Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Black Ops

Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Noniin viimeinkin callofduty:n sivuille on tullu tuo theatre mode fileshare.Eli voit ladata omalle koneellesi theatre modessa talletetut pelit...tosin vielä ei voi ladata muutakun kuvia..korjausta odotellessa...:mad:

Jees, nyt ei tarvi mitään capture cardeja :)
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Onkos kellekkään selvinnyt vielä miksi noi mp:n leaderboardit näyttää ihan mitä sattuu? Tai ainakin itsellä ja kaverilla tapot/kuolemat ei voi pitää paikkansa. Näyttää, että olis jo satoja tappoja sekä kuolemia vaikka matseja vasta muutama takana.
Sulla taitaa olla viikko-filtteri päällä eli se arvioi tapot ja kuolemat viikossa.
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

No eipä mulla mitään tolkutonta lagia ole ollut. Niillä kenellä on niin antakaa nyt hyvänen aika Treyarchille edes viikko julkkarista aikaa korjata servujen ongelmat. Onko mikään nettiräiskinnöistä ollut heti julkaisun jälkeen nettipelin osalta itse täydellisyys? Ei ole.


Yksinpelistä:
Ihan mukavaa räimettähän se oli, juoni oli yllättävänkin hyvä.
Eeppiset kohtaukset loistivat poissaolollaan pelin alkupuolella, mutta loppuun päin tuli ihan mukavia kohtauksia.
Hermot meinasi mennä siinä missä pitää sitä mäkeä mennä alas ja tappaa vietkongeja karsea määrä...
Muikeita kohtauksia oli blackbirdillä ja hindillä lentely. Myös partioveneellä ajelu oli aikas hubaa.

Yksinpelin arvosana 8 +
Ehkä vähän lyhyt ja vaikeustasojen erot liian isoja, Hardilla meni järki ja toisiksi vaikeimmallakin sai ottaa joitain kohtauksia hermostumiseen asti uusiksi. Normal oli taas aivan läpijuoksua. Ehkä isoin miinus tulee siitä että vihut osuu lonkaltakin turhan tarkasti, ainakin hardilla pisti sylettää ihan kunnolla.


Mutta jotenkin SP ja myös MP vaikuttaa paljon paremmalta kuin MW2, sehän lähtikin vaihtoon suht nopeasti.

Graffat on omaan makuun paremmat kuin MW2:n karkkivärit, tuossa on sellaista sopivaa harmautta ja rosoisuutta joka sopii pelin teemaan hyvin. Neuvostoliittoa kuvaillessa sanat ankea, harmaa ja rosoinen sopii hyvin.
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Mikä nyt on? Eli Black ops pätkii lähes koko ajan alkutraileri jumittuu hetkeksi aina samaan kohtaa en tiiä jääkö teillä? multiplayeris pätkii kuva koko aja vaik yhteydet täys ja ku kaveri spektaa ni se ei kummiskaa nää et mul pätkii? single pätkii zombi pätkii ja ku multiplayerii ku menee ni pitää ootta joku10sec ennen ku voi painaa siit playstation network kohast et pääsee pelaa? Mikä on onko tää sitä kaikkien valittamaa lagia vai voiko syy olla esim pelin levyssä? :confused: Kiitos jos joku osais auttaa.

On kuulemma serverit sekaisin koko pelissä, mutta huomenna saattaa korjaantua asia. Itellänikin trailerit yms pätkäsee välillä, mutta koko ajan vähenyen.
Bugeja pelissä on kyllä aivan liikaa.
Lisäänpä tähän loppuun, että kaverini mukaan tämä peli on edelleen "Beta", ja peli on täysin valmis kolmen kuukauden sisällä. Uskokaa tai älkää.

EDIT: Jos on paljon pingiä lagia bugia niin tämä saattaa auttaa:

Also when you are in the Playstation Network menu in multiplayer, press select and change the option to "LOCALE ONLY"

If you do as I said, this is what you can expect to happen:

Slightly faster loading times in menus on Black Ops
Your friends list on your XMB will load MUCH FASTER
Your in-game XMB will operate MUCH FASTER
Your ping will be reduced slightly in Black Ops
You will play against players in your country only, so lower ping overall and you can understand each other

Toivottavasti auttaa, itse kokeilen tätä huomenna :D
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Täytyyhän tuota yllättävän tyytyväinen julkaisuun olla, joskin tuo kangertelu päivällä jumahti kaaliin aika naposasti, mutta patchia odotellessa. :) Yksinpeli on sitten silkkaa terästä verrattuna MW2:sen vastaavaan. Pienet lagitauot tekee ihan terää ku raiskaa kampanjassa päitä menemään hetken aikaan. Toimii.:)
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Pelaajia yli 800 000 ja mulla kyl toimii ihan hyvin kun pari peliä pelannut.

Aikasemmin lagasi järjettömästi nyt ei enää yhtään.

Niinkuin joku jo tässäkin ketjussa sanoi niin on ilmeisesti joku playlist päivitys tullut joka korjaa servu ongelman. Varsinainen ladattava päivitys mikä korjaa muut bugit ja glitsit tulee varmaankin myöhemmin.

edit. kyllä tämä peli on imo ainakin erittäin loistavaa kun lagiakaan ei enään ole. Vielä tuo pätsi joka korjaa bugit ja sun muut niin perfekto. :)
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

E: Anteeksi vuodatus, peli on nyt ruvennut lagaamaan vähemmän ja moninpeli on osoittautunut varsin maittavaksi.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

tontsa koska pelasit viimeksi, enään ei meinaa ainakaan mulla ja monella kaverillanikaan lagaa.
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Miten noi kaksi muuta zombie maata saa auki? tuleeko ne storeen ostettavaksi vai miten?:rolleyes:
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Tänään tipahti kyseinen peli vihdoin ja viimein postilaatikkoon. Mukavasti sattui tosiaan tuo postin lakko pahimpaan mahdolliseen saumaan, mutta pääasia että tälle viikolle ehti.

Aloitin MW2:n tapaan veteraanilla kampanjan ja sehän sujuikin varsin mallikkaasti. Sitten tulikin vastaan eräs pirun mäki, josta spawnasi loputtomiin solttuja. Tätä kohtaa tahkosinkin sitten kokonaisen tunnin ennen kuin pääsin seuraavaan checkpointiin... tuli World at War mieleen haastavuuden osalta. Kun viimein selvitin kyseisen kohdan, päätin lopettaa yksinpelin tälle päivää.

Seuraavaksi siirryin combat trainingin pariin ja otin veteran-tason siinäkin. MW2:n aikoihin pelailin 99% ajasta TDM:ää ja vieläpä kämppien, joten Black Opsissa päätin kokeilla edetä tällä kertaa. Ensimmäisen matsin jälkeen k/d taisi olla huikea 0.33. Vaihdoin seuraavaan karttaan tyyliksi kämppimisen ja k/d nousi 6.00, kun vihulaiset eivät osanneet reagoida kämpperiin.

Lopuksi siirryin itse moninpeliin ja odotin mielenkiinnolla ensimmäistä TDM-matsia. Kokeilin testiksi jälleen edetä kämppimisen sijaan ja ensimmäinen matsi oli täysi fiasko: 2-10. Mietin itsekseni että kämppilinjalle on siirryttävä takaisin, mutta päätin pelata vielä muutaman matsin aggressiivisemmin.

Pikkuhiljaa taso nousi ja pääsin eroon M16:ta, joka vaihtui Enfieldiin. Pääasia oli lähinnä että saisin edes jonkinlaisen täysautomaatti-AR:n, bursti-AR:n sijaan. Parin tunnin pelisession jälkeen perkkeinä olivat ghost, sleight of hand sekä marathon ja hommasin huvikseni myös chopper gunnerin killstreakiksi. Yhtäkkiä huomasin olevani hostina lähes joka pelissä, joten päätin rushata "taktisesti". Tusinan pelisession jälkeen k/d oli noussut alle 1:stä 2.5:een, jolloin lopetin pelin. Parhaaksi tulokseksi jäi 34-3, kun taas huonoin oli 2-10 (ensimmäinen matsi). Lagia ei omalle kohdalle myöskään osunut, en tiedä sitten satuinko pelaamaan vain hyvään aikaan.

Arvio tähän mennessä moninpelistä:

+ Moninpelin balanssi ehkäpä paras tähän mennessä verrattuna muihin CoDeihin
+ Laajasti kustomoitavaa
+ Kartat vaikuttavat balansoiduilta ja ovat viihdyttävän interaktiivisia
+ Aseissa rekyyliä
+ Chopper Gunner (Ride of the Valkyries taustalle soimaan ja hymy naamalle)
- Monta hyvin pientä vikaa, jotka toivon mukaan korjaantuvat päivitysten myötä
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Miten noi kaksi muuta zombie maata saa auki? tuleeko ne storeen ostettavaksi vai miten?:rolleyes:

Toisen saa auki pelaamalla kampanjan läpi ja toisesta en tiedä onko siihen joku virallinen tapa. Tiedän vain, että...

...kun irtaudut siitä päävalikon tuolista hakkaamalla L2R2 nappeja(en tiedä käykö muut kun painelin itse noita) ja kävelet takana olevan tietokoneen luo. Sitten kirjoitat DOA ja enteriä. Pääset pelaamaan Dead Opsia, joka on se kolmas kohta.
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Oliskoha veteraani tason läpäisseelle se viimone mappi. Kirjotelkaa joku jos on vetäny läpi.
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Josh Olinin (Treyarch Community Manager) jakama tieto mitä on korjattu ja mikä on työn alla eri alustoilla. Ei jaksanut hakea oliko jo postattu.

-----------------------------------------------------------------

Call of Duty gamers:

For the past two years, we've been working day and night to deliver the best game we possibly can to our fans. We are committed to making sure that continues for a long time to come. If you have questions, concerns or just need more info, we want to hear, so please continue coming back to the COD forums to share your thoughts.

We've always been committed to our community and we'll be here to help in every way we can. We've already fixed some things that have popped up in recent days now that large volumes of players have arrived online. Let us know how we can continue to make the best possible experience for you, the fans.

Please bookmark the links below for ongoing updates about fixes that have already been made and fixes that are in the works.

PS3: Call of Duty: Black Ops
X360: Call of Duty: Black Ops
PC: Call of Duty: Black Ops
Wii: Call of Duty: Black Ops

Thanks as always for your support.

Regards,
-JD
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Onko HC-pelimuodossa (tai mikä sen nimi nyt tässä onkaan) aim assist mukana ?

Vaikka yleensä näitä cod-pelejä olenkin vierastanut hektisyyden takia, on tämä kyllä loistava, hyvät muokkaus mahdollisuudet yms. Vielä kun saa ton hc:n auki niin ei tarvi tolkuttomasti ammuskella että putoo...Onko muuten olemassa yhtää fps moninpeliä jossa yksi kuula tappaa ? Se olis niin hienoa kun joutuisi semillä ampumaan, kun rekyylikin olisi mukana...
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Eilen tuli testattua split-screen online-matsit kaverin kanssa. En tiedä miten Treyarc on suunnitellut pelin, mutta näyttäisi siltä että ps3 ei tykkää pitkällä pelisessiolla splitscreenin pyörittämisestä. Suurissa kentissä peli ei lagaa tai töki lainkaan, mutta pienemmissä kentissä missä porukka on pienemällä alueella peli lagaa, onhan se ymmärrettävää että kun on periaatteessa 2 codia päällekkäin pyörimässä niin myös rasitus on suurempi. Mutta odotetaan jos päivityksillä asia paranisi ja rasitus splitscreenillä keventyisi. Myös hetken pelisession jälkeen peli alkoi ihmeellisesti sekoilla, en tiedä oliko kyseessä ps3:n ylikuumeneminen vai vaan pieni bugi (valikot sekoili, kuva sähisi), päätin kuitenkin bootata ps3:n välittömästi ja annoin hetken myös olla pois päältä. Tämän jälkeen peli toimi taas moitteettomasti.
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Jotenkin hankala tuo kaverin peliin liittyminen vrt. MW2? MW2:ssa näki PS-nappia painamalla, onko kaverin servu jo täynnä vai voiko sinne liittyä. Tässä ei tuo PS-nappi auta mitään, vaan joutuu käyttämään pelin sisäistä valikkoa, joka ei kerro missään, onko kaverin servu mahdollisesti jo täynnä.
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Ensireaktio oli mullakin, että onpas ruma ja kuullostaa huonolta, mutta se meni ohi äkkiä ja nyt tuntuu jo hyvältä, jos servut pelittää. Wager match on todella hauskaa hubaa ja kun pienillä panoksilla pelataan kaveriporukassa, niin ei kellään pala käämit kovin pahasti.
Kyllä tätä jaksaa taas sen vuoden vääntää...
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Nyt olisi noin 20h peliä takana. Ensireaktio aseiden soundeihin oli semmonen "hyivvv..." mutta kyllähän niihin jo tottui. Lagaaminen ei ole häirinnyt.

Tänään on kylläkin tullut merkillisiä disconnecteja servuilta.
Siis yhteydet vihreillä, lagia ei nimeksikään ja pelit sujuu hienosti. Mutta mutta... Kolmessa eri pelissä eri servuilla on sattunut vääryyttä. Nimittäin kun olen laittanut mortar-striken ja sen jälkeen heti perään napalmit, on serveri heittänyt minut ulos seuraavan viestin saattelemana: Notice -Server disconnected-have been kicked

Ja siis vain kun olen ensin rynkyllä tehnyt 6 tapon streakin ja jatkanut streakkia mortarilla ja napalmilla. Ei esim. silloin jos olen saanut 6 streakin, kuollut ja vasta sitten laittanut mortarit.

Mikäköhän fittu tossa on?

Miksi hc-pelimuotoja on vain kolme? Aukeaako niitä lisää prestigeiden myötä?
Nuo normi pelimuodot on jälleen sitä samaa tasohyppely-arcade-puuroa kuin aiemmissakin sarjan peleissä ja tahtoisin tosiaan muutakin pelata kuin tdm:aa ja s&d:ta...

Nuo aseiden camot ovat menettäneet täysin merkityksensä. Lähinnä tulee myötähäpeän kyynel silmäkulmaan kun näen xX-trUe_hed_hunterah-XxZZ:hin istuvan pusikossa tiger-stripet aseessaan luullen että vihdoin hänkin on kova jätkä camon myötä. Siis eihän se multa ole pois, mutta se mikä ennen piti ansaita (mieluiten rehellisesti) hankitaan nyt viettämällä laatuaikaa create class -valikossa.
Kiiltokuvien keräily siis muutettiin vielä typerämmäksi kiiltokuvien osteluksi.
Mutta onko tää oikeasti huono vai hyvä juttu, paha sanoa. Varmaan olen liian vanha :)

Muutekseen oikein hyvä peli ja kyllähän tämän parissa taas vuoden viihtyy.
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Laitetaanpa tänne omiakin ajatuksia pelistä, vaikka en olekaan muiden ajatuksia lukenut.

Taattua Codiahan tämä on, tuntuu taas innostavalta pelata MW2:n jälkeen. WaWin jätin aikoinaan suosiolla välistä, kun en uskonut sen tarjoavan mitään kovin uutta loistavan Cod4:n jälkeen ja tässäkin tapauksessa kuuntelin ensin kavereiden mielipiteitä pelistä ennen ostosta. Yhtenäistä tekstiä en jaksa kirjoittaa, joten kerron ajatukset ranskalaisilla:

- Ensimmäisenä pelipäivänä (10.11, ke) jatkuvia ongelmia servujen kanssa, lagasi paljon. Torstaina kaikki toimi paremmin ja vain kerran ruutuun ilmestyi irrotetun piuhan kuva. Otos noin kahdenkymmenen mapin osalta.

- Aseet ja varusteet, alussa oli työn ja tuskan takana voittaa 1vs1 -tilanteita ja ainoastaan pienellä kämppimisellä sai tulosta aikaan. Sittemmin peli on maistunut paljon paremmalta, kun vastustajat ovat enemmän samantasoisia.

- Squadit, tuntuvat hajoavan aina silloin, kun halutaan vaihtaa pelimuotoa. Uudelleenrakennus vaan tuntuu olevan aika hidasta, helpompaa sopia kenen kelkkaan hypätään uutta ryhmää rakennettaessa. Aina silloin tällöin saattaa joku pudota pois ryhmän siirtyessä peliin. Pelin sisäinen kaverilista pitäisi korjata päivityksellä, on aivan liian sekainen. Seassa kun on näitäkin, jotka eivät peliä pelaa/omista.

- Level up, haaste suoritettu, valtavankokoiset ilmoitukset ruudulla... voi hyvä sylvi! Massiiviset ääniefektit saa pienennettyä, mutta yritä nyt siinä keskittyä ampumiseen, kun ruudulle paukahtaa liuta ties mitä pistelukemia ja ilmoituksia, kun onnistut lahtaamaan jonkun (vrt. You have recovered from deaths, you have taken revenge, payback, avenger, challenge completed, tms). Saisivat olla pienemmällä fontilla. Kas kun avatut aseet eivät pomppaa ruudulle kesken pelin.

- Liikkuminen, tuntuu aivan liian nopealta. Lähes järjestään kaikilla on submachinegunit, lightweight ja marathon käytössä ja sitten vain sahataan vikkelästi ja spreijataan aseilla. Yritä nyt siinä sitten osua muuten kuin tuurilla. Kenties voisin todeta myös, että olen tottunut liikaa MAGiin ja sen rauhallisempaan menoon noin 250 tunnin pelikokemuksella tai sitten vanha ei vaan osu enää mihinkään.

- Erilaiset perkit ja varusteet, tuntuvat sopivan peliin erinomaisesti. Erityisen paljon pidän Decoy-varusteesta, ihmiset kun tuntuvat tuijottavan sitä mappia aivan liikaa. Houkutuslintu kulman taakse ja sitten vihua kylkeen, kun tämä kuvittelee yllättävänsä kämppijän.

- Commsit, laittakaa joku postia EA:lle miten homma hoidetaan. Toimii loistavasti ja ulkkareiden mutettaminen on nopeaa. Nyt tuon voi tehdä jo lobbyssa, hieno juttu.

- Tilastot, näitä on ihan mukava lukea lobbyssa ennen pelikierrosta (se palkki alalaidassa, johon tulee ilmoituksia).

- Tasapainoiset mapit, tuntuvat siltä ainakin näin alkuun, tasapainotettu hyvin myös eri pelimuotojen kesken. Tuntemattomammissa mapeissa sitä on vaan vielä niin pihalla suunnista. Nuketown on muuten kivaa, aivotonta räiskintää ja ryntäilyä. Tulee vanha kunnon Shipment (Cod4) mieleen.

- Kopterit eivät tunnu yhtä tehokkailta kuin ennen ja hyvä niin. Erityisen hyvänä uudistuksena pidän killstreak-palkintojen saamista ainoastaan ampumalla, ennen pystyi tienaamaan ainakin tutkat ja ilmaiskut uudestaan kuoleman jälkeen, päästi vain kopterin valloilleen. Propsit myös tästä pommiautosta, siinä on lystikäs kapine. Pistää aina kulkemaan varpaillaan, kun kuulee "leikkiauton" surinaa ja hetki sitten tullut ilmoitus varoitti vihollisen laskeneen tällaisen liikkeelle.

Tästä pelistä riittää viihdettä yksinkin, mutta seurassa innostaa enemmän. Suomalaisia siis linjoille!
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops [PS3] - keskustelu pelistä

Niin oot HC.modessa saanut ne kickit eikö? eli sun streakki on kosahtanut omaan ja hc:ssa saa nykyään kickit jos tappaa omia :)
 
Ylös Bottom