Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Burnout 2 GC

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja MoBB
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

MoBB

New Member
Tsekkasin ton trailerin ja peli näytti aivan helkatin hyvältä. Onko julkaisupäivää lyöty lukkoon euroopassa? Ja mitä mieltä te olette tosta trailerista (vaikkakin on PS2 versiosta)?
 
Olipas kyllä hauskannäköistä kolarointia... täytynee kuitenkin odottaa arvosteluja yms. ennen ostopäätöstä. Toivottavasti pelissä on muutakin hyvää kuin nuo trailerissa nähdyt kolarit.
 
Mulle on, GC:n ensimmäisestä Burnout versiosta lähtien, ollut täysin selvä että jatko-osa on pakko hankkia.

IMHO Burnout 1 on valitettavan aliarvostettu helmi, jossa riittää pelattavaa ja tekemistä pidemmäksikin aikaa (ks. Survival ;).
 
Mukavalta menoltahan tuo vaikuttaa! Ajattelin ostaa Burnout 1:n, mutta taidanpa sittenkin odotella kakkosta. Mageita kolareita!
 
Oli minunki pakko hakea pätkä ja kyllähän se namilta näytti, piti soittaa heti kaverille että tuo ratin takasin jotta pääsee kruisailemaan.
 
Trailerin perusteella Burnout 2:een olisi saatu mukavasti lisähärpäkkää mukaan, sekä kolarimallinnus ja grafiikka ovat kokeneet lähes täydellisen muodonmuutoksen. Innolla odotetaan!
 
Peli ilmestynee PS2:lle ja GC:lle samaan aikaan? Saapahan PS2-versio kyytiä jos ovat vain kunnolla GC-version koodanneet (kuten tekivät ykkösen kohdalla.)

Burnout on todella mainio peli ja jos kakkosessa on kunnolla ratoja ja muuta enemmän niin sanoisin sitä todelliseksi PAKKOHANKINNAKSI kaikille vähääkään autoilusta pitäville. Ykkönen jo oli minulle ihan MUST ja läpihän se tuli pelattua.
 
Kyllähän toi loppuunpalanut 2:nen pitää hommata! Ykkönen on suuressa suosiossa. Onkos tietoa että tuleeko kakkososaan nelinpeliä? Se se vasta olisi hubaa...
 
Humm

Tuo video oli kyllä varsin hyvän näköinen ja kuuloinen.

Toivottavasti vain ovat korjanneet esim. pakko hidastuksen valinnaiseksi (käy ärsyttämään pidemmänpäälle), lisää vaikeustasoa ei olisi pahitteeksi, useamman eri radan (samojen ratojen risteytykset ovat ärsyttäviä ja sekoittavat).

Sekä ehkä pelin ikää voisi jotenkin koittaa lisätä, kiinnostus ykös osaan lopahti aika äkkiä kun kaikki mahdollinen tuli koluttua läpi.

Pakko ostos!
 
Ei Burnout 2: Point of Impactia Cubelle

http://cube.konsolifin.net/uutiset/uutiset.php?id=387

GameCube Europe -sivuston mukaan Criterion Gamesin Burnout 2: Point of Impact -autopeli ei olekaan tulossa GameCubelle.

Internetissä on pyörinyt muutamia huhuja pelin Cube- ja Xbox-versioiden peruuntumisesta, mutta Cube-Europen tiedusteltua asiaa pelin julkaisijana toimivalta Acclaimilta, selvisi ettei kyseisiä versioita ole ikinä edes suunniteltu kehitettävän! Pelin vain ilmeisesti oletettiin ilmestyvän edellisosan tavoin kaikille konsoleille, mutta Acclaim ei ikinä virallisesti vahvistanut pelin ilmestyvän muille konsoleille kuin PlayStation 2:lle.

Burnout 2 siis ilmestyy vain PS2:lla, mutta jää nähtäväksi tullaanko siitä myöhemmin kehittämään Cube-versio edellisosan tavoin. Peli on myös tämän tiedon turvin poistettu CubeFINin julkaisulistasta. Mikäli asiaan tulee uusia käänteitä, uutisoimme asiasta mitä pikimmiten!
---

Shaisse homma... Onneksi PS2 löytyy hyllystä, mutta Cubellehan tätä suunnittelin ostavani. Noh, huono juttu joka tapauksessa :(
 
Ylös Bottom