Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Colin McRae Rally 3

Wombut

Jäsen
Colin McRae 3

Tässä hiukan videota jossa ilmeisesti on tarkoitus esitellä säätä ja hiukan maastoa.

Video

Katsotaan saako RSC huonon/hyvän/ylivoimaisen vastustajan. Ainakin PC:llä taisi sitä ekaa osaa tulla hakattua useampikin tunti.

T:Wombut

Edit : mulla ei kyl linkki toiminu =) mutta sanokaa toimiiko teillä, jos ei niin =(((
 
Kyllähän tuo linkki toimi.

Aika huono kuvanlaatu tuossa on, mutta sen mitä siitä sai selville niin RalliSport saa luovuttaa graafisesti kauneimman rallipelin tittelin kilin kolinille. Ainakin tässä on mukana kunnon metsäteitä, sääefektejä ja pöllyä auton perässä ;) Luulisi tämän muillakin osa-aluilla kukistavan kilpailijansa, sillä Codemastersilla on sen verran kokemusta näistä peleistä.
 
Ei h******i että on siistin näköinen tuo uusin video mikä on uutisissa. Voipi olla että Codemasters tekee samalla Realistisimman ajopelin mitä voit löytää ainakin videon perusteella!!! Mä ainakin ootan tota peliä ku kuuta nousevaa :D
 
gmscreen.php


katsokaa millaista herkkua tulossa!:cool:
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Hakkiz
Kyllähän tuo linkki toimi.

Aika huono kuvanlaatu tuossa on, mutta sen mitä siitä sai selville niin RalliSport saa luovuttaa graafisesti kauneimman rallipelin tittelin kilin kolinille. Ainakin tässä on mukana kunnon metsäteitä, sääefektejä ja pöllyä auton perässä ;) Luulisi tämän muillakin osa-aluilla kukistavan kilpailijansa, sillä Codemastersilla on sen verran kokemusta näistä peleistä.

Jep,näin taitaa käydä! :) Ja toivottavasti pelillinen puolikin tosiaan sitten tukee vahvasti myös sitä realismia,uskoisin että tämäkin puoli tulee olemaan Colini 3:ssa kyllä suht.hanskassa...RSC-pelissä nimittäin se jäi aika laihalle tasolle.

:rolleyes:
 
Videoissa nuo autofysiikat näyttää aika omituisilta. Saapa nähdä. Toivottavasti ovat jotain alfa version fysiikoita. :)
 
En ole paljon autopelejä pelaillut muuta kun viime laneilla tuli rally championshippiä kokeiltua, ja jäin heti koukkuun. Epäilen että colin tekee saman, narkkariksiko tässä nyt sitten ruvettiin...
 
Re: Colin McRae 3 myöhästyy!?

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan antval
Onko totta, että kyseinen peli ilmestyykin vasta maaliskuussa????


linkki
Niin tätä kyssäriähän ei voinut sitten missään tapauksessa laittaa tuohon toiseen kilin kolinin threadiin, vaan oli ihan pakko perustaa uusi aihe? Huoh...anteeks nyt vaan saarnasta, mutta ei jokaisesta pikku asiasta tarvi aina laittaa uutta aihetta kehiin. Mieti millanen luettava tämä boardoi olisi, jos kaikki tekisi noin?

Tietääkseni Colini ei ole myöhästymässä, vaan julkaistaan ensi kuussa. Joo ja jenkeissä se ilmestyy maaliskuussa, mutta se ei varmaan sua haittaa?
 
Joo, ymmärrän kyllä, että olisin voinut tämän ympätä tuohon aikaisempaan aiheeseenkin, mutta ajattelin, että saan nopeamman vastauksen tätä kautta, iskevämmällä otsikolla tottakai.
Ei näitä aiheita nyt mitään älyttömästi ole. ;)

Kiitos kuitenkin tiedosta. Jenkkijulkaisusta siis oli vain kyse. Huh.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan sminkkinen1
onko varmaa tietoa, että millon Colin Mcrae Rally 3 tulee xboxille euroopassa? eikös se pitäISI tulla 11.10?

Kyllä se tulee. Ellei Codemasters saa päähänsä jotain loistoajatusta ja lopeta koko pelin tuotantoa. Ja peli on Suomessa tulossa 25.10 tämänhetkisen tiedon mukaan.
 
Mä ajattelin laittaa ennakkotilauksen filmifriikkiin, siellä ennakko hinta 59,90.

www.filmifriikki.fi
 
Uusimmasta Official Xbox Magazine UK-lehdestä näköjään löytyy Colini 3:n pelattava demo,mahtaako ko. lehti olla jo saatavilla Suomesta?

http://www.officialxboxmagazine.co.uk

:rolleyes:
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan temmi99
Näkikö kukaan kun Colin 3 oli pelattavana Subidossa viime Pe?
Miltä peli näytti???
Nätti oli ja pyöri täydellisesti 60fps. Ei kuitenkaan yhtä nätti kuin RalliSport Challenge, mutta pelillisesti tämä Codemastersin tuotos voittaa varmasti ruotsalaisrallin. Ajotuntuma oli kuulemma ihan hyvä, mutta ehkä hivenen herkähkö. Mitään valtamerilaivoja ei siis pääse ohjastamaan ;)
 
Ylös Bottom