Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Modern Warfare 2019

Puheiden mukaan edellisessä Black Opsissa CoDi oli aimbottien kanssa PC-puolella ongelmia vain viikko julkaisun jälkeen. Ja PC:lle on jo olemassa parikin softaa, jotka simuloi hiirinäppiksen padina. Sanosinko, että huh huh. Ymmärrän rahan ahneuden, mutta tuntuu kyllä todella riskiltä peliltä. Jos jo PC-pelaajat on vieroitettu pelisarjasta, niin tässä on kyllä kaikki ne merkit ilmoilla millä saadaan vieroitettua vielä konsolistitkin pelisarjasta. Tämä julkaisu tulee kyllä myymään, siitä ei päästä mihinkään. Mutta jos kokemus on epäreilu ja huono, niin ensi vuonna saavatkin jo alkaa repimään kania hatusta.

Moni meistä on vanhoja pc-pelaajia. Syyt siirtyä konsoleiden pariin ovat moninaiset, mutta yksi niistä on ollut varmasti tuo perusteltu syy pysyä poissa huijareiden peleistä. Aikoinaan Counter-Strikeä vaivasi ainainen puhe wallhackeista, kun viimein tarjolle tuli uskottava konsoliräiskintä, ei ollut vaikeata siirtyä sen pariin (PS2: Socom Navy Seals). Konsoleiden kannattaisi pysyä kaukana PC:stä ja keskittyä omiin vahvuuksiin (sama rauta).
 
Tämä kaveri on redditin mukaan usein oikeessa vuodoissaan.



Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Samainen kaveri väittää että maanantaina tulisi kampanja gameplaytä ja battleroyale julkistus, vähän epäilen mutta toivon että yllätyn positiivisesti.
 
Crossplay on ajatuksena hieno ja kiva, mutta en näe sen toimivan tai olevan reilua räiskinnöissä. Tämän pelityypin peleissä se ihan perus näppis+hiiri kuitenkin antavat padiin nähden sen verran tuntuvaa etua. Puhumattakaan tietenkin ihan erityisistä pelihiiristä ja hifistelyistä. Ei sillä, että olisin ollut tämän pelisarjan mukaan palaamassa muutenkaan, mutta vielä vähemmän olisin sitä ollut, jos olisin joutunut "kärsimään" pc-pelaajista samoilla servereillä. En pelaisi BäFää tai Battlefrontiakaan, jos siellä pc-pelaajat juoksentelisivat samoilla tantereilla.

Tosin ehkä sen pitäisi kertoa tämän pelisarjan tekijöille jo jotain, jos tätä crossplaytä puuhataan oikeasti sen takia, että pc-puoli alkaa olla viikkoja julkaisun jälkeen "kuollut". Ehkä olisi aika uudistaa ja keksiä jotain kunnolla uutta sen sijaan, että mennään edelleen niillä vuosikymmenen vanhoilla jutuilla ja se vuosittainen CoD on enemmän tai vähemmän "karttapaketti".
 
Crossplay on ajatuksena hieno ja kiva, mutta en näe sen toimivan tai olevan reilua räiskinnöissä. Tämän pelityypin peleissä se ihan perus näppis+hiiri kuitenkin antavat padiin nähden sen verran tuntuvaa etua. Puhumattakaan tietenkin ihan erityisistä pelihiiristä ja hifistelyistä.

Kuten täälläkin on tuotu jo esille, niin kyseessähän on siis inputin / pelivälineen mukaan toimiva cross play. Suomeksi siis ohjaimella pelaavat saavat räiskiä keskenään, samoin kuin hiirellä pelaavat. Tukee konsoleillakin sitä hiirtä ja näppistä, mutta laittaa silloin pelaamaan muita hiirellä sohijoita vastaan.

En usko että tämä kyllä pahemmin vaikuttaa pc puolen autioitumiseen. Varmaan aika harvassa ne jotka konsolilla pelaavat hiirellä ja näppiksellä. Tuskin tuo merkittävästi lisää pelaajia. Varsinkaan jos siellä rupeaa aim botteja yms. näkymään, niin lähtee ne viimeisetki näppikset irti konsolista.
 
Niinkin paljon kun peli panostaakin realismiin tänä vuonna, oli monen mielestä redditissä outoa että hahmot pitivät sormeaan liipaisimella pelin valikoissa. Koska tämä ei ole ammattisotilaiden tapa niin Infinity Ward korjasi asian.



On myös vihjailtu mahdollisuudella että maanantain special julkistus Gamescom pre showssa olis yllätys Alpha testi gunfight 2vs2 modia ps4 ensi viikonloppuna. Olis kyllä hunajaa päästä testaa tätä peliä jo.

Edit:
ECBD74cXoAAXvwy
 
Viimeksi muokattu:
On myös vihjailtu mahdollisuudella että maanantain special julkistus Gamescom pre showssa olis yllätys Alpha testi gunfight 2vs2 modia ps4 ensi viikonloppuna. Olis kyllä hunajaa päästä testaa tätä peliä jo.

Päästivät vuonna 2009 pleikka kolmosen MAG:in betaan kaikki käsiksi Gamescomin ajaksi, jotta toimittajille ja messuvieraille löytyisi peliseuraa nettipeliin. Ehdin pelaamaan täällä ja sitten vielä paikan päällä. :D
 
On myös vihjailtu mahdollisuudella että maanantain special julkistus Gamescom pre showssa olis yllätys Alpha testi gunfight 2vs2 modia ps4 ensi viikonloppuna. Olis kyllä hunajaa päästä testaa tätä peliä jo.

ECBD74cXoAAXvwy

Jännä nähdä vuotaako yllätys jo ennen illan lähetystä ja minkä sisältöinen se tulee lopulta olemaan.

Tänään suora lähetys klo 21 alkaen: Youtube
 
Vai on peli vielä alpha-vaiheessa 2kk ennen julkaisua, kiire tulee tekijöille :D

Pitänee kokeilla jos ehtii, mutta eiköhän tuo silti jää kaupan hyllylle.
 
Jos kerran ilmaseks saa testata vklo nii kyllähä sitä vois vaivautua. Vaikka taitaa tää jäädä kaupan hyllylle myös.
 
Siellähän tuo on Storessa ikoni valmiina alpha-versiolle, mutta ei päästä vielä imuroimaan. Tämä viikonlopun testi ratkaisee sen mikä versio tulee ennakkotilattua.

jpg
 
Ylös Bottom