eFootball PES 2020

Ac3way

Well-Known Member
Stadionit on hyvin tehty, mutta ne ei pääse kunnolla esille itse pelissä. Ennen matsia oleva ja matsin aikainen presentaatio on paljon huonompaa mitä näissä kesän trailereissa. Sitä en ymmärrä, miksi noin hyvin tehtyjä stadioneita ei fiilistellä yhtä hyvin itse pelissä kuin näissä trailereissa. Menee vähän niin kuin se työ hukkaan.

Ja niitä taitaa olla 3 erilaista presentaatiota, normaali, maajoukkueet ja etelä-amerikkalaisilla joukkueilla taitaa olla vähän erilainen.

Sekin vielä on ollut haittana aikasemmissa peleissä, että Master Leaguessa se välillä skippaan kokonaan ennen matsia olevan presentaation juuri silloin, kun pitäisi pelata Anfieldilla Liverpoolia vastaan tai Barcelonaa Camp Noulla. Ei paljon laulua ja hymnejä kuule, kun suoraan vaan aloituspotkuun.
 

DoubleH

Active Member
Konamin laariin sataa rahaa, mikä on on erittäin hyvä. Juventus fanit saattavat jättää nimittäin bullshit-Fifan hyllyyn, koska Fifa 20:stä ei löydy Juventusta! Toki CR7 pelaa jossain feikkijoukkueessa tyyliin torinoblue :D
 
Demon koko? mul on 500gb Ps4 ja tila on vähissä.

Tovottavasti tekoälyä ja etenkon veskoja on paranneltu. Onetimereista ja helposta irtopalloista haluaisi eroon.
 

Amppa-

New Member
Demon koko? mul on 500gb Ps4 ja tila on vähissä.

Tovottavasti tekoälyä ja etenkon veskoja on paranneltu. Onetimereista ja helposta irtopalloista haluaisi eroon.
9.87gb näyttäis olevan asennettuna.

Viime syksy tuli aloitettua fifalla joka sitten jäi hyllyyn jo parin kk pelailun jälkeen, pessiä tullut aika paljon nyt kevään/kesän aikana pelailtua ja ainakin itselle ollut tosi piristävää vaihtelua.
 

Ac3way

Well-Known Member
Eipähän jää jossiteltavaa mitä peliä tulee pelattua seuraavan vuoden aikana. Sen verran mahtavan vapaata oli pelaaminen manuaali kontroleilla, että futis jättää muut pelit varjoon.

Nyt vaan se Master League edes kelvolliseksi, niin ja ei muuteta gameplayta liika tästä demosta kokoversioon.
 

lake79

Well-Known Member
Onkos tossa mahkua ottaa vs pelejä? Ainakin kai jos samaan aikaan hakee. Voisin kokeilla huomenna illalla jos jotain kiinnostaa pelata vastakkain.

Olen huono, joten etua saa reilusti.
 
Tuttua pessiähän tämä on. Ei tässä mitään peliin vaikuttavia mullistavia uudistuksia ole. Pelaaminen on tutun helppoa eikä tekoäly superstarillakaan anna oikein minkäänlaista vastusta. Uudet kamerat toimivat mielestäni loistavasti ja ovatkin pelin paras uudistus. Aivan järkyttävän rumahan tämä peli on ja on suorastaan rikollista, että 3D skannatut pelaajat raiskataan tuolla tavalla, mutta yhtä pahalta kaikki muukin pelissä näyttää. Pelaaminen itsessään on kuitenkin ihan sujuvaa. Itselleni tämä ei kuitenkaan aiheuta mitään hinkua hankkia kyseistä tekelettä.
 

payjay83

Well-Known Member
En oo uutta pelannu mutta ei PES kyllä paskalle näytä päiväpeleissä. Iltapelit on kyllä ihan karmean näköisiä vaikka animaatiot sun muut on samoja. Lataan varmaan tämän sitten piraattina ilmaiseksi kun tulee koko versio. En ala maksamaan pelistä joka on loppujen lopuksi ihan paska isoilta osilta. Nyt vielä oikein nimi Esportiin viittaava. Peli jossa on mestaruuskisoissa tulosten fixaajia. Eli disconnect mestareita. Ja muutenkin voin vaan taas nähdä sen kun peliin pääseminen kestää sen 5 minuuttia no peli löytyy ehkä minuutissa wow mutta sitten annetaan toiselle aikaa taktiikoihin pari minuuttia. Kaikki pistää kuitenkin jotka enemmän pelaa ne samat peliin sopivat taktiikat. Ei mitään tekemistä oikean taktiikan valinnassa. Sen jälkeen prässiä ja kukkupalloo nopeille piikeille.

Ja viivettä tietenkin ohjauksessa online puolella, unohtui sanoa se paras puoli.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Barca11910

Well-Known Member
Täälläki jokunen peli Demoa pelattuna. Näkyvin muutos on tuo kamera mikä on kyllä loistava.

Mut edelleen vaivaa se mikä on jo jokusen vuoden vaivannu. Edelleenkään en saa tekoälyä rikkomaan vaikka mitä teen. Noin 3 vuotta ollut sama tilanne. Pelaaja tietysti rikkoo heti jos osuu vähänkään johonki muualle kun palloon.

Tuttuhan tuo on kun mikä. Tutun helppoa jopa manuaaleilla pelatessa. Edelleen ei tunnu pystyvän "pakottamaan" tekoälyä siihen että se laukoisi kaukaa. Taas on tuo liikkuminen tehty hiukan edellistä versiota vapaammaksi mikä on hyvä asia.

Kumma kun grafiikasta valitetaan. Miltä pelin kuuluisi näyttää? Kukaan meistä ei puhuis täällä koko PES sarjasta jos grafiikka olis oikeesti oleellinen kriteeri.

Oliko PES 6 viimenen peli missä tekoälyn sai rikkomaan luonnolisen määrän?
 
Viimeksi muokattu:

Ac3way

Well-Known Member
Itselläni on kone rikkonut välillä jopa paljonkin, mutta se on vaihdellut otteluiden välillä. Välillä ollut vähemmän.

Myös kaukovetoja näkynyt niin hyökkääjältä kuin oikeaoppisesti keskikentältä taka-aallosta.

Manuaalisyöttely on ensimmäistä kertaa oikeasti kunnolla vapaata, kun voi syötellä tyhjään tilaan tai vaikka antaa harhasyötön ja pallon saa silti ottaa mikäli ehtii siihen ennen vastustajaa.

Myös syöttö- ja vetovirheet ovat vihdoin lisätty peliin. Nyt mm. asennolla, tilalla ja omilla näytöillä on merkitystä. Ja ne näkyvät myös tekoälyn otteissa.
 

payjay83

Well-Known Member
Onhan ne iltapelit nyt ihan karmean näköisiä verrattuna päiväpeleihin. Päiväpelit on graafisesti ihan huippuluokkaa omasta mielestä. Pelatkaahan niin paljon että näette alkaako kone tehdä jäkismaaleja. Ne meni parissa pessissä tunteisiin. Oli niin hölmönnäköisiä.
 
Vaikka peli ensikosketuksella onkin ihan susiruma niin äkkiä tuohon silmä tottuu. Itse pelaaminen tuntuu kevyesti parhaalta futikselta tähän asti. Jo pelkkä demo on monin verroin parempi kuin viime vuotinen koko versio. Varmaan vikojakin tulee olemaan, mutta ne kai paljastuvat sitten enemmän pelaamalla. Ehkä varsinaisen pelin julkaisun jälkeen sitten muutama patchi ja taas mennään kuin Senna imolassa. Tällä hetkellä kuitenkin loistavaa futista. Ehkä vähän liian helppo, mutta onhan tämä vasta demo.
 
Viimeksi muokattu:
Pelattavuus ensin, sitten grafiikat. Pelin ulkonäköä ei voi uudistaa paljoakaan vuosittain, konsolisukupolven vaihtuessa graafiset muutokset ovat suurempia. Sama koskee myös muitakin urheilupelejä. Jos peli ei ole viihdyttävä ja ennen kaikkea muistuta jotenkin oikeaa jalkapalloa, niin sen jo hylkää muutaman kuukauden päästä. Itse en ole vielä demoa kokeillut, enkä välttämättä ehdikään.
 

DoubleH

Active Member
Ei hemmetti, peli näyttää jo (varsinkin pre-match hässäkkä) uskomattoman aidolta :O. Ja kaikilta osin EOM, jälleen. Sanomattakin selvää että ostoon menee!
 

lake79

Well-Known Member
Muistakaas intoilijat nyt taas, että ei olisi eka kerta kun Konami muuttaa gameplayta itse tuotteeseen demosta.
 

DoubleH

Active Member
Totta tuokin, jokaista omistamaani pessiä olen pelannu -1 nopeudella, tuo demo tuntui jopa hitaammalta mitä Pes 2019 vauhdilla -1. Joten jossian vaiheessa vauhtia lisätään reippaalla kädellä peliin se on selvä. Sen saa onneksi aina editoitua valikosta miinukselle, joten ei ole ongelma ainakaan offline- pelaajalle.
 
Ylös Bottom