Days Gone

jryi

Vastaava päätoimittaja, teknoniilo
Ylläpitäjä
daysgone.jpg


Nimi: Days Gone
Kehittäjä: Sony Bend
Julkaisija: Sony Interactive Entertainment
Alustat: PS4
Julkaisu: ???
Kotisivut: https://bendstudio.com/games/days-gone/
KonsoliFIN Pelisivu: https://www.konsolifin.net/peli/days-gone

E3-messuilla 2016 esitelty Sony Bendin peli sijoittuu (vaihteeksi) jonnekin lähitulevaisuuteen, jossa (vaihteeksi) zombilaumojen keskellä selviytyvät ihmiset yrittävät taistella henkensä puolesta. Päähenkilö on moottoripyörällä ympäriinsä ajeleva entinen prätkäjengiläinen ja nykyinen palkkionmetsästäjä Deacon St. John (Sam Witwer), joka mieluummin haahuilee ympäri vaarojen täyttämiä erämaita kuin kyllästyy kuoliaaksi turvallisessa taajamassa.

 
Vastaus: Days Gone [hype]

Olihan se vihdoin pakko luoda tällekin pelille oma ketjunsa, kun törmäsin tuoreeseen pelivideoon, jossa näytettiin vaihtoehtoinen lähestymistapa E3:ssa esiteltyyn tehtävään.

https://www.konsolifin.net/uutinen/bend-esittelee-uudella-videolla-days-gonen-dynaamisuutta

Tämä on jo jonkin aikaa ollut jostain syystä lupaavimman oloinen uusi peli, ja vaikka julkaisuun on ilmeisesti vielä tovi jos toinenkin, niin hyvältä näyttää ja kovasti kiinnostaa. Tämä on varmaan sitä, mitä The Walking Dead: The Gamen (Activisionin tv-sarjaan pohjautuva kakkare) olisi pitänyt olla.
 
Vastaus: Days Gone [hype]

julkaisuun on ilmeisesti vielä tovi jos toinenkin
Toivottavasti kyseessä on 2019 julkaisu, aikaisintaan.

Omaan silmään Days Gone näyttää samanlaiselta pökäleeltä, mitä Microsoftin zombie survival pelisarja. Days Gonen tapauksessa huolestuttavaa on se, että kehityksestä vastaa henkilöstömäärän suhteen varsin pieni studio. [Ymmärtääkseni esim. Remedy on suurempi mitä Sony Bend.] Studion koosta huolimatta kyseessä on avoimen pelimaailman tekele, johon on ahdettu ties kuinka paljon eri pelimekaniikkoja: pelistä löytyy ajoneuvoilla ajamista, ansojen virittelyä, ajan hidastusta (?), hiiviskelyä, aseilla ampumista, melee taistelua, sään vaihtelua jne. - ja mikään näistä ei näytä hyvältä. Esimerkiksi niinkin perustavanlaatuinen asia kuin melee taistelu näyttää siltä ettei tässä olisi yhtään massan tuntua. Sama kritiikki pätee myös aseilla ampumiseen.
 
Surullinen mutta myös helpottunut, lompakko saa muutenkin aika kovan iskun tulevien pelien takia, The Last Of Us: Part 2, Detroit: Become Human, Spiderman, God Of War, Nino Kuni 2: Revenant Kingdom jne. Ellei sit käy niin että useampi peli saa lykkäyksen luvattu 2018-->2019. Ite näen kyllä pelien siirtymistä yleensä hyvänä merkkinä, en muista tiedä mutta itse haluan pelin käsiin valmiina eikä että lyödään joku raakile ulos joka ois tarviinnu vähintään muutaman kuukauden lisää kehitysaikaa ja sit lykätään onnettomia pätsejä pätsien perään.
 
Tää oli itselleni vuoden odotetuin peli, joten harmittaa toi siirto ensi vuoteen.. Onneksi tänä vuonna kuitenkin tulee paljon hyviä pelejä, että eiköhän Days gonea jaksa odottaa..
 
En ole varma, että onko kaikki tämä uutta infoa, mutta laitetaas kuitenkin.

 • Enemies are called “freakers,” not zombies
 • You can “kind of” choose allegiances
 • You’ll learn where the freaker infection came from, but you can’t cure it
 • There’s a final boss, and it’s a
  non-infected human
 • Will support checkerboard 4K at 30fps on PS4 Pro
 • You build up encampments throughout the game
 • The biggest urban environment you’ll encounter is a town that once held 800 people
 • There are playable flashbacks
 • You will only play as Deacon
 • The game is a 4 ½ out of 5 on the “This game is like Far Cry” scale
 • The map is initially obscured by the fog of war
 • “Golden path” story completion will take around 30 hours
 • You can keep playing the game after you beat it
 • You can customize your bike’s paintjob, engine, muffler, and more
 • You can’t customize your outfit or appearance
 • Your bike can break down and get lost
 • You can’t pop a wheelie! Booo!
 • There are points for doing stunts
 • There are lots of collectibles
 • You can fast travel
 • A photo mode is probably happening, but hasn’t been added yet
 • No seasons, just different weather patterns
 • The game will be coming out before The Last of Us Part II
 • Don’t expect a huge showing at this year’s E3
https://wccftech.com/days-gone-ps4-pro-game-length/
 
Lähiaikoina pitäisi putkahtaa ulos tunnin mittainen pelivideo. Katsellaan josko oma mielipide muuttuu tuon jälkeen, mutta nykyisellään peli vaikuttaa wanhan ajan AAA-peliltä, mistä löytyy radio torneja, vihollis leirejä, survival vision ym. tauhkaa. Aikoinaan nämä seikat häiritsivät mm. Horizon: Zero Dawnissa, mutta tarinan lähtökohta ja (robotti)viholliset loivat kiinnostavan ja uniikin pelimaailman, jonka myötä tarina tuli mieluusti läpäistyä. Valitettavasti Days Gonesta ei voi sanoa samaa ainakaan haastatteluiden perusteella.
 
"The game will be coming out before The Last of Us Part II"

Olin siinä uskossa että The Last Of Us Part II olisi 2018 peli? Onko nää lainaukset jotain faktoja vai jonkun kyhäämiä teorioita?
En itsekään vielä ole varma mitä mieltä tästä pelistä olen, näyttää hyvältä noin pikaisesti mutta ei vielä ole herättänyt mitään kauheen suuria tunteita. Katotaan sit lähempänä julkaisua ja sitku saadaan lisää gameplaytä.
 
Olin siinä uskossa että The Last Of Us Part II olisi 2018 peli?
The Last of Us Part II julkaistaan aikaisintaan 2019.

The Lost Legacyn julkaisusta on kulunut vajaa vuosi ja (valitettavasti) valtaosa studion väestä hääräsi tämän tekeleen parissa, kun DLC paisui stand-alone peliksi.
 
Ihan hyvältä näyttää, animaatiot ehkä hieman laiskan/kömpelön näköisiä. Ei oo semmosta tunnetta että kun lyö tai ampuu että siinä olis munnaa (god of war, last of us). Ympäristö ainakin näyttää mielenkiintoiselta, loottaamista jne. Tarinasta ei nyt sen enempää tiedetä, muuta ku että maailmanloppu ja prätkäjätkät. Pitää kattoo vielä lisää lähempänä julkaisua, varmasti peli tulee kyllä ostettua ihan sen takia kun teema kiinnostaa, vaikka on niitä zombie maailmaloppu pelejä jo tehty, on tässä kuitenkin yritetty tehää jotain uutta.
 
The Last of Us Part II julkaistaan aikaisintaan 2019.

The Lost Legacyn julkaisusta on kulunut vajaa vuosi ja (valitettavasti) valtaosa studion väestä hääräsi tämän tekeleen parissa, kun DLC paisui stand-alone peliksi.
Miten niin valitettavasti? Lost Legacyhan oli loistava peli! Erittäin suuri osa pelin ostaneista on tästä samaa mieltä, joten olet mitä todennäköisimmin vähemmistössä, jos olet tosiaan sitä mieltä, että peli oli jotenkin heikko tai sitä ei olisi kannattanut noilla panostuksilla tehdä. Itsellenikin maistui Lost Legacyn pelaaminen itse asiassa selkeästi paremmin kuin UC4:n, jota sitäkin toki aika lailla mielelläni pelasin, vaikka toki myönnettävä, että sen kanssa tuli hetkittäistä puutumista. Näin ei kuitenkaan käynyt kohdallani Lost Legacyn kanssa kertaakaan.
 
Ylös Bottom