Elektroninen urheilu | e-sports

hartzu

KonsoliFIN Alumni
Huhuh.. todella tiukka erä, mutta lopulta Encen juna saatiin vauhtiin :cool:

Hiuvittavaa, että kansainvälisessä feedissä selostajat aliarvioivat Enceä koko ajan.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Seuraavaksi Dust 2; joka tämän junamaan ohella on koluttu aikanaan jokaista nurkkaa myöten. Mukava seurata peliä, jossa pyörivät nämä alkuperäiset kentät. Uudempien kanssa mennään täysin selostajien varassa.

Nyt ruoskivat kansainvälisessä lähetyksessä Navia. Kaikki oli katettu heille alun pistoolivoittoja myöten ja feilasivat.
 

Omenanraato

Well-Known Member
SIELLÄ ON!!
Syke nousi enemmän ku mm95 finaalissa.
Ence on mieletön tulemaan takaa. Aivan käsittämätöntä touhua..

Ence voitti siis 2-1 mapein ja tämä viimeinen mappi meni 14-14 tilanteesta Encelle 16-14. HUH HUH!
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
FINAALIIN!!! Huomenna klo 19.45.

Aivan järkyttävän jännä kolmas kenttä. Usko meinasi jo loppua, mutta nämä jätkät pelaavat loppuun asti. Seikka, jota toivoisi näkevän enemmän myös tuolla meidän publapeleissä.

 
Viimeksi muokattu:

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Lauantain ENCE:n semifinaalia seurasi YLE Areenasta suorana 125,000 katsojaa. Sillä saisi jo useamman Hartwall Areenan täytettyä. Potentiaali kuplii pinnan alla. :)

Hesari:

Suomalaisjoukkue teki historiaa e-urheilussa: ENCE pelaa sunnuntaina Counter-Striken major-finaalissa

ENCE:N TULOS on poikkeuksellinen koko pelin ja suomalaisen kilpapelaamisen eli e-urheilun historiassa. Ennen Katowicen turnausta suomalaisjoukkue ei ollut koskaan edennyt major-turnauksen pudotuspeleihin.

ENCE kohtaa sunnuntaina kello 20 alkavassa finaalissa voittajan välierästä Astralis–MIBR. Tanskalainen Astralis on hallitseva major-voittaja.

Palkintopotiltaan miljoonan dollarin major-turnaukset ovat Counter-Striken suurimpia. Turnauksen voittaja kuittaa itselleen 500 000 dollaria.
 
Viimeksi muokattu:

hartzu

KonsoliFIN Alumni
ENCEn siiman antaminen alkaa olla jo turhan avokätistä, meinasi hermo jo mennä moneen kertaan ja usko loppua :D Upea nousu taas kerran ja myös viimeistään osoitus, että joukkuen henkinen kantti ja hermokontrolli on maailman huippua, jos pelitaidot ehkä vielä toisinaan vähän jäävätkin jälkeen.

Dust2:n ylikävely oli tosiaan jotain, mitä ei pitäisi tällä tasolla tapahtua, mutta toisaalta tiimi ei antanut sen häiritä, vaan lähti Mirageen kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Tämä lupaa hyvää sunnuntaille.

Hämmentävää oli myös Allun jäätyminen ensimmäisen kartan jälkeen. Toisella kartalla taisi saada vain 2 tappoa, kun ensimmäisellä kartalla hän oli ihan liekeissä. Kolmaskin kartta alkoi mollivoittoisesti, mutta onneksi hän viimein heräsi juuri kun sitä tarvittiin ja oli loppuvaiheen nousun ratkaisevia mahdollistajia.

Tulevaisuutta varten ENCE tarvitsee lisää tasaisuutta, kävi huomenna miten tahansa. Tänäänkin ero huipun ja pohjan välillä oli liian suuri, eikä samalla tuuliviirimeiningillä voi pärjätä jatkuvasti, vaikka kyky nousta kuilunpartaalta onkin vertaansa vailla.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Eikä ollu muuten Allulta ihan eka kerta kun kokoaa itsensä ratkaisuhetkillä ja alkaa vetää kuten kuuluu. Ja se lamaannuttaa samalla muuta joukkuetta.
 

hartzu

KonsoliFIN Alumni
Näemmä KonsoliFIN uutistiimi on yhtä jäässä kuin Helsingin Sanomien urheiluoimitus :rolleyes:
 

Fabre#4

Well-Known Member
Meinaatteko lähteä torille uimaan suihkulähteeseen, jos suomalaiset sattuvat voittamaan? :D
 
Ylös Bottom