Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Diablo 4

Ei voi siirtää ei. Vähän riippuu millä worldtierillä ja levelillä oot että kannattaako laittaa kiinni. Ite nyt level 75 ja löisin kyllä heti amulettiin kiinni ku ei oo paljon parempia näkyny pitkään aikaan.
Joo tämähän tässä unohtui mainita että leveli 62 tällä hetkellä menossa
 
Millähän ihmeellä sitä motivoisi itsensä vääntämään battlepassin läpi? Ei vaan edelleenkään nappaa tämä season-touhu ollenkaan.
Tunti siellä tunti täällä on ollut oma taktiikka. On kyllä aika puuduttavaa, kun tuo seasonal kontsa on aivan mitäänsanomatonta. Uudella classilla pelaaminen tuo sentään hieman iloa.
 
Tunti siellä tunti täällä on ollut oma taktiikka. On kyllä aika puuduttavaa, kun tuo seasonal kontsa on aivan mitäänsanomatonta. Uudella classilla pelaaminen tuo sentään hieman iloa.
Itsekin koittanut hetken pelailla aamuisin ennen duunia, mutta hitaasti tuntuu etenevän. Nopeutuuko tuo battlepassin eteneminen sitä mukaa kun seasonal chaptereita avautuu?
 
Klo 19 aikaan putoo tuo patch 1.1.1. Tosi hyvä että tuota mobien tiheyttä lisätään, mutta ehkä tuota expaa saisi yleisestikin tulla reilusti enemmän. 1-70lv toimii progressio niin ettei tunnu työltä 70-100lv on kyllä liian työlästä kun pelaa jo 3 classia peräkkäin. Tänään pääsee buffien jälkeen testaan josko esim. Druidin companion buildi olis testaamisen arvoinen ja barbilla voi testaa bleediin keskittyvää buildia. On nyt kuitenkin hyvä että päivityksiä tulee nopeeseen tahtiin. Toki isoimmat endgame lisäykset/muutokset saadaan varmaan lisärissä sitten jossa toivottavasti olis Paladin vielä mukana.
 
Uusi päivitys toi barbaarin takaisin ruokalistalle. Bleed rupture barbi meinaan melkoisia crittejä paukkuu :)

 
Saanut nyt taas vähän intoa tähän peliin ja parina viime päivänä nostanut levelin 35->50. Tuli se tier 3 dunkku tehtyä 47 levelisenä ja oli barbilla tosi helppo verrattuna sorsaan jolla vedin sen tarinan aikana, en tiedä onko sitä helpotettu vai classit paremmin balanssissa. Nyt pitäis barbille keksiä joku endgame buildi, ton levelityksen vedin whirlwind buildilla. Season leveli on joku 32 että ihan hyvin sitäkin kertynyt vaikka vielä yli 2kk aikaa levelittää.

Pakko kyllä marista noista inventory ongelmista mitä pelissä on muutenkin kun ei ole gem slottia vielä niin sitten nuo perhanan lisäkilkkeet jotka tuli seasonin mukana tukkii sitä entisestään. Ei siinä kyllä se taas maistuu kun ei kokoajan pelaa.
 
Sain juuri season passin vedettyä läpi summon necrolla ja on kyllä hienoja noi skinit mitä siitä tuli. Itse season tarina ja mekaniikka on kyllä todella meh tasoa ja nuo sydämet tukkii inventaariot jatkuvasti, niille todellaki sais olla oma lokeronsa. Itselle pelin isoin ongelma noin muuten on itemisaatio ja lvl skaalaus, kaipaisin noihin isoja muutoksia.
 
Sain juuri season passin vedettyä läpi summon necrolla ja on kyllä hienoja noi skinit mitä siitä tuli. Itse season tarina ja mekaniikka on kyllä todella meh tasoa ja nuo sydämet tukkii inventaariot jatkuvasti, niille todellaki sais olla oma lokeronsa. Itselle pelin isoin ongelma noin muuten on itemisaatio ja lvl skaalaus, kaipaisin noihin isoja muutoksia.
Minulla on passi lvl 27 ja niistä 24 on tullut ilmaisena amazon gamingilta ja ultimate editionista. Ei tätä vaan jaksa: Jäänee koko peli hiljalleen pois kun vähintään se 100 tuntia pitäisi vielä puurtaa että passi on lopussa.
 
Diablo 3 oli myös alkuunsa aika paha pettymys monelle, mutta pikku hiljaa siitä tuli parempi. Ehkä tässä nyt muutaman seasonin päästä alkaa olla ainesta johonkin. Itse en nyt peliä ostanut uutena ollenkaan koska vähän aavistelin, ettei välttämättä mene alkuunsa ihan nappiin nuo kaudet. Kosmetiikan keräyskään ei oikein innosta, kyllä sen perus pelin pitää olla itsessään tarpeeksi koukuttava, että jaksaisi pelata pitempään. Diablo 2 oli siitä hyvä esimerkki, että pelaaminen oli niin koukuttavaa, että sitä samaa yksitoikkoista sisältöä jaksoi vääntää päivästä toiseen.
 
Oho, yllättävän ajoissa pistivät trailerin pihalle.

Blizzardin sivuilla hieman lisää tietoa uudesta seasonista. Isoin mikä itsellä osui silmään on tuo renown rewards avaaminen siirtyy nyt myös uusille seasonal hahmoille. Eli jos on jollain hahmolla nyt kaikista kartoista kerätty kaikki palkkiot, ne on suoraan levelillä 1 myös season 2 hahmoilla avattuna. Ihan hyvä muutos sinänsä, mutta season 1 tuli levutettua näitä tehdessä niin nyt pitää keksiä jotain muuta tekemistä 1-50 levulle.

 
Ihan hyvä muutos sinänsä, mutta season 1 tuli levutettua näitä tehdessä niin nyt pitää keksiä jotain muuta tekemistä 1-50 levulle.


Täydellinen muutos. En jumalauta ois jaksanu kolmatta kertaa samoja sivutehtäviä vetää.
 
Tänään luvassa devi streamia. Ovat kait aikas paljon paukkuja lyöneet tulevaan season 2.

Our next Developer Updates livestream arrives on October 4 at 11 a.m. PDT. It dives into the looming Season of Blood, and many details on the quality-of-life updates first announced at Gamescom: Opening Night Live 2023.

Myös 10 päivä on luvassa campfire chattiä.

Plus, on October 10, we’re having a Campfire Chat that will feature a deep dive on upcoming class balance changes and re-works to several in-game systems.

 
Saavat kyllä lyödä kovaa settiä pöytään jos haluaa ihmisten palaavan ryminällä. Itsellä ole kyllä mitään mielenkiintoa pelata peliä juuri nyt.
 
Ei kans, ei ole kyllä vaikka oliski paukkuja tulossa kunnolla. Peli on tainnu kokea melkoisen pelaajakadon tässä viime aikoina.
 
Pitää nyt kattoa ehtiikö pelata Cyberpunkin läpi ennenkuin tämä Season 2 alkaa, mutta tarkoitus olisi kyllä taas mätkiä menemään. Itse tykkään 1-60 levun etenemisestä ja tekemisestä aika paljon ja 60-70 on vielä ihan viihdyttävää, mutta sen jälkeen iskee uupumus eikä jaksa pidemmälle.

Tällä kertaa olisi Sorcerer lähdössä testiin ja ihan mielellään taas palaa Diablo 4:n maailmaan. Tämän jälkeen kyllä itsekin sitten kaipaa jotain isompia uudistuksia sillä Barbaari ja Rogue ei kiinnosta tippaakaan enkä jaksa samalla hahmoluokalle lähteä uudestaan pelailemaan vain muutama kuukausi viime kerran jälkeen. Eipä siinä, kuten olen monesti sanonut niin Diablo 3:n kanssa tuli skippailtua seasoneita aika rankalla kädellä niin ei yllättäisi vaikka päätyisin samaan tämänkin pelin kanssa.
 
Ylös Bottom