Cyberpunk 2077

11gor1

Member
Eipä nuo kaatumiset loppunu vielä tuohon hotfixiin. Nyt sentään asetukset säilyy. Kaikki kaatumiset tulleet kaupungissa liikkuessa. Taitaa uutta aluetta ladatessa mennä joku bitti vinoon ja peli kaatuu.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
CDPR johto on muuttanut kehittäjien bonuksen ansaitsemis rajoja, aikaisemmin pelin piti saada yli 90 Meta arvosana mutta tilanne huomioon ottaen se ei ole enään pakollista.

“We initially had a bonus system that was focused on the game’s ratings and the release date, but after consideration, we believe that measure is simply not fair under the circumstances,” wrote Adam Badowski, studio head and creative director for Cyberpunk 2077, in the email to staff. “We underestimated the lengths and complexity involved to make this a reality, and still you did everything you could to deliver an ambitious, special game.”

 

Sarcasm83

Member
Otin nyt taas uuden päivityksen myötä alusta ja pakko sanoa, että kyllä toimi paremmin :) (Helpoin verrata tuota pelin alkua, kun tietää mitkä bugit tuli ja missä..) Ei juurikaan bugeja, kunnes sitten kaatui useamman tunnin pelailun jälkeen ja alkoi aamuyöstä olla aivot niin narikassa, että parempi lopettaa siihen.

En tiedä onko jotain placeboo, mutta pelikin tuntu näyttävän komeemmalta? Emt... ehkä ne textuurit pysy paremmin terävinä ja tästä tuo fiilis.

Vaikka yleenäsä "nauran" kaikille turhalle nillitykselle mitä tulee tuon saitin pelaaja arvosanoihin mutta tämän pelin kohdalla pakko kysyä että mitähän pilveä arvostelijat ovat polttaneet kun antaneet tälle pelille arvosanaksi 9 tai paremman, pelaneet pelkän tarinan?

Kyllä se kaiketi näin oli. Keskimääräinen peliaika oli jotain 30 tunnin kieppeillä tai alle niihin aikoihin, kun pelkät arvostelijat oli peliä päässyt veivailemaan ja siinä ajassa pelaa juuri sen stoorin läpi ja tältä pohjalta varmaan suurin osa arvosteluista tehty.

Itselle ei ihan hirveästi tuo "vuonna 2020" pointti vaikuta, kun vertaan tätä peliä väkisinkin Skyrim, Fallout, Outer Worlds kastiin, jotka myös action RPG pelejä... noita kun ei kovin usein tule. Ainakin toistaseks (silloin kun peli toimii) vaikuttais varsin hyvältä action RPG pelien sarjassa. Mutta sitten taas jos vertaa tosiaan johonkin Red Dead Redemption 2 yksinpeliin ja sen "random encounter" juttuihin joissa sattuu ja tapahtuu milloin missäkin hyvinkin dynaamisesti, niin onhan se tosiaan ihan toisella tasolla, kun tää "aina samalla nurkalla suht samaa mini-tekemistä".
Ymmärrän, että näin tiiviissä maailmassa varmaankin oli aika pakollista määrätä hyvinkin tarkat paikat joissa on tilaa ja voi tapahtua kaaosta, mutta ehkäpä noita tapahtumia pitäis säätää tapahtumaan harvemmin? Itsekin vaikka alkuvaiheilla pyörinyt peliä ja sen bugeja testaillen, niin aina on samalla alueella ammuntaa vaikka sen kuinka monesti selvittäis. Jos kävis harvemmin, ei sitä toistoa ehtis alkaa huomata ihan samantien.

Mutta juu, vielä en voi kyllä sanoa mitään loppuarvosanoista tai muusta.. niin paljon ollut tekemisissä noiden bugien kanssa, etten oo ihan täysmittasesti sukeltanu peliin korjauspatchien toivossa.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Eikö noita kuvakkeita saa pois tosta ruudulta mitkä näyttää missä on asekauppa tai jotain muita kauppoja, todella häiritsevää kun ne näkee kuitenkin minikartasta tai kartasta jos on tarve.
 

DarkSide

Well-Known Member
Nyt olis 16h takana ja kyllä toi ihan hyvää hupia on. Ei nyt oikein mitää kummempaa moitittavaakaan tule mieleen, paitsi ajellessa minimappi sais skaalautua isommaksi, niin näkis paremmin mihin pitää ajaa. Pikku bugailuja sielä täälä on näkynyt, tavaroita leijuu, oma auto oli uponnut asfalttiin ja letti lähti päästä kun kokeilin erilaista kypärää päähän. :D
Tuosta alta pari napsua omasta ukkelista ja autosta.
photomode_12122020_113752.png
photomode_12122020_113346.png
 

DestiZ

Well-Known Member
Voin kertoa aika homman minkä Voin nyt vahvistaa, jokaisella playtrouhlla on ihan erilaiset GIG sidequestit mitä luultavammin peli random generoi gig questit sen mukaan miten Laitat noita stats pointseja. Eli toisin sanoen joka-ikinen locked door voi ollaki jollakin playtrouhlla open nimittäin olen nimittäin tehnyt nyt 3 gig missionia ja kaikki olleet erilaisia kun ps5lla
 
Viimeksi muokattu:

Gilgamesh

New Member
Olen pelaillut konsolipelejä NES ajoista asti ja tämä on ensimmäinen kerta kun olen pettynyt pelin tekniseen suoritukseen. Pelaan siis PS4:lla. Aika vaatimaton olen mielestäni ollut mitä tulee pelien teknisiin suorituksiin ja tiedostan myös, että PC:llä pelit ovat tekniseltä suoritukseltaan parempia, mutta en kyllä osannut odottaa näin huonoa ulkoasua ja suoritusta mitä se PS4:lla on.

En ole ostanut vuosiin peliä julkaisupäivänä mutta tämän kokemuksen myötä en tule sitä kyllä enää tekemäänkään.
 

Huttu

Well-Known Member
Onkos teil PS5 pelaajil tuon aamuisen päivityksen jälkee peli alkanu kaatuilee? Mulla on kahdesti kaatunu tänää.

Mut muute act2:ssa alkanu peli maistuu enemmän.
 

JoneKone

Active Member
Onkos teil PS5 pelaajil tuon aamuisen päivityksen jälkee peli alkanu kaatuilee? Mulla on kahdesti kaatunu tänää.

Mut muute act2:ssa alkanu peli maistuu enemmän.
Täällä kaatuu 2h välein ja virhekoodi on CE-108255-1. Tuon jälkeen joka kerta nollaantuu myös kaikki asetukset. :D

Siege kaatui myös kyseisellä virhekoodilla ja pelin uudelleen asentamisen ja tietokannan uudelleen rakentamisen jälkeen ei ole Siege kaatunut. En ole vielä jaksanut Cyberpunkille samaa tehdä, kun sen verran paljon isompi peli kyseessä.
 

Huttu

Well-Known Member
Täällä kaatuu 2h välein ja virhekoodi on CE-108255-1. Tuon jälkeen joka kerta nollaantuu myös kaikki asetukset. :D

Siege kaatui myös kyseisellä virhekoodilla ja pelin uudelleen asentamisen ja tietokannan uudelleen rakentamisen jälkeen ei ole Siege kaatunut. En ole vielä jaksanut Cyberpunkille samaa tehdä, kun sen verran paljon isompi peli kyseessä.
Katos vaa, asetukset oli kans nollaantunut, ihmettelinkin ku näytti oudolle.
 

Jirza

Well-Known Member
Muutama tunti takana, ja ainakin minulle peli on lunastanut kaikki ne odotukset, mitkä siihen olen laittanut. Tosin, realistinen kun olen, tiesin ettei peli tule näyttämään siltä, mitä E3-messuilla pari vuotta sitten näytettiin. Ei ainakaan viime sukupolven konsoleilla.

Juonta en ole edennyt lähes lainkaan, vaan intron ja tutoriaalien jälkeen on enimmäkseen tullut vaan haahuiltua ympäri katuja ja kaupunkia. Olo oli kuin Marty Mcflyllä, kun hän Paluu Tulevaisuuteen kakkososassa pääsi ihmettelemään tulevaisuutta. :D

Pienejä bugeja on tullut vastaan ja kerran on myös peli kaatunut, mutta niin teki myös pari viikkoa sitten Demon's Souls Remake, joten tämäkin katson vielä läpi sormien.
 

Omenanraato

Well-Known Member
AC Valhalla: genre aivan huikea mun makuun, pelimekaniikat toimii, tehtävät ihan perus ok. Sinällään ei mitään valitettavaa. —> Alusta asti aivan pakkopullaa, eikä enää vaan jaksa käynnistää peliä edes. Ei mitään viikinki fiilistä missään välissä.

Cyberpunk, genre ei nappaa yleisestikään..siis mikään tulevaisuus, scifi jne, kontrollit surkeat, combat ripulia, oikeasti huonointa vuosiin, kaikki tekoäly aivan hanurista, kaupungin elämä copypastea aina samassa paikassa jauhamassa samaa. Autot kulkee kiskoilla, ei reagoi pelaajaan mitenkään. Kaikki jutut triggeröityy tosi tökerösti. Kaiken kaikkiaan pelinä keskinkertainen, monin paikoin todella huono. -> 9h takana, aiheutti mulle ensimmäisen päivän Flight Simulatorin julkaisun jälkeen kun se ei käynnistynyt, minkä lisäksi päällimmäinen ajatus et vois pelaa lisää.

En tajua pelistä mitään, tarina pitää jotenkin otteessaan..vaikka en tajua siitäkään mitään. Pelinä kuin 2010 vuoden open world 2030 vuoden graffoilla. Silti, ei sitä meinaa saada lopetettua mitenkään, eikä malttaisi olla avaamatta peliä. Eli pakko kai se on silloin kaikkine ongelmineen tulkita hyväksi peliksi. Mutta ai että kun tähän saisi edes 3rd Person moden..tai modin. Sen jälkeen isoimmat ongelmat katoaisi jo suoraan.
Kaupungin elämälle ja liikenteelle ei enää tässävaiheessa mitään saada tehtyä, joten tuon kameran lisäksi toivoisin auto aimia joka pysyis kohteessa edes sekunnin liikkeessäkin. Sit loppuis kaikki valittaminen ja vois vaan nauttia pelistä.
 

Mimmo

Active Member
Noniin, vihdoin kaikki patchit imetty ja asennettu, ja ehti korkkaamaan pelin. Eka fiilis kun pääsi ulkoilmaan autolla kirvoitti välittömän wau-efektin.

Monenlaista oli ulkoasusta ehtinyt lukea ja jännityksen sekaisin tuntein tätä lähti aloittelemaan, mutta piru että on komean näköinen peli! Tämä siis PS5:lla ja oled-telkkarilla. En tiedä paljonko teki tuo eilen julkaistu 1.04 päivitys, kun en ennen sitä ehtinyt pelata. Mutta suttuisuudesta ei ole omaan silmään tietoakaan, ja HDR näyttäisi toimivan mallikkaasti. Ei mitään tyyliin RDR2 jossa HDR oli selvästi rikki, paremalta näytti ilman sitä.

Hyvältä vaikuttaa alku muutenkin, nyt vaan lisää tunteja alle. :)
 

wopsu

Member
Series X:llä ruudunpäivitys sisätiloissa on vielä ok mutta ulkomaailmassa fps tippuu tyylii johki 15 paikkeille ajoittain, ihan karseen näköstä, ei pysy ollenkaan tasasena. Pätkimisiä, 3-5sek jumitusta joskus mutta ei kertaakaan vielä kaatunu sentäs. Hirvee läjä bugeja sun muuta joka nurkan takana. Täysin keskeneränen tekele teknisesti. Pelaan performance modella
 
Ylös Bottom