko kukaan tietoinen onko bf4 suomi servuja johon pääsisi mukaan? En tiiä onko se väliä onko ps3 vai 4 mut pelaan ps3.
Ainakin Charlie Romeo-niminen suomiserveri pyörii PS3-puolella.
Taso on "kova" ja sääntöjä ei ole, joten kopteri- ja tankkikuolemia on taatusti luvassa.

Itseäni huvittaa, kun avokki pelailee tunnuksellani tuolla serverillä ja muutamat nimeltä mainitsemattomat serverin pyörittäjät ovat bannimassa heti, jos ei suju.
Muutamaan otteeseen itsenikin on sieltä toki pellolle heitetty.
 
Vastaus: Battlefield 4

Uusin BF4-rellestykseni:

[video=youtube_share;E-lkK-z--do]http://youtu.be/E-lkK-z--do[/video]
 
Vastaus: Battlefield 4

Onko muilla samaa ongelmaa pelissä, kun peli aina ilmoittaa uusista unlockeista vaikka olen jo ne moneen kertaan avannut? Joka kerta kun alkaa pelaamaan peliä uudestaan, niin samat oranssit merkit näkyy. Tulee yleensä käytyä ne läpi, mutta seuraavalla pelikerralla ne ovat taas ilmoittamassa "unlockeista". Kaikkia näitäkin avattuja aseita olen käyttänyt eri kertoina, mutta silti ilmoittaa niistä. Taitaa olla eniten tappojakin aseella, jota edelleen ilmoittaa uutena unlockina.
Jännä juttu kun yleensä kuitenkin muistaa ne asetukset ja customoinnit, jotka olen kyseisille aseille tehnyt. Eli niitä ei kuitenkaan tarvitse muokata uusiksi.

Xbox Onella tämä.
 
Vastaus: Battlefield 4

Onko muilla samaa ongelmaa pelissä, kun peli aina ilmoittaa uusista unlockeista vaikka olen jo ne moneen kertaan avannut? Joka kerta kun alkaa pelaamaan peliä uudestaan, niin samat oranssit merkit näkyy. Tulee yleensä käytyä ne läpi, mutta seuraavalla pelikerralla ne ovat taas ilmoittamassa "unlockeista". Kaikkia näitäkin avattuja aseita olen käyttänyt eri kertoina, mutta silti ilmoittaa niistä. Taitaa olla eniten tappojakin aseella, jota edelleen ilmoittaa uutena unlockina.
Jännä juttu kun yleensä kuitenkin muistaa ne asetukset ja customoinnit, jotka olen kyseisille aseille tehnyt. Eli niitä ei kuitenkaan tarvitse muokata uusiksi.

Xbox Onella tämä.

Kyllä. Tämä oli hyvin yleinen ongelma jo Battlefield kolmosessa. Oranssit "klipsut" häviää itemeistä vasta kun unlockaat lisää, jolloin ne siirtyvät uusiin tavaroihin -_-
 
Vastaus: Battlefield 4

Onko muilla samaa ongelmaa pelissä, kun peli aina ilmoittaa uusista unlockeista vaikka olen jo ne moneen kertaan avannut? Joka kerta kun alkaa pelaamaan peliä uudestaan, niin samat oranssit merkit näkyy. Tulee yleensä käytyä ne läpi, mutta seuraavalla pelikerralla ne ovat taas ilmoittamassa "unlockeista". Kaikkia näitäkin avattuja aseita olen käyttänyt eri kertoina, mutta silti ilmoittaa niistä. Taitaa olla eniten tappojakin aseella, jota edelleen ilmoittaa uutena unlockina.
Jännä juttu kun yleensä kuitenkin muistaa ne asetukset ja customoinnit, jotka olen kyseisille aseille tehnyt. Eli niitä ei kuitenkaan tarvitse muokata uusiksi.

Xbox Onella tämä.

Sama homma täälläkin, PS4 alustana. Ollut alusta lähtien tuollain, eli ensimmäisenä tehtävänä on aina selata läpi kaikki valikot, että saa ne oranssit nipsut pois sieltä. (Itseäni jostain syystä häiritsee älyttömästi:rolleyes:) Googlettamalla löysin, etten ole ihan yksin asian kanssa. Tuntuisi että tuokin ongelma olisi helppo korjata päivityksellä? Eihän se itse pelaamiseen vaikuta, ja tosiaan pysyy aseet aina sellaisena, kuin ne on edelliselläkin kerralla ollut, eli ei onneksi tarvi attachmenttejä alkaa uusiksi laittamaan joka pelikerran alussa. :rolleyes:
 
Ylös Bottom