Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Disco Elysium - The Final Cut

Itse teen osto päätöksen vasta siinä vaiheessa konsolille kun tiedän että onko pelissä Subtitle Font Size optiota. Moni on toivonut sitä tuohon alkuperäiseen Disco Elysiumiinkin niin luulisi että olisivat sen tähän laittaneet, Koska, se nykyinen font size ihan pc monitorillakin on omasta mielestäni turhan pientä, kuvitella se sitten tv ruudulle.
Mutta, Final Cutin myötä on lisätty ääninäyttely koko peliin, ettei tarvitse olla tekstistä riippuvainen. Tosin, itse ajattelin pelata ilman ääninäyttelyä. :D

Joo, olisi kiva kuulla Xbox ja Switch versioiden tarkat julkaisupäivät. Kunhan Xbox versio julkaistaan, niin peluuseen menee ehdottomasti. Vaikuttaa omalaatuiselta roolipeliltä ja sitä kautta todella kiinnostavalta.
Tarkkaa julkaisupäivämäärää saadaan kyllä noille vielä odotella kun PS-versionkin julkaisupäivä saatiin 2 viikkoa ennen julkaisua. Mutta, kesä 2021 se kuitenkin on.
 
Mutta, Final Cutin myötä on lisätty ääninäyttely koko peliin, ettei tarvitse olla tekstistä riippuvainen. Tosin, itse ajattelin pelata ilman ääninäyttelyä. :D

Joo se onki se syy miks se tuleekin nyt hankittua, mutta pelissä on paljon news papereita ja muita codex pätkiä ja yleisesti oli peleissä ääninäyttely tai ei niin silti toivoisin, että text size miellyttää silmää.
 
Joo se onki se syy miks se tuleekin nyt hankittua, mutta pelissä on paljon news papereita ja muita codex pätkiä ja yleisesti oli peleissä ääninäyttely tai ei niin silti toivoisin, että text size miellyttää silmää.



Playstation Access on jo päässyt käsiksi ja kieltämättä jotkin tekstit vaikuttaa aika pieniltä. Valikon tekstit voisivat olla piirun verran suurempia, mutta kyllä tuosta normaalista tekstistä saa ihan hyvin selvää, ainakin telkkarin ruudulta katsottuna.
 
Tein julkisen avautumisen suhteestani Disco Elysiumiin

 



Cohhcarnagella menossa streami, todella hyvältä vaikuttaa kyllä tuo voice acting, herää peli ihan eritavalla henkiin
 
Olisipa jo huominen! Latasin jo massia PS Storen lompakkoon valmiiksi. :D
Itsellä on vielä osa Cyberpunk masseista PS lompakossa, hyvin on säilynyt toistaiseksi. Ainoastaan Tetris Effect tuli napattua aikaisemmin tarjouksesta. Yhden rikkinäisen peliin sijaan tuli mahdollisesti 2 mestariteosta tilalle!

Ei uskalla kyllä etukäteen striimejä katsella niin on tuore kokemus itsellä.
 
Moneltahan mahtaa ilmestyä storeen? Mietin että pääsiskö jo yöllä pelaan :p

steamiinhän pelit tulee yleennsä siinä 19-20 aikoihin, niin veikkaisin että samoihin aikoihin myös psn storeen. ainaki mitä lueskelin niin psn store päivittyy tiistaisin juuri niihin 18-20 aikoihin. Eri asia jos peli olisi jo storessa niin sitten sitä luultavasti pääsisi pelamaan jo 24.00 jälkeen. Tsekkasin tuossa äskön niin ei ollut vielä edes Aussien psn storessa. jossa ollaan jo seuraavan päivän puolella reippaasti.
 
Kumma julkaisuaika, eikö ne yleensä ole 00-02 storessa ollut.
Nähtävästi jos pelistä on ennakkotilaus, se on saatavilla heti vuorokauden vaihdettua. Mutta muuten Store päivittyy 19-20. Näin ainakin sanottiin. On tämä oikeasti outoa. Olisivat vaan julkaisseet heti kello 00:01. :D
 
Noniin nyt lähti lataukseen!. Näköjään tuo lataus ei vieläkään lähde ihan oikein PS5lla, vaan oli ensin lataamassa PS4 versiota.
 
Näköjään tuo lataus ei vieläkään lähde ihan oikein PS5lla, vaan oli ensin lataamassa PS4 versiota.
Mitä kautta pelin ostit? Ite tein ostoksen suoraan PS5:n omasta Storesta, ja pelkkä PS5-versio sieltä latausjonoon tuli. Maksamisen jälkeen tuli erillinen näkymä, josta pystyi lataamaan kumman version tahansa, mutta oletuksena olevasta Download-napista tuli nimenomaan PS5:lle tarkoitettu versio. Napin alla jopa lukee: ”Selecting [Download] will download only the PS5 version of cross-generation games.”
 
Ylös Bottom