Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

DiRT 2 [PS3]

Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Tuossa ei voi äänestää rataa / autoja vaan käytetään VETO oikeutta jotta kyseistä serverin ehdotusta ei ajettaisi.

Hyvä puoli tuossa on se, että kun VETOaa radan, seuraavaa ei voi äänestää ja peli starttaa heti, eli ei roikuta lobbyssä kauaa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Nisun videohan oli hyvä.

Mä jo katselin et missäs meikä on mut olihan se siellä viime sekunneilla ja vielä ykkösenä... ;-)
varmaan jokin virhe..

Vaikka tuo Dirt on arcadea niin kyllä tuossa harjoitus auttaa. Oppii tuntemaan radat sekä autot uskaltaa "työntää" kovemmin menemään. Samoin ajaa pitää esimerkiksi crossiradoilla suht siististi. Mitä enempi sladittaa sen hitaammin menee, eli keula edellä pitäis pyrkiä ajamaan.

Pientä tönimistä tuossa pelissä tulee väkisin kun ohituksia yritetään mutta omissa porukoissa esim. lauantaina tönimiset on kyllä tahattomia, eli se on vain kisailua niin ei siitä nokkiinsa voi ottaa....paitsi jos tekee kuten mä ja tönii oman tiimikaverin noin 50 metriä ennen maalia sillalta järveen.. :(
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Tuo tournamentti on aivan sairas tullut nyt tahkottua yhtä ja samaa rataa 1000 kertaa ja silti kärjestä n.20sec ja sijoitus tasan 3000 :S

Kannattaa säätää autoa, sillä saat useita sekunteja pois ajasta. Muutat pikkuisen aina jotain arvoa, ajat pätkän uudestaan ja katsot miltä tuntuu ja mikä vaikutus oli aikaan. Itselläkin säätämiset vielä pahasti kesken, mutta ainakin downforcet laitoin pieneksi (tuntuu olevan silti riittävästi ja nyt kerää huippuja paremmin) sekä vaihteet vähän lyhyemmiksi, koska aiemmin kakkosella löi tyhjää hulluna ja kolmosella ei jaksanut mennä. Kutonen oli myös aika hyödytön vaihde. Nyt tuntuu vähän paremmilta. Toivon että saisin pidettyä TOP10% sijoituksen loppuun asti. Harmi että tuo Dallenbach on ylipäätään koko pelissä, mielestäni rikkoo pelin linjaa. Typerä auto jonka olisi voinut jättää pois ja nyt sitä on onlinessakin käytännössä pakko käyttää Trailblazer kisoissa jos haluaa pärjätä.

Aina työ ajelette viikonloppuisin kun en ole itse paikalla. Hyi teitä :) Eiköhän pistetä viikollakin kunnon suomisessiot pystyyn.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Tänään ilmestyneessä Mikrobitissä (09/09) arvosteltu otsikon peli (PS3, Valtteri Hyttinen).

DiRT 2:

+ Viihdyttävä ja laadukas kokonaisuus
+ Tekoälykuskien kuittailu

- Liian vähän perinteistä rallia
- Offroad-autojen tunnoton ajettavuus
- Ei moninpeliä samalta koneelta

**** (4/5)

Lyhyesti: Oiva pelipaketti viihdeautoilijalle, ei niinkään ralliharrastajalle.


Samalla vetäneet arvion myös Need of Speed Shiftistä, joka saa saman tähtiluokituksen ja perään maininnnan: Syvälle sukeltanut pelisarja palaa huipulle päätyen uudeksi kevytajosimujen haastajaksi.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Mä en vaan tajuu noita arvioita. dirt on kehunsa ansainnut kunhan tajuaa, että perinteisiä rallipelejä ei tule varmaan enää ikuna. Peli on enempi "rallailu" peli.

Dirt melkein pitäisi luokitella joksikin "party" peliksi. Niin paljon hauskempaa tuo on partyllä kuin vakavana yksinpelinä.


mutta tuo NFS Shit on kyllä outo, ihan kuin mä olisin pelannut eri peliä kun en voi oikein yhtyä noihin kehuihin...
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Tänään ilmestyneessä Mikrobitissä (09/09) arvosteltu otsikon peli
**** (4/5)

Samalla vetäneet arvion myös Need of Speed Shiftistä, joka saa saman tähtiluokituksen

Täysin offtopic, mutta tuntuu että Mikrobitissä saa jokainen peli vähintään tuon neljä tähteä. Sama tähtimäärä meni muistaakseni mm. uusimmille Terminator- ja Transformers-peleillekin. En toki ole noita kahta pelannut, mutta poikkesi aika paljon kaikista muista lukemistani arvioista.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Täysin offtopic, mutta tuntuu että Mikrobitissä saa jokainen peli vähintään tuon neljä tähteä. Sama tähtimäärä meni muistaakseni mm. uusimmille Terminator- ja Transformers-peleillekin. En toki ole noita kahta pelannut, mutta poikkesi aika paljon kaikista muista lukemistani arvioista.

No neljä tähteä on turvallinen valinta silloin kun missään ei oikeastaan ole menty vikaan. Kolmen kohdalla täytyy löytyä jo selvät syyt ja viis tähteä taas vie helposti 'uskottavuuden' ..

Omasta mielestä DiRT2 on ihan selvää viiden tähden kastia, kun jätetään se simulaatioilla ja WRC-standardeilla tarkastelu vähemmälle. Tässä on kyseessä ennnenkaikkea viihdyttävä sosiaalisen pelaamisen esitys, joka toimii vieläpä hyvin. Löytyy kansainvälistä turnausta, top-listoja ja pätevät hostaajan työkalut varmistamaan peli-illan onnistuminen.

Yksinpelissä pääsee Kroatian soraisilla serpentiineillä sekä Malesian mutaisilla viidakkotaipaleilla jo rallifiiliksiin. Jaappanissa driftaaminen taas antaa ihan toisenlaisia hyviä viboja ja Utahin pitkillä suorilla huimaa maisemat vauhdin lisäksi. Pikatuunauskin onnistuu ja siipeä saa lisää tilattaessa. Uramoodi karttuvalla talletustilillä ja laajenevalla autotallilla. Nami. Musaraitakin hyvä ja tilaäänet löytyy.

Seikat joita tähän vielä toivoisi ovat osin samoja mistä MB antoi miinuksia, eli enemmän rallia vaikka järvisuomen maisemissa sekä mahdollisuus liittyä kaverilistan kautta suoraan privaservuihin. Katsotaan mitä mahdollinen tuleva DLC ja patchit saavat aikaan.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

En ole itse vielä yhtä kokeilua lukuunottamatta onlinessä pelaillut. Voisin kohtapuoliin jo uskaltaa suomipoikien seuraan, eli saapi heittää kaverikutsuja. Radat vielä hakusessa, mutta ajamalla oppii :).

Yksinpeli jaksanut erittäin hyvin viihdyttää, vaikka vasta vähän yli 10 leveleillä pyörinkin. Tosin nyt jo alkaa kyllästyttämään nuo maasturiajot, joihin kypsyin melko nopeasti myös DiRT 2:ssa. Onneksi niitä ei kauheasti ole pakko ajella, jos ei halua.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Pientä tönimistä tuossa pelissä tulee väkisin kun ohituksia yritetään mutta omissa porukoissa esim. lauantaina tönimiset on kyllä tahattomia, eli se on vain kisailua niin ei siitä nokkiinsa voi ottaa....paitsi jos tekee kuten mä ja tönii oman tiimikaverin noin 50 metriä ennen maalia sillalta järveen.. :(
Saatana! :p Mutta joo, tekevälle sattuu. Vaikka kyllä Nisu mut lauantai-iltana kätevästi niittasi sisämutkaan, kun tallikaveri speccasi ja anto ohjeita. ;)

Aina työ ajelette viikonloppuisin kun en ole itse paikalla. Hyi teitä :) Eiköhän pistetä viikollakin kunnon suomisessiot pystyyn.
Se on tää opiskelijan arki, kerkee yötäpäivää. Vaikka myös tänään. Pankaas tonne online-osastolle ehdotuksia moneltako kaahailut alkas.

...perinteisiä rallipelejä ei tule varmaan enää ikuna.
Ton sortin kehitys on ollut näkyvissä melkein kaikissa peligenreissä sen jälkeen, kun kehitysporukat ovat alkaneet panostamaan enemmän konsoleihin PC:n sijaan. Taitaa viimeisin kunnon rallipeli olla sielläkin puolella olla se Bugbearin muutaman vuoden takainen peli. Olikohan nimi Rally Legends tms. Ei voi muistaa. Vaikea se oli kuitenkin, jopa ratilla.

Tosin nyt jo alkaa kyllästyttämään nuo maasturiajot, joihin kypsyin melko nopeasti myös DiRT 2:ssa. Onneksi niitä ei kauheasti ole pakko ajella, jos ei halua.
On pakko, jos haluaa kaikki trofeet, kun siellon se jossa on ajettava kaikilla autoilla ainakin yksi kisa. Buggyt on ton kans pakollisia myös, joita inhoan yli kaiken. Mutta toisaalta, jos vääntää yksinpelikampanjaa ilman Trophy-säätöä, niin ainakin noi Buggyt tai Trophy Truckit voi jättää väliin. Valitettavasti ei onnistu silleen, että jättäs molemmat. Onneksi noi isot pick-up-maasturit ei oo ihan niin ahterista kun ne oli ekassa.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Jaahas,,, lauantaina todellakin oli kunnon partyjamit pappojen kesken ja täytyy myöntää sekä nielaista oma skeptisyys peliä kohtaan ( en ole koskaan tykännyt CM-rallystä tai Dirtistä ennen ) . Gimble kehui maasta taivaaseen , en ollut uskoa ennenkuin kokeilin ja lopputulos on tämä.

Nautin erittäin paljon rälläämisestä ja naureskelin itsekseni Nisun ja minun kilvanajolle siellä , hmm...... b-vinaalissa jossa nämä kontaktit ovat aivan eri luokkaa kuin nuilla kärjessä porskuttavilla pro ratin vääntäjillä. On nimittäin se meno tuolla perällä arvaamattomampaa kuin tuolla keulassa jossa äijät pysyvät soraränneissä kuin liimattuna ;).

Huikean hauska peli , varsinkin hyvässä seurassa jota partymme lauantaina oli :D .

Ehdottomasti lisää partyjä.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Kantsiiko hankkia ratin tätä peliä varten vai pystyykö padilla vetämää yhtä hyvin?
Ja jos ratil nii oisko tosa hyä sillane Elektroni - PC-Shop - Logitech Driving Force Pro (PS3)
Pädillä enoo kokeillu, mutta ratilla voi vetää ihan nätisti. Toi urlin ratti ei oo kyl hinnalla pilattu. Mulla mopompi malli tosta ja maksoi pari vuotta sitten uutena saman verran.

Jaahas,,, lauantaina todellakin oli kunnon partyjamit pappojen kesken ja täytyy myöntää sekä nielaista oma skeptisyys peliä kohtaan ( en ole koskaan tykännyt CM-rallystä tai Dirtistä ennen ) .
Joo, ei mullakaan ollut tarkoitus tätä ostaa. Eka Dirt oli pikkusen pettymys, ajettavuus, radat yms. ihan kohdillaan, mutta kunnollisen nettipelin puute ja köyhä yksinpeli sai jättämään pelin sikseen. Colinit on aikaisemmin kyllä iskeneet kuin sata volttia kannikkaan, varsinkin eka on mun kirjoissa edelle Paras Rallipeli IKINÄ. (Joo, en kauheena realistisen puolen kaahailuista välitä.)

Ja olin minäkin siellä peräpäässä Apin ja Nisun seurana. Vaikka täytyy sanoa, että peli kulki paljon huonommin lauantaina kuin perjantaina.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

kokeilin vähän säädellä niin kyllä ne ajat näköjään muuttuu huomaa heti haamuautosta eron :)
olisi hyvä lisä tohon konepelti kuvakulmaan jos siihen saisi taustapeilin kun ei nää ollenkaa taakse muuta kun nappia painamalla mikä on vaikeaa esim rallycrossissa kun nopeita kurveja..turhia kolareita tulee liiankin paljon kun ei nää esim sivuilla ajavia..ehkä päivityksiä tulee jossain vaiheessa.ja tuo Dallenbach on kyllä varsin ylivoimainen auto varsinkin tässä tämän viikon turnauksessa.no on siellä kyllä esimmäisillä autoilla pientä exploittia käytössä kun rallaa seiniä pitkin.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

olisi hyvä lisä tohon konepelti kuvakulmaan jos siihen saisi taustapeilin kun ei nää ollenkaa taakse muuta kun nappia painamalla mikä on vaikeaa esim rallycrossissa kun nopeita kurveja..turhia kolareita tulee liiankin paljon kun ei nää esim sivuilla ajavia..

Konepelliltä mennään melkeimpä laput silmillä tosiaan ja jatkuvasti saa olla anteeksi pyytelemässä, kun klommoa tulee naapurin kylkeen.. Minkäs teet kun paras ajofiilis tulee juuri tästä :eek:

Se sisäkuvakulma olis tietty toinen, mutta ratin näkeminen ruudulla ei kuitenkaan oikein napostele. Saisivat tehdä 'tuulilasinäkökulman' tästä kompromissinä ja niin ettei enään istuta keskellä.

Vaikka arcade-kaahailuksi syyttävät, kannattaa tähän jo ratti hankkia. Sopivasti sisäänajettu sitten kun se eräs ikuisuusprojekti joskus valmistuu :)
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Konepelliltä mennään melkeimpä laput silmillä tosiaan ja jatkuvasti saa olla anteeksi pyytelemässä, kun klommoa tulee naapurin kylkeen.. Minkäs teet kun paras ajofiilis tulee juuri tästä :eek:

Se sisäkuvakulma olis tietty toinen, mutta ratin näkeminen ruudulla ei kuitenkaan oikein napostele. Saisivat tehdä 'tuulilasinäkökulman' tästä kompromissinä ja niin ettei enään istuta keskellä.

Vaikka arcade-kaahailuksi syyttävät, kannattaa tähän jo ratti hankkia. Sopivasti sisäänajettu sitten kun se eräs ikuisuusprojekti joskus valmistuu :)

Tässä duunin lomassa olenkin miettinyt että , pitäisikös sitä ratti hommata . Ehkäpä , mutta minkälainen ?

Onkos sitä myynnissä sellaista vanhaa kunnon "scania" kokoista renkulaa vai ovatko kaikki nahkatuunattuja pieniä pyörylöitä ja mitä tulee sitten tämän kokoisen pienen lapsen ajoasentoon niin , onkohan kenelläkään tiedossa noihin ns. pelituoleihin mitään asennus sarjaa jolla saisi nuo härpättimet pysymään kohillaan vai pitääkö rautakaupasta hakea I-palkkia ja ruveta soveltamaan ihte ?

180cm ja 0,1 t strategiset mitat ;) !
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Tässä duunin lomassa olenkin miettinyt että , pitäisikös sitä ratti hommata . Ehkäpä , mutta minkälainen ? !

itse ajelin pari päivää tolla padilla ja sujuikin ihan hyvin mutta tunnelmaa kaipasin lisää niinpä kävin hakemassa logitechin G25 ja on kyllä erittäin tukeva ja hyvää tekoa..ei malta ajamistakaan lopettaa.(14h oli ps3 päällä ja levy sisässä)
kävin tossa motonetissa niin siellä näkyy olevan pelipenkki 179e hieman hutera mutta vähä kun hitsaa saa varmasti hyvän pelin siitä :)
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

itse ajelin pari päivää tolla padilla ja sujuikin ihan hyvin mutta tunnelmaa kaipasin lisää niinpä kävin hakemassa logitechin G25 ja on kyllä erittäin tukeva ja hyvää tekoa..ei malta ajamistakaan lopettaa.(14h oli ps3 päällä ja levy sisässä)
kävin tossa motonetissa niin siellä näkyy olevan pelipenkki 179e hieman hutera mutta vähä kun hitsaa saa varmasti hyvän pelin siitä :)

Jassoo , kahtelin tuota G25:sta ja verkkokaupassa siitä saa maksaa lähemmäs 200€ ja jos tuon häkkyrän Motonetistä laittaa niin , hinta hakkaa jo sen verran että sillä pelto-ladan ostaa ja rällää siellä :) !

Taidan huomenna lähteä ikkuna ostoksille , jos löytyis se " Scanian ratti " !
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

toivottavasti tulisi DLC:nä joku pikes peak koska tuo Dallenbachan on pikes peak auto...

ajoin sitä turnausta niin aika hyvin se listan kärkimies osaa sen ekan kurvin oikaista puiden välistä. Siihen saakka pysyin nissanilla perässä.

Mites muilla on ollut, mun mielestä se huippu mitsu lancer trailblazer auto on ihan turha kun se ei tee muuta kuin sudi. ajettavuus hanurista. Paremman ajan sain sillä 350z:talla kun sillä uskaltaa jopa ajaa.
 
Vastaus: DiRT 2 [PS3]

Ihan mukavat onlinesessiot saatiin taas aikaiseksi. Vierähti näppärästi reilu kolme tuntia, kiitoksia vain kaikelle kanssakilpailijoille.

Tulipahan huomattua sekin, että ei se suomalaisuus välttämättä tee ihmisen käytöstä autuaaksi. Tuli yksi kaveri sisälle partyyn ja ensi töikseen totesi että laita se auton säätäminen päälle. No, minä tuumasin että samapa tuo minulle on ja laitoin sen päälle ja rupesin odottelemaan että väki ruksaa itsensä readyksi että voin käynnistää pelin. Kohta kaveri toteaa uudestaan että laita se auton säätö päälle. Itsellä ei ollut mikki päällä, joten kirjoitin sitten chattiin että se on jo päällä. Hetki menee vielä ja nyt tulee jo voimasanoilla höystettynä että laitta nyt **** se auton säätäminen päälle. Ja kohta kaveri toteaa taas voimasanoin että lähtee toiseen partyyn. Tässä vaiheessa repesin aika huolella ja tuumasin vain itsekseni että eipä tule ikävä :D
 
Ylös Bottom