Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Dirt Rally 2.0 - Kisaraportit Yms.

@OT/ joo din/minidin on se 5 napainen liitin, ainakin tossa mun ratissa on sellanen ja se on nimenomaan sitä erillistä vaihdekeppiä varten. /ot@
 
Flying Finn B-ryhmä RWD Argentina

Enpä olis uskonu, että saan ajettua Argentinassa maaliin asti. Ensimmäisen pätkän jälkeen oli jo hyvin selvää, ettei maaliin pääsyn lisäksi tarvitse paljoa kilpaa ajaa, mutta tässä vaiheessa ei montaa ukkoa ole maaliin asti selviytynyt. Haastava ralli kaikin puolin, mutta parin viikon tauon jälkeen oli taas kiva ajella.
 
Minun PC:kin tuntuu vihaavan Argentiinaa. Pariin kertaan kone kaatui joten tuplana jäi yksi pätkä välistä joista 15-30min huonoa, silti sijoitus ihan ok vielä:p
 
Minun PC:kin tuntuu vihaavan Argentiinaa. Pariin kertaan kone kaatui joten tuplana jäi yksi pätkä välistä joista 15-30min huonoa, silti sijoitus ihan ok vielä:p
Joo mulla kävi Ruotsissa toi sama, ei ollu sit enää intoa ajella loppuun. Kyllä tämä vaan treeniä vaatii, kun mentiin noita samoja pätkiä useempaan kertaan, ni en enää jääny vikoilla vedoilla näköjään ku 5-10 sekuntia, kun alussa jäin niillä lyhyilläkin vähintään sen 30 sek.
 
Flying Finn Argentiina B-RWD Porkke.

Olihan reissu,mut tulipahan tehtyä.. 3 kertaa tuli vetästyä katon kautta ja oon aika varma että se kaadot tapahtu samassa kohdassa joka kerta. :D Spinnejäkin tuli aika monta,ei vaan noi takavetoset b ryhmän laitteet meinaa omiin käpäliin sopia. Yllättävän hyvin meni kuitenkin.

P.S Kivempi toi Argentiina on ajaa kun Monte. :D
 
Viimeksi muokattu:
Tuli joulukuulta asti taukoa näistä ajeluista, tuli kaikennäköisiä kiireitä ja reissuja jne...
Kävin sitten ajamassa jo tuon Flying finn Uuden-Seelannin kisan, eikä se mitenkään hyvin mennyt.

Flying Finn Argentina
Heti EK1 tuli möhlittyä auto keula edellä sillankaiteeseen ja siitähän syyläri pamahti rikki ja jouduin peruuttelemaan. EK2-4 menivätkin sitten körötellessä, ettei kone menisi rikki. Mahtui sinne silti jokunen pyörähdyskin. Huollossa 5 sekuntia aikasakkoa ja quick fixillä moottori ja syyläri kuntoon. Sen jälkeen meni vähän paremmin, muutama pyörähdys ja koneen sammutus neulansilmässä.
EK11 meinasi auto pyörähtää ja meni seuraava nuotti ohi, ja tuli tiukka kurvi silmille. Auto putosi jyrkänteeltä ja 10 s aikasakon kanssa takaisin tielle. Maalissa tuli vielä kolhaistua maalitolppaan ja takarengas hajosi, en edes huomannut. EK12 lähdössä oli sitten vähän liukasta, en sen kummemmin ajatellut kuin että sadekeli ja kuluneet renkaat, mutta ekassa mutkassa se rengas hajosikin vanteelle. Loppupätkä hitaasti pelkällä vanteella vain läpi.
 
FF Puola ja Jyväskylä BMW M1

Puola meni taas tuttuun tyyliin varman päälle körötellessä paitsi EK10:n melkein heti lähdön jälkeen kevyestä penkkakosketuksesta tilastollinen:rolleyes: rengasrikko.

En muistanut kuinka rengas vaihdetaan niin yritin aluksi raahautua 3:lla renkaalla hivenen matkaa, mutta muutaman spinnin jälkeen totesin toivottomaksi yritykseksi.
Uutta rengasta alle ja terveisiä ajellen maaliin:D


Jämsä

Kosteassa kelissä Bemari aivan toivoton ajettava, ja pisteenä i:päälle PC päätti taas kaatua kertaalleen kesken pätkän ja EK3 jäi välistä josta noin 30min penaltia.

Ajelin kuitenkin maaliin jos joku nyt edes keskeyttäisi ja jotain pisteitä sais. Tuntuu nykyisin olevan koneen kaatuminen jossakin vaiheessa enemmän sääntö kuin poikeus, turhauttavaa:(.
 
Viimeksi muokattu:
Kävin ik motosportin liigaa ruottissa volkkarilla turaamassa..
Ihmettelin, ku ei tuo r5 volkkari kulkenu lainkaan..no ei kokemuksia ole ko luokan autoista.
Ni ajelin tyytyväisenä ku pysy tiellä hyvin.
Ajallisesti pataan tuli sen verran, et alko blondiki haistamaan palaneen käryä!
No jarruthan siellä laahasi 25 % päällä!!
tr 150 pedaalit auki ja putsaamaan..kaasupoljinki oli tullu survottua aju kiihkossa poikki.
Toimi kyllä, mut viivettä mahto olla ku roikalehti miten sattuu se vipu.
Sain kiinni ruuvilla sen. ja jarrutki alko toimimaan niinku pitää.
 
Onko Racenet alhaalla, vai toimiiko jollakin? Itse en ole päässyt kirjautumaan pariin päivään ja pelissäkään ei enää näy Clubeja lainkaan, tulee vaan virhe, että niiden lataaminen epäonnistuu.
 
Eilinen nykäsy Subilla skotlannissa päätty 6 pätkällä kun loppu varatossut kesken.. :D
EK4 klippi


Jokusen noista haasteista vetänyt ja ne on ihan hauskoja ollu.
Colin haaste rieskalla.
 
Tänään toinen höntsykisa Skotlannissa. Samalla heitän haasteen. Autoksi Subaru Legacy ja jos mahdollista vaihteet, H-kaavio kytkimellä. Tervetuloa mukaan!
 
Toinen 4WD Suomi-Sarja hötsykisa skotlannissa ajettu. Kisaan starttasi 66 kuskia ja maaliin ajoi 20. Voiton nappasi EGGYBOI.

Striimasin oman ajoni twitchiin. Ihan tyytyväinen, nyt on ajettu ekan kerran koko Skotlanti läpi, lopputuloksissa 8. Lämmin ihan tuli, kun H-kaavio/kytkimellä ajoin vaihteeksi, muutamat paikat tuli silmille ja ohjaamossa sai olla jalat solmussa. Legacy tuppaa sakkaamaan herkästi ahtojen tippuessa.



Ps. Tänään ajetaan, myös samanlainen höntsykisa, mutta eri luokalla.
 
Jäipä 2 ek:ta vajaaksi eilinen skotlanti,ku alotus myöhästy.
Ja ajoin impulla ..
No eipä siellä paljon kärjen vauhdeissa pysyny..niinku muutenkaan nelikoilla.
Laita 70 lukulaisten takatuuppari kisa tänään.
 
Jäipä 2 ek:ta vajaaksi eilinen skotlanti,ku alotus myöhästy.
Ja ajoin impulla ..
No eipä siellä paljon kärjen vauhdeissa pysyny..niinku muutenkaan nelikoilla.
Laita 70 lukulaisten takatuuppari kisa tänään.

Katsotaan miten FB-ryhmän äänestyksessä käy. R5, Kit Car ja B-ryhmä 4WD saaneet nyt eniten ääniä.
 
Ylös Bottom