eFootball PES 2020

Ac3way

Well-Known Member
Pelin nimi: eFootball PES 2020
Kehittäjä: Konami
Julkaisija: Konami
Alustat: PS4, Xbox One ja PC
Julkaisupäivä: 10. Syyskuuta 2019
Genre: Urheilupelit, jalkapallo
Pelimuodot: Yksinpeli, Moninpeli
Pelimoottori: Fox Engine

"PES 2020 ushers in a new decade of industry-leading football simulation with a bold promise to revolutionize eFootball and introduce the sport to a global audience. The PES series continues its dedicated pursuit of realism, taking consideration of fan feedback to bring several impactful changes that instils every moment of play with a sense of complete freedom and control. Key changes include a remastered version of Master League, a brand-new mode called Matchday and a completely overhauled visual identity for in-game menus. "

"Enlisting the expertise of legendary midfielder Andrés Iniesta has shaped the latest instalment with a renewed focus on immersion and authenticity, translating his innate ability to read the space around him and slip through the tiniest cracks of an otherwise impregnable defensive line into a new dynamic dribbling technique; the Finesse Dribble.

Renowned as one of football’s most entertaining players, Ronaldinho’s unique style of football is also coming to PES 2020, featuring animation sets that allow players to move like the man himself, using unparalleled technical flair and fluid movement to beat defenders, together with showboat first-touch techniques such as chest and back control."

Master League Remastered

Huge changes are coming to fan-favourite mode Master League, headlined by a powerful new interactive dialogue system that puts the reins firmly in players hands when it comes to controlling story progression. This enables players to choose responses that suit their personality to drive progression and create their own personal Master League story.

The transfer market in PES 2020 will also feature a brand-new algorithm ensuring that transfers, transfer fees, salaries and other elements are in close alignment with reality.

Further additions include:

  • Create and customise sponsor logos that will be displayed on the media backdrop during interviews and on the Master League main menu screen
  • Customise manager models with a greater level of freedom thanks to high-performance 3D scanning technology to capture images of individuals of varying body shapes and sizes
  • Or play through Master League using one of several legendary managers as your avatar, including Zico, Cruyff and Maradona
Brand-New Mode: Matchday

In a brand-new mode for PES 2020, Matchday distils the essence of football culture into a competitive format that lifts players out of the spectator stands and puts them onto the pitch. Align yourself with one of two different sides at the start of each weekly event, where every perfectly placed pass and show-stopping goal unleashed contributes points towards victory.

Stand alongside PES newcomers and seasoned veterans alike as you work together to build an advantage for your side ahead of the Grand Final. As each weekly event enters its final phase, the results from all Group Matches played are analysed to find the best performing user from each side. These users are selected as Representatives, earning the right to compete in the Grand Final on behalf of their chosen side – fully viewable via a livestream feed in Matchday mode.

Additional game features:

Beyond Master League and Matchday, numerous significant changes have been made to PES 2020 as a direct result of fan feedback. This includes upgraded trapping mechanics and new techniques; context-sensitive kick accuracy; more realistic defence and the addition of the intentional foul; an adaptive player interaction system that recreates player personalities on the pitch; and much more.

The beautiful game has never looked better this year, with PES 2020 introducing an enhanced lighting engine, improved player models, realistic cutscenes and replay footage, plus a completely new preset camera angle that offers a compelling broadcast feel.
 
Viimeksi muokattu:

Fabre#4

Well-Known Member
Hyvältähän tuo taas näytti, eli tuskin tarvitsee tänäkään vuonna pettyä. Merkataan syyskuun toinen viikko kalenteriin, koska kyllähän tämä täytyy heti julkaisussa saada.

Konamin sivujen mukaan näyttäisi nyt valitettavasti siltä, että legend editionia saisi vain digitaalisena, joka on kyllä harmi. Olisin ihan mieluusti ostanut sen fyysisenä, kun mukana kerran on Ronaldinho. Siitäkin huolimatta, että brassi on ilmeisesti vain 2019 vuoden versio.
 

Barca11910

Well-Known Member
Näyttää taas pirun hyvältä.

Onhan tää pakollinen Day 1 ostos meille lajiniiloille ;)

Iso plussa tuosta et Master League on rakennettu uusiks. Mielenkiintonen feature tuo Match Day.

Tosiaan jääny pelaamatta lähes täysin tänä vuonna jostain syystä.
 

Ac3way

Well-Known Member
+ Gameplayn tempo on todella paljon hitaampi ja siinä on rytmitystä, jopa vaikka Konami esitteli peliä 1vs1-ottelulla jotka on yleensä aina nopeata maalipaikkojen juhlaa.
+ Animaatiot on todella hyviä ja pelaajien responsivuus oli selvästi parempi, siihen on keskitytty.
+ Pelaajien erot tulee vahvasti esiin ja pallon fysiikka näytti entistä paremmalta.
+ Mitään ylinopeata syöttöä tai pelaajan liikettä ei näkynyt.
+ Uusi loistavalta näyttävä kamerakulma
+ Master Leaguen uudistukset vaikuttaa nettisivujen perusteelta hyviltä.
+ Nettisivuilla myös mainitaan, että pelaajien suorituksiin tulee virheitä tilanteista ja pelaajan taidosta riippuen. (Toivotaan, vihdoinkin!)

- Pelin presentaatio on edelleen aika samanlainen ja köyhä.
- Taktiikkapuoli vaikuttaa edelleen samalta ja se ei ole riittävä.
- Saattaa olla, että Master Leaguen re-gen pelaajille ei ole tehty mitään.

* Visuaalisesta puolesta on hankala sanoa. Nettisivuilla mainitaan niistä positiivisia juttuja, mutta huonolaatuisesta striimistä ei niitä erottanut.
* Tekoälyn pystyy lopullisesti toteamaan vasta omien kokemusten jälkeen, mutta alustavasti saadaan messuvierailta varmasti siitäkin jotain tietoa.

Todella tutun oloinen "Pessi" nopealla vilkaisuilla, mutta gameplayssa näki todella paljon pieniä muutoksia vielä realistisempaan suuntaan. Ovat peliä kehittäneet nimenomaan kaikenlaiseen futikseen sopivaksi, myös vaativimille faneille. Toivottavasti se linja vain tällä kertaa pitää myös Demosta saadun palautteen jälkeen.

Hemmetin hyvältä vaikuttaa ja varmasti kehittynein versio "Pessistä" PS4:lla, mutta toivottavasti ei ole typeriä vikoja ja vanhat viat ei pistä ärsyttämään.
 

lake79

Well-Known Member
Peli jää ostamatta ennen kuin näen varmaksi että manageripuolelle on tehty oikeasti muutoksia, eikä vaan patchattu jotain animaatioita vanhan väsyneen päälle ja korjattu typerät siirrot realistisemmaksi. Myös yksi faktori on Aatamin ja Eevan suunittelemat menut pelissä, käyttöliittymän on pakko muuttua. Hypeä ei trailerista tullut tänne siis. Gameplaynkin haluan nähdä Twitchistä itse julkaisussa, ennen kuin edes harkitsen ostoa. Tällöinkin tod näk odotan ekaa tarjousta, ellen ihan jopa vaan sitä ilmaisversiota.

CO-OP pysyy vissiin samana, se on hyvä koska tuo oli suurin ja melkein ainoa valopilkku tämän vuoden pelissä. Featured Players toivottavasti ei samoissa määrissä pilaa MyClubia nopeasti ja yksinkertaisesti toivottavasti itse pelistä saa sen fiiliksen että Konami oikeasti panostaa myös näihin konsolipeleihinsä tuon kuraisen mobiilipessin sijasta. Harmi että tuota pelaa ihan hemmetin moni ja se myös tuottaa mikromaksuissa Konamille paljon ymmärtääkseni.
 

lake79

Well-Known Member
Ja heti kun käynnistin tuon livestriimin eiliseltä, näki että samat totaalisen väsyneet menut ne siellä jyllää näemmä edelleen. Voi voi. Eli myöskään Master League ei varmasti ole mikään supermegahyper uusi pelinautinto, mutta sittenhän tuon näkee kun livestriimejä pelin ilmestyessä saa Twitchistä katsella.

Tästä livestriimiin:
 

Ac3way

Well-Known Member
Tänään illalla klo 22 tulee taas uusi stream.

Valikot ovat vielä kehityksessä. Tosin veikkaan, että kusettavat vaan ja samat valikot ne on paitsi väri vaihtunut. Pelin päämenu oli erilainen ja voisin veikata, että Master Leaguessa näyttää myös erilaiselta.

Tekoälystä on kusetus pois vaikeimmilta tasoilta ja pyrkivät panostamaan realistisuuteen kaikilla vaeikeustasoilla. Ja huonommat joukkueet ei enää pelaa yli omien taitojen.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Ja heti kun käynnistin tuon livestriimin eiliseltä, näki että samat totaalisen väsyneet menut ne siellä jyllää näemmä edelleen. Voi voi.

Olisihan ne 'täysin uudistetut' valikot ihan kivat kieltämättä, mutta ainakin itselle PES on ollut aina sitä, mitä kentällä tapahtuu ja miltä se kentällä olo tuntuu. Onhan nuo menut kulmikkaat ja laatikkomaiset, mutta en silti löydä niistä mitään kovin isoa valittamista. Toki niitä on helppo käyttää, kun on jo vuosia totutellut.

Verrokiksi varmaan otetaan kilpailijan tuote. Täytyy sanoa, ettei ainakaan omasta mielestä senkään valikot ole mitään äärettömän fantastista. Kaverin luona olen tämä vuoden FIFAa pelaillut muutaman kerran ja muutaman vuoden poissaolon jälkeen siitä sarjasta olin hieman hukassa, mistä löytyy mitäkin. Näyttäähän ne kivoilta ja noin, mutta en nyt käytettävyyden puolesta menisi sanomaan, että olisivat mitkään uraa uurtavat. Tosin ihan hyvä, että ovat FIFAssa panostaneet niihin valikoihin ja tehneet niistä "muuttuvat" ja enemmän interaktiiviset, kun se pelihän keskittyykin enemmän valikoissa pyörimiseen, kun kortteja ostellaan, myydään, kasataan, siirrellään ja niin edelleen.

Toivottaisin ihan mielelläni PESsiinkin uudet valikot tervetulleeksi, mutta tärkeintä kuitenkin on, mitä siellä kentällä tapahtuu ja kuinka se toimii.
 

Barca11910

Well-Known Member
Tänään illalla klo 22 tulee taas uusi stream.

Valikot ovat vielä kehityksessä. Tosin veikkaan, että kusettavat vaan ja samat valikot ne on paitsi väri vaihtunut. Pelin päämenu oli erilainen ja voisin veikata, että Master Leaguessa näyttää myös erilaiselta.

Tekoälystä on kusetus pois vaikeimmilta tasoilta ja pyrkivät panostamaan realistisuuteen kaikilla vaeikeustasoilla. Ja huonommat joukkueet ei enää pelaa yli omien taitojen.
Mistä tuon streamin voisi nähdä? Eilinen meni jo ohi.

Toivottavasti tuo eFootball joka jo fiidin otsikossa on ei tarkoita että yksinpelaavat unohdetaan.
 

Ac3way

Well-Known Member
Mistä tuon streamin voisi nähdä? Eilinen meni jo ohi.

Toivottavasti tuo eFootball joka jo fiidin otsikossa on ei tarkoita että yksinpelaavat unohdetaan.
Tulee PesOfficial Youtube-kanavalle. Eilinen lähetys alkoi 45min myöhässä teknisten ongelmien takia, ja sen jälkeenkin niitä ongelmia oli ja kuvanlaatu oli heikko. Toivottavasti tänään sujuu paremmin ja nähtäisiin myös gameplayta CPU:ta vastaan.
 

DoubleH

Active Member
Pakkohankinta tulee olemaa. Varsinkin kun "kannessa" kaksi all time favourite- taiteilijaa, Messi ja Dinho10!
Pessin markkinarako onkin mielestäni juuri tuossa simulaatiomaisessa jalkapallossa, Fifa kun on enemmän ja enemmän arcadea tänä päivänä.
 

Bugiranne90

Active Member
Olisihan ne 'täysin uudistetut' valikot ihan kivat kieltämättä, mutta ainakin itselle PES on ollut aina sitä, mitä kentällä tapahtuu ja miltä se kentällä olo tuntuu. Onhan nuo menut kulmikkaat ja laatikkomaiset, mutta en silti löydä niistä mitään kovin isoa valittamista. Toki niitä on helppo käyttää, kun on jo vuosia totutellut.

Verrokiksi varmaan otetaan kilpailijan tuote. Täytyy sanoa, ettei ainakaan omasta mielestä senkään valikot ole mitään äärettömän fantastista. Kaverin luona olen tämä vuoden FIFAa pelaillut muutaman kerran ja muutaman vuoden poissaolon jälkeen siitä sarjasta olin hieman hukassa, mistä löytyy mitäkin. Näyttäähän ne kivoilta ja noin, mutta en nyt käytettävyyden puolesta menisi sanomaan, että olisivat mitkään uraa uurtavat. Tosin ihan hyvä, että ovat FIFAssa panostaneet niihin valikoihin ja tehneet niistä "muuttuvat" ja enemmän interaktiiviset, kun se pelihän keskittyykin enemmän valikoissa pyörimiseen, kun kortteja ostellaan, myydään, kasataan, siirrellään ja niin edelleen.

Toivottaisin ihan mielelläni PESsiinkin uudet valikot tervetulleeksi, mutta tärkeintä kuitenkin on, mitä siellä kentällä tapahtuu ja kuinka se toimii.

Pessissä on olleet samat valikot viisi vuotta, joten miksi niittä muuttaa, kunhan se tärkein eli gameplay toimii. EA voi tehä Fifallaan, mitä haluaa, kun niille tärkeämpää tuntuu tolevan rahan kääriminen FUT:sta ja sadat unboxing-videot Youtubessa. Gamepöay on heillä tainnut unohtua. Viime vuoden Pes on hyvää viihdettä ja editorilla voit feikit nimet korjata, joten lisenssien puute ei haittaa.
 

payjay83

Well-Known Member
Varsinkin online gameplay tulee toimimaan tässä uusimmassakin yhtä hyvin kuin aina ennenkin. Uskallan jo nyt sanoa varmana tietona että se on paska edelleen. Sillä puolella ei oo luultavasti yhtään asiaa mikä ei minua vituttais. Tänä vuonna jätän kyllä ostamatta julkaisussa. Edellisessä en oo jaksanu edes 30 ottelua pelata master leagueta joka on tärkein pelimuoto itselle. Joulun aikaan saatan ostaa tämän version kun hinta on siinä 10-20€ paikkeilla.
 

Ac3way

Well-Known Member
Kyllä itsekin katson vasta mitä ongelmia pelissä on julkaisuissa, viime vuonna kesti joku kuukausi tai kaksi korjata keskitysongelmat ja Master Leaguen pahimmat viat. Onneksi se on hyvä, että peli yleensä arabimaissa vuotaa joku viikko ennen julkaisua ja foorumeilta sekä striimeistä saa kaivattua jopa ennen julkaisua tietoa tarvittavista asioista.

PES 2019 oli kuukausi julkaisun jälkeen 45€ hintaan ja kaksi kuukautta (lokakuun lopussa) myöhemmin hinta oli PS+ tupla alennuksissa 25€.
 

käkikotka

Active Member
Tänään illalla klo 22 tulee taas uusi stream.

Valikot ovat vielä kehityksessä. Tosin veikkaan, että kusettavat vaan ja samat valikot ne on paitsi väri vaihtunut. Pelin päämenu oli erilainen ja voisin veikata, että Master Leaguessa näyttää myös erilaiselta.

Tekoälystä on kusetus pois vaikeimmilta tasoilta ja pyrkivät panostamaan realistisuuteen kaikilla vaeikeustasoilla. Ja huonommat joukkueet ei enää pelaa yli omien taitojen.

Hyvin kirjoitettu..
 

lake79

Well-Known Member
PES 2019 oli kuukausi julkaisun jälkeen 45€ hintaan ja kaksi kuukautta (lokakuun lopussa) myöhemmin hinta oli PS+ tupla alennuksissa 25€.
Tässähän se summattuna. Miksi ihmeessä maksaa pelistä täysi 65€ summa, jos sen saa vähän odottaessaan jo selvästi halvemmalla. Olisi silti toki varsin hienoa että saataisiin laadukas peli kaikinpuolin, mutta valitettavasti tuota ei tänä vuonna ainakaan tule tapahtumaan. Mielelläni toki syön sanani sitten syyskuussa kun Twitchin käynnistän ja ensilähetyksen pelistä katson, mutta kuitenkin.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Manchester United liittyy partnereiden joukkoon. Sopii siis olettaa, että Old Trafford on pelattavana stadionina ja muuta mukavaa!

 
Ylös Bottom