Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

DiRT Rally

Vastaus: DiRT Rally

Urassa clubman tasolla kolmas sija sarjassa, autona oli kossu Sierra.
Kolmannen kauden aloittelen ja siihen lähdetään Wrc Subarulla [emoji41]. Jännä nähdä miten vauhti piisaa profesional tasolla, veikkaan että helppoa ei tule olemaan.
 
Vastaus: DiRT Rally

On tässä kyllä sitä oikeaa rallifiilistä, mitä on ollut ikävä sitten Richard Burns Rallyn (2004). Tuli ihan hommattua ratti ja polkimet (Thrustmaster T150) tätä varten. Jotain on tehty oikein, kun saa suurta nautintoa, kun saa ajettua jotkut vaivaiset kolme mutkaa putkeen täydellisesti :)

Graafisesti ei mikään erityisen hieno, mutta funktionaalinen ja pyörii hyvin (PS4). Äänet erinomaiset suhteessa tyypillisiin autojen soundeihin peleissä. Mutta se tuntuma, kyllä maalaispoikaa hymyilyttää, kun taittaa takavetoa vastaheitolla mutkaan.

Pientä nipotusta joistain epäselvistä valikoista, replayta olisi kiva päästä katsomaan myöhemminkin, eli nyt jos erehtyy siirtymään heti ajon jälkeen siitä ekasta valikosta eteenpäin, niin ei pääse katsomaan replayta enää? Samoin viikonloppuna vahingossa vetäydyin kokonaan tuosta Konsolifinin liigasta, olisi peli voinut selkeämmin sanoa, että päämenuun siirtyminen siinä tilanteessa sulkee koko kisan multa.
 
Vastaus: DiRT Rally

Pikkasen tuntu tuo Wrc Subaru laiskalta kun autossa ei yhtään ollut parannuksia ensimmäisessä profesional kisassa, mutta onnistuin silti Suomessa ajaan toiseksi vaikka ei tullut yhtään pohja-aikaa.
 
Vastaus: DiRT Rally

Onko kellään muulla tätä ongelmaa?
Välillä pätkii ihan hulluna, välillä kerran pari pätkässä. Toisinaan ei mitään ongelmaa tuntienkaan pelisessioilla. Välillä auttaa pelin buutti, välillä konsolin, välillä se et vain pelaa.
Esim äsken kun videon kaappasin, olin jo buutannut kaiken mahdollisen, ei auttanut, mutta tuon jälkeen kahdesti restartasin vain EK:n niin lähti toimimaan.

Sama pätkiminen esiintyy läpi pelin kun ongelmaa on, eli alkuvideossa, valikoiden taustavideo jne.

Mikään muu peli ei aiheuta ongelmia.
 
Vastaus: DiRT Rally

Eipä minulla ole ollu pelissä pätkimisiä eikä muutakaan valittamista,otappa nyt selvää mistä sun ongelmat johtuu.
 
Vastaus: DiRT Rally

Löytyisikö joltakin hyviä asetuksia WRC Poloon, tai linkkiä jonnekin sivustolle, mistä asetuksia voisi katsella?
 
Vastaus: DiRT Rally

Kävimpä ajamassa ajankuluksi tuon uuden weekly eventin, kun en ennen ollu niitä ajanut ja naputtelin pätkien välit enkä kattonu yhtään aikoja.. Noh tulipa siinä lopussa yllätys kun tajusin että loppuajassa olin 2.sijalla. Jumankekka kattelin ihmeissäni että pitääkö paikkaansa ja näyttää iha loogiselta kun lähes ilman virheitä ajoin pätkät läpi.
Totuushan taitaa olla se että tuosta tullaaan kymmeniä ellei satoja sijoja alaspäin kun porukka kerkee ajamaan tuon.

Tällä hetkellä ajaneita oli 165, eli kaipa tuohon ihan tyytyväinen voi olla:D

E: R4 luokan eventti siis kyseessä.
 
Vastaus: DiRT Rally

[video=youtube;Biflpu5Z86w]https://www.youtube.com/watch?v=Biflpu5Z86w[/video] Ei tuo nyt mikään paras veto ollut. 2-3 sekuntia olisin saanut vielä pois.
 
Vastaus: DiRT Rally

Onko kellään muulla tätä ongelmaa?
...
Sama pätkiminen esiintyy läpi pelin kun ongelmaa on, eli alkuvideossa, valikoiden taustavideo jne.


Viikonloppuna huomioni kiinnitti kerran valikkojen taustalla pyörivän slo-mo -animaation pätkiminen. Muutoin en ole huomannut ja itse pätkät rullaavat normaalisti.
 
Vastaus: DiRT Rally

Ei oo täälläkään tuommoista pätkimistä havaittu, ikävän näköistä.
Kokeilin eilen Loeb rallyäkin ja ajattelin että ajan ainakin yhden pätkän. Loeb rally oli karun näköinen ja se fps oli todella surkeaa, häiritsi huomattavasti. Ennen ei tuossa pelissä tuo fps niin häirinnyt, mutta nyt kun Dirtin jälkeen koitti niin aika nopeasti meni Dirt päälle takaisin.
Profesional urassa myös Saksasta toinen tila, pitkään olin kolmantena mutta kakkossijalla ajavalla tuli ongelmia. Ihan tyytyväinen saa olla kauden alkuun ja Wales nyt puolessa välin, sielläkin olen kakkosena :D. Ilmeisesti kaikilla autoilla joutuu ajaan täyden kauden urassa että saa tappiin kehitettyä auton.
 
Vastaus: DiRT Rally

Viikonloppuna huomioni kiinnitti kerran valikkojen taustalla pyörivän slo-mo -animaation pätkiminen. Muutoin en ole huomannut ja itse pätkät rullaavat normaalisti.

No itsellä on One, mutta siis pätkii. Varsinkin jos pelin jättää "päälle" ja seuraavana päivänä jatkaa samasta kohtaa. Nyt suljen pelin aina session jälkeen ja aloitan päivän aina käynnistämällä pelin. Nytkin silloin tällöin fps putoaa todella alas, mutta sitten yhtäkkiä virkoaa. Tämä vain pelatessa eli valikot ym. ihan ok. Eli on tuossa pelissä jotain feelua tuolta osin. Codemastersin sivuilla tuosta myös valitellaan, ilmeisesti aika tasapuolisesti pc, ps4 ja one.
 
Sanokaas nyt rattimiehet, onko jo ihan kuolleena syntynyt ajatus hommata tuollainen Thrustmaster Ferrari 458 Spider (XONE) ekaksi ratiksi? Siinä ei ole force feedbackia ja jotenkin tuntuu, että Dirtin loistava ajotuntuma menee ihan harakoille. Mutta sitten toisaalta lapsiperheessä on muitakin menoja kuin isännän peliohjaimet ja sen takia tuo 200€ hintaero huippuratteihin kiinnostaa :) Eli varsinkin jos joku ajelee Dirtiä tuollaisella, niin kommentit kiinnostavat.

Kyllähän tämä padillakin menee, mutta on siinä se ero...
 
Vastaus: DiRT Rally

Kyllähän tämä padillakin menee, mutta on siinä se ero...

Hankinnat tietysti lompakon mukaan. Liigassa on padiohjaimella vedetty huippuaikoja, joten kai se immersio on kuitenkin tärkein syy ratin hankintaan. Siinä force feedback näyttelee olennaista roolia, kun voit tuntea radan tapahtumat ratissa asti.

Hankin Thrustmasterin T150 ja ollut tyytyväinen. Harkitse tuota, hinta siinä 200 € hujakoilla.

Kirjoitin aihetta sivuten blogin, jossa polkimet vaihdettiin Logitechin versioon: http://www.konsolifin.net/bbs/blogs...gitechin-polkimet-thrustmasterin-ratille.html
 
Vastaus: DiRT Rally

Sanokaas nyt rattimiehet, onko jo ihan kuolleena syntynyt ajatus hommata tuollainen Thrustmaster Ferrari 458 Spider (XONE) ekaksi ratiksi?

Kyllähän tämä padillakin menee, mutta on siinä se ero...

Hankin Thrustmasterin T150 ja ollut tyytyväinen. Harkitse tuota, hinta siinä 200 € hujakoilla.

Ei taida Onella tehdä mitään T150 setillä..

Edit: Jos se ratti setti on sama,mutta eri nimellä. Niin eikö sitä kannattaisi suositella oikealla nimellä? Se onen versio T150 kulkee vissiin TMX force feedback nimellä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: DiRT Rally

Sen verran voisin täälläkin mainita, että kun PC-versio sai tuon "konsolipäivityksen" niin pelin suorituskyky tippui. Ihmisiä on ihan valitellut asiasta, vaikka olisi kallistakin rautaa alla. Internet ei ole tästä oikein tykännyt, enkä pidä minäkään. Tällä hetkellä en pystyisi edes suosittelemaan PC-version ostamista, ennen kuin asiat on korjattu kuntoon. Ennen päivitystä peli toimi ihan hyvin. Sen lisäksi on vielä todella yleinen grafiikkaongelma, että auton konepelti menee blurriksi ajaessa ja replayssa koko auto menee välillä blurriksi. Itse ajan sisältä niin ei se ajaessa haittaa, mutta replayt se pilaa.

Tähän tyyliin:
http://images.akamai.steamuserconte...365/124FAB0A8748745E7C31B458A80BE668C4DA41F6/

Toivottavasti saavat mahdollisimman nopeasti korjattua ongelmat kaikilla alustoilla. Aikaisemmin korjauspäivitykset ovat tulleet hyvin nopeasti, mutta nyt konsolijulkaisun jälkeen ovat vain tyytyneet mainitsimaan jotain bugeista ja palautteesta.
 
Vastaus: DiRT Rally

Jos sulla on siinä kätevästi joku näistä keskusteluista auki niin paiskaatko linkillä?

Ei oikein ole. Sieltä täältä noita näkyy. On niin hiljaisen kuollut tuo koko foorumi.

Mutta siis, enempi tosiaan pc -käyttäjillä, mutta heitä toki enempi ollut ja tuo foorumi varmaan ollut aktiivinen silloin puoli vuotta sitten. Nyt vasta taisi pari päivää sitten tulla edes bug report triidi konsoleille. Eli luulisi että niihin pikkuhiljaa alkaa tulemaan kommentteja.

Eniten itseä jurppii nuo leaderboardit ja se, että vaikka painaa "näytä kaverit" niin se ei näytä. Tämä boksin ongelma, en tiedä onko PS4:lla samaa.
 
Vastaus: DiRT Rally

Boxilla huomannut pikes beakissa sateella ja monte carlossa kovemmassa vauhdissa u-käännöksiä tehdessä melkoista nykimistä. Liekkö ominaisuus vai vika.
 
Ylös Bottom