Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

DS Lite (Uudistettu DS)

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Prisoner
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Prisoner

Active Member
Tuolta peliplaneetan puolelta luin, että huomenna julkistetaan uusi DS--malli, joka on siistimmän näköinen. Onko lisätietoa?
 
Vastaus: Uudistettu DS

Joidenkin kuvamanipulaatioiden mukaan se näyttää ihan GBA SP:lta, mutta ne sivu näppäin palikat työnnetään sinne alle.
 
NewsFlash

<Laitoin vielä uutisen>

DS uudistuu sittenkin 26.01.2006

Vaikka Nintendo aikaisemmin ilmoittikin uutisten uudesta DS-mallista olevan perättömiä, julkaistaan Japanissa maaliskuun 2. päivä DS Lite.

Valkoisen DS Liten koko on 133 x 79,9 x 21,5 millimetriä, kun vanha malli oli 148,7 x 84,7 x 28,9 millimetriä. Painokin on pudonnut 276 grammasta 218 grammaan. Hinta veroineen on 16800 jeniä eli noin 120 euroa.
 
Vastaus: Uudistettu DS

Slash80 sanoi:
Mitä oikein odotit?
En oikein tiedä, mutta kai sitä vaan odotti enemmän kun GBA -> GBA SP oli omasta mielestä iso muutos. :)

Tuo ei kyllä taida sopia millään omaan käteen kun nykyisen kanssa jo tulee sormet kipeäksi.
 
Vastaus: Uudistettu DS

Pienempi koko ja kauniimpi katsoa. Toimii. Varmaan myös mukavampi käyttää. Ristiohjain näyttää paremmalta.
 
Vastaus: NewsFlash

Oliver sanoi:
DS Liten koko on 133 x 79,9 x 21,5 millipetriä
;)

Olisin itsekin toivonut vähän radikaalimpaa uudistusta. Tyyliin joku saranaton malli. Mutta hienohan tuo on, vaikkakin looksit on aika häikäilemättä ripattu Applelta.
 
Vastaus: Uudistettu DS

Joo itsekkin odotin tavallaan jotain vähän dramaattisempaa muutosta...Pienempi koko ja iPod lookki on kaikista itsestäänselvin kosmeettinen parannus...No mutta, toisaalta eihän vanhassa DS mallissa paljoa muuta vikaa ollutkaan kun että se on liian iso ja ruma. Tuohon uuteen versioon on näemmä nuo viat korjattu. Napit ovat myös korkeammalla kuin alkuperäisessä; voi olla että laitteesta saa paremman otteen eikä sormet kipeydy yhtä pahasti kuin vanhan kanssa...( toisn minun sormeni jotenkin mystisesti eivät kipeydy enää DS:ää pelatessa...:o)
 
Vastaus: Uudistettu DS

Nappien sijoittelu on todella merkittävä parannus, toivottavasti toimii. Uuden mallin volumekontrollista ei mitään tietoa, mutta toivottavasti siihen tulee parannus. Mikrofoni on paremmalla paikalla. Pienempi koko tietty aina plussaa, kunhan screenit ei pienene. Jos napit osuu kohdalleen, niin todella hyvä muokkaus. Ehdottomasti ostoslistalle.
 
Vastaus: Uudistettu DS

1up:n mukaan värivaihtoehtoja on Japanissa aluksi kolme, mutta niitä ei ole vielä kerrottu.
 
Vastaus: Uudistettu DS

hyvä uudistus on myös se että näytön kirkkaudella on 4 eri vaihtoehtoa jonka voi aina halutessaan vaihtaa. Tosin en minä tuota aio ostaa koska vanhakin on tarpeeksi hyvä. ehkä jos vanha hajoo niin sitten :o

Edit. tosin kajaarit näyttävät todella surkeilta :eek: ? onkohan äänenlaatu huonontunut edellisestäkin? :confused:
 
Kelli sanoi:
Edit. tosin kajaarit näyttävät todella surkeilta :eek: ? onkohan äänenlaatu huonontunut edellisestäkin? :confused:

Tuskin. Nintendo ei koskaan huononna konsolia uudistuksissa, eikä järjen käytössä kukaan muu peliteollisuuden yhtiö. Muuten, kuulin huhuna, että DS Litessä voi soittaa toiselle DS:lle tietokoneen avulla. Osaako joku sanoa, pitääkö tämä paikkansa?
 
Vastaus: Uudistettu DS

Nappien sijoittaminen ylemmäs jeesaa, mutta varsinkin A-nappi on aika lähellä reunaa edelleen. Mulla ainakin kipeytyy sormet, etenkin jos tuota nappia täytyy pitää pohjassa (Mario Kart).

Suurena plussana laitteen keventyminen. DS on mielestäni vähän liian painava, sillä laitetta täytyy pitää välillä vain toisessa kädessä ja muutenkin.

Näyttää siltä, että firma panee mut ostamaan toisen laitteen. Ristiohjaimen toivon säilyvän sileäpintaisena. Kaikki NES:llä (ja muillakin Nintendon koneilla) paljon tahkonneet tietävät, että ne kolot ristiohjaimessa ovat tehty joko tuhoamaan sormet tai muistuttamaan, ettei saa pelata liian pitkään. Pätee myös Horin GC-ohjaimeen.
 
Vastaus: Uudistettu DS

Justware sanoi:
Muuten, kuulin huhuna, että DS Litessä voi soittaa toiselle DS:lle tietokoneen avulla. Osaako joku sanoa, pitääkö tämä paikkansa?
Kuulemma ei.

Toivottavasti äänensäätö on korjattu. Se itsessään olisi ihan riittävä uudistus.
 
Vastaus: Uudistettu DS

Ainakin kosketuskynä näyttäisi isommalta..
Keveys on plussaa. Jos Japanissa julkaisu maaliskuussa niin ehtiikö tänne syksyksi? Ja toivottavasti musta löytyisi värivaihtoehdoksi, meinaan tuo valkoinen ei pidemmän päälle ole siisti, kun siinä näkyy helposti kaikki sormenjäljet, naarmut, ym. Ja eikös se muutenkin ala olla jo "out". :p Oliskohan tuossa myös jotain suojaa näytölle vai onko lisävaruste? Hankintaa menee aivan varmasti, mutta sitä ennen kaikki ilo irti vanhasta DS:stä.
 
Ylös Bottom