Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Destiny 2

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Nisupulla
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Puoltoista tuntia tossa ehti laajennusta pelata ja heti ensimmäisen tehtävän lopussa tuli iso yllätys joka sai tunteita herätettyä. Tarinallisesti Final Shape aloittaa todella vahvasti mutta matka on pitkä joten katsotaan miten jaksaa loppuun. Alusta lähtien on myös selvää että tässä ei koskiskella uusia pelaajia, tasohyppelyä ja toimintaa joka vaatii kokemusta selviytyäkseen.

Sen pienen pätkän mitä Keith Davidiä sai kuulla niin mies korvaa loistavasti poismenneen Reddickin.
 
Noniin nyt on sitten varsinainen kampanja läpi ja kyllähän tämä menee sinne Witch Queenin ja Taken King tasolle, tarina oli tiivis ja vaatii kyllä koko saagan tuntemista että siitä saa kaiken irti. Se pelataan myös kokonaan yksin koska tuo uusi alue joka peliin tuotiin on vain solo alue, joten kaikki kontentti siellä tehdään solona. Tämä on kai kuitenkin väliaikaista ja Bungie on sanonut että tarinan edetessä tulee muutoksia. Toki voi tiimin kasata jos niin haluaa mutta mitään random tyyppejä siellä ei juokse. Oli myös äärimmäisen haastava ja viimeinen bossi oli kyllä hyvä kunhan keksi miten se tapetaan. Ei tämä niille maistu keille Destiny ei toimi, mutta kaikille sarjan pitkäaikisille pelureille ehdotommasti suositus. Sanoisin että tämä on hieno lopetus sarjalle mutta pääkampanja on vasta alku sotaan päämörköä vastaan joten pidetään se vielä jemmassa.

Post kampanja kontenttiakin tuntuu olevan todella runsaasti ja Season 1 alkaa tiistaina joten ei se pelaaminen tähän lopu. Vähäiset arvostelutkin nostavat tämän sinne ihan parhaiden tasolle.

 
Never MIND. Olihan sille tarinalle päätös lopulta. Sinun piti vain suorittaa yksi exotic tehtävä ketju ja tämä avasi viimeisen tehtävän tarinassa joka avattiin vasta viimeyönä kun Raid saatii loppuun ensimmäistä kertaa. Eli se viimeinen tehtävä ei ole ollut saatavilla edes 24. Olipahan muuten eeppinen lopetus pelille, 12 pelaajan massiivinen taistelu jossa sitten lopulta päihitettiin iso paha ja tarina joka alkoi 10 vuotta sitten.
 
Itsellä ongelmana loppubossissa on, että se kilven suojan energia loppuu sekunnissa ja ei lataudu enää ollenkaan joten se pyörre tappaa minut 2 sekunnissa. Katsonut useita videoita jossa se on pysynyt päällä vaikka kuinka kauan.
 
Itsellä ongelmana loppubossissa on, että se kilven suojan energia loppuu sekunnissa ja ei lataudu enää ollenkaan joten se pyörre tappaa minut 2 sekunnissa. Katsonut useita videoita jossa se on pysynyt päällä vaikka kuinka kauan.

Pitää seisoa oikeassa kohdassa, peli näyttää sen kyllä.
 
Ylös Bottom