Elektroninen urheilu | e-sports

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Meinaatteko lähteä torille uimaan suihkulähteeseen, jos suomalaiset sattuvat voittamaan? :D
Havis Amandalla ei ole vettä, mutta eiköhän siihen ympärille keskustan kisastudioiden väki pakkaudu. Tuloksella on oma merkityksensä, finaaliin pääsy jo sinänsä on tämän juhlan arvoinen suoritus.

 
Viimeksi muokattu:

Omenanraato

Well-Known Member
Tunti lähetyksen alkuun. Kohta alkaa dipin teko ja sitten popparit sekä sipsit kulhoon.
Popparit syöty jo ku olin tunnin etuajassa. :D

Valitettavasti veikkaan todella nopeas 2-0 tappiota, mutta suomalaisen e-urheilun kannalta tää finaali on äärimmäisen tärkeä ja hieno homma! On jokin joukkue mihin saa ”kontaktin”, kun on oikeasti suomalainen.
 

hartzu

KonsoliFIN Alumni
Eka kartta olisi voinut kääntyä, mutta muutama turha höntyily ja Tanskalaisten muutama onnekas tilanne ratkaisi erän. Ei todellakaan mikään ylikävely missään tapauksessa.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Paremmalle hävittiin. Jokatapauksessa oli upeaa nähdä ENCE:n tuhkimotarina. Vastoin odotuksia raivasi tien aina Majorin finaaleihin asti. Seuraavaksi kohti Berliiniä.

 

hartzu

KonsoliFIN Alumni
Upea turnaus Enceltä joka tapauksessa, vaikka vielä ei rahkeet ihan maailman ykkösen kaatamiseen riittäneet. Jos vain joukkue malttaa tehdä kärsivällisesti töitä ja ottaa tämän turnauksen opit haltuun, niin Ence nähdään finaaleissa vielä jatkossakin. Potentiaalia nuoressa tiimissä on vaikka mihin. Ranking pitäisi tämän menestyksen myötä nousta reilusti, joten ihan keräilyeristä ei pitäisi enää Berliinissä joutua lähtemään.
 

Eliminaattori

Kielinatsimode
Ylläpitäjä
Ensi kertaa seurasin e-urheilua ja jäihän siitä todella hyvä maku. Pelaajatcomin Twitch-kanavalla oli todella innostavat selostajat, joita kuunteli mielellään ja osasivat pitää tunnelmaa yllä mahtavasti.

Yksi varjopuoli kuitenkin Twitchin kautta seuratessa - nämä kakakat, joita chatti on pullollaan. Spämmiä, kiroilua, haukkumista ja muita idioottimaisuuksia aina sen mukaan, mitä pelissä tapahtuu. Ylistetään maasta taivaisiin voiton hetkellä, epäonnistumisen myötä tulee ties mitä paskaa. Kyllähän siellä moderaattorit siivosivat chattia sen kuin ehtivät, mutta mahdotonta karsia kaikkea.

Seuraajia oli Twitchin kautta finaalissa parhaimmillaan yli 10 000 ja lauantaina vaihteli 4000 - 8000 välillä.
 

Kainupuu

New Member
niin KUIN ARVATA SAATTOI!. Ei TORILLE PÄÄSTY.! Ensi kerralla, me, siniveriset, suomalaiset VOITETAAN!. Nyt on jätetty! siniveritahrat MAPPEIHIN SEURAAVIEN HAASTAJIEN NÄHTÄVÄKSI!. Oli ILO, ja, KUNNIA olla mukana, SEURAAMASSA TÄTÄ TUHKIMO TARINAA!. minä VÄHÄN ARVELINKI, ettei, tällä LUIKAUKSELLA VIELÄ KUUHUN POLKAISTA!. Tästä se E-SPORT NOUSEE!. Kiitos! ylelle JOKA MAHDOLLISTAA TÄMÄN E-SPORTSIN KATSELUnpi!.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Yksi varjopuoli kuitenkin Twitchin kautta seuratessa
Tästä ei tarvitse kärsiä kun katsoo nämä lähetykset tuolta YLE:n puolelta. Ammattitaitoinen juontajakaksikko, pelistä riippuen vaihtuvalla kokoonpanolla. Hiilinen on tuttu Assemblysta. Tehnyt pitkän pioneerityön kotimaisessa e-urheilun skenessä. Rinnastaisin sanasiepon Mertarantaan.

 

hartzu

KonsoliFIN Alumni
Ihmettelin, miten Astraliksella oli niin käsittämätön onni vastustajien tiputtamisesta sokkona savujen läpi ja näemmä netissä on jo pitkään huhuiltu, että Astralis hyödyntää bugia, jolla savuissa olevan pelaajan voi nähdä minimapin kautta. MIBRin Taco vaati, että tämän bugin hyödyntäminen olisi bannattu tästä turnauksesta.

 

Zousi

Member
Missähän ne tyttöpelaajat näissä karkeloissa. Kovin on poikien maailmaa tämä sähköinen naputtelu. Overwatchissa on tainnut joskus käväistä gimmaa turnausmuodossa, mutta muuten aika hiljaista.
 

Aksu

Well-Known Member
Sen verran vähemmän naispelaajia että ei taso riitä, naisille pitäis järjestää omat sarjat.
Montakohan prosenttia vaikkapa CS:GO pelaajista on naisia, veikkaisin että puhutaan jostain 5%.
 

Harza

Active Member
Olis kiva nähdä jotain muuta välillä, kun tätä tylsää ceeässää. On vaan tylsää kattoo kun samat kuviot toistuu pelistä toiseen, ja sitä samaa kulmaa kytätään.
 
Ylös Bottom