Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Crysis 2 [X360]

Vastaus: Crysis 2 [X360]

Kummasti alkoi vaan maistumaan kun oli puvun käyttö paremmin selvillä yksinpelin jälkeen. Betassa kun oli ihan hukassa sen kanssa, että miten se energia kuluu ja onko se itsessään joku shieldi vai mitä ihmettä.

Tuo kuvaa hyvin myös omia fiiliksiä moninpelin alkutaipaleesta. Alkuun käytössä oli käytännössä aina stealth-moodi, ja sitäkin tuli käytettyä aivan väärin. Räiskintä alkoi moodin ollessa vielä päällä, minkä seurauksena energiapalkki holahti tyhjiin ja kuolema korjasi kerrasta toiseen. No, onneksi virheistä oppii, joten pelaamiseen on löytynyt kantapään kautta aivan erilainen rytmitys. :)
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Täältä viisaita vastauksia, olen rank 32 ja ihmettelen tuossa, että koska aukeaa power modules listalla sliding ja jumping jne. Onko netissä jotain listaa noista, että millä levelillä aukeaa mitäkin ja koska tulee weapon tokeneita ku ei tuu aina rankin noustessa. sekavaa eikö totta :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Aseiden attachment tokenin saa ainakin silloin kun suorittaa sillä tietyn määrän tappoja. Ensimmäinen taisi tulla 25 tai 50 taposta ja siitä se lähtee nousemaan. Seuraavan rajan näkee sen valikon kautta mistä voi kaikki muutkin challanget tarkistaa.

Jos tarkotit niitä joilla avataan kokonaan uudet aseet niin ne taitaa tulla ihan vaan levelin perusteella.
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Elikkä joo primary weapon tokenia tarkoitin kun niitä ei tule aina kun saa rankin ylöspäin. Kuitenkin enemmän ihmettelen tuota power modules valikossa olevaa challengea sliding 1000m kun se on lukossa. Kavereilla se on auennut ajat sitten ja minulla kiinni vaikka rankki ylempänä ku kavereilla. Osaako kukaan kertoa miten tai mistä sen saisi auki kun eihän niissä lue että aukee rank 39 tai vastaavaa.
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Millä tasolla sulla muuten on se power siinä puvussa? Maksimihan on 12 kaikissa kolmessa (stealth, armor, power). Jos se olisi tuosta kiinni. Onko sun kaverilla se power isommalla tasolla ku sulla.
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Armor 12 power 11 ja stelth on 12, tuli mieleen että voiko olla esim siitä kii että en ole oikeestaan pelannut perus classeilla ollenkaan vaan aina custom classilla?
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

No nyt varmaan selvis toi unlock juttu, vaikka power on levelil 11. Tuolta power modules valikosta on ottamatta tuo mobility enhance ja veikkaan et siit aukee noi sprinting, jumping ja sliding.

Ja mitä vielä, sain powerinkin 12 ja avasin mobility enhancen, mutta ei auennut. Taitaa bygiä tuo peli oikeen urakalla noitten statsien kanssa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Onpas Cryssan ketju valahtanut alas... Itse innostuin loppua kohden enemmän, vaikkakin kampanja oli vähän liian pitkä omaan makuun (EN ole codifani kuitenkaan.. ;)). En olisi ikinä uskonut, mutta oikeesti ajoneuvot oli aika makiaa. Olisi voinut niille kunnon rymistelijöille laittaa vähän enemmän tuota hektistä toimintaa.

Hieno peli loppujen lopuksi, vaikka omaan tyyliin ei ikävä kyllä sopinut taktisuuden kanssa. Olen vaan niin armottoman kärsimätön ja huono konsolipelaaja. Hiukan potkua puuttui aseista, vaikka pelasinkin köh vähän helpommalla tasolla. Tosin niitä aseita ja ammuksia sitten piisasi, mutta kyllä sai rummuttaa aika tavalla niitä astetta isompia apinoita (miksi niitä kutsutaankaan...).

Ja nyt kaiken epäselvän lätinän jälkeen tärkeimpään; miten moni tätä edes pelaa? Eilen, perjantai-iltana (!!) oli vaikeuksia edes löytää pelejä. Missä voi olla vika?

Tuo stealtthi pisti kyllä naurattamaan. Pikemminkin se korostaa pelaajia kuin tekee näkymättömäksi. Tiedä sitten onko siihen perkeistä jotain parannusta (oikeastaan itsellä käytössä jo yksi kyseinen parannus, ei vain auta yhtään), mutta tollaisenaan täysin turha. Pelaajasta hiukan tosin kiinni miten siihen reagoi. Itse tunnun spottaavan tosi helposti niitä.
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Ja nyt kaiken epäselvän lätinän jälkeen tärkeimpään; miten moni tätä edes pelaa? Eilen, perjantai-iltana (!!) oli vaikeuksia edes löytää pelejä. Missä voi olla vika?

Kyllä tätä tulee aina välillä pelattua, mutta nyt odottelen, että ne korjais ton pelihaun, kun joutuu odottelemaan liian pitkään, että pääsee pelaamaan.
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Meni tossa päivällä tämäkin peli läpi. Aluksi vaikutti kiinnostavalta, mutta puolenvälin jälkeen alko vaan miettiin, et eikö tämä vois jo loppua. Yksinpeli jäi tohon ei jaksa edes collectableja keräillä ja pelata supersoldierilla läpi, vaikka eka sitä mietinki.

Onneksi moninpeli on tiukkaa settiä ja sitä kyl jaksaa pelata. Pelit on kyl välillä aika lagisia, minkä viimeistään kill camista huomaa.
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Eilen peli lopulta läpi normaalilla vaikeudella 8h 16sek näytti pelikello. Mielestäni kampajan oli hyvä. Pelin ulkoasu on tiätty mahtava. Opin käyttämään puvun ominaisuuksia kunnolla vasta pelin loppupuolella.

Aattelin jossain kohtaa pelata peli läpi vaikeimmalla. Moninpelille ajattelin antaa kunnon mahdollisuuden. Ainakin eilen pelin haku tökki oikein kunnolla.
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Ainakin eilen pelin haku tökki oikein kunnolla.

Kyllähän se aika urakalla edelleen imee kamelin kasseja. Lisäksi olisi voitu vetää astetta tai parikin pidemmälle nanojuttuja ja niiden tärkeyttä/voimakkuutta kun päättivät tuosta 6v6:sta. Olisi ollut aika eeppistä menoa, nyt mentiin lähinnä turvallisella linjalla, ja se kusee, kaiken lisäksi koko homma kusee näköjään myös edelleen haun takia. Sääli hyvän pelin kannalta.
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Loistava tuo yksinpeli. Ei ollut liian lyhyt ja kerrankin sai kunnolla taktikoida, eikä tarvii ihan tarkkaan seurata sitä ränniä minkä peli asettaa. Vapautta kun annetaan edes vähän niin alkaa heti peli maistumaan. Itsellä ei mennyt kauaa puvun opetteluun ja Normal vaikeudella kuolin vain 2 kertaa ja nekin olivat noissa välianimaation aikaisessa nappula testeissä.

Nyt pelaan peliä Veteranilla ja vihdoinkin peliin tuli haastetta. Normaalilla pysty rynnimään miten halusi, mutta Veteranilla pitää jo hieman miettiä mitä tekee. Suosittelen pelaamaan Veteranilla suoraan. :)

Paras peli tämän vuoden puolella. Portal 2 ei ole vielä oikein iskenyt kunnolla ja Dragon Age 2 oli hyvä, mutta hieman hiomaton. :)
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Pistäkääs peli nyt päälle, menkää multiplayeriin ja valitkaa "Quick match!" Pikkaisen seonnut se lista, missä valitaan mitä pelimoodia haluaisi pelata! :D

Listalta löytyy tällä hetkellä Extractionin jälkeen:
@ui_playlist_name_dlc1_tia
@ui_playlist_name_dlc1_ia
@ui_playlist_name_dlc1_to

:D

[edit: Noihin pääsee vielä sisälle ja pelihaku toimii. Saatiin just seitsemän hengen tiimi kasaan, mutta peli lopulta crashasi ennenkuin ehti alkaa. :/]
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Parisen viikkoa olen pelaillut ja yksinpelikampanja veteran vaikeustasolla alkaa olla loppusuoralla. Yksinpeli on ollut erittäin viihdyttävää pelattavaa. Alussa peli tuntui yllättävän vaikealta, mutta sitten, kun opin käyttämään nanopukua monipuolisesti ei tuntunutkaan se enää kovin pahalta. Kampanjan tarinaan en ole liiemmin jaksanut keskittyä, kun muu pelattavuus on huippuluokkaa. Tietysti silloin tällöin typeriin bugitteluihin törmää, mutta se ei niin kauheastu haittaa muuten toimivassa paketissa.

Super hauskaan moninpeliin koukutuin totaalisesti. Olipa tänäänkin hiukan hankala herätä ajoissa töihin, kun ei eilisiltana malttanut lopettaa, vaan piti aina ottaa vielä yksi matsi ja taas ja taas jne. Olen vasta rankilla 12 ja unlockattavaa tuntuu olevan aivan hirveästi, joten joskus pelaaminen tuntuu vähän turhauttavalta tai epäreilulta, kun jotkut ovat jo 50 rankin huippuvarusteissa ja itse joutuu samoilla tussareilla räiskimään. Meikällä ei kyllä crysis kakkosen moninpelin jälkeen ole enää mitään mielenkiintoa palata codien ja battlefieldien pariin.
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Olen vasta rankilla 12 ja unlockattavaa tuntuu olevan aivan hirveästi, joten joskus pelaaminen tuntuu vähän turhauttavalta tai epäreilulta, kun jotkut ovat jo 50 rankin huippuvarusteissa ja itse joutuu samoilla tussareilla räiskimään. Meikällä ei kyllä crysis kakkosen moninpelin jälkeen ole enää mitään mielenkiintoa palata codien ja battlefieldien pariin.

Kyllähän siinä kaikenlaista oli. Noobi-pelejä hinkkasin ihan ok-menestyksellä, ja välillä normejakin. Tuo stealth oli aivan naurettava upgradellakin, ja tätä meinasin juuri ed. viestissäni. Miten mahtava idea toi 6v6 olisikaan voinut olla kunnolla toteutettuna. Nyt kaiken lisäksi palstan, tai muista peliporukoista ei ole tietoakaan ja randomien kanssa pelaaminen menee sinne COD-tasolle.
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Tuli tänään viimeisteltyä toinen rundi yksinpeliä loppuun, ja täytyy sanoa että ainakin meikälle Crysis 2:n yksinpeli oli kyllä viime aikojen FPS -pelien parhaimmistoa. Jotenkin vain niin mahottoman viihdyttävää menoa alusta loppuun. Tuntuikin juuri sopivan pitkältä, vaikka pelikello näytti vain karvan verran yli 12h kahden rundin jälkeen. Tosin Supersoldier -kierroksella suurin osa tappeluista tuli skipattua päivitetyn stealthin avulla.

Moninpelikin on oikein viihdyttävää, mutta se lagi ja hit detection pistää kyllä hampaiden kiilteen aika-ajoin koville. Pätsiä kaivataan kipeästi. Tuosta matsien löytymisestä muuten, itselläni oli samaa ongelmaa että matsia sai odottaa minuuttikaupalla. Kokeilin kuitenkin Gears 2:sta tuttua kikkaa, eli laitoin boksin asetuksista alueeksi Englannin, ja ainakin omasta mielestäni pelejä alkoi löytyä nopeammin. Yleensä kun maa-asetus oli kotosuomena, peli heitti minut aluksi tyhjään lobbyyn ja siitä vasta peliin jonkin ajan kuluttua. Englannin kanssa on nyt joka kerta mennyt suoraan täyteen lobbyyn. Tosin pelejä ei tällä asetuksella vielä kovin montaa takana ole, eli saattaa tosiaan olla meikäläisen korvien välissä koko juttu. :p Mutta kokeilkaahan muutkin ja raportoikaa mahdolliset muutokset niin saadaan varmuus asialle!
 
Vastaus: Crysis 2 [X360]

Pitääpä koittaa tuota alueen vaihtoa, jos vaikka pääsis niitä muitakin pelimuotoja sitten koittamaan. Nyt tulee käytännössä aina pelattua standart team istant actionia, kun ei muissa oikein ole pelaajia.

Mutta mutta, tänä viikonloppuna crysiksessä on tupla expi viikonloppu, alkaa tänään, 26. torstaina ja jatkuu maanantaihin. Jospa tämän innoittamana tulis vähän enemmän pelaajia, ja vois vaikka assaulttiakin pelata ihan kunnolla. ;D
Jotain palkintojakin on saatavilla, jos en ihan väärin ymmärtäny, nii esim. figuuri ja T-paitoja annetaan eniten expiä keränneille.

MyCrysis - Double XP Weekend
 
Ylös Bottom