Destiny 2

Grindaaminen Destiny 2:ssa ei olekaan ihan niin rehellistä, kuin numeroiden valossa voisi asian olettaa olevan!

 
Peliä pääsee kokeilemaan ilmaiseksi tästä päivästä alkaen. Mukana ripaus kampanjaa ja verkkopeliä.

 
Tere,

Löytyskös täältä aktiivista suomipoppoota joka vääntää vielä D2? DLC peliseuraa oisin vailla kun nykysessä klaanissa ei porukalla taida olla enään kiinnostusta sitä hankkia :/
 
Pitipäs kokeilla exojen grindausta pitkästä aikaa ja viidet hanskat peräjälkeen, tavoitteena tietenkin joku DLC n tuomista uusista aseista... no pitäköön....
 
Syyskuun PS+ pelinä jaetaan ilman eri korvausta: Destiny 2!
Sopivasti uuden lisäosan, Forsaken, julkaisun alla:

 
Viimeksi muokattu:
Laitoin kokeiluun kun ilmatteeks sai ja ovat näemmä korjanneet ison kasan ongelmia vuodessa. Jonkin aikaa menee kyllä totutella tuohon 30fps, tuntuu niin tahmealle mutta pikkuhiljaa siihen tottuu.
 
Kappas vaan, ovat saaneet vihdoin PS4 versioon HDR tuen aikaan,.. tätä lupailivat jo julkistuksen jälkeen mutta ei minun peliaikana kerinneet tehdä. Noh, eipä ollut mitenkään säväyttävä HDR tuki siltikään, vähän päälleliimatun näköinen. Eipä tuossa edelleenkään taida olla pelattavaa kun lisätarina lienee maksun takana..
 
Hei,

Minulla oli Destiny 1, Pleikalla. Nyt Destiny 2 PC:llä. Olen pelannut peliä aika paljon, mutta törmään lopulta aina fiilikseen että Destinyn virtuaalimaailma on aika tyhjä paikka. Planeetoilla ei ole juurikaan elämää, muuta tekemistä kuin vain ampua loputtomasti. Ei edes juuri mitään tutkittavaa, koska ainoa mitä voi löytää on lootti boksi tai jokin luola jossa sitten taas ammutaan jotta löytää uuden lootti boksin esim.

Mitä mieltä olette? Mikä järki on teidän mielestä pelata Destinyä? Pelaatteko yksin? Aika moni ei oikein pääse peliin sisään. Nyt tätä uutta osaa "Forsaken" on hehkutettu, osa haukkunut maan rakoon. Onko mikään kuitenkaan muuttunut maailman suhteen? Mene > ammu > mene uuteen paikkaan > ammu kaikki, hmm... tavallaan sellainen variaatio? Mistä kyse?
 
Pelin ideahan on hakata niitä samoja juttuja paremman lootin toivossa, samaan tapaan kuin esim Diablossa. Kaveriporukalla tietysti aina mukavampaa. Jos se ei nappaa, niin on varmaan siirryttävä toisiin peleihin.
 
Pelin ideahan on hakata niitä samoja juttuja paremman lootin toivossa, samaan tapaan kuin esim Diablossa. Kaveriporukalla tietysti aina mukavampaa. Jos se ei nappaa, niin on varmaan siirryttävä toisiin peleihin.

Et sitten jaksanut lukea kysymystäni. Mietin lähinnä sitä maailmaa. Vihollisia sikin sokin. Onko pelin ainoa idea vain ampua? Missä tutkiminen, rakentaminen, puzzlet?
 
Puzzleja on raideissa ja jossain muuallakin ehkä, en ole itse tätä osaa vielä niin paljon pelannut. Tutkimista on vähäksi aikaa, mutta onhan ne paikat hieman tyhjiä. Rakentelua ei ole eikä tule.
 
Destinyn julkaisuoikeudet siirtyvät Activisionilta Bungielle.

We have enjoyed a successful eight-year run and would like to thank Activision for their partnership on Destiny. Looking ahead, we’re excited to announce plans for Activision to transfer publishing rights for Destiny to Bungie. With our remarkable Destiny community, we are ready to publish on our own, while Activision will increase their focus on owned IP projects.

Lähde: https://www.bungie.net/en/Explore/Detail/News/47569
 
Ylös Bottom