eFootball PES 2020

Fabre#4

Well-Known Member
Kovannäköinen poppoo tippuuko Hazardin overalli paljon oikeella pelatessa?

Peluutan sekä Neymaria että Hazardia second striker(SS)-rooleissa, joka pudottaa molempien overallia 1 pojon. Neymar on 94 ja Hazard 93. Coutinho stunttaa vasemmalla LWF-roolissa, kun toinen noista kaipaa lepoa, jolloin vasemmalla siis LWF ja oikealla SS. Neymar pelaa siis välillä molemmilla puolilla. Voisin oikeastaan kokeilla ihannetilannettakin niin, että Hazard vasemmalla ja Neymar oikealla. Tosin molempien pelatessa SS-rooleja, niin aika fluidisti he myös vaihtelevat puolelta toiselle.
 

Barca11910

Well-Known Member
Mun mielestä koko MyClub on vitsi tämmöiselle joka pelaa yksin.

Onneksi on muita vaihtoehtoja pelimuotojen muodossa.

Ei tässä sentään yhtä rumasti sidota pelaajaa pelimuotoon X kuten se 2K koris tuntuu monen arvion perusteella tekevän.
 

DoubleH

Active Member
Mun mielestä koko MyClub on vitsi tämmöiselle joka pelaa yksin.

Onneksi on muita vaihtoehtoja pelimuotojen muodossa.

_0/. Ite oon käynyt joka päivä hakemassa ne kirjautumispalkkiot, ja oon vähäse rakentanukin joukkuettaa. Kovin ukko taitaa olla mustapallon 90ovr Belotti kärjessä. En vaan tykkää pelata yhtään ton tyyppisella pelaajalla. Pitäisi osata vähän myös driblata ja kiihdytelläkin vähän. Pari matsia oon pelanu VSCom, joista tainu voittaa molemmat, koska heikot rosterit koneella. Pari kertaa oon koittanu myös hakea ihmisvastusta mutta ei ole löytynyt (manuaalisyötöt). Ilmeisesti löytyisi jos laittaisi pass assist 1-3?
 

Barca11910

Well-Known Member
Mikähän moodi pitää laittaa päälle jostain että tuon Master Liigan voi aloittaa nykyisillä joukkueilla?

Esim Ajaxilla on edelleen De Ligt ja De Jong jos sillä aloittaa Master Liigan. Lajia seuraavat tietää että kumpikaan ei ole enää Ajaxin pelaaja.

Esimerkkejä riittää samoista tilanteista. Nabil Fekir on edelleen Lyonissa vaikka pelaa Betisissä jne....

Mikä valinta multa puuttuu ja mistä se laitetaan päälle? Pikapeli on kuitenki aina pikapeli missä ei sen suuurempaa tavoitetta ikinä ole.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Asennat viimeisimmän live updaten, niin sillä pitäisi lähteä. Löytyy muistaakseni Main Menu => Settings ja heti siitä jostain alta. Asetus taisi olla jotain "Apply Latest Live Update" tai vastaavaa.

Tuo tosin pyyhkinee olemassa olevan edit moden tallennuksen, joten voipi joutua asennushommiin sen puolella.
 

Ac3way

Well-Known Member
Asennat viimeisimmän live updaten, niin sillä pitäisi lähteä. Löytyy muistaakseni Main Menu => Settings ja heti siitä jostain alta. Asetus taisi olla jotain "Apply Latest Live Update" tai vastaavaa.

Tuo tosin pyyhkinee olemassa olevan edit moden tallennuksen, joten voipi joutua asennushommiin sen puolella.
Itselläni se ensimmäinen Live Update joka sisälsi tämän kauden rosterit ei sotkenut Edit Moden tallennusta, siirsi ainoastaan pelaajat oikeisiin joukkueisiin ja laittoi taktiikat kuntoon. Kaikki pelaajamuokkaukset jäi voimaan sekä ladatut peliasut myös toimivat hyvin.

Alkuviikosta näpyttelin isoille liigoille yhden tyypin tekemät taktiikat jokaiselle joukkueelle ja aloitin Parmalla Master Leaguen. On kyllä ollut nautinto pelata kunnon taktiikoilla.
 

DoubleH

Active Member
Juu eihän se live update onneksi sotke omia editmode- muokkauksia. Oon käyttänyt varmaan 15+ tuntia editoiden, joten jos ne lähtisi vielä toistamiseen Rovaniemen tuolla puolen, niin itku tulisi.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Kokemuksia megatiimistä. No kumpi on parempi, Neymar vai Hazard?

Viime syksynä sain Neymarin ja FIFAn puolella meillä on täällä foorumilla henkilö, joka fanittaa Hazardia. Viime syksynä hän kirjoitti FIFAn ketjuun piiiiiiitkän viestin siitä, kuinka hän aikoi rakentaa tiiminsä Hazardin ympärille ja laittoi vielä tehopistetavoitteenkin belgialaiselle. Silloin kehuin hänen pitkää tarinaansa ja totesin, että belgialainen on hyvä pelaaja, mutta taisin myös vähän piikitellä, että Hazard on myös vähän sellainen "köyhän miehen Neymar".

Nyt löytyy omasta tiimistä siis molemmat sankarit ja molempia on nyt testattu kymmenisen matsia. Molemmat ovat pelanneet niin ykköspelipaikallaan vasemmassa laidassa 4-3-3:ssa kuin myös oikealla puolella. Sankarit ovat pelanneet yhdessä eli kentällä samaan aikaan, kuin myös erikseen. Kumpi sitten on parempi? Noh otanta ei tietysti vielä ole kauhean iso, mutta jotain tuomiota voi jo antaa.

Aloitetaan Hazardista. Belgialainen on hyvä, todella hyvä. Taitava, nopea, hyvä syöttämään, ohittaa helpohkosti vastustajia, jos saa vähänkään enemmän tilaa. Miinuksena Hazard tuntuu katoavan kuvasta vähän helpohkosti, jos pallo ei pyöri juuri hänen laidallaan. Pallottomana aavistuksen "laiska", eikä tunnu päätyvän kovin usein sellaisiin paikkoihin, joihin pallo voisi jonkun pompun tai ennakoimattoman tilanteen kautta tulla.

Neymar taas on näkyvämpi tapaus jopa pallottomana. Tuntuu hakeutuvan helpommin paikoille ja on aavistuksen näyttävämpi pelaaja. Kun hänellä on pallo, voi ja usein tapahtuukin positiivisesti yllättäviä asioita. Neymar on myös vaarallisempi, vaikka pelaisi oikealla verrattuna Hazardiin oikealla. Neymarin vasuri on Hazardin vasuria aavistuksen parempi, vaikkei se belgialaisellakaan ole mitenkään huono. Neymar tuntuu myös aavistuksen kliinisemmältä viimeistelyssä. Neymar tekee vaikeammasta paikasta tai asennosta vähän todennäköisemmin tuhojaan kuin Hazard.

Tämän otannan pohjalta sanoisin, että vuodentakainen arvioni pitäisi paikkaansa. "Hazard on köyhän miehen Neymar", mutta ei todellakaan rutiköyhän. Hazard on noin aavistuksen päälle 90 % siitä, mitä Neymar on.
 

Ac3way

Well-Known Member
Ei tarvitse edes My Clubia pelata ja joukkueessa 30 huippupelaaja (85-95 Ovr). Miltähän lukemat näyttäisi, jos pelimuotoa pelaisi, käyttäisi oikeata rahaa tai grindaisi Match Dayssa lisää pelaajia. Joka vuosi vaan pahenee kuinka helposti ja ilmaisilla lahjoilla saa aina vaan kovempia joukkueita kasaan. Mitään haastetta tai mielenkiintoa ei ole enää hyvine pelaajien keräämisessä. Ei hirveästi liikuttanut, vaikka tänään tuli 95 Ovr CR7 ja 88 Ovr Dybala.

Sitten on se juttu mitä en täysin ymmärrä. My Clubissa ei ole mitään offline pelattavaa. Match Dayssa grindataan uusia pelaajia, mihin tarvitaan niitä pelaajia, jos Match Dayssa ei kerran edes käytetä sitä My Club joukkuetta.

Sen verran hahmotellut päässäni, että varmaan noille striimajille tuo on ihan jees, kun hakkaavat joka ilta My Clubia pirusti. Ekaks voi vähän pelailla Match Dayta, avata uusia pelaajia palkinnoista ja pelata sen jälkeen Online-matseja. Mitään muuta sisältöä kyseisessä pelimuodossa ei ole. Aika juosten kustu niille, jotka haluaisivat satunnaisesti nauttia My Clubista.
 

lake79

Well-Known Member
Match Dayssa kyllä menee maku noiden nopeiden joukkueiden pelaajiin. Kaikki ottaa aina Juvet ja Arsenalit ja vetelee pelkkää läpijuoksua ja läpisyöttöä. Muuten ei valittamista, jos joukkueet on fiksut ja tasaiset. Äsken pataan Interillä matsissa, jonka hyvin olisin voinut muuten voittaa, mutta pakkiosasto liian hidas CRonaldoille ja Douglas Costille.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Täytyy kyllä kehua, kuinka tässä versiossa on toteutettu pääpeli. Edellisessä versiossa jotenkin tuntui, ettei puskeminen ainakaan full manual-kontrolleilla aina toiminut optimaalisesti. Lisäksi jos erikoistilanne tai keskitys ei mennyt juuri sopivasti omien pelaajien linjalle, niin ne eivät tuntuneet oikein hakevan niitä palloja vaan se keskitys meni vain läpi menemättä kenellekään. Nyt tuota on selkeästi muutettu, sillä puskutilanteita ja niistä tulevia maalipaikkoja tulee enemmän, vaikka asetukset ovat samat. Lisäksi omien pelaajien tekoäly on muuttunut noissa tilanteissa aktiivisemmaksi. Vaikka se keskitys ei ihan nappipallo olisikaan, niin lähimmät omat pelaajat hakeutuvat aktiivisemmin niihin palloihin silti ja niistä syntyy hässäkkää ja tilanteita.

On ollut todella palkitsevaa ja tyydyttävää, kun on saanut kulmapotkuista ja sivuvapareista tehtyä vähän enemmän maaleja ja tulee enemmän ja realistisemmin tilanteita noista, vaikkeivat ne maaleihin päätyisikään. Tulee hienoja torjuntojakin. Omassa megatiimissä noita tilanteita antavat lähinnä Toni Kroos, Hakan Calhanoglu ja Marco Verratti, joten laatupalloa tulee. Kroosin kulmat varsinkin ovat todella vaarallisia ja tarkkoja.
 

Ac3way

Well-Known Member
Joo, ehdottomasti samaa mieltä. Nyt saa manuaaleilla tehtyä päämaaleja ja ne tuntuu todella hyvältä, vaikka tosiaan maalivahti sen puskun torjuisi. Lisäksi niissä on variaatiota ihan mukavasti.

Ainoa mikä askarruttaa mieltä, että tuleeko niitä maaleja päällä jopa liikaakin. Pelannut viime aikoina Master Leagueta Parmalla, siellä ei ole mitään kovia keskittäjiä, mutta ihan hyviä pääpelaajia kuitenkin. Tiedä sitten nouseeko päämaalit entisestään, kun hommasin nuoren ja huikean talentin Sandro Tonalin vastamaan erikoistilanteista.

No, jos maaleja päällä on tullut aikasempia versioita enemmän niin on ne kyllä kuitenkin ihan tekemällä tehty ja tarkasti suunnattu manuaaleilla. Ja viime vuonna en käytännössä tehnyt ollenkaan päämaaleja, joten onhan tämä näin paljon parempaa.
 

vilsson

Active Member
Olemassa vielä Option Fileä, jossa mukana päivitykset pelissä oleviin liigoihin (erityisesti Englannin, Espanjan ja Italian molemmat sarjatasot) pelipaitoineen ja logoine nimineen?
 

corkykorhonen

New Member
Ihan mielenkiinnosta kysyn että millä tasolla pelaat kun olet huolissasi siitä että päämaaleja tulee liikaa? Itse väännän Superstarilla ja puskumaalit ovat todella todella tiukassa. Aikaisemmissa versioissa dominoin ilmassa sekä onlinessä että offlinessä/superstarilla. Hakkaatko supercancelia kun revit itsellesi tilaa? Tässä versioissa ongelmana on itsellä se että hyväkin pääpelaaja hyökkääjä häviää lähes aina tasatilanteesta lähtevän pääpallon. Pitää olla ihan vapaana että pusku onnistuu. Eilisen patchin jälkeen toki tuntui että puskuissa on vähän enemmän voimaa.

Joo, ehdottomasti samaa mieltä. Nyt saa manuaaleilla tehtyä päämaaleja ja ne tuntuu todella hyvältä, vaikka tosiaan maalivahti sen puskun torjuisi. Lisäksi niissä on variaatiota ihan mukavasti.

Ainoa mikä askarruttaa mieltä, että tuleeko niitä maaleja päällä jopa liikaakin. Pelannut viime aikoina Master Leagueta Parmalla, siellä ei ole mitään kovia keskittäjiä, mutta ihan hyviä pääpelaajia kuitenkin. Tiedä sitten nouseeko päämaalit entisestään, kun hommasin nuoren ja huikean talentin Sandro Tonalin vastamaan erikoistilanteista.

No, jos maaleja päällä on tullut aikasempia versioita enemmän niin on ne kyllä kuitenkin ihan tekemällä tehty ja tarkasti suunnattu manuaaleilla. Ja viime vuonna en käytännössä tehnyt ollenkaan päämaaleja, joten onhan tämä näin paljon parempaa.
 

käkikotka

Active Member
Laittakaas lista pelin legendoista..

Sillonku ilmestyi loistava PES 6 PS2:selle...oli mukana iso liuta legendoja..jäätävän kovia pelimiehiä!!
 

arivanttila

New Member
Olen kyllä täysin FIFAn mies ollut tähän asti. Mutta kaipaisin vähän tietoa pelistä ja perusteluja miksi ostaisin tämän pelin. Oppiiko tätä pelaan jos on tottunut fifaa hakkaamaan
 
Ylös Bottom