Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Buzz! Visailun maailma

beddis

Member
Lokakuussa ilmestyy uusi Buzz, jossa pääsee vihdoin muokkaamaan mitä kierroksia haluaa pelata. Pakko kai se on ostaa, kun taitaa tv-visa olla niitä meidän sohvan pelatuimpia pelejä. Kaksistaan pelatessa on nuo 1000 pisteen piirakanheittokierrokset sun muut tympässeet kovasti.

"Buzz!: Visailun Maailma (työnimi) laajentaa Buzz!-kokemustasi uusilla tavoilla, joiden ansiosta painelet summeria enemmän kuin koskaan, sillä siinä on uusia muokkausmahdollisuuksia, paranneltu Sohvien taisto, jännittäviä uusia kierroksia, uusia hahmoja, tuhansittain uusia kysymyksiä ja uudet, loisteliaat TV-studiolavasteet.

Uusien muokkausasetusten ansiosta voit tehdä Buzz!-visailukokemuksestasi juuri sellaisen kuin haluat. Valitse kierrokset, aiheet, lyhyt tai pitkä peli, tai pelaa vaikka ilman Buzzia. Kun tähän lisätään vielä uudistettu nimi- ja profiiliominaisuus, jonka myötä pelin selostus on osoitettu juuri sinulle, ystävillesi ja sukulaisillesi, voit pelata Buzz!-visaa miten haluat."

- fi.playstation.com
PlayStation-pelit ja media - Buzz!™: Visailun Maailma (työnimi)
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [hype]

Että taas näin ja raha puhuu. Jos haluttaisiin olla pelaajaystävällisiä niin tämäkin olis hoidettu pelkkänä päivityksenä. :mad: Tätä päivitystä itse ainakin jo pitkään odotellut missä saa itse hieman säätää, muokkailla ja jne huttua. Pelipäivitykset kun nykyään ovat jo sääntö eikä poikkeus. Taitaa jäädä väliin, ellei hinta ole tarpeeksi poljettu.
Kiitti vaan v*******!
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [hype]

Joo, ei todellakaan näin. Olisihan tuosta päivityksestä jonkun euron voinut pulittaakin, mutta että pitäisi ostaa ihan kokonaan uusi peli. Noh, toivottavasti uudistuksia on sen verran että on sitten hintansa väärti. Meillä jäänyt Buzzin pelailu vähän vähemmälle juurikin kustomointimahdollisuuksien puuttumisen takia.
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [hype]

Täältä tuli luettua aiheesta:
Buzz! Quiz World for Sony PlayStation 3 (PS3)

Paljon kaivattuja ominaisuuksia tulossa kyllä tuossa "uudessa" Buzzissa.

Tässähän olisi jollain kotimaisella pelejä jälleenmyyvällä lafkalla mahdollisuus kilvenkiillotukseen kampanjan myötä antamalla hyvä vaihtotarjous noista aikaisemmista Buzzin PS3-versioista . (saa vapaasti käyttää ideaa) ;)

Ikävä juttu että Sony rahastaa puhtaalla päivityksellä täyshintaisen pelin hinnan.
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [hype]

Toivottavasti edes TV-Visaa varten ostetut lisäkysymyspaketit toimivat myös tuon kanssa.
Ja että rahastuksen makuun päästäisiin kunnolla, niin ehkä jossain vaiheessa tuon pelin julkistamisen jälkeen tarjotaan myös TV-Visaan ladattavaksi päivitystä joka mahdollistaisi kierrosten muokkaamisen jne..
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [hype]

Buzzeja tulee näköjää ovista ja ikkunoista. Voitais vaikka välillä tehä juontajan vaihtoa, ku Buzz on vähä mitä on. :(
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [hype]

Buzzeja tulee näköjää ovista ja ikkunoista. Voitais vaikka välillä tehä juontajan vaihtoa, ku Buzz on vähä mitä on. :(

Muistan lukeneeni jostain, että tossa uudessa buzzissa saa ton juontajan hiljaiseksi, ettei se koko aikaa auo sitä päätään :D
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [hype]

Hmm, buzzia kolmosella yhden illan (yön pikkutunnit 1-4) pelanneena.Tämä voisi olla se talouden ensimmäine Buzz, tässäkun on tosiaan nuo muokkaus & säätömahdollisuudet. Pitäääpä tutkailla ja odotella.
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [hype]

Nostetaanpas tätä aihetta välillä ylös, ettei pääse unohtumaan että tällainenkin peli on tulossa. :cool:
Useimmat puljut ilmoittavat julkaisupäiväksi 21.10, mutta myös päivämäärät 15. ja 12.10 on pongattu.
Ilmeisesti kuitenkin 4-viikon sisällä tähän peliin päästään käsiksi ja nyt vaikuttaisi olevan tulossa oikeasti kannattava Buzz!-versio, toisin kuin aiempi "Suomen neropatti", joka oli vain lisäkysymyksiä ilman mitään uudistusta.
Varsinkin muokattavat pelikierrokset ja paranneltu sohvien taisto on odotettuja uudistuksia.
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [Hype]

Voisin kerätä kaikki trophyt Suomen Neropatista ja vaihtaa sen Gamestopissa (tai jossain) tähän.
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [Hype]

Meilläkin on Buzzia tahkottu ja tästä uudesta lukeneena kiinnostaa kyllä. Ja ehkä ennen kaikkea siksi, että piirakanheittäminen ja pommit kahdestaan rouvan kanssa ei oo ihan niin kivoja kuin isommalla porukalla. Mutta mikä parasta niin mä oon ainakin käsittänyt, että uudessa pelissä voi visailla ilman Buzziakin halutessaan eli ilman sen ärsyttäviä toistuvia läppiä :) Onhan se hetkittäin hauska, mutta pidemmän päälle sen ollut vain ja ainoastaan ärsyttävä.

Toivottavasti tulee myös uusia hahmoja niin ei tarttis aina pelata sillä pimeyden lordilla :)

Ja samaa mieltä aiempien kanssa, että oishan tän voinut hoitaa ihan päivityksenäkin. Jos joku pelipuoti pistää kehiin hyvitystarjousta vanhasta niin harkitsen ehdottomasti tarttumista sellaiseen :)
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [Hype]

Nuo piirakan ja pommin heittelyt pilaa kyllä tehokkaasti kahden pelaajan visailut, piirakkasodasta kun tarjolla on vain 1000 vs. 0 pistettä ja pommin heittely on täysin pisteiden random jakelua, jossa oikeat vastaukset näyttelee aika pientä osaa.
Tuo piirakan viskely on kuin piirakoiden taakse naamioitu pisteiden varastelukierros.
Pommin heittelyssä saisi jostain kyllä käydä ilmi milloin pommi räjähtää. Missään ei ole esim. ajan kulumista ilmaisevaa aikajanaa ja itse pommin sytytyslankakin sihisee aina samassa kohdassa.
Olisi reilua, että vuoron vaihtuessa minimiaika olisi edes pari sekuntia. Monestihan tuossa käy niin, että joku ei ehdi edes nähdä koko kysymystä, kun pommi jo räjähtää.

Ja samaa mieltä aiempien kanssa, että oishan tän voinut hoitaa ihan päivityksenäkin.
Onneksi tästä ei kuitenkaan tarvitse maksaa 60-70€, kuten monesta uutuuspelistä, vaan näyttäisi lähtevän selvästi alle 40. eurolla.
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [Hype]

On kiinostanut tuo Buzz jo jonkin aika, jos tämä olisi nyt ensimmäinen Buzz, joka talouteen tulee... Sellainen mietityttää, että pitääkö tämä ostaa Suomesta, jotta juontaja (ja koko peli) olisi suomeksi, vai onko UK kaupoista ostetusta myöskin suomenkieli?
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [Hype]

Löytyykö nuita buzz-pelejä lapsille kun tuntuu kaikki olevan ps3:selle näitä visailupelejä.

Tämä olisi tarkoitus ostaa jotta olisi vaimokkeen kanssa jotain hommaa pleikallekin, mutta kipukynnys ostaa pienentyisi huomattavasti jos olisi lapsellekin jotain.
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [Hype]

Täällä parjataan paljon piirakka ja pommiosioita, mutta muistatteko sen viimisen osion, jossa pisteiden mukaan noustaan ilmaan siinä telineessä?? Sehän oli pelihistorian suurimpia vitsejä. Kiva pelata sitä ko kukaan ei edes lue kysymyksiä, rämpyttää vaan. Se pilas koko pelin. Jos se on poistettu ni tämä on pakkohankinta.
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [Hype]

Ei ainakaan vielä kolahtanut Visailun maailmaa postilaatikkoon, vaikka suurin osa pelikaupoista ilmoittaa vieläkin julkaisupäiväksi tämän päivän.
playstation.com:ssa lukee kyllä 30. lokakuuta 2009, mutta mikä sitten pitääkään paikkaansa...

Täällä parjataan paljon piirakka ja pommiosioita, mutta muistatteko sen viimisen osion, jossa pisteiden mukaan noustaan ilmaan siinä telineessä?? Sehän oli pelihistorian suurimpia vitsejä. Kiva pelata sitä ko kukaan ei edes lue kysymyksiä, rämpyttää vaan.
Kyllä minä ainakin olen ne kysymykset lukenut/kuunnellut ja vastausvaihtoehdotkin lukenut. Sehän on vain omaa tyhmyyttä rämpyttää ja vastata 75% todennäköisyydellä väärin ja menettää aikaa.
Omasta mielestäni tuo lähtölasketa on aivan hyvä idea, koska siinä on kysymyksiä kaikista aihealueista ja jännitys säilyy loppuun asti, kun häviöllä olevakin voi vielä paikata tilanteen satunnaisista aiheista tulevilla kysymyksillä.
Eihän se toki haitaksi olisi, vaikka pelissä olisi kierrosten täydellinen muokattavuus jossa voisi valita, vaihtaa ja poistaa eri osioita ja luoda vaikka kierroksen joka sisältäisi pelkkää liipaisinsormi osuutta.
Epäilen kuitenkin että pelissä on vain PS2 versioista tutu vaihtoehdot pitkä- ja lyhyt peli yms.. Nykyiselläänhän tuo ainoana vaihtoehtona oleva moninpeli kestää ~30min pelaajien määrästä ja muista pikkuseikoista riippuen.
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [Hype]

Omaa tyhmyyttä? Paljon paremman tuloksen siinä sai kun vastas heti vääriin kun että olis lukenu kyssän ja vastannu oikein. Sen tähden siinä ei ollu mitään järkeä.
 
Vastaus: Buzz! Visailun maailma [Hype]

Riippuu varmaan kuinka hidas on lukemaan niitä kysymyksiä, mutta ainakin tuossa minun Buzz-pelissä väärästä vastauksesta aika vähenee ja oikeista vastauksista sitä saa lisää ja monesti on oikein vastaamalla päässyt nousemaan vielä huomattavankin korkealle.
Väärillä vastauksilla tuota mahdollisuutta ei ole, vaikka latoisi vääriä vastauksia tiskiin alle nanosekunnissa.
 
Ylös Bottom