Call of Duty: Modern Warfare 2019

Poochie

Active Member
Pitäähän se levykin asentaa ja siittä tulee se 50gigaa ja eiköhän sieltä pauku 20-30gigan päivitys vielä päälle.
Digilatauksessa on jo päivitys valmiina ja se on no 60-70gb koko roska yhteensä

Ymmärtääkseni kysymys oli että säästääkö tilaa jos ostaa fyysisen version digitaalisen sijasta, sillä pleikkarin kovalevy on täynnä. Varmaa tietoa siis on että ei säästä.
Sama koko se tulee olemaan eli ei säästä tilaa, pitääkö tuota aina ihmetellä joka pelin julkaisussa? Fyysissessä vaan ainoa ero, että voit myydä sen eteenpäin tai vaihtaa pelikaupassa
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Tuli muisteluksi pelattua alkuperäinen Modern Warfare PCllä 4K:na läpi, kyllähän tuo on edelleen viihdyttävä pläjäys. Mutta sitä tosiseikkaa ei voi poistaa että peli on ruma, animaatiot kamalia ja tekoäly...no sitä ei ole ja äänet aseissa ja räjähdyksissä on niin onnettomat että voisi luulla sotaa käytävän leluaseilla. Hyviä puolia taas oli erinomainen ääninäyttely, Harry Gregson-Williamsin soundtrack ja ylipäätänsä viihdyttävää ammuskelua, parhaat kentät on edelleen todella tunnelmallisia ja huikeita pelata.

Viikonloppuna sitten siirrytään nykyaikaan ja katsotaan kuinka paljon Infinity Ward on kehittynyt 12 vuoden aikana ja onnistutaanko uudelleen tekemään sama temppu kuin ensimmäisella kerralla, eli pläjäytetään sellainen FPS markkinoille että muut saavat haukkoa henkeään. Elämme mielenkiintoista ja historiallista aikaa.
 

kurwaslobo

Member
Tyhmä kysymys, mutta fyysisen version ennakkotilaamalla ei varmaan saa mitään extraa? Skinejä tms.

Gigantissa olisi 55e ja ps storessa 70e
 

ulTIMOte

Member
Juu menin äsken katsomaan ja näyttää lähes samaa nyt. Eilen näytti vielä vasta lähemmä 60gb, taisi olla 58gb. Sitten redditin perusteella joillakin ollut 62gb eli mahdollista on ilmeisesti, että varaa tilaa mutta pienenee sitten kun kokonaan ladannut.
Onkos sulla perus vai pro malli? Itellä on Pro, jospa se on sillä isompi?
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Klo 20.00 alkaa ennakkolataus PCllä, eikun linjat kuumaksi ja peli valmiiksi jotta perjantaina voi sotimiset alkaa.
 

Poochie

Active Member
PC vissiinkiin pääsee pelaamaan vasta 04.00 perjantaina ja konsoleilla 00.00, tai mahdollisesti jopa 20.00 torstaina jo.
 
Ylös Bottom