Call of Duty: Modern Warfare 2019

robi123

Member
Codeja ei pysty pelaamaan Veraraani-vaikeustasolla, kyllä se vaan näin on. Itse tykkään haastavista mutta reilulla tavalla haastavista peleistä kuten Bloodbornet, Surget, Hollow Knightit ja Blashphemoukset jne. Codeissa tuntuu että tuo vaikeustaso tehdään kranaattispämmillä jalkoihin ja siihen kun lisätään vielä jonkin tasoinen aimbotti joka ikiselle vihulaiselle niin käsillä on sellainen combo nautintoa että hermot on riekaleina niinkuin Vuorineuvos Tuuralla.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tohtori elää ja on tulossa takaisin. Sitä ennen keräävät pelaajien Warzone-videoklippejä, joista koostetaan ilmeisen upea montaasi.

Hi Champions Club. While Doc is off. We decide to start a new Warzone Highlights series. So if you want to be featured in our videos. Feel free to submit your warzone clips here: https://docs.google.com/forms/d/e/1FA...Thank you. Doc will be back soon, stronger than ever.

 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
On toi vaan niin oma sotansa snipujen välinen taisto kentässä kuin kentässä. Tässä on päässyt ihan uuden äärelle.

 

kisaniilo

Member
Onpas tullut pelattua. Tuhannen peliä, reilut 50 voittoa.
Graun nerffauksen jälkeen peli oli todella hyvässä balanssissa ja AR-pyssyjä näki vähän jokaista.
Nyt jengi valitettavasti lopultakin huomasi miten hyvä bruen on ja eipä sitä paljoa muuta pyssyjä enää näe. Paitsi fallia, joka buffatiin pilalle. 3 shot kill warzonessa, hyvää työtä :D
Ram7 tuli käytettyä jo ennen graun nerffiä. Aivan jumalapyssy jos vaan keskittyminen on täysin tapissa, että handlaa rekyylin, joka on aika härski.
 
Ylös Bottom