Elokuvasuosittelut ja muu leffakeskustelu

Traddash

Active Member
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Ajankohdan ansiosta pääsin nauttimaan kirjaimellisesti yksityisnäytöksestä, sillä olin ainut henkilö 28-paikkaisessa salissa.

Tämä olisi kokemus minkä minäkin haluaisin kokea. Vaihdoitko paikkaa kesken elokuvan?
 

Paavi

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Tämä olisi kokemus minkä minäkin haluaisin kokea. Vaihdoitko paikkaa kesken elokuvan?

En, istuin keskellä salia koko leffan. Olin tyytyväinen siihen paikkaan :p Paikan vaihtaminen olisi vaatinut kiertämistä käytävän kautta, kun nuo tuolit olivat oikein nojatuoleja, eikä selkämyksen yli hyppiminen olisi onnistunut. Mutta olihan se hauska katsoa yksin, vaikka sali olikin vähän pienempi. Sopi hyvin leffan tunnelmaankin.
 

virheraportti

New Member
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Ja tähän ketjuun pitää sitten tietenkin läimäistä (ennen kuin Paavi tai kukaan muu ehtii) se ehdottomasti maailman paras elokuva eli Under Siege (Kaapaus Merellä). Ihmiset saa esittää vastaväitteitä mutta itselleni tuo leffa on vaan paras. Seagal mättää porukkaa loistavasti ja Tommy Lee Jones tekee loistavan roolisuorituksen ehkä sekopäisimpänä pahiksena ikinä.

Et voi oikeasti väittää elokuvaa, jossa Steven Seagal näyttelee maailman parhaaksi. Sama asia, kun sanoisi, että Chuck Norris osaa oikeasti näytellä, vaikka internetikoni onkin. (Täältähän se vastaväite siis tulikin :D)


Dark Knight Risesista: Trilogian heikoin omissa silmissäni selvästi, vaikka silti hyvä leffa olikin. Bane oli loistava, Bale oli loistava, kissanainen oli loistava, mutta silti elokuva kärsi muutamista vioista, kuten hävettävistä saarnatuokioista ja ennalta-arvattavuudesta. Arvasin lähes kaikki olennaisimmat tapahtumat etukäteen.
Mainittakoon esimerkkeinä seinän kiipeäminen ilman köyttä, Blake=Robin, Se nainen "kaiken takana" (muutenhan sillä olisi ollut aivan turha rooli koko leffassa), loppukohtauksen tiesin heti kun Alfred sanoi sen "toivoisin joskus näkeväni sinut näin Firenzessä blabla..." jne.
Ja ei, en ole lukenut Batman-sarjakuvia, joten en tunne universumia entuudestaan, joten senkään piikkiin sitä ei voida pistää. Silti, overall, hieno elokuva. 3/5.


Ja takaisin aiheeseen: Suosittelen ehdottomasti katsomaan Christian Balen toisen tuotoksen, Prestigen. Kertoo taikureista. On muuten loistava leffa, yksi parhaista. Toinen hemmetin hyvä on jo hieman iäkkäämpi tuotos Léon, joka kertoo (tarinaa sen enempää spoilaamatta) tytöstä, jonka vanhemmat murhataan ja eräs palkkamurhaaja (Jean Reno) kouluttaa tytöstä kunnon tappajan. Jos komediaa etsii, niin Kung Pow: Enter the Fist on ehdottomasti paras mihin tähän mennessä olen törmännyt. Sitä elokuvaa ei voi edes selittää. Katsokaa itse.
 

TUHOMURSU

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Dark Knight Rises oli suureellinen ja tyylikäs, mutta sitäkin turhempi leffa.

Tykkään siitä mitä Nolan rebootillaan teki supersankarileffoille ja siitäkin täytyy varmaan nostaa hattua, että omat visiot toteutettiin kolme kertaa. Joseph Gordon-Levitti on kohonnut omiin suosikkeihin hissukseen ja leffaa katsellessa sitä huomasi toivovan enemmän ruutuaikaa miekkoselle - jota tämä sitten onneksi saikin. Suurena elokuvien ystävänä suurimpina ongelmina pidin erinäisten hahmojen ja tapahtumien epäloogisuutta (ja suoranaista naurettavuutta) aikaisempien elokuvien linjaamina, sekä monien kohtausten suoranaista lähtökohtaista typeryyttä. Odotin Nolanilta aika paljon enemmän erityisesti uskottavuuden saralla, sillä jos jotakin niin miehen rebootti teki supersankarileffoista "uskottavia" ja Batmanin kumiperseen kuvaaminen on vain ikävä muisto.

Jo ihan alussa tämä agenttien lentokonekikkailu. Siis ei jumalauta. Oikein kerjäsivät turpaan menettelyillään jossa vankeja ei ensinnäkään tarkastettu ja huputkin pidettiin vain katsojia varten naamoilla. Helvetin typerää kun jokainen kuitenkin arvasi mitä tulee tapahtumaan. Sitten tämä naurettava "unssi verta" verensiirto, jonka piti täydellisesti peittää jonkun arvostetun ja ennen kaikkea tarkkaillun ydinfyysikon kaappaus. Siis voi jeesus. Itsessään kohtaus oli hoidettu niin mallikkaasti kuin varmaan saattaa, mutta se oli lähtökohtaisesti kuitenkin aivan perseestä, sillä vihujen näkökulmasta asiat olisi voinut hoitaa niin peljon helpomminkin kun Bane oli niin "ylivoimainen" kätyreittensä kanssa kuin mitä oli. CIA perustanee myös toimintansa tiedon keräämiseen ja unohtamalla tuon vankien käsittelyn, voisi olettaa että tutkat laulaa lentokoneessa aikalailla täysillä, ja silti joku maailman isoin rahtikone onnistui lähestymään salaa näitä.

Leffa tuntui hyvin pitkälti aikaisempien jatkumolta, mutta väkisin rakennetulta. Loppukuviot oli melkoisen totaalista paskaa ja olisin antanut paljon niistä anteeksi jos

Alfreddi olisi terassillaan jättänyt katselemati ympärilleen ja pyöritellen jotain Waynen suvun muistoa käsissään tirauttanut sitten siinä itkun joka vaihtuisi myös iloon ja nauruun. Muistokappaleen olisi voinut tyylikkäästi jättää kuvaamatta ja keskittyä Alfredin ilmeiden viestiin siitä mitä Waynen suku oli ja mitä Bruce miehelle merkitsi. Ja tietysti mitään virnistelevää Brucea ei olisi ollut.

emt, kai tämäkin aukeaa enemmän jos erehtyy jonkun trilogiapaketin joskus ostamaan.

Turha leffa.
 

Berdu

Member
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Suurena elokuvien ystävänä suurimpina ongelmina pidin erinäisten hahmojen ja tapahtumien epäloogisuutta (ja suoranaista naurettavuutta) aikaisempien elokuvien linjaamina, sekä monien kohtausten suoranaista lähtökohtaista typeryyttä.

Tämä on itsellenikin ollut suurin ongelma Nolanin Bät-trilogian parissa. Varsinkin kakkososan ja Jokerin suunnitelmien kohdalla oma suspension of disbelief joutui koetukselle. Sama ilmiö esiintyy kolmososassa, mutta sormien läpi katsomalla trilogia on kuitenkin lähes klassikkomateriaalia.

Mutta niihin elokuvasuosituksiin:

Jos etelä-korealainen leffakulttuuri ei ole vielä tuttu, niin suosittelen tutustumaan. Elokuvien teemat ja kerrontatapa, sekä päähenkilöiden persoonat ja motiivit saattavat aluksi vaikuttaa vierailta, mutta yleensä kyse on vain kulttuurieroista. Länsimaisen, jenkkituotantoihin tottuneen katsojan ei tarvitse tehdä suuria säätöjä aivoihinsa pystyäkseen nauttimaan näistä tarinoista.

Suurin osa seuraavista leffoista on saanut isommankin julkaisun länsimaissa, ja ne löytyvät varmaan paikallisen Anttilankin alehyllystä jossain vaiheessa, kannattaa poimia mukaan:

Taegukgi hwinalrimyeo - Brotherhood of War (2004) - sotaleffojen aatelia
Madeo - Mother (2009) - äiti etsii murhaajaa joka lavasti hänen poikansa
Akmareul boatda - I Saw the Devil (2010) - hyytävä sarjamurhaajatarina, tarttuu luihin ja ytimiin
Dalkomhan insaeng - Bittersweet Life (2005) - koskettavakin gangsteritarina
Jibeuro - The Way Home (2002) - tunteikas kertomus isoäidistä ja hulttiopojasta
Chugyeogja - Chaser (2008) - lisää sarjamurhaa
Salinui chueok - Memories of Murder (2003) - lisää sarjamurhaa, mutta rauhallisemmalla otteella
Hwanghae - The Yellow Sea (2010) - taksikuski joutuu kovan paikan eteen
Gwoemul - The Host (2006) - valloittava, tunteikas, pelottava, hauska, moderni neljän ruokalajin hirviöleffa
Bin-jip - 3-Iron (2004) - kaunis elokuva, jossa nuori mies murtautuu muiden ihmisten koteihin
Welkkeom tu Dongmakgol - Welcome to Dongmakgol (2005) - Korean sodan molemmat puolet päätyvät syrjäiseen kylään, joka ei tiedä sodan edes olevan käynnissä

Näiden lisäksi kannattaa tutustua Chan-wook Parkin tuotantoon, erityisesti miehen "kostotrilogiaan", jonka lippulaiva Oldboy (2003) on varmasti monelle tuttu. Koreoiden rajalle sijoittuva JSA (2000) on mieleenpainuva teos, Bakjwi - Thirst (2009) puolestaan uniikki vampyyritarina.
 

avizzi

New Member
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Tuli tässä katottua ja vuokrattua tyttöystävän kanssa bluray leffa , vaati vuokrattavaksi In-Time elokuvaa. Heti ensimmäisenä silmään iski näyttelijä: Justin Timberlake. Ehhhhhhh ? :confused:

Noh eipä siinä , ihan kelpo leffa oli. Olin todella positiivisesti yllättynyt. Idea oli aika erikoinen ja juoni jaksoi kiinnostaa :)
 

Jelian

New Member
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Minua vastaan tuli yksi päivä lista, jossa oli tekijän mielestä 50 creepiest movies. Useita niistä olin jo nähnyt ja osa oli niin vanhoja, että mahtaako edes löytyä mistään, mutta muutama vaikutti tutustumisen arvoiselta. Bongasin sieltä Insidiousin ja päätin katsoa sen.

Insidious (2010) - IMDb

Huone pimeäksi ja elokuva pyörimään. Voin ehdottomasti suositella, kyseessä oli yllättävän viihdyttävä teos. Sanon tämän ihmisenä, joka on pitkään ollut kyllästynyt jenkkikauhuun (verta ja remakeja) ja katsellut jokusen vuoden ajan enemmän aasialaista kauhua. Minua jopa jännitti, miten elokuvassa tulee käymään, vaikka kyseessä on tietyin ajoin aika ennalta-arvattava elokuva. Juoni alkaa suht nopeasti, mikä on aina plussaa, sillä en jaksa tuntia odotella, että juonta pedataan ja sitten kiirehditään eteenpäin jonkin typerän loppuratkaisun voimin. Elokuvassa ei ole turhanpäiväistä verenvuodatusta, vaan katsojan annetaan ymmärtää, että pahaa on jossain, mutta missä, ja tunnelma on välillä hyvinkin painostava ja ahdistava :)
 

bahraini

Member
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Itsekkin kävin katsomassa uuden bätmiehen ja paras oli trilogiasta omasta mielestäni sen enempää arvostelematta. Ensimmäisenä mikä tulee mieleen ja voisin suositella on I AM LEGEND leffa (eikös tästä pitänyt jatko-osa tulla? ) ja aikasemmin mainittu The Road. Muutenkin kaikki maailmanlopun leffat kiinnostaa todella, eli jos jotain hyviä tiedätte niin viestiä tulemaan.

http://www.youtube.com/watch?v=SQBMC-kyaOs
 

arriibah

Member
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Laitellaas jotain,

Drive (2011) IMDb
Leffan ensimmäinen puolisko on melko timanttinen. Päähenkilö on aivan helvetin outo ja vähäsanainen kaveri, jonka kanssakäymiset muiden hahmojen kanssa luo hienon tunnelman. Tätä tukee aivan loistava soundtrack joka on vahvasti kasari vaikutteinen. Voisi kuvitella että jälkimmäinenkin puolisko olisi ennalta-arvaamaton mutta ei, jännittynyt ja odottava tunnelma lässähtää loppua kohden liian perinteikkääksi kolisteluksi ja tyytyminen on hyvinkin kliseisiin ratkaisuihin. Loppukohtaus on kuitenkin vähintäänkin tyydyttyvä, tätä säestää hienosti leffan tunnus biisi A real hero.

Ehdottomasti katsomisen arvoinen leffa.

Ja mainitaan tähän perään yksi leffa, mikä on juuri tullut katsottua, mutta olisi pitänyt jättää väliin suosiolla.

Hobo with a shotgun (2011) IMDb
Ymmärrän kyllä exploitaatiota, mutta voi jumaliste mitä kakkaa nauhan täydeltä voi leffa olla. Asiaa ei toki auttanut karmea krapulatila, mutta silti tästä pätkästä ei saanut kyllä mitään irti. Mieleen jäi vain paljon yksityiskohtaista väkivaltaa, verta ja suolenpätkiä, Rutger Hauer ja pari prätkämiestä helvetistä... Ei enää toiste, kiitos:).
 

Nikki

Active Member
Vastaus: Elokuvasuosittelut

2 sanaa Ford Fairlane. Un-Fucking-Believable, komedian kruunujalokivi mikä oli ikävä kyllä aikaansa edellä, valmistusvuosi taisi olla 90 jolloin Jenkkilässä oltiin niin tekopyhää porukkaa että kirosanoja ei tohtinut käyttää, nykyäänhän ei muuta oikeen suusta ihmisiltä tulekkaan.
Parhaita komedioita koskaan ja eritoten musiikin ystäville koska tässä seurataan Rokki etsivän tarinaa, Rennyn ehdottomasti paras elokuva koskaan ja vedet silmissä saa nauraa Andrew Dice Clayn letkautuksia.

[video=youtube;j-vUpXEWpUs]http://www.youtube.com/watch?v=j-vUpXEWpUs[/video]

Jay & Silent Bob Strike Back. Jollei Fuck, shit & pussy läppä riittänyt edellisellä pläjäyksellä niin tässä on lisää luvassa pieruhuumoria, varastetaan apinoita ja vedetään 12 vuotiaita nettikirjottelojoita turpaan pilvenpolttelusta puhumatakaan, näillä aineksilla ei saa pahaa kakkua
aikaiseksi muuta kuin Sorvan kylän seurakunnan helluntai kerholle.


[video=youtube;cmAJlYElMi0]http://www.youtube.com/watch?v=cmAJlYElMi0[/video]

Näillä kääntyy suupielet ylös huonompanakin päivänä.
 

TUHOMURSU

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Tuli tässä katottua ja vuokrattua tyttöystävän kanssa bluray leffa , vaati vuokrattavaksi In-Time elokuvaa. Heti ensimmäisenä silmään iski näyttelijä: Justin Timberlake. Ehhhhhhh ? :confused:

Noh eipä siinä , ihan kelpo leffa oli. Olin todella positiivisesti yllättynyt. Idea oli aika erikoinen ja juoni jaksoi kiinnostaa :)

Tämä.

In Time yllätti todella positiivisesti ja ehkäpä juuri tämän vuoksi ajattelin tätä katsellessa että piru miten hyvä leffa onkaan. Paluu maan päälle tapahtui kun loistavan alkupuolen jälkeen meininki ei kehittynyt mihinkään suuntaan ja loppupuolen toimintapainotteiset tapahtumat tuntuivat lähinnä laiskalta ulospääsyltä itse elokuvalle. Niccol on kuitenkin taitava ohjaaja ja skifin ystäville täytyy suositella elokuvaa Gattaca. Se on hyvä, muttei ehkä niin hyvä kuin jotkut sen kulttistatuksesta vöyhöttävät. Tunnelmallinen ja tyylikäs raina.

Berdun ylempänä oleva aasialaisten leffojen listalla on monta hyvää ja osaa en ole nähnyt vielä. The Raid Redemption olisi omalla katselulistalla seuraavana.

[video=youtube;My02wp9fsho]https://www.youtube.com/watch?v=My02wp9fsho[/video]
 

rioichi

New Member
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Abraham Lincoln: Vampire Hunter tuli käytyä katsomassa ja huh huh mikä pläjäys. Juonesta en välittänyt hylkäsin päästäkään mitä nyt muutamia hyviä historiallisia referenssejä oli. Mutta elokuvan visuaalisuus oli täyttä nannaa. En muista nähneeni näin loistavia taistelukohtauksia pitkään aikaan. Lincolni mätti vampyyrejä kirveelläkään halki, poikki ja pinoon. Muutama taistelu oli henkeä salpaavaa meininkiä,esim kun taistelu sijoittui keskelle vauhkoontunutta hevoslaumaa ja vampyyri heittää Lincolnia hevosella kuin OP Karjalainen moukaria.

Elokuva ei siis tarjonnut mitään päätä puuduttavaa pohdintaa tai taiteellisuutta vaan keskittyi loistavaan toimintaan ja viihdearvo on todella korkealla. Ansaitsisi todella paljon parempia arvosteluja kuin mitä on saanut ( metacritic vähän yli 40). Suosittelen kaikille puhdasta toimintaa kaipaaville.

Ensi viikolla tasoitetaan toiminta-annosta humoristisesti Tedillä kunnes koittaa tämän vuoden machoin toiminta-pläjäys koko universumissa ja nimeä minun ei varmaan tarvitse edes mainita.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Montakin leffaa tullut katsottua viimeaikoina mutta yhdeksi 2000 luvun suosikiksi itselle tuli espanjalainen loistava elokuva Viimeinen Sirkus.

Klassikko materiaalista ehkäpä jopa top1 leffaksi tuli valamiesten ratkaisu jossa pääosissa fonda.

Truffautin tuotannon hankin myös aika pitkälti tuossa pari kk sitten ja kyllä on loistavia elokuvia sielläkin. Mm. Fahreneit 451.
 

The_Akzu

New Member
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Tuli tuossa pari viikkoa sitten käytyä katsomassa tuo Amazing Spiderman ja mielestäni se oli todella hyvä. Juoni toimi, näyttelijät hoitivat roolinsa todella hyvin ja 3D todellakin toimi elokuvassa hyvin.
[video=youtube;_XayxMPrUP4]http://www.youtube.com/watch?v=_XayxMPrUP4[/video]

Sitten tuli katsottua Fight Club blu-rayna ja ilmeisesti kyseessä on HD-masteroitu versio. Kyllä ehdottomasti katsomisen arvoinen elokuva ja toivoisin nykyelokuviin samanlaisia twist endingejä kuten kyseisessä leffassa oli. Extramateriaalia näytti olevan paljon joten ne täytyy vielä katsoa.
[video=youtube;klKekX-VXmA]http://www.youtube.com/watch?v=klKekX-VXmA[/video]
 

haggis298

Member
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Ansaitsisi todella paljon parempia arvosteluja kuin mitä on saanut ( metacritic vähän yli 40).

Kiitän todella hyvistä nauruista, koska eihän tuolle elokuvalle voi mitenkään edes "ok" arvosteluja antaa.Aivan kauheeta soopaa.En muuten, sitten ole mikään ranskalaisien taide-elokuvien ystävä ;).Ja anteeksi tämmönen purkaukseni tiedän, että elokuvat maku on jokaisella aivan omansa, mutta mielestäni tuo elokuva vaan oli sen verran huono.Elokuvan katsoin vain ja ainoastaan kavereideni takia.

Sitten itse aiheeseen tuli tossa siis kateltua toi There Will Be Blood, joka todellakin on mahtava elokuva, jota kehtaa suositella ihan jokaiselle jo aivan sen nokkelan käsikirjoituksen perusteella.

E:muistin juuri katsoneeni Gran Torinon tossa toissa viikolla, ja täytyy sanoa, että kyllähän se on aivan loistava, kuten Eastwoodin leffat yleensäkkin.
 

Arbiter

New Member
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Kävin katsomassa Dark Knight Risesin. Kertakaikkiaan huikea leffa kaikin puolin omasta mielestäni. Odotin jopa lievää pettymystä huikean Dark Knightin jälkeen, mutta onneksi leffa ylitti odotukset. Bane oli huomattavasti parempi pahis kuin trailerien perusteella odotin, ja myös Joseph Gordon-Levitt ja Anne Hathaway hoitivat roolinsa hyvin, ja jälkimmäistä myös katseli ihan mielellään. Hans Zimmerin musiikit loivat tunnelmaa mahtavasti tässäkin osassa. Sanoisin silti Dark Knightin olevan Jokerin verran parempi elokuva. Joka tapauksessa mahtava päätös mahtavalle trilogialle. Sai kyllä kävellä salista ulos todella tyytyväisenä. Hatunnosto Nolanille siitä, että on onnistunut tekemään kolme Batman-elokuvaa, jotka lukeutuvat jopa minulaiseni supersankareita karsastavan ihmisen suosikkielokuviin.
 

P33RO

Artikkeli- ja arvostelutoimituksen päätoimittaja
Ylläpitäjä
Vastaus: Elokuvasuosittelut

Tinker Tailor Soldier Spy oli yksi vuoden elokuvista. Rauhallinen, mutta jännittynyt tunnelma kantoi hienosti koko elokuvan läpi. Tuli myös katsottua saman aiheen ympärille nitoutuva The Good Shepherd. Muita samaan teemaan osuvia suosituksia? Anyone?

Prince of Persia oli sen sijaan perinteistä pelielokuvaa eli huttua.
 

haadcorrr

New Member
Vastaus: Elokuvasuosittelut

The Expendables 2.

Nämä nimet, ja vielä samassa elokuvassa :
Stallone, Statham, Li, Lundgren, Norris, Crews, Couture, Hemsworth. Also Van Damme with Willis and Schwarzenegger!!!.. :cool::cool::cool:

Expendables 2 = Paras elokuva ikinä! Tai no ainakin järjettömän huikeat ja mahtavat fiilikset jäi näin ensi puraisulta. Yleisö oli aivan fiiliksissä, varsinkin tietyissä kohdissa leffaa. Mutta joo menkää katsomaan, niin tiedätte mitä tarkoitan!

Parempi kuin ykkösosa, aivan selkeästi. Expe1:n oli jo itsessään äärimmäisen tiukka lehva. Pieniä miinuksia oli mm. nyky toimintaleffoja pilaava ADHD leikkaus / kuvaaminen (eli kamera kuvaa sinne tänne randomisti tuhatta ja sataa). Tässä oli hieman vähemmän, kuin ensimmäisessä osassa.

Lopullisen arvion pystyy sanomaan vasta, kun on pariin kertaan Blu-Ray:llä rauhassa kattonu, mutta nyt on yyber hyvä fiilis 5/5 siis. Oikeasti Bigger, Badder and more Bad-ass! Suosittelen aivan kaikille. Ehdoton vuoden leffa on kyseessä ja kaikki Oscarit kuuluu mennä / menee Arskalle, Syltylle ja Norrikselle.

Tänä vuonna on ainakin kaksi super loistavaa leffaa jo nähty eli Expe2 ja Avengers. Niin ja kyllä Prometheus ja Dark Knight Rises olivat aivan mahtavaa settiä myös!

Siitä jo maksoi 6 €, kun näki Arskan AA-12 Shotgunin kanssa "mesoamassa".

Suosittelen, eli menkäähän katsomaan The Expendables 2. Tämä ei ole pyyntö, vaan käsky!

PS.
Ei ole olemassa evoluutioteoriaa. On vain olemassa lista eläimistä, joiden Chuck Norris antaa elää.

PPS.
Trench: My shoe is bigger than this car!
Church: Shoot something!
 

Tube

Member
Vastaus: Elokuvasuosittelut


Ootko harkinnut myyjän uraa? :p

The Cabin in the Woods
Hyvää kauhua pitkästä aikaan. Veikkaan että genren fanit diggaa eniten, sillä tää teki periaatteessa pilaa nykyajan kauhuleffoissa, jotka seuraa kaikki samaa kaavaa.
Mukava örkkivariaatio :)
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Vastaus: Elokuvasuosittelut ja muu leffakeskustelu

Tällä päivämäärällä tuli nähtyä Looper. Hieno idea ja konsepti, mutta mielestäni niistä olisi saanut paremmankin rainan. Ihan mielelläänhän tuon katsoi ja pystyy suosittelemaan katsomaan tuon muillekin, mutta ei kannata odottaa ihan viiden tähden teosta, vaikka moisia arvioita tälle on myös annettu. Jos kiinnostaa nähdä traileri, niin sitä voi pällistellä tämän linkin kautta. En kuitenkaan suosittele katsomaan 40 sekuntia enempää, siinä jo perusperiaate tulee selväksi.

Ja tuo ylempänä mainittu Expendables 2 oli yksi viihdyttävimmistä pätkistä pitkiin aikoihin. Itseltäni pitää sille antaa kaksi peukkua ylöspäin!

ps. Muutin tuota otsikkoa hieman sisältämään muunkin leffakeskustelun.
 
Ylös Bottom