Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

DiRT Rally

Vastaus: DiRT Rally

Tänään tuli tämä peli haettua plösölle. Pakkohan se oli kun näki pelaajien videoista minkälaista meno oli. Huhhuh! Mahtava peli omasta mielestä. Autojen äänet aivan loistavat. Hieno päästellä impulla pitkin Suomen sorapätkiä. Kerrankin on kunnon hyppyjä ja vauhtia eikö mitää mutaista kuusimetsää. En muista tykänneeni näin paljon rallipelistä sitten Colin McRae kakkosen. Toki tuli riku burnsiakin pelattua ennen muinoon ja eihän tämä nyt ihan sen tasolla vaikeudessa ole mutta ei tarvikaan olla.

Isot plussat siitä että Fanatec CSR ratti toimii moitteetta. Jopa kytkin toimii toisin kuin esim. Project carsissa. Löytyi jooa valmiit esiasetukset ratille.

Ei malttaisi edes mennä nukkumaan mutta pakkohan se vaan on ku työt haittaa harrastusta.
 
Vastaus: DiRT Rally

Miksihän ovat tehneet Suomen ralliin syksyn? Toki eikai sillä loppujen lopuksi mitään väliä ole :D
 
Vastaus: DiRT Rally

Miksihän ovat tehneet Suomen ralliin syksyn? Toki eikai sillä loppujen lopuksi mitään väliä ole :D
Kaikki kuvamateriaali, joka oli otettu Dirt3 varten oli syksyltä ja kuulema kesäinen Suomi olisi näyttänyt liikaa Walesilta.
 
Vastaus: DiRT Rally

Pakko heittää omaakin kommenttia pelistä. On ainakin omasta mielestä paras rallipeli sitten colin mcrae ps1 aikojen. Tuntuma tiehen on loistava ja virheistä rokotetaan armotta. Rallicross on todella mielekestä ajamista. Sääli että ratoja niin vähän rallicrossin puolella. Itse olen ajellut padilla kaikki autopelit iät ja ajat, mutta tämä on semmonen peli johon ratti ois poikaa. Eilen tuli ajettua eka kausi uramoodissa 60 luvun lancialla ja kokonaistilanteessa 2 kauden päätyttyä. Yksi voitto, suomesta tietenkin. Ainut mikä hieman ihmetyttää on AI kuskien ajat. Kaksi tai kolme kuskia pysyy pätkillä suht tiukassa nipussa ja loput tuntuu tippuvan tosi kauas.
 
Vastaus: DiRT Rally

Ainut mikä hieman ihmetyttää on AI kuskien ajat. Kaksi tai kolme kuskia pysyy pätkillä suht tiukassa nipussa ja loput tuntuu tippuvan tosi kauas.

Itse ehdin ajella vasta muutaman custom eventin, mutta senkin perusteella uskaltaisin arvuutella tuon johtuvan ihan vain AI-kuskien vaikeustasosta. Ainakin custom eventien puolella oli oletuksena vaikeustaso "open", joka kai laittaa kisailijoiden joukkoon todella laajalla skaalalla eritasoisia kuskeja, jolloin erot repeävät ihan huomattaviksi. Kun muutin vaikeustasoa, tuntuivat erotkin muuttuvan kohtuullisemmiksi.
 
Vastaus: DiRT Rally

Jos haluaa vähän paremmin hioa Ouninpohjan saloja, niin tässä hyödyllistä tietoa miten Codemasters on pätkää pilkkonu, jotta reenaaminen helpottuu huomattavasti. Eli kannattaa aloittaa noista lyhyistä ensin ja mennä oikeassa järjestyksessä läpi. Reverset voi unohtaa ja on kyl yks paskin idea peleissä ikinään. Ajelisin mieluummin ralleissa vaikka samaa pätkää 2 kertaa, kuten oikeastikin, niin näkee esim. miten aika parani ekalta vedolta toiseen. Harmi, että Careerissa ei voi itse koota ralleja. Liigoissa sentään voi.

Ouninpohja
Kontinjärvi->Kakaristo
Kailajärvi->Naarajärvi->Iso Oksajärvi->Kotajärvi

Ouninpohja Reverse

Pitkäjärvi->Hämelahti
Järvenkylä->Oksala->Jyrkysjärvi->Paskuri


https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=470160373 Täs on muuten hyvä ketju, johon joku näppärä koonnut pätkistä satellittikuvat.
 
Vastaus: DiRT Rally

Näköjään urassa voi joutua keskeyttäänkin. Monttessa olin hyvässä vauhdissa tein Turinille puolen sekunnin pohjat ja kaksi pätkää jäljellä, viisi sekkaa kärkeen matkaa oli. No Turini uudelleen ja ajattelin että hyökkään vähän kovemmin kun viimeksi vähän varmistelin kun tein täpärästi pohjat, ek:n puolessa välin hyvä vauhti päällä mutta jäisessä kurvissa kolahtaa pahasti kiveen ja siittä pyörii rinnettä alas ja matka päättyi siihen.
Hieman otti päähän kun meni hyvät pisteet hukkaan, oli muuten toi Turinin pohja uran ensimmäinen [emoji2].

Suomessa en oo ajanut yhtään pohja-aikaa viellä, kun sitä on tullut uran ulkopuolella ajettua.
 
Vastaus: DiRT Rally

En jaksa koko ketjua selata läpi, niin olisiko kellään jotkut hyvät ohjainasetukset PS4:lle sekä DS4:lle?
 
Vastaus: DiRT Rally

NeoGAF:issa ainakin jengi tuntuu pelaavan pädillä ihan jees. Ei mitään Project CARS:in tyylistä "failia" oo ollut pädi kontrollien kanssa. Jotkut pelaa 100% linearityllä, jotkut 70%.
 
Vastaus: DiRT Rally

Pakkohan tähän ylistyslauluun on yhtyä, peli on upea. Mutta yksi pointti jäi vähän kaivamaan ekan peli-illan jälkeen. Kokeilin rallicrossia sateessa ja mielestäni se sateen toteutus oli jotenkin vähän erikoinen.
Sen kanssa näkyvyys menee käytännössä on-off koko ajan, eikä se mielestäni vastaa sitä kokemusta mitä autolla ajaessa normaalisti on. Tarkoitan siis sitä, että oikeasti sumentuu asteittain ja sitten pyyhkijä kirkastaa näkymän. Ainakaan itsellä ei ollut mitään mahdollisuuksia edes nähdä, mihin suuntaan seuraava mutka kääntyy :) Kenelläkään vastaavia/vastakkaisia kokemuksia? (automaattiset pyyhkijät käytössä itsellä)
 
Vastaus: DiRT Rally

Yhden kerran sateella koitin ja näin ihan hyvin, vähän petyin, kun oikeassa maailmassa sitä kuraa tulee naamalle niin paljon ettei missään välin mitään. :D
 
Vastaus: DiRT Rally

Suosittelen kokeilemaan Ruotsin pätkiä yöllä ja lumisateessa. Ainakin PC:llä grafiikka setukset ultra highlla niin ei näe mitään eteenpäin ja tulee ihan fyysisesti huono olo.

Ei sateella näkeminen ole mielestäni mikään ongelma, jos ei se sitten jollain tietylla autolla ole hankalampaa kuin monella muulla autolla.
 
Vastaus: DiRT Rally

Ajakaa muuten päivän haasteet ja menkää sen jälkeen katsomaan niistä hienoa dataa Dirt Rallyn nettisivuilta. Olivat julkaisseet uudet telemetria työkalut joilla pystyy tarkkailemaan omaa ajoa satelliitti kuvasta. Ihan kiva lisä.

Toistaiseksi se telemetria työkalu tukee vain molempia päivähaasteita, mutta jatkossa varmaan ihan kaikkea.
 
Vastaus: DiRT Rally

Valitse menusta-->profile-->game preferences-->transmission..siellä 7 eri vaihtoehtoa.
Itellä on valittuna "Manua H Pattern + Clutch.

Edit:myös kesken kisan voi vaihtaa asetuksia,painat options nappia,sit-->Options-->Preferences-->Transmission ja valitset millä asetuksilla toimii.

Tällä selvisi, kiitos. Jostain syystä ensimmäisellä boottauksella ei ollut valittavissa kuin 3 vaihtoehtoa (Automatic, Semi-Automatic, Manual Sequential).
 
Vastaus: DiRT Rally

On tämä kyllä hieno peli ja haastetta riittää kyllä vielä pitkäksi aikaa. Tässä pienen hieromisen jälkeen tyylinäytettä Walesista, omasta mielestä kokemukseen nähden meni melkolailla hyvin.
 
Ylös Bottom