DC Universe Online [PS3]

Terminaali

New Member
Vastaus: DC Universe Online [PS3]

Vieläkö löytyy satunnaisia mättäjiä? :D Aika paljon peli muuttunut, viimeksi vuosi sitten kävin pelaamassa. Nytten noita PvE/PvP geareja on näköjään paljon helpompi/nopeampi saada, kun noiden marks of triumhien ynnä muiden saanti on paljon nopeampaa. Jos jollakin sattuu olemaan pystyssä liiga niin sankarin nimeltä Sandels saa kutsua siihen! Pelaan kuitenkin aika satunaisesti. :p
 

Tuohinnen

New Member
Vastaus: DC Universe Online [PS3]

Rupesin tossa 2 päivää sitten lataamaan täta ku ei oo muutakaan pelaamista... toista päivää jurnuttaa toi asennus tossa. Vituttaa jo valmiiks liian pitkän asennusajan takia.
 

Canna

New Member
Vastaus: DC Universe Online [PS3]

vieläkö porukka pelailee tätä aktiivisesti? kun ajattelin siirtyä pc:ltä pleikkarille niin kiinnostaisi tietää onko ps3 puolella paljonkin suomalaisia??
 

WildLag

New Member
Vastaus: DC Universe Online [PS3]

Nyt kävi näin hienosti, että katselin lootti valikkoa että mitä sieltä nyt tuli ja tämän jälkeen koko HUDi hävisi olemattomiin. Peli toimii normaalisti ja pystyn tekemään kyvyt ja hyökkäykset,mutta en näe omaa poweria tai elämää, saatika sitten karttaa tai mitään. Ei lähde sitten millään pois tämä tila ja en kyllä keksi mitä tässä enää tekisi. On kyseistä sattunut aiemminkin, mutta se hudi on palannut viimeistään pelin uudelleen käynnistämisellä, nyt sillä ei ole mitään vaikutusta ja kaikilla hahmoilla sama. Pakko sanoa että täysin pelikelvoton on tällä hetkellä.


edit//

Poistin pelin koneelta ja latasin uudetaan, ei mitään vaikutusta. Peli on edelleen pelikelvoton ilman hudia, ei näe ees tehtävän antajien merkkiä pään päällä saatika sitten omaa energiaa tai kykyjä. Kyllä on aika v mäinen bogi tähänkin peliin jätetty, luulisi että tähän mennessä pahimmat on saatu karsittua pois kerta näinkin pitkään ollut jo peli ulkona.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom