Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Destiny [Hype @ 9.9.2014]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Aphex
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

En jakaisi tyyppejä hahmoluokkien mukaan. Rotuerottelu on säädyllistä pitää huumorin puolella. Miltä kuulostaisi erotus kuupittelun ja kilpailullisen välillä? Eniten korvaan kuiskii idea ryhmistä, jotka voisivat oikeasti olla osa Destinyn maailmaa. Ei siis mitään erityistä erottelua. Jaetan porukka tupiin. Tyyliin: Rohkelikko, Luihuinen, Puuskupuh jne. Ei nyt tietenkään näillä nimillä! Hiffaatte varmasti idean. Hommattaisiin meininkiin sellaista kevyttä roolipeli henkeä.

Juu, hahmoluokkien mukaan tehtävissä klaaneissa ei kyllä ole järkeä. Yksi vaihtoehto tietenkin on se, että kylmästi kun se 75 jäsentä tulee täyteen niin seuraavaa kasaamaan. Eikä aleta miettimään, mihinkä klaaniin Matti Meikäläinen sopisi. Kumminkin 75:en pelaajaan mahtuu monenlaista ja seuraa löytyy varmasti. Tottakai jos joku jostain syystä haluaa samaan klaanin jonkun kanssa niin silloin voi vaihtaa jos vain saa asian sovittua. Tulisikohan meitä enintään kolme klaania täyteen? Toinen vaihtoehto on aktiivisuuden mukaan, se sitten on vähän kinkkisempi vaihtoehto, miten se määritellään? Itse tulee aika varmaan pelattua molempia pelimuotoja tasaisesti. Betassa molemmat iski meikäläiseen.

Hutun teksti oli kyllä hyvä, itsekkään en tiennyt noista oudoimmista kolikoista mitään. Kyllä tälle pelille kannattanee tehdä omat sivut tänne. Kumminkin ei ole perusräiskintä kyseessä ja kaikki tiedot sun muut on tarpeellisia. Tavallisessa ketjussa hukkuu äkkiä.

23 Päivää!!!
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Pelin julkaisuun kolme viikkoa ja tekstiä jo lähes 1500:n viestin ja 100:n sivun verran. Uskon, että oma alue Destinystä käytäville keskusteluille palvelisi kaikkia. Informaatiopitoiset viestit, kuten Hutun valuuttayhteenveto, tuppaavat nykyisellään katoamaan muiden viestien joukkoon. Olisihan se myös mukava, jos esim. pvp- ja tarinakeskustelut saataisiin eriteltyä omiin ketjuihinsa.

Klaaneista:
Ensinnäkin, osaako kukaan kertoa tarkemmin, mitä hyötyä samaan klaaniin kuulumisesta loppujen lopuksi on vrt. kaverina oleminen PSN:ssä/Livessä? Yhteinen Clan Tag ja oma keskustelualue Bungien sivuilla ovat toki ihan kivoja, mutta ilmankin pärjättäisiin ihan hyvin.

Zeken kanssa samoilla linjoilla siitä, että vähimmällä vaivalla ja helpoiten tuo klaanijako toimisi varmaan ihan liittymisjärjestyksessä täyttämällä. Yhden täyttyessä aloitetaan uusi.
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Yksi vaihtoehto tietenkin on se, että kylmästi kun se 75 jäsentä tulee täyteen niin seuraavaa kasaamaan. Eikä aleta miettimään, mihinkä klaaniin Matti Meikäläinen sopisi.
Tämä on itseasiassa todella hyvä idea. Ja jos peruskaverit päätyvät toiseen klaaniin, voi muitta murheita mennä perässä sinne. Näin klaaneihin saadaan vähän myös liikkumavaraa.

Tulisikohan meitä enintään kolme klaania täyteen?
Veikkaan että pärjättäisiin toistaiseksi kahdella (KonsoliFIN + toinen). Tuolla sun taktiikalla tosin ei tarvitsisi edes miettiä tälläisiä. Klaanit tehdään tarpeen mukaan.

Toinen vaihtoehto on aktiivisuuden mukaan, se sitten on vähän kinkkisempi vaihtoehto, miten se määritellään?
Tämä olisi ratkaisuista kaikista helpoin. Veikkaan että 1/3 tämänkin hetkisistä jäsenistä on vain pintaliitäjiä... Mutta tämän arvioimiseen ei ole minkäänlaista mittaria. Ikävä kyllä.

EDIT:

Yhteinen Clan Tag ja oma keskustelualue Bungien sivuilla ovat toki ihan kivoja, mutta ilmankin pärjättäisiin ihan hyvin.
No niin, julkke onkin sitten sopivasti ensimmäisten joukossa tekemässä tilaa uusille klaanilaisille. ;)

Ei ny! Klaaniin liittyy hyötyjä. Mm. jonkinlaisia erityisiä palkintoja ja nimikkeitä.

Nisuhan kyseli näistä DeeJ:ltä. Häneltä saadaan varmasti täsmennetympi vastaus?
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Kiva että infopläjäys kelpasi, voi jatkossakin tehdä jotain tuollaista :) Uusi pelille pyhitetty alue on ihan hyvä idea, ja samaten uutta klaania voi pystyttää jotta saadaan halukkaat saman katon alle. En tiedä mitä varsinaista hyötyä niistä on, mutta ainakin nyt yhteisöllisyys ja helppo peliseuran järjestäminen tulee päälimmäisenä mieleen.

Ja toki hyvä muistaa, että vaikka ei nyt sattunutkaan mahtumaan tuohon KFN-klaaniin, niin silti sinne ryhmän foorumille voi kirjotella ja olla mukana porukassa vaikkei siinä nimessä sitä tagia pelin puolella olekaan. Täytynee ottaa selvää niistä joskus mainituista alliansseista, nimittäin jotain sellaisia pystyy luomaan klaanien/ryhmien välille, otetaan selvää. Ilmeisesti sitä funktiota ei ole vielä laitettu päälle.
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Pelin oma alafoorumi on erittäin hyvä idea, sillä Destinyssä riittää laajuutta ja ominaisuuksia useampaan ketjuun. Myös pelaajakanta vaikuttaa muodostuvan niin laajaksi että omalle foorumille on käyttöä.

Alafoorumi pitäisi kuitenkin perustaa viimeistään julkaisussa, sillä muuten se voi jäädä vähälle käytölle kuten Battlefield 3:n tapauksessa.
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Ehdottomasti pelille oma alueensa.

Battlefieldillekin pyydettiin aikoinaan omaa aluetta, mutta se taisi tulla piirun verran liian myöhään ja keskustelu jatkui vanhassa ketjussa ja nykyään BF-alue on aikalailla kuollut. :(

Hutun postaus kerrassaan loistava, mutta kuten sanottu, se todennäköisesti hukkuu kaiken muun moskan alle. Varsinkin julkaisun jälkeen kun jengi tulee huutelemaan kuinka peli on ladattu, asennettu ja kikkeliskokkelis.
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Eli mitä mieltä itse pelaajat asiasta?
Ehdottomasti pystyyn! Täällä tuntuu jo nyt löytyvän tarvetta sellaiselle.

Kuinka tuon yhteisön yksityisyyden pystyy määrittelemään ylläpidon näkökulmasta? Onko esim. sellainen tilanne mahdollinen, jossa yhteisöä pääsisi jo nyt moukaroimaan muutaman henkilön voimin?

Aphexia lainatakseni:

Alafoorumi pitäisi kuitenkin perustaa viimeistään julkaisussa, sillä muuten se voi jäädä vähälle käytölle kuten Battlefield 3:n tapauksessa.

Juuri näin. Tämä pitäisi olla julkkarissa jo toimintakunnossa.
 
Mulla on vähän tylsää, joten ajattelin tehdä tälläisen simppelin, suomennetun yhteenvedon pelin erilaisista valuutoista, nimittäin niitä löytyy jokaiselle sormelle ja niissä voi mennä vähän sekaisin että mitä milläkin voi ostaa, ja jotkut voi jopa kokonaan missata eri aspektit. Käytän lähteenä itse Destiny Alpha sekä Beta versioita, sekä sivustoa www.destinydb.com josta löytyy kaikkea mahdollista. Laitan Strange Coinin sekä Osiris Coinin spoileritagien alle koska näitä ei pystynyt Betassa selvittämään, ja monet voi haluta selvittää näiden tarkoituksen itse pelissä. Muut rahat jätän näkyviin koska nämä selitettiin pelissä.

Varmaan viimeksi ollut näin hypen pauloissa sitten NES aikojen Willow -pelin suhteen jolloin kaverin kanssa piirrettiin papereille karttoja pelistä sen edetessä :D

Noh, anywhoo..

Destiny ja pelin valuutat

Glimmer
Pelin virallinen ja pääsääntöinen valuutta. Tällä voi ostaa miltein kaikkea; aseita, engrammeja, varusteita ja erilaisia kentällä käytettäviä varustepakkauksia yms.

Mote of Light (lyh. MoL)
Tämä kyseinen valuutta tulee pelaajan käyttöön pelin loppusisällössä. Kun pelaajan hahmo saavuttaa tason 20, levelöinti loppuu kokemuspisteen kautta tuohon tasoon, mutta pelaaja voi silti vielä kerätä kokemuspisteitä. Tason 20 jälkeen, aina kun kokemuspistepalkki tulee täyteen, hahmo generoi yhden MoL:n. Tällä Mote of Lightilla voi ostaa tornista erinäisiä erikoisempia ja harvinaisempia varusteita, mm. Speaker myy hahmokohtaisia varusteita kuten Titanin lannevaatteita, Huntterin kaapuja ja Warlockien bondeja. Mote of Light ei liity millään tavalla hahmotason kehittämiseen tason 20 jälkeen, MoL on vain valuutta ja hahmoa kehitetään eri mekaniikoin.

Strange Coin
Tämä outo kolikko oli jo mukana beta-versiossa, mutta sille ei ollut mitään käyttöä. Kokopelissä tällä kyseisellä rahalla voi ostaa mm. eksoottisia varusteita hahmolta nimeltä "Agent of the Nine", tämä kyseinen 'agentti' tulee vierailemaan tornilla aina silloin tällöin.

Osiris Coin
Taas yksi outo valuutta. Tämän voi ostaa Crucible kauppiaalta yhden Mote of Lightin hintaan. Tällä Osiris-kolikolla saa ostaa itselleen pääsyn kaikkein elitistisimpään Crucible-peliin koko pelissä, Trials of Osiris jossa säännöt taitanee olla samankaltaiset kuin Iron Bannerissa, varusteilla on väliä. Huom, tänne pääsee siis vain tason 20 jälkeen, kun pelaaja alkaa keräämään Moteja. Osiriksen taistelut käydään Merkuriuksen paahtavilla tasangoilla. Jokainen perättäinen voitto nostaa mahdollisuuksia huimiin palkintoihin, mutta kolmesta häviöstä lentää ulos ja uusi sisäänpääsy maksaa uuden kolikon.
Vanguard sekä Crucible marksit
Vanguard -rahaa saa kerättyä tekemällä pikkutehtäviä, Bounteja, tod.näk päätehtäviä tekemällä sekä Strikeja suorittamalla. Näillä voi ostaa oman hahmoluokkansa 'mestarilta' kovanluokan tavaraa. Myös muutamilta muilta Vanguard-luokan kauppiailta voi ostaa esim. legendaarisia kiitureita.

Crucible -raha on puolestaan vastaava kuin ylläoleva Vanguard -raha, mutta tätä saa pelaamalla Destinyn kilpailullista moninpeliä. Kyseisellä rahalla voi ostaa moninpelin teemaisia varusteita niin virallisilta Crucible-kauppiailta tai pelin eri ryhmittymiltä mikäli näille on tullut kerättyä mainetta tarpeeksi.

Sekä Crucible että Vanguard rahassa on näillä näkymin 100 yksikön viikottainen katto.

Tälläinen paketti tällä kertaa, täytyy sitä nyt jotenkin aikaa tuhlata :D

Lainauksen kanssa saattaa tulla nyt vähän pitkä teksti, mutta oli niin hyvää infoa, että pakko nostaa ylös vielä kerran. Hutulle suuret kiitos tästä.

Uuteen Destiny ketjuun voisi laittaa esim. Co-Op tarinat, PvP tarinointi ja Siten tällaisille tieto paketeille omat lokerot.
Ehkä jonkun sortin Firetam escort palvelu jos kaipaa rinalleen guardiania suorittaamaan tiukkoja tehtäviä, koska tuskin kaikki ryhmä/klaanilaiset ovat toistensa kaverilistalla mistä voisi kutsua suoraan laittaa. Näitä ketjuja kuitenkin porukka käy aktiivisemmin lukemassa, kuin groupin tai klaanin wall posteja.

Kylmästi sisar kaani pystyyn pienellä kirjoitusasu muutoksella,
Mutta niin että siitä vielä KFinin tunnistaa.
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Sekä Crucible että Vanguard rahassa on näillä näkymin 100 yksikön viikottainen katto.

Onko kellään tietoa, paljonko nuo "kovan luokan end game-varusteet" sitten maksavat per kappale? Haiskahtaa taas niin siltä MMO-toteutukselta, jos varusteet maksaa sen 50-60 yksikköä/kappale ja tulee se "tööt, et voi hankkia kuin 1-2 varustetta/viikko, koska money cap".
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Onko kellään tietoa, paljonko nuo "kovan luokan end game-varusteet" sitten maksavat per kappale? Haiskahtaa taas niin siltä MMO-toteutukselta, jos varusteet maksaa sen 50-60 yksikköä/kappale ja tulee se "tööt, et voi hankkia kuin 1-2 varustetta/viikko, koska money cap".

Ainakin Agent of The Nine myy eksoottista kamaa. Jätä sivu väliin jos haluat selvittää kaiken itse.
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Onko kellään tietoa, paljonko nuo "kovan luokan end game-varusteet" sitten maksavat per kappale? Haiskahtaa taas niin siltä MMO-toteutukselta, jos varusteet maksaa sen 50-60 yksikköä/kappale ja tulee se "tööt, et voi hankkia kuin 1-2 varustetta/viikko, koska money cap".

Jotain tuota luokkaa ne oli, mutta kannattaa huomioida että Vanguard ja Crucible on vain muutama vaihtoehto saada tavaraa. Tuohon kun lisäät sen perinteisen tavan saada kamaa eli ihan vain pelaamalla ja tutkimalla alueita, sekä cryptografin, Striket ja muut, niin pystyt varustamaan sun gubbea aika monelta suunnalta, eikä todellakaan tarvi venata viikkoja jotta saisit hyvää tavaraa. Toisin kuin joissakin mmo-peleissä joissa ainut mahdollisuus saada tavaraa on lukittu yhden npc:n taakse, ja joudut oikeasti grindaamaan ihan hulluna samoja dunkkiksia jotta saat tavaraa (köhköh FF14, looking at you...)

Siinä kuitenkin menee se oma aikansa että yleensäkin päästään noihin tavaroihin käsiksi niin katsotaan sitten miten se homma toimii. Todennäköisesti sulla on siinä vaiheessa kertynyt Vanguard markkeja reilusti yli sata kun pääset ostamaan noita, joten voi olla että voit samantein ostaa koko setin purppuraa sun Guardianille. Uskon että et edes tule huomaamaan sitä cappia noiden kahden valuutan kohdalla, tai vaikka huomaisitkin niin ei se tule haittaamaan mitään, koska keinoja löytyy.
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Harmi että klaanin koko on vain tuon 75... valtaosa palstalaisista keiden kanssa olen pelaillut tässä kuukauden aikana, ovat tuossa ekassa klaanissa ja eihän siinä mokomassa ole enää tilaa. Saako päräyttää itkut? :D
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Teille ketkä vielä miettivät mikä paras hahmoluokka on... :D
Oletettu piirtäjä Neogaffin Destiny-ketjussa nimellä Highlaw.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Harmi että klaanin koko on vain tuon 75... valtaosa palstalaisista keiden kanssa olen pelaillut tässä kuukauden aikana, ovat tuossa ekassa klaanissa ja eihän siinä mokomassa ole enää tilaa. Saako päräyttää itkut? :D

Itekkään en kerennyt päästä sinne, mutta nyt vaan tehdään toisesta klaanista niin kova et kaikki haluukin meidän kans :D
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Harmi että klaanin koko on vain tuon 75... valtaosa palstalaisista keiden kanssa olen pelaillut tässä kuukauden aikana, ovat tuossa ekassa klaanissa ja eihän siinä mokomassa ole enää tilaa. Saako päräyttää itkut? :D

Onko tämä nyt varmistunut että klaanin jäsenmäärän yläraja on tuo 75? Jäin itsekkin ruikuttamaan rannalle jos näin on :confused:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Onko tämä nyt varmistunut että klaanin jäsenmäärän yläraja on tuo 75? Jäin itsekkin ruikuttaa rannalle jos näin on :confused:

On se aika varmaa, täytyy tehdä uusi klaani sitten vaan. KFIN-klaanin Xbox-puolelle toki mahtuu jos on boksilla pelaavia ja haluaa liittyä.
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

On se aika varmaa, täytyy tehdä uusi klaani sitten vaan. KFIN-klaanin Xbox-puolelle toki mahtuu jos on boksilla pelaavia ja haluaa liittyä.

jaahas, no ei sille sitten voi mitään:) Ilmoitelkaa jos joku on perustamassa hylkiöille klaania niin olen mukana :D
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Venus-traileri:
[video=youtube;RIr4DRtnG_E]https://www.youtube.com/watch?v=RIr4DRtnG_E[/video]
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Harmi että klaanin koko on vain tuon 75... valtaosa palstalaisista keiden kanssa olen pelaillut tässä kuukauden aikana, ovat tuossa ekassa klaanissa ja eihän siinä mokomassa ole enää tilaa. Saako päräyttää itkut? :D

Voisin päräyttää itkut myös. Olen ollut alusta lähtien Foemanin ja Hutun kanssa Konsolifin possessa, mutta ilmeisesti en nyt sitten kuitenkaan kuulu klaaniin?! Alphassa ja betassa merkkasin Bungien sivuilta Konsolifin klaanikseni (set as Playsation clan), mutta nyt kuitenkin saitti väittää etten kuulu mihinkään klaaniin, vain ryhmään. Argh kun on sekavaa.
 
Vastaus: Destiny [Hype @ 9.9.2014]

Voisin päräyttää itkut myös. Olen ollut alusta lähtien Foemanin ja Hutun kanssa Konsolifin possessa, mutta ilmeisesti en nyt sitten kuitenkaan kuulu klaaniin?! Alphassa ja betassa merkkasin Bungien sivuilta Konsolifin klaanikseni (set as Playsation clan), mutta nyt kuitenkin saitti väittää etten kuulu mihinkään klaaniin, vain ryhmään. Argh kun on sekavaa.

Se pitää ryhmään liittymisen jälken vielä painaa "set as clan" jotta se laittaa sut sisään. Porukka kun voi kuulua vaikka viiteen eri ryhmään kerrallaan, mutta vain yhteen klaaniin :)

Ehdotelkaa nimiä niin laitetaan uusi pystyyn ennen pelin julkaisua, tuo ensimmäinen on KFIN tagilla, joten jotain Suomeen liittyvää nimeä kehiin. Tehdään niistä kahdesta sitten allianssi julkaisun myötä.

Mä en itseasiassa varmaan pysty muuten tekemään klaania kun olen jo KFINissä?
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom