DIRT 5

CharGasM

Well-Known Member
No näyttää joo hyvältä tulee vähän mieleen Dirt2 hommeliinit back from the days. Tuo sitten vielä 120 fps Xbox One Series X kanssa niin kyllä kiitos ja viivalle kavereiden kanssa!

Dirt 4 rallipeli+muut hässäkät samassa paketissa yhdistelmä oli ehkä vähän outo himmeli. Minusta hyvä, että sarjat ovat haarautuneet omiksi peleikseen. Parempi niin, kaikkea ei voi saada samassa paketissa.

Hyvä ajoitus lokaakuun julkaisu, sitten marraskuussa (?) kun uudet koneet tulee, menee tämä aika monella ostoskoriin uuden konsolin kaveriksi. Onkos muuten kukaan huomannut maininnasta crossplayn suhteen? Pelataanko yhdessä vai erikseen?
Paljon on crossplay tukevia pelejä next gen tulossa mutta en muista mitä dirt 5 kohdalla on puhuttu.
 

Doctor Pepper

Well-Known Member
Minusta nuo uudet videot näyttivät tosi ankeilta. Ruudunpäivitys on karmealla tasolla ja grafiikat heikompia kuin nykyisissä peleissä. Täytyy toivoa, että peli on valmiina vähän parempi, muuten jää alelaarikamaksi. Lisäksi pelottaa, onko ajomalli tosiaan noin huono vai johtuuko noiden videolla ajavien huonous vain osaamattomuudesta. Antoi kyllä pelottavia signaaleja sen suhteen, ettei kaikki ole ihan kohdallaan.
 

DarkSide

Well-Known Member
Eikai Dirteistä mitään muuta voi odottaa kuin jonkun tason arcadea? Dirt Rally on erikseen, eikä sekään mikään erityinen simu ole.
Voishan Rallyssäkin enempi olla simua viel,mut se taitaa olla simumaisin mitä on tyrkyllä tällä hetkellä ihan rallia. Että on siinä kyllä enempi simua kun tässä 5 räpellyksessä näyttää olevan videoiden perusteella.
 

hartzu

KonsoliFIN Alumni
Näemmä Humble Bundlessa on meneillään Codemasters-kamppis, josta saa suht edukkaasti PC:lle mm. F1 2019, DiRT 4, Overlord 2 ja DiRT Rally 2.0 -pelit. Pelejä on kaikkiaan paketissa 12 ja koko setti lähtee tällä hetkellä 13.50 euron hintaan, joten voi Dirt 5:sta odotellessa ajella näitä vanhempia.

 

rap

Active Member

Ei tuo itselle aiheuta sellaista pakko saada heti -fiilistä mutta katsotaan.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Pelintekijä kommentoinut PS5:n tulevaa ohjainta ja kertoi siinä sivussa PS5-version pyörivän 120 fps.

The DualSense is great. When we got the tech demo up and running the whole studio came around and everyone wanted a go. It offers something new and unique and we felt it fits really well for racing, especially for a game with such diversity of content and cars.

The power of the PS5 also means that we will have an option for 120fps, which is very exciting for the racers who know that every frame counts.


 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Pelistä löytyy jaetun ruudun moninpeli 2-4 pelaajalle. Muuten kuva pelistä näyttää jo astetta hauskemmalta, muistuttamaan likeisyydestä MotorStormin kanssa. Kun hankit pelin PS4, saat PS5-version ilmaiseksi.

Check out our official features trailer for DIRT 5, launching October 9 on PlayStation 4, followed shortly by launching on PlayStation 5. DIRT 5 supports a FREE upgrade option for PlayStation players - so grab DIRT 5 on PS4 and get the next-gen optimised version on PS5, free of charge.

 
Viimeksi muokattu:

käkikotka

Active Member
Sillon aikoinaan oli kivaa kun Colin ykkösessä oli vastassa aitoja kuskeja McRae,Burns,Kankkunen,Auriol jne..
 

Powerslider

Member
Tämä vaikuttaa suoraan sanottuna todella paskalta, vähän jopa ihmetyttää että kuin huonolta tämä vaikuttaa.
Ei tästä saa oikein mitään otetta, täysin mitään sanomattoman näköistä tuo pelikuva.
 

Doctor Pepper

Well-Known Member
Joo, mäkään en näe mitään hyvää tuossa Dirt5:ssa visuaalisesti. Todella karkeaa grafiikkaa, olisi ruma jo nykyisellä sukupolvella. Pelinä voi silti olla hauska.
 

Ac3way

Well-Known Member
Itse en ole tykännyt tästä Dirt 5:sen valaistuksesta, tuokin video muistutti valaistuksen puolesta Halo Infiniteä. Ehkä hienoimmat videot oli ne ihan ensimmäiset trailerit, joissa esiteltiin muuttuvaa säätyyppiä kesken kisan. Eikä nekään samoja fiiliksiä aiheuttanut kuin Dirt 3:sen rallycross aikoinaan.

Ja kovin hengetöntä muutenkin, vähän kuten Driveclub aikoinaan. Samoja tekijöitä tässä taustalla.

Voi toki olla kelpo peli oikealle kohdeyleisölle ja osuu hyvään julkaisuikkunaan heti uusille konsoleille.
 
Ylös Bottom