Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Battlefield: Bad Company 2 [PS3] - Hype ja hankintahekumointi

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Gortheur
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Huihui, meinaa olla aivan tajuton hype peliä kohtaan, varsinkin kun en ole betaa, enkä demoa, enkä myöskään BFBC1:stä ehtinyt vielä kokeilemaan. Tällä hetkellä demo lautautuu 89%:ssa ja kauheat täpinät päällä! Jos tuntuu hyvältä, nii se on saletti että peli pyörii koko yön, aamun ja aamupäivän. ;)

Toivottavasti tämä vastaa odotuksia, eikä kyllästyminen tule 10pelitunnin jälkeen kuten MW2 kohdalla. Peukut pystyyn ja menoksi - >

Hyvä on peli, mut muista et toi on vasta demo älä tuomitse koskaan demon perusteella ;)
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

jos joku haluaa pc-betakeyn niin minulla olisi (ainakin)yksi ylimääräinen, sain battlefield.comista 2 (toinen saattaa mennä kaverille). itse ehdin saamaan fileplaysta ennen kuin sain tuolta. voi laittaa yv:tä jos kiinnostaa.

ja vaihteeks ontopic:
nyt on yli 30 tuntia tuota tulut tahkottua ja siinä sivussa pisteitä keertynyt niin paljon että olin vielä viime viikolla pelin leaderboardseissa jollain sijalla 520.
on se vaan niin koukuttava, vaikka on vain 1 kenttä ja ei paljon aseita, mutta silti jokainen peli on erilainen.
jos kokoversiossa jatkuu tätä rataa niin tulee mulle helposti pelatuin peli ikinä.piste.
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Hyvältähän tämä vaikuttaaa testailun jälkeen. Ainoa vaa mikä kyrpii ja kovasti niin lennän joka matsissa tarkalleen 2min 11sek jälkeen pihalle, tekstiä tulee " connection lost " . Ja muut pelit kyllä toimii onlinessa niinkuin pitääkin... :(

Onko kellään tietoa mikä voisi olla syynä pihalle lentelyyn?
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Kyllähän tästä tulee demon perusteella kukkulan kuningas nettiräiskintöjen genressä.
Bäfä 2:sta tuli jo PC:llä pelattua n.4 vuotta ja varmaan tuhansia tunteja.
Tämä tuskin kestää aikaa yhtä hyvin mutta mahtavia fiiliksiä kyllä tulee tätäkin pelatessa.

Piti käydä gamestoppiin laittamassa ennakkotilaus tarjouksen johdosta (2 wanhaa peliä+1€) ja ei oikein malta odottaa kokoversiota.

Cod mw2:sta pelasin ehkä 4-5 tuntia ennenkuin meni pelin "ominaisuuksiin" hermot,BC2:n demoa tullut tahkottua jo varmasti puolet enemmän ja aina vain tuntuu paremmalta.
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Betassa tosta välistä pystyi osumaan vihun kuuppaan. Ilmeisesti demossa haluavat kokeilla myös näin päin. Toivottavasti ostoversiossa homma toimii kuten betassa.

Minusta tämä on parempi, ettei siitä välistä voi ampua. Betassa oli ihan naurettavan helppoa ampua vihu hengiltä siitä välistä ja kun nuo ovat vielä aina avoimilla paikoilla, niin niistä tuli täysin käyttämättömiä laitteita. Parempi näin, niin saavat nuokin sentään käyttöön taistelutantereelle.

Niitä ammus- ja helalaatikoita kannattaa tosiaan pyytää sillä select-napilla. Eilen demoa testasin ensimmäisen kerran ja engineerillä tuntui, että padit oli loppu jatkuvasti. Sitten vain juoksin lähimmän assaultin luokse ja rupesin hakkaamaan selectiä ja aina sieltä laatikko tuli. Miksipä ei tulisi, kun kaveri pelkästään hyötyy itse siitä, että ammuksia jakaa.

Saattaa olla. että tässä pelissä käy kompastuskiveksi se, että sniputtaminen on niin hienoa ja palkitsevaa. Tuntui, että taistelukentällä puolet vastaan juosseista olivat röllipukuisia janttereita. Ja jotenkin tuo tiimin yhteen pelaamattomuus jaksoi ihmetyttää. Oma squad toimi tietysti hyvin, mutta sitten kaikki nämä ajoneuvojen käyttämiset 100m matkaan josta hypätään pois jne. jaksavat ihmetyttää.

Servereissä on jotain omituista, eilen pelatessa kävi vaikka kuinka monta kertaa niin, että kun väkeä lähti niin lisää ei tullut tilalle. Matsit muuttuivat aina lopulta joksikin 10 vs 3 taisteluiksi joissa ei sitten ollut mitään järkeä. Sitten kun lähti squadin kanssa uuteen matsiin niin squad hajosi eri puolille noin 50% yrityksistä. Tekisi melkein mieli sanoa, että tämä toimi betassa paremmin kuin demossa. Jotenkin tuntuu muutenkin, että asioita joita paljon betan perusteella pyydettiin, oltiin sivuutettu täysin. Vielä kun itsellä MAG imee tällä hetkellä mukaansa hurjalla sykkeellä, niin ei kyllä valitettavasti enää herättänyt sellaista "pakko saada" -fiilistä minkä beta herätti.
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Jahas, pelistä näyttäisi löytyvän sisäänrakennettu kauppapuoti josta voi imutella sitä kontenttia, lisäsisältöä peliin. Alkuun luvataan sisäänheittotuotteena ilmaista DLC:tä, mutta heti perään mainitaan myös jotain epämääräistä maksullisesta sisällöstä... Mihin tämä maailma on menossa, määritteleekö lompakon paksuus välineistön runsauden pian myös verkon puolella?

Bad Company 2 Gets Day One DLC Battlefield: Bad Company's two pieces of downloadable content were free. Battlefield: Bad Company 2 will have some freebies but DICE intends to release premium DLC as well.

"We see the game as the first step to a longer experience. We have an in-game store where you get free content or you can buy new content to the game, so it's a very integral part of the game that we will have a long post-launch campaign," said senior producer Patrick Bach in an interview with WorthPlaying. "I think people will be thrilled to see what's in that already. On day one, you will get some really cool stuff."

Lähde: Bad Company 2 Gets Day One DLC
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Inlainille: mee lukemaan bfbc:n tai bf 43:n viestiketjun eka viesti. Niis muistaakseni on ainakin ohjeita EA:n pelien yhteys-ongelmiin.
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Mihin tämä maailma on menossa, määritteleekö lompakon paksuus välineistön runsauden pian myös verkon puolella?

Varmaan jotain saman tyylistä kuin näissä ilmaisissa selainpeleissä (esim. Travian) joissa rahalla saa tehtyä pelissä kaikenlaista kivaa nopeammin kuin rahattomat pelaajat. Sopii oikein hyvin tuollaiseen kilpailuhenkiseen peliin. Ja pitäähän ne tulot jostain saada kun käytettyjen pelien kauppa on niin hirviä keissi pelifirmoille.
Pelottava ajatus, että pelit&leffat itselleen ostettuna ovatkin vain lisenssi ja säilytysmedia kyseiselle tuotteelle, jolloinka ei olisi mahdollistuutta myydä tai vaihtaa sitä.

EA:n julkaisemassa Saboteurissa oli koukkuna tissit mutta mitäs tässä on alkuperäisen ostajalle etua?
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

EA:n julkaisemassa Saboteurissa oli koukkuna tissit mutta mitäs tässä on alkuperäisen ostajalle etua?

No ennakkotilaajille on ainakin ne valmiit unlockit. Luulisin niiden tulevan koodipätkänä paperilapulla (korjatkaa toki jos olen väärässä) ja nämähän ovat kertakäyttöisiä. Eihän pari asetta tissejä voita, mutta kelpaa ne kumminkin.
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Minusta tuossa demossa on parempi noin ettei siitä kk:n suojalevyn aukosta voi ampua läpi. Tosin siinä saisi olla lasi tai verkko edessä, jotta se olisi loogisempi. Tai sitten vain pienentää sitä aukkoa.

Eihän pari asetta tissejä voita, mutta kelpaa ne kumminkin.

Tits & guns! Miten ne ei ole EA:lla tuota tajunneet?!
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Tits & guns! Miten ne ei ole EA:lla tuota tajunneet?!

Kuvitelkaa Tits-mode, jossa pitäisi väistellä ikkunoista ja ovista sisään purkautuvien isorintaisten naissotureiden massainvaasio :D Jäisi zombie-modet historiaan hyvin nopeasti.
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Ihan mukava pelisessio oli taas illalla. Ainoastaan pisti ketuttamaan kun joillekin tuntuu tankinkäyttö tarkoittavan sitä että edetään 50m ja jumitetaan siihen räiskimään lotolla vastustajan suuntaan. Hienoa tankin hyödyntämistä voi kerpele. Sitten tietysti tämä ikävän itsestäänselvä ongelma että liian moni valitsee röllipuvun. Onhan se varmasti hienoa että saa tappoja mutta aktiivisia tehtävää edesauttavia pelaajia tuntui olevan kumman vähän pelaajamäärään nähden. Myönnän että tekisi itsekin mieli välillä kokeilla snipua mutta ei sitä kehtaa kun huomaa että puolet pelaajista on jo sillä tiellä.
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Ihan mukava pelisessio oli taas illalla. Ainoastaan pisti ketuttamaan kun joillekin tuntuu tankinkäyttö tarkoittavan sitä että edetään 50m ja jumitetaan siihen räiskimään lotolla vastustajan suuntaan. Hienoa tankin hyödyntämistä voi kerpele.

En tosta lotosta tiiä, mutta mistä lähtien tankilla on pitänyt mennä lähitaisteluun vastustajien kanssa? Aika nopeasti sieltä tulee C4 kylkeen jos menee lähelle, varsinkin kun omien sanojesi mukaan puolella porukasta on röllipuku..
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

En tosta lotosta tiiä, mutta mistä lähtien tankilla on pitänyt mennä lähitaisteluun vastustajien kanssa? Aika nopeasti sieltä tulee C4 kylkeen jos menee lähelle, varsinkin kun omien sanojesi mukaan puolella porukasta on röllipuku..

Selitin kenties hiukan puutteellisesti. Esim. hyökkäyksessä mapin alkupäässä eräs pelaaja katsoi että tankki on hyödyllisimmillään basessa mäen yläpäässä josta ei sitten liikuttu mihinkään vaan räiskittiin "jonnekin".
Itse pelaan monesti insinöörinä ja odottelin hetken että jos mentäis niin koitan korjailla ja puolustaa tankkia niin ehkäpä siksi pisti ketuttamaan kun tajusin ettei kaveri aio mihinkään liikkua. Tykkään taas lisäillä tekstiä kirjoituksiini. Kyseessä kun ei kuitenkaan ole mikään survival -tsydeemi vaan tiimipeli ja selkeä tavoite. Tankkimiehen tavoite ei ole pelkästään pitää tankki pystyssä vaan käyttää sitä tiimin hyödyksi ja toivottavasti tässä asiassa muut sitä puolustavat. Eikä muidenkaan tarkoitus ole vain pysyä hengissä. Kaikenlaisia itsestäänselvyyksiä ja varmasti joku tulee muistuttamaan publapelien vain olevan tälläisiä. Eikä minunkaan tarkoitus ole tässä vain kitistä. Tälläiset seikat nyt eri muodoissa tulee tietysti joka moninpelissä vastaan. Pelaaminen, se vähä mitä tähän mennessä kerennyt, on ollut aina pirun hauskaa ja tulee varmastikin peli ostettua.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Näitä tankki-ääliöitä onlinessa riittää. Siksi yleensä käskenkin squadista jonkun heilumaan tankkiin mukaan, sillä yleensä se tankkia ajava tai tankin päältä tykittelevä kaveri on niin kujalla missiosta, et ei jeesus. Esim. rällää menemään sillä tankilla siihen tahtiin et a) tähtäys on yhtä helppoo ku suomelle jalkapallon em/mm-kisoihin pääseminen b) korjaaminen on mahdotonta, ku ei pysy millää paikallaan, tai on suoraan tulilinjalla. Siksi squadissa olevan jannun kanssa/muun tutun kanssa on paras vetää tankilla, ku tietää et ei tuu mitään aivopieruja ja pysyy hyvin piillossa ja/tai hyvässä paikassa. Yleensä onnistunut tankki-työskentely näkyy pisteittä merkittävällä tavalla, kun pääsee naputtelemaan ukkoja rivissä alas ja tuhoamaan niitä valloituspisteitä, joiden nimeä en nyt muista.

Muutenkin joissakin peleissä palaa hermot siihen, kun porukka vaa hiippailee jossain aivan muualla, kuin sinne minne pitäisi hyökätä tai missä pitäisi puolustaa. Välillä ei toki haittaa yhtään, kun pääsee tyyliin yhdellä tankilla vetää läpi kentän ja tykittelee +4000 pts pistetaulukkoon.

Toi UAV, vai mikä se pikku ohjattava kopteri onkaan on suorastaan ärsyttävä, ainakin niiden osalta, jotka sitä osaa käyttää. Onko niissä muute eroja, kun tuntuu et ei pysty ku ohjuksia ampuu ainakin sillä, mikä on siellä hyökkäykseen lähdettäessä ensimmäisessä omassa basessa? R1 rämpläämällä/painamalla pohjaan saan sen ohjuksen toki liikkeelle, mut tyyliin sarjatulta en saa aikaan? Tähä ois kiva saada pari vinkkii, ku meikäläisen pikku kopteri tykitellään yleensä melko nopsaa taivaalta alas ku sitä ohjusta koitan saada vaa liikkeelle :D
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Toi UAV, vai mikä se pikku ohjattava kopteri onkaan on suorastaan ärsyttävä, ainakin niiden osalta, jotka sitä osaa käyttää. Onko niissä muute eroja, kun tuntuu et ei pysty ku ohjuksia ampuu ainakin sillä, mikä on siellä hyökkäykseen lähdettäessä ensimmäisessä omassa basessa? R1 rämpläämällä/painamalla pohjaan saan sen ohjuksen toki liikkeelle, mut tyyliin sarjatulta en saa aikaan? Tähä ois kiva saada pari vinkkii, ku meikäläisen pikku kopteri tykitellään yleensä melko nopsaa taivaalta alas ku sitä ohjusta koitan saada vaa liikkeelle

b) korjaaminen on mahdotonta, ku ei pysy millää paikallaan, tai on suoraan tulilinjalla.


UAV:n se kakkosase tulee käyttöön R2 näppäimeen jos olet unlockannut ja valinnut classillesi sen demossa ainoan unlockattavan kyvyn. Jostain syystä demo ei tallenna valittuja classeja tai muita näppäinasetuksia joten se pitää muistaa valita aina uudelleen... tämä on jokseenkin erikoista sillä Betassa kaikki toimi hyvin.

Korjaamisesta puheenollen, iloisena asiana huomasin ettei engineerin weldillä voikkaan enää korjata loputtomiin - tai sitten ohjaimeni sekosi hetkeksi - vaan noin puoli tankkia kun on korjattu pitää se pienen tauon jonka jälkeen homma jatkuu. Korjaattehan jos olen väärässä, mutta betaan verrattuna tämä on helkutin hieno juttu. Betan Arica Harborissa ärsytti niin maan penteleesti kun vihollistankin takana oli kaksi engineeriä korjaamassa ja ainoa tapa tuhota tankki oli osua kahdella rpg:llä ja UAV:llä tankkiin n.2 sekunnin sisällä.
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Korjaamisesta puheenollen, iloisena asiana huomasin ettei engineerin weldillä voikkaan enää korjata loputtomiin - tai sitten ohjaimeni sekosi hetkeksi - vaan noin puoli tankkia kun on korjattu pitää se pienen tauon jonka jälkeen homma jatkuu. Korjaattehan jos olen väärässä, .

kyllä se on juuri näin
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Tänää vasta ekaa kertaa tuli kokeiltuu ja hyvältä vaikutti.. hmm, kummankohan sit hankkis tän vai MAGin?
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Tänää vasta ekaa kertaa tuli kokeiltuu ja hyvältä vaikutti.. hmm, kummankohan sit hankkis tän vai MAGin?

Menee karkeasti sen mukaan haluaako pelata tiimissä vai yksin. Molemmat onnistuu molemmissa, toisessa vain vahvemmin kuin toisessa :eek:
 
Vastaus: Battlefield: Bad Company 2 [PS3 Hype]

Menee karkeasti sen mukaan haluaako pelata tiimissä vai yksin. Molemmat onnistuu molemmissa, toisessa vain vahvemmin kuin toisessa :eek:

Sekä se, että kuinka tärkeänä elementtinä näkee sen, että hajoaako rakennukset ja muut maan tasalle :p
 
Ylös Bottom