Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Black Ops 4

Mielellään ottaisin myös toisen MP betan että näkisi ollaanko siellä otettu minkälaisia askeleita eteenpäin.
 
Vastaan tässä koska PUBG ketjussa menee liiaksi offtopic...

Kuka nyt uudesta kartasta on puhunut?

"Following launch, we’ll continue to add a variety of free content for the entire community across Multiplayer, Zombies and Blackout."
https://community.treyarch.com/t5/T...ack-Ops-4-is-just-the-beginning/ba-p/10837329

No eiköhän siihen uusia karttoja tule jos ovat vähääkään tosissaan tämän kanssa ja näyttää että ovat. Fortnitea lähdetään haastamaan tosissaan vaikka helppoa se ei ole haastaa nollan euron peliä. Voin olla väärässäkin, mutta todella yllättynyt olen jos tuo Betan mappi olisi ainoa ikinä. Ja mitä tulee tuohon linkkiin siellä ei lue että tulevaisuudessa tulee kartat jakoon kaikille ilmaiseksi, tuo "free content" voi olla vaikkapa joku hassu lippis pelihahmolle. Jos ja kun karttoja myöhemmintulee Blackouttiin ne maksaa hyvin todennäköisesti, jos jotain muuta olisi päätetty sen suhteen siitä kyllä olisi erikseen mainittu koska se olisi ns. hyvää mainosta: Vrt. Bäfä V joka on saanut asiakkailta "goodwilliä" luopuessaan iänkaikkisesta, pelaajapopulaation pirstaloivasta ja kaikinpuolin muutenkin ärsyttävästä DLC-rahastuksesta. Vaikka Bäfä muuten on saanut kuraa niskaa enemmän kuin lääkäri määrää niin jotain positiivista sentään: Ilmaiset kartat kaikille. Peukkua sille!

Mutta tosiaan ei tarvitse olla ennustaja tietääkseen että Activision käärii massit kartoista liiveihin tälläkin kertaa, aivan kuten WAR mode kartoista WW2 pelissä kävi ja yli 10 sitä edellisessä CODissa MP mapeista. Mikään ei viittaa siihen etteikö näin tapahtuisi tälläkin kertaa.

Etpä tuota itsekään perustellut millään tavalla minkä takia Blackout tulee kuolemaan? Vai eikö nyt tykätä siitä, että joku sanoo jotain negatiivista omasta suosikkipelistä. Oli miten oli PUBG menee myös ostoon Blackoutin rinnalle, jos nää huhut nyt pitävät paikkansa. BR genre on kuitenkin konsoleilla sen verran heikkoa, että molemmat ovat tervetulleita.

No en perustellut kun en ole sellaista koskaan väittänytkään eli luetaan niitä viestejä kiitos. Blackout ei todellakaan tule kuolemaan vaan on tosissaan oleva haastaja genreen. Hyvä että tulee lisää vaihtoehtoja. Kohderyhmä on kuitenkin minusta lähinnä Fortnite pelaajat arcademaisemman otteen takia. Vaikea kuitenkaan nähdä että kovin moni PUBG pelaaja ottaisi Bläkärin omakseen pysyvästi, niin paljon erilaiset ne on kuten PUBG ketjussa yritin (huonolla menestyksellä näköjään) vääntää rautalangasta. Jos haluaa avata tätä enemmän itselleen niin kannattaa navigoida PUBG foorumille ja laittaa hakukenttään "Blackout" Sieltä löytyy tarinaa PUBG pelaajien näkövinkkelistä ja pääpiirteittäin viesti on sen suuntainen että "hyvä ja hauska peli, mutta ei ole oikein minun juttu"
 
Ilmeisesti DLC tulee tänä vuonna vain 7 päivää aikaisemmin PS4:lle, totutun kuukauden sijaan.

 
No eiköhän siihen uusia karttoja tule jos ovat vähääkään tosissaan tämän kanssa ja näyttää että ovat. Fortnitea lähdetään haastamaan tosissaan vaikka helppoa se ei ole haastaa nollan euron peliä. Voin olla väärässäkin, mutta todella yllättynyt olen jos tuo Betan mappi olisi ainoa ikinä.
Entä jos tekevät Fortnitet ja päivittävät mappia aina seasonin vaihtuessa. Hyvin ne näköjään jaksaa tuolla Fortnitea hakata, vaikka pelissä on periaatteessa ollut vain yksi mappi alusta asti.

Jos ja kun karttoja myöhemmintulee Blackouttiin ne maksaa hyvin todennäköisesti
Tuolla storessa kun katselee muiden CoD pakettien sisältöä, niin Deluxe ja Enhanced Deluxe editionissa tulee vain sisältöä zombeihin ja multiplayeriin. Kummassakaan paketissa ei ole mitään mainintaa Blackoutista lisäsisällöstä. Voi olla, että lähtevät Blackoutissa Fortniten linjalle, että päivittävät vain tuota mappia aina erilaiseksi ja se on ilmaista meille kaikille. Jos joskus tulee ihan kokonaan uus Blackoutin mappi, niin se varmastikin maksaa. Kyllä se Activisionkin osaa tän rahastuksen.

Kohderyhmä on kuitenkin minusta lähinnä Fortnite pelaajat arcademaisemman otteen takia.
Tässä taas olen vähän eri mieltä. Fortnite tulee varmaan olemaan suhteellisen turvassa ettei menetä kovin isoa määrää pelaajakuntaa Blackoutille. Enemmän PUBG pelaajamäärä tulee kärsimään, kun tämä tulee ulos uunista. Fortine on puhdas 3rd person shooter ja se rakentelu tekee siitä vielä enemmän erilaisen, jota ei ole kummassakaan PUBG tai Blackoutissa. PUBG on kuitenkin tempoltaan aika hidas etenemään, niin tää Blackout voi olla niille SE peli nopean toimintansa takia.
 
Kokeilitko sinä, Gimble, Blackoutin betaa edes kertaakaan? En ole itse kummankaan pelin "leirissä", vaan minun battle royale -pelikirjastoon mahtuu useampikin hyvin tehty peli. Heräsi vaan tuo kysymys mieleen, kun rivien välistä välittyy, että sinulla olisi jonkinasteinen CoD-vastaisuus painottamassa mielipidettä. Ja se on ihan ok, vaikka näin olisikin, mutta itse innokkaana PUBG-pelurina yllätyin positiivisesti Blackoutista betan perusteella. CoD-peleissä minuakaan ei nimittäin ole miellyttänyt tähän mennessä erityisesti muut ominaisuudet kuin sulava pelattavuus. Suosittelen siis antamaan myös Blackoutille mahdollisuuden, mikäli sitä et vielä betatestijakson aikana tehnyt.
 
Viimeksi muokattu:
Video, jossa IGN:n toimittaja summaa aika hyvin tuntemukset betasta.

Pidän tuosta kaiken aikaa sujuvasta ruudunpäivityksestä, sekä pelimekaniikasta jossa ei missään vaiheessa takerruta kiinni mihinkään. Asiat onnistuvat ja peli etenee. Ajoneuvoja löytyy riittävällä tiheydellä, ettei mene cooper-juoksuksi alinomaan. Välimatkat ovat sopivia, ehdit vielä alueelle. Sekä tietysti kaikki tutut paikat menneiltä vuosilta.

 
Viimeksi muokattu:
Yhteisellä leikkikentällä sattuu ja tapahtuu. Harvinainen virallinnen traileri, joka koostuu yksinomaan pelaajien videoista:

Blackout beta
 
Kuten arvata saattaa, tulee Blackout saamaan vauhdikkaan alun turnauksien ja suosittujen striimaajien antamalla näkyvyydellä. Teki sitä onnistuneesti jo betatestin aikana.

Ilta-Sanomat:

Samaan genreen kuuluvien Fortniten ja PlayerUnknown’s Battlegroundsin kanssa kilpailevasta Blackoutista ollaan rakentamassa myös kilpapeliä. Tämän takana ei tosin ole pelin julkaisija Activision, vaan Twitchin tunnetuimpiin nimiin lukeutuva Guy ”Dr DisRespect” Beahm. Pelisarjan parissa aikoinaan työskennellyt Beahm aikoo järjestää oman turnauksensa vain viikko pelin julkaisun jälkeen.

Beahm on aikaisemmin järjestänyt Code Red -turnausnimikkeen alla PUBG-turnauksen, jonka palkintopotti oli 20 000 dollaria. Blackout-turnaus järjestetään 18. lokakuuta.



Lähde: https://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000005844509.html
 
Treyarch ilmoitellut uudesta kentästä. Retrojahan tähän on tulossa ilmeisesti useampia (Jungle, Slums, Summit, Firing Range).

 
Treyarch ilmoitellut uudesta kentästä. Retrojahan tähän on tulossa ilmeisesti useampia (Jungle, Slums, Summit, Firing Range).


Noi mainitsemasi retro-mapit on upotettuna Blackoutissa kyllä, mutta onko ollut puhetta myös, että tulevat ihan MP-puolelle?
 
Johan nuo retro mapit ilmoitettiin tulevaksi multiplayer puolelle silloin kun peli tuli ennakkotilattavaksi, ennakkotilaamalla ne sai myös black ops 3 ja tietenkin 4.
 
Odotuksen tuskaa tämä reilu viikko vielä. Vapaapäivä järjestetty [check].



 
Viimeksi muokattu:
Tilaa päräytin nyt sitten tämän riskillä, saa nyt sitten nähdä onko se TDM täyttä roskaa tässä pelissä. Vähän on sellainen pelko persiissä, että tästä tulee Treyarchin ensimmäinen surkea Cod toivottavasti olen väärässä. Minkä vuoksi pelaaja määrät on tiputettu 6vs6:sta 5vs5:teen, onko mapeista tehty entistäkin pienempiä ja samalla nostettu pelitempoa liiaksi. En myöskään pidä siitä, että ovat poistaneet regeneroituvat heltit ne nyt kuuluu kuitenkin Codeihin ei tämä pelisarja mikään bäfä sentään ole.
 
Takakansi.
black-ops-4-back-cover-1.jpg
 
Ylös Bottom