Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

DiRT 2 [PS3]

Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Viime yönä tuli hakattua ensimmäisen kerran onlinessä tätä ja voi sanoa ettei varmaan kahteen vuoteen ole ollut yhtä hyviä fiiliksiä mistään pelistä.Verkkopelit on toteutettu kyllä ihan älyttömän hyvin ja voi kokonaan keskittyä vaikka rallipuolelle jos ei muut kiinnosta:)

Jotenkin tuntuu että tuota ajomallinnusta on parannettu demon jälkeen kun autot ei tunnu liukuvan millään alustalla enää niin pahasti,vai luulenko vain?

Ja pitkästä aikaa kaasun pohjaanpainaminen tuntuu todelliselta ja auto liikahtaa kunnolla,eikä vain näytä siltä.

Tässä se jälleen huomattiin,moni lyttäs pelin demon perusteella,mutta lopullinen tekele on tainnut iskeä muihinkin kuin minuun.No,se on positiivinen asia ettei vuoden ainut ralli olekkaan ihan susi.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Hyvää kommenttia Atelta, Vompatilta ja Basicilta. Allekirjoitan kaiken ja mullakin on joskus se auto poikittain jossain tietyssä mutkassa, olen luullut sen johtuvan auton säädöistä? Tai sitten siinä tiessä on vaan joku nökäre sillä kohtaa?

[Hostin optiot on todella laajat ja saa sallia auton säädöt tai olla sallimatta jne. Ainoastaan yksi juttu harmittaa, mutta toisaalta tämä puuttuu jokasesta pelistä aina. Ei voi määrittää, että kaikki ajaa vaikka sisältä. Koska sisältä ajaminen on siistiä...mutta onlinessä se siisteys loppuu yleensä siinä vaiheessa kun porukkaa menee ohi oikeelta ja vasemmalta!

Siellä oli tosiaan sittenkin se asetus :eek: "force headcam" nimellä, ei sillon alunperin osunut vaan silmään kun siellä oli niin paljon sitä sälää muutenkin.

Eli siinä vaiheessa kun nuo radat on jollain lailla opittu, niin lisää vaikeustasoa, vaihtelua ja haastetta voi lähteä hakemaan tästä moodista. (ei ehkä kuitenkaan ehkä vielä toviin, koska radat on syytä osata hyvin siinä vaiheessa)

On kyllä makee ajaa sieltä sisältä ja jos kaikki ajaa, niin kaikki on samalla viivalla. Vesilätäkötkin saa pelissä aivan uuden merkityksen, huomaat kyllä miksi siinä vaiheessa kun ajat ekan kerran lätäkköön tästä kuvakulmasta. Kyllä on kehitystiimi todella huolellisesti miettinyt, että mitä me loppukäyttäjät halutaan pelillä tehdä. Kumpa aina olisi näin, niin autopeleissä kuin muissakin.

Kyllä joutuu oikein miettiin jos yrittää pelistä keksiä jotain negatiivista. Kutsuminen/liittyminen/Partyn toiminnot on parasta mitä olen nähnyt PS3 missään pelissä ja melkein kaikkia asiat mitä toivoa saattaa kuten tuon kypäränäkymän pakotus on mukana ja ennenkaikkea online kisailu on hauskaa eikä hampaiden kiristelyä kuten liian usein autopeleissä. Kaikki toimii täydellisesti, ei mitään kaatuiluja, peli on nätti kun sika pienenä ja ratoja on tolkuttomasti -> TOIMII

Pari pientä negaa kuitenkin keksin, oikeestaan aika perusjuttu tämä. Saattaa olla, että on tarkoituksellakin jostain syystä poistettu?

- Kisan jälkeen ei pelaajille näytetä parasta kierrosaikaa joka olisi hauska tietää
- Paras oma kierroaika kisan aikana ei lue missään
- 2 edellisen summa aiheuttaa sen, että jos on vaikka minuutin toisista perässä 10 kierroksen kisassa niin on vähän tylsää kun ei voi edes kierrosaikoja yrittää parannella :(
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Tuo on negatiivinen koska se kone kuitenkin ottaa ne kierrosajat muistiin ja kun menet kattomaan online statseja/lap recordeja siellä seisoo se sinun paras kierrosaika.

Noissa kierroajoissa on hauska puoli se, että siellä on statistiikat kaikille autoille ja kaikille radoille. Itse olin vielä top 20 jollain listalla kun kokeiltiin rallicrossia bajabugeilla..kun siis moni ei ollut vielä tuollaista kombinaatiota kokeillut.

Huono noissa statseissa on, että jos itse ajaa "rookie" ralliautolla ajan verrataan sitä muihin ralliautoihin ja jollain voi olla aika ajettuna taas "pro" vempeleellä jonka saanut auki yksinpelissä. Mutta ei tuo nyt suuri haitta ole, tuleepahan haastetta kun miettii mistä saisi 5 sekkaa pois kierrosajasta vaikka ajoi omasta mielestään täydellisen kierroksen.

Autojen säädöt muuten vaikuttaa, ei ehkä niinkään "nopeuteen" mutta enempi ajettavuuteen. Time trial moodissa voi hyvin hakea säätöjä eri radoille, vielä en huomannut voiko ne tallettaa ratkohtaisiksi,ilmeisesti ei, joten ne pitää muistaa.

Itse huomasin et jousituksen kovuuden säädöllä ja lukkoperäin tiukkuudella sai auton sladaamaan helpommin tai lähinnä kääntymään helpommin joka auttaa tiukissa rallycross mutkissa.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Toimiiko muilla tuo Dirtnet? Kun siellä olis kai jotain turnauksia joka viikko jossa voi päteä taidoillaan ja josta voi voittaa palkintoja? Olis olllut kiva katsoa, että miten se homma menee? Mulla on vaan eilen ja tänään ollut Dirtnet toimimatta. Tuskin mulla mitään vikaa on vaan tuo on yleinen ongelma. Right?

No onneks on tuota yksäriä vielä aikalailla ajamatta. Ihme kyllä jopa yksäri nappaa kovasti, vaikka yleensä nämä alkaa mulla tuntuun pakkopullalta. Ehkä se jaksaa kiinnostaa sen takia kun pukkaa koko ajan uutta rataa liukuhihnalta. Samalla kun noissa upeissa maisemissa painaa, niin miettii jo valmiiksi että kuinka siistiä siellä on sitten painaa myöhemmin niitä moninpelikisoja tiiminä ja soolona. Kisaa ja niitä muita pelimuotoja, tuskin maltan odottaa. AIVAN_MAHTAVA_PELI indeed! :cool: Vähintään vuoden toiseksi paras autopeli ainakin omaan makuun, mahdollisesti jopa paras jos GT5 moninpeli-asioihin ei olla panostettu yhtä huolellisesti kuin tässä.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Ei toiminut toissapäivänä se Dirtnet. Eilen en kerinnytkään pelailemaan joten en tiedä koska toimii. connection timeout se taitaa sanoa.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Peli on siis rautaa vaikka ei ihan realistista rallia olekkaan...Kuis moninpeli sohvalta?? Eli onko jaetun ruudun moninpeliä?? Ja mitä meinaa, että sohvalta pystyy useampikin osallistumaan multiplayer mittelöihin? Eli miten se on toteuttu...hyvinkö?
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Peli on siis rautaa vaikka ei ihan realistista rallia olekkaan...Kuis moninpeli sohvalta?? Eli onko jaetun ruudun moninpeliä?? Ja mitä meinaa, että sohvalta pystyy useampikin osallistumaan multiplayer mittelöihin? Eli miten se on toteuttu...hyvinkö?

No ne Ralliosuudet joita on kourallinen vastaa aikalailla wanhoja Colin Rallyja. Niitä pätkiä on makee vetää! Mutta mun mielestä kuitenkin parempi näin, että on niin paljon muutakin settiä tarjolla. Joo ei todellakaan ole mitään realismia, mutta hyvää kilvan ajoa eikä ole kovin vakavaa vaikka vähän joskus kolisee.

Mäkin ihmettelen mitä Seinfoldin "samalta sohvalta" -jutut tarkottaa, koska ei tässä mitään paikallista moninpeliä edes ole. :confused: Ehkä ymmärtänyt jotain väärin tms? Pelkästään online kisailun merkeissä mennään, mutta siihen onkin sitten satsattu niin isolla kädellä että tekemistä ja hupia riittää iäisyyden!
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Ehkä se jaksaa kiinnostaa sen takia kun pukkaa koko ajan uutta rataa liukuhihnalta.

Kunhan ajat yksinpeliä pidemmälle, niin huomaat että tuo muuttuu muotoon: samaa rataa pukkaa koko ajan liukuhihnalta vähän eri variaatioilla. Oikeasti erilaisia ratoja on kyllä loppupeleissä valitettavan vähän. Toivotaan että joskus jonkin sortin DLC toisi lisäystä. Muuten maistuu peli kyllä edelleen, ei kerkiä ajamaan niin paljoa kuin haluaisi :p
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Muistutus, että Dirtti pelaajien nimiä vaan listanjatkeeksi tänne ja frendikutsua menemään jo listassa oleville. Online puoli on tosiaan vahvempi tässä pelissä kuin missään autopelissä ikinä. Party systeemin toivivuus ja online optiot on ihan eliittiä. Siihen kun vielä lisätään tiimissä pelaaminen, hyvät pelimuodot, ratoja on riittävästi ja niitä on kiva kepittää, sopivan tiukka vauriomallinnus ja lepposa meininki niin aletaan lähenteleen jo kympin suoritusta mun silmässä. Eilen saatiin jo suomisessioiden tynkää aikaseksi ja tuskin jatkossakaan on vaikeuksia houkutella porukkaa kisailemaan.

Ilmeisesti se muuten on sitten niin, että jos haluaa laittaa vauriot ja auton säädön päälle (Full) niin tarvii laittaa sellanen unranked Jam sessio pystyy? Vauriot tuo mukavia käänteitä kisoihin kun pieni lipsahdus ja auto rampana. Tai sitten käyt niinku Attelle, että ajaa järveen viimeisessä mutkassa ja kisa kokonaan ohi :D

Ehkä ne vauriot myöskin vähän kannustaa ajaan ihmisiksi? Toivottavasti noissa suomisessioissa muuten ei ihan tahalteen toisia käännetä ja ajeta päin. Ne hommat vois jättää ulkomaalaisille. Parissa rankedissä ollut ja jos on törmäykset päällä niin aikamoista flipperiä on aina ne startit kun nopot ajelee tahalteen päin. Helppo kai siellä on rymistellä kun ei ole damaget päällä...sais olla samanlailla kun Supercarissa, että törmäämisestä tulis joku 10 tai 15 sekunnin "etanarangaistus" ja sen aikaa ko. auto olisi ghostina.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Tuo törmäily on kyl ulkomaalaisten kanssa aika rasittavaa. Suoralla tullaan kylkeen jos olet vähänkin kirimässä ohi.

Sit jos olet jonkun edellä suoralla ja kurvi lähestyy ajaa se kaveri suoraan sun kylkeen eikä edes yritä päästä kurvaa läpi kunnolla. Hyvällä tsägällä sä menet ojaan ja se pääsee jatkamaan ja huonolla tsägällä molempien vauhti tyssää siihen. Kuitenkin se törmääjä sai sillä tempullaan sut pysäytettyä ja pääsee ehkä ohi.

Noita kavereita sit jokus näki radalla ajamassa kaasupohjassa juuri sun puskurin takaa kun arvioi väärin tai ei vaan kerinnyt törmäämään.

suuri kierrosmäärä rauhoittaa peliä hieman kun ei ole niin kiire keulille. noin 5 kiekkaa per kisa jo saa ajosta vähän sivistyneempää kun letka venyy.

Se järveen ajo oli hauska homma. Mä ajattelin et sieltä se vaan "refreshaa" mut radalla, eikö mitä, jäi järveen ja kisa keskeytyi.

Rallin peräkkäin lähtö on ihan siistiä. Näkee kun saavuttaa toista kun edellä ajavan auton pölyt vielä leijailee tiellä.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Rouheeta. Mukavilla fiiliksillä nobo päästellyt tämän iltapäivän karstoja putkesta. Easylla juuri sopivan haastavaa ja antaa kuitenkin niitä tuntemuksia laidasta laitaan, ainakin tällä taitotasolla. Vauhdin tuntu on hyvä ja kun mennään konepelti näkymin, on väliin jopa sitä siellä olemisen fiiliksiä. Pää heiluu rattia kääntäessä enemmän kuin keskiverto kaupunkiajelussa :D

Logitechin G25 toimii tässä hyvin, tosin ajanut vain automaatilla. Soraisella taipaleella antaa enemmän tärinää kuin sileällä asfaltilla. Parantamisen varaa olisi sikäli, ettei esim. hypyistä tulla tärähdyksen kanssa alas tai kolareista muihin autoihin tunnu antavan mitään palautetta.

Eri säätiloja tässä ei ole vielä ainakaan vastaan tullut, tosin vuorokauden ajoissa on ollut vaihtelua kirkkaasta iltapäivästä hämyiseen iltahämärään ja pimeään yöhön. Se mikä pistänyt silmään on ettei tässä pölise hiekka juuri lainkaan. Saavuttaessasi edessä ajavaa - et havaitse sitä tihentyvästä hiekkapölystä. Sääli, sillä ainakin moninpeleissä tällä olisi taktista merkitystä.

Malesian viidakoissa suhistellessa tuli mieleen muinaiset V-Rally kaahailut. Tässä on sitä samaa imua.

Illalla kenties jo Suomi-privaservuille peränpitäjäksi. Kirjoittaessa leveli 14.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

No kyllä ne oikeatkin autot aika kovaa tärähtää hypyissä, mutta on tässä kyllä vähän liikaa tärskyä ainakin noilla muilla kuin ralli autoilla, eikä hypyn alas tullessa ole ihan varmaa minne päin lähtee.

Itse olen ajanut vain Casual vaikeustasolla ja aika helppoa on voittaa tai vähintään palkintopallille päästä.
Sen huomasin, että ratilla tulee parempia aikoja kun voi tarkemmin ajaa.

14 kisaa vielä aukeamatta ja tasolla 37 mennään. Toki tuossa on paljon pojan ajeluja joka kerännyt XP pojoja ja rahaa siellä täällä ajellen eli ei yritettykään kokoaikaa Touria suorittaa läpi.

Pitää itsekin katsoa milloin kerkeäis netissä pelata, kun en ole vielä edes kokeillut.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Pitäisikö niitä onlineajoja sopia ihan etukäteen, tietäisi olla sitten passissa?

Tänään kävin kanssa vähän kokeilemassa onlinea "publalla" ja tosiaan sai saman havaita. Paljon on porukkaa jotka ajaa ihan surutta kylkeen. Mielenkiintoisinta oli kun dominationissa ajoi porukka vaan koko ajan päälle. Kyseisessä pelimuodossa kun ei ole edes mitään merkitystä sillä, että monentenako tulet maaliin, vaan hyvistä sektoriajoista saa pisteitä ja voittaja määräytyy sen mukaan. Viimeisenä tuleva kuski saattaa viedä koko kisan.

Se on vähän harmi, että tuolla onlinessa täytyy paljolti ajaa noilla palkintoautoilla mitkä saa auki peliä pelatessa, ne kun tuntuvat monet olevan ylivertaisia muihin nähden. Tässäkin tietysti jos KFin porukalla vedetään, niin voisi sopia että ne jätetään pois jos niitä ei kaikilla ole. Taitaa jopa pystyä hosti vaikuttamaan asiaan, että mitkä autot ovat käytössä?
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Mites on online kisoissa autoja auki?
Vai pitääkö tahkota yksinpeliä että saa kaarat lähtöviivalle?

Meinaan tänään vasta sain pelin, ja ei oikein olis aikaa ajella tuota singeliä.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Mites on online kisoissa autoja auki?
Vai pitääkö tahkota yksinpeliä että saa kaarat lähtöviivalle?

Meinaan tänään vasta sain pelin, ja ei oikein olis aikaa ajella tuota singeliä.

Ei ole pakko vetää hikihatussa heti lävite. Itsekin olen ottanut aika nautiskelevan linjan yksärin suhteen ja meen pikkuhiljaa kisan sillontällön Savage vaiketustasolla eteenpäin. Ei ihan heittämällä pääse kaikista kisoista läpi "vain voitto kelpaa" mentaliteetilla.

Mutta joo siinä on heti sellaset autot joka sarjassa auki, joilla kyllä pitäs pysyä perässä online mittelöissä. Suurempi ongelma on se, että ei tunne aluksi ratoja mutta siinähän ne sitten käy tutuksi myös online kun pelialee.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Nyt olis testattu online ja sanon samaa kuin muut edellä, että kyllä kerrankin toimii nettipelit hyvin :)

Vaikka hosti lähti pelistä niin rallit ei lopu kesken, vaikka olis vielä ralleja ajamattakin (oispa sotapeleissä näin ;)
Eli vaikka isäntä lähtee niin alunperin hostin tekemät rallit voidaan ajaa rypeämän loppuun asti, vaikka olis monta kokonaista kisaa vielä ajamatta.

Eikä puhettakaan slakista. Eli pelit toimii omalta koneelta ja se jotenkin "yhdistää" netti pelin tulokset. Ei muuten vois toimia slakitta ja vaikka "hosti" lähtee litomaan kesken pelin.

Ja noita lisä autoja ei kait saa muusta kuin yksinpelistä.

Tuli hyvä kisa ajaa takapotku Escorttia vastaan Subarun N ryhmäläisella, mutta sinnehän se jäi.

Ja taas niinkuin muut sanoneet niin todella upeeta lähteä ralli kisoihin järjestyksessä ja odotella omaa vuoroa.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Tuossa meni lähes neljä tuntia verkkopeliä samassa suomi-seurassa ja johan pitää kehuja myös antaa verkkokoodista.. Koko matkan aikana ei mitään ongelmia. Tälläistä sen verkkopelin pitääkin olla, eli sellaista jossa myöhemmin et ole enään varma olivatko pelaajat samalta sohvalta vai linjojen takaa.

Kiitos porukoille jotka servulla vierailivat. Täällä tullaan lujasti perästä :)
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Vaikeustaso vähän ihmetyttää. En ole autopelejä kauheasti pelannut ja silti serious-tasolla voittaa automaattisesti kaikki kisat ja savagellakin heti kolmen joukossa. Vai onko tuo pädillä vaikeampaa, pelaan ratilla? Muuten on kyllä iskenyt kovaa, parempi kuin mitä demon perusteella odotinkaan. Onlineakin testasin, kylkeen ajelivat jatkuvasti pirulaiset.
 
Ylös Bottom