Destiny 2

maagiset

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Destiny 2

Jos et ole 1. versiota tahkonnut tappiin asti niin kyllä tämän kanssa aika kuluu.

parituhatta tuntia ykkösen kanssa niin sitä odotti tältä kakkoselta jotain mitä ei sitten tullutkaan.
Kyl tota ykköstä tuli aika paljon tahkottua aikoinaan. Varsinkin sillon julkkarin yhteydessä. Ekaan Raidiin asti jaksoi aika hyvin. Sitten kun sitä oli ihmetelty useammat kerrat, niin homma vähän jäi vaikka päivitysten yhteydessä palasin pelon pariin aina hetkeksi.


Mutta ei tosiaan tuhansia tunteja. :)
 
Vastaus: Destiny 2

Muutama asia joka tässä kakkosessa hiertää.
Fireteam normaalisti kolme henkeä, mutta crusible neljä. Mitä __ttua ? Pelataan melkein mitä tahansa aktiviteettia, niin jos siirrytään pvp:hen niin joudutaan rikkomaan porukka pahasti. Raidi 6 ja jos siirrytään tekemään muuta, niin 3+3 olisi ok.. mutta 4+2 ei.
Ei mitään rolleja aseissa. Armoreissa erot kosmeettisia, jos ei huomioida 3 eri kategoriaa.
Miksei missään pvp aktiviteetissä ole level advantage päällä ? Miksi se edes pitää mainita, jos sitä ei ole?
Ei enää daily storyjä jne.. Ainoastaan challenget, tosin positiivista että myös striket ovat niihin päässeet.

Yleiskuva niinkuin monilla muillakin, eli kiinnostus taisi jo loppua. Ykköstä tuli kyllä tahkottua ja varmaan tätäkin vielä, mutta tuskin lähellekään niin paljoa.
 

Eliminaattori

Kielinatsimode
Ylläpitäjä
Vastaus: Destiny 2

Kiitokset Susi-klaanin liiderille mainiosta linkistä. Tuntui tosiaan siltä, että olisi pelannut useamman Raidin loppuun. Ehkä ne muutamat kerrat, kun hinkattiin etenkin Gauntlettia tuntikausien ajan saivat arvioimaan noin pahasti pieleen.

Lisäosien ilmestymisen korjaaminen aikataulun osalta oli paikallaan, en tiedä mistä oikein kuulin tuon "keväämmällä".
 
Vastaus: Destiny 2

Saapa nähä miten Live Team pelastaa tän pelin niinku kävi ykkösenkin kanssa. TwitchCon striimissä kerrottiin, että peli olisi siirtynyt dev-tiimiltä Live Teamin käsiin. Ite kyllä jaksaisin pelata tätä enemmänki (PvE), mutta yksin ei oikein jaksa Prestigeitä vetää.

Tuleeko muuten uudelle foorumille Destinylle oma alueensa?
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Jahas taidan jättää PC version aloituksen vähän myöhemmälle, tällä hetkellä pelaajia bannitaan ihan syyttä tai ainakin näin väittävät ja Bungie ei ole tiedottanut muuta kuin että nämä overlay softwaret eivät ole syypää siihen. Sadat ihmiset ovat täysin tiedottomia siitä miksi he ovat saaneet perma bannit peliin jota ovat hädin tuskin 30 min pelanneet.

EDIT: Hmm, bungien lausunnon mukaan ovat käyttäneet jotain epäilyttäviä ohjelmia jotka lasketaan huijaamiseksi.

https://www.bungie.net/en/Explore/Detail/News/46426
 
Viimeksi muokattu:
Live Team hyvin vauhdissa. End game grindiä tulossa, iron banner kamoja voisi ostaa tokeneilla, legendary shardeille käyttöä, crucible penalty jos lähtee comppi pelistä, supremacy/crucible spawnit korjataan, prestige aktiviteeteista oikeasti jotain iloa jne.

Ja PC launch täysi floppi.
 
Live Team hyvin vauhdissa. End game grindiä tulossa, iron banner kamoja voisi ostaa tokeneilla, legendary shardeille käyttöä, crucible penalty jos lähtee comppi pelistä, supremacy/crucible spawnit korjataan, prestige aktiviteeteista oikeasti jotain iloa jne.

Ja PC launch täysi floppi.
Tässähän on ohjaajana nyt sama tyyppi, jonka käsissä House of Wolves ja Rise of Iron oli aikoinaan eli voisi kuvitella hyviä asioita tulevaksi. PC launch ei kai ollut niinkään suuri floppi kuin voisi kuvitella? Tuntuu jengi olevan mehuissaan isommasta FOV:sta ja frameratesta sekä nätistä grafiikasta. PC-pelaajatkaan ei taida päästä ihan yhtä suureen kuivuuteen käsiksi, koska PC:lle on nyt joka viikko tulossa jotain eventtiä kunnes ensimmäinen lisäri tulee. Flopin tuosta launchista taitaa saada aikaan vaan jos lukee noita "I've been banned for no reason!" ketjuja ympäri nettiä. Bungie ilmoitti, että ~400 bannia jaettiin ja osa poistettiin koska meni manuaaliseulasta väärin perustein läpi.

Yhtä lailla molemmista tuuteista huutavilta puuttuu se evidenssi ni empä jaksa tostakaan vetää sen kummemmin johtopäätöksiä...
 
Meinasin floppina tota bänni juttua, oli ilmeisesti varsin suuri käyttäjäkunta blokattu.

Muutenhan peli on ilmeisesti varsin hyvä... mutta suurena ongelmana on kun ei ole mitään tekstichatteja. Joku whsiper mode kai on mutta sekin pitää erikseen asetuksista laittaa päälle...

30fps cutscenet...

Bungie tilien linkitys ei toimi, D1 vetit ei saa emblemejä ja dialogit on niitä ensikertalaisten.
 

maagiset

KonsoliFIN Alumni
Joo, muuten ei kait flopista voi puhua pc:llä. Tuokin oli lopulta ilmeisesti vähän erilainen tilanne kuin ensin annettiin ymmärtää.

Tämä pyörii kieltämättä hienosti ja on komea kuin mikä omaan silmään. Betaa testasin kans pleikalla. Taidesuunnittelusta ja äänimailmasta myös iso plussa.

Hyvin tässä on vajaan ekan viikon aikana saanut tähän myös tunteja upotettu ja erittäin mukavaa on ollut pelailla. Tosin eiköhän se tästä rupea tasaantumaan, koska poweri on nyt 275. Paremmalla tuurilla ja optimpimmilla voisi olla ehkä korkeampikin, kun pelikavereilla tuo on jo tässä vaiheessa 287. Eli ihan suht hyvä.

No katotaan miten intoa riittää. Nyt voi ainakin sanoa, että oon saanut vastinetta koko rahalle, vaikka näyttiksen mukana toki tulikin.

Crusiblea on ollut myös mukava käydä pelaamassa porukalla.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Paljoa ei ole ehtinyt pelaamaan mutta tuntuu kyllä PCllä pyörivän todella nätisti asetukset katossa ja 150% resoluution nostolla, todella mahtava on pelata hiiri näppis kombolla ja ainakin parin ekan tehtävän perusteella tarinaan ja tunnelmaan on panostettu ihan eri tavalla. Kävin myös pari MP matsia ottaa ja tosi rauhallisen tuntusta pienennettyjen tiimien takia, myös omat tiimiläiset oli aika huonoja kun molemmissa matseissa olin joukkueen paras vaikka en ollut ikinä kovin hyvä Destiny 1 :D

Ainut miinus on se kun illalla yrittää pelata niin servereille pääsy on tuskasen hidasta, 5-10 min saa odottaa siinä connecting ruudussa aina.
 

Vai että semmonen DLC tulossa... 5. Joulukuuta.

Ihan perus settiä, reskin vexejä, uusia vanhoja Destiny 1 aseita tulee takas, Coldheart saa uppauksen, uutta "raidi contenttia" (ei siis uutta raidia ehkä)... ei jumalauta. :D

Live tiimi pliis pelasta meidät!
 
Näyttäs destinyyn tulleen grafiikkapäivitys. Ainakin PRO lla näkymät aika hyvät.
Tai oli jo niin monen päivän tauko, että näyttää vain siltä :)
 
Viimeksi muokattu:
Liekö nuo 2 ekaa DLCtä samaa luokkaa kuin TDB ja HoW. Ja vuoden päästä sitten isompi expansion TTKn tyyliin.
Toivottavasti olisi edes niinkin hyvä kuin HoW oli ennen isompia muutoksia Prison of Eldersiin. Burnit teki Skolasista mukavan haastavan ja vastasi mun mielestä hyvin raideja, mutta kolmella ukolla. Muuttujat teki hommasta mielenkiintoista.

Live Teamilla on kädet täynnä tehdä pelistä taas mielenkiintoinen nyt kun varsinainen Dev Team on siirtynyt pois. Redditissäkin joku kommentoi, että toivottavasti tässä vaiheessa Bungiella ollaan sen verran fiksuja ja laittaa Live Teamin ja Destiny 3 tiimin väliin jonkun henkilön ettei D3 ole launchissa samanlainen fiasko.
 
Ylös Bottom