Elokuvasuosittelut ja muu leffakeskustelu

Keskustelu osiossa 'Populaarikulttuuri' , aloittajana Ulukai, 20.07.2012.

 1. Aphex

  Aphex Active Member

  Vaikka tykkäänkin DC-leffojen synkästä tyylistä enemmän (ainakin niistä onnistuneista eli Man of Steel ja Wonder Woman) kuin Marvelin viimeaikaisista, niin täytyy sanoa että tuleva huipennus näyttää visuaalisesti paljon laadukkaammalta kuin Justice League. Ero joukkokohtauksissa on valtava pelkän trailerin perusteella.

   
 2. SkyPolaris

  SkyPolaris Moderator Ylläpidon jäsen

  PSN:
  SkyPolaris
  Ilta-lehden IL-TV:n kautta voi katsoa ilmaiseksi Talvisota (1985) ja Tuntematon Sotilas (1985) -elokuvat. Elokuvat ovat katsottavissa itsenäisyyspäivän iltaan asti. Kavin logon perusteella Talvisota-elokuvasta näytetään 4k-restauroitu versio.

  Talvisota-elokuvan voit katsoa täältä.
  Tuntematon Sotilas -elokuvan voit katsoa täältä.
   
 3. Ulukai

  Ulukai Moderator Ylläpidon jäsen

  Kyllä se Tomb Raider -filmikin on sieltä tulossa maaliskuussa. Uusi juliste on ainakin anatomisesti loogisempi kuin edeltäjänsä, mutta vähän kyllä tylsä. Etusivun uutinen
   
 4. Aphex

  Aphex Active Member

  Näin tehdään toimintaelokuvan traileri. Odotan kovasti, koska kaksi edellistä osaa ovat olleet erinomaisia.

   
 5. Ulukai

  Ulukai Moderator Ylläpidon jäsen

  Pitänyt jo jonnin aikaa tästä raapustaa, mutta syitä ja perusteluita ja tekosyitä. Mutta! Katsoin pari perjantaita sitten Netflixiin tulleen Godzillan jo samana päivänä suht intopinkeänä, koska idea sarjassa on mielenkiintoinen (ihmiset pakenevat maasta Godzillan takia, mutta palaavat vuosien päästä valtaamaan sitä takaisin) ja animetyyli näytti hienolta. Mutta eh, kauheaa negatiivistelua koko raina. Yleensä tämänmoinen asia ei liiemmin häiritse, mutta vähän tuommottinen ongelmaa-toisen-perään-eteneminen ei itseäni tässä paljoa miellyttänyt. En voi hyvillä mielin suositella muille.

  Kyseessä lienee elokuvasarjan (tai vai vaan pitkäjaksoisen sarjan?) alku, sillä juonikuviot jätetään ihan levälleen lopussa.
   
 6. Pirate fin

  Pirate fin Active Member  Eipä tuosta vielä osaa mitään sanoa, mutta toivottavasti ei petä..
   
 7. Aphex

  Aphex Active Member

  Black Panther. Olipahan hyvä elokuva. Varsin uniikki musiikki, omanlainen visuaalinen tyyli (pääosin, vaikka tylsähköä Marvel-teknologiaakin oli mukana) ja persoonalliset roolisuoritukset (erityisesti kolme naispääosien esittäjää sekä Chadwick Boseman ja Andy Serkis) erottivat tämän yleensä melko tasapaksusta Marvel-laadusta. Captain America Winter Soldier oli kuitenkin tätäkin parempi hieman paremman juonen ja toiminnan puolesta, ja säilyy parhaana Marvel-elokuvana.

  Musiikista jäi Kendrick Lamarin poppia enemmän mieleen pari senegalilaisen Baaba Maalin laulamaa kappaletta. Tämän kylmiä väreitä luovan äänen tunnistin heti Isku Mogadishuun -leffan alusta tutuksi ääneksi. Kappaleet spoilereissa alla, nimissä ei ole spoilereita juonesta.

   
 8. SkyPolaris

  SkyPolaris Moderator Ylläpidon jäsen

  PSN:
  SkyPolaris
  Satuin tuossa verkkokeskusteluissa leffaketjuun ja eilen tuli hankittua elokuvakirjastooni Michael Mannin ohjaama Heat Definitive Edition. Sen verran on kyseistä leffa kehuttu, että odotan innolla, mitä on luvassa.
   
 9. Miqz

  Miqz Member

  XBL:
  Miqz72
  PSN:
  Miqz
  Switch:
  Miqz
  Siis itse Heat leffahan oli aikoinaan ”The rikoselokuva”, ainakin itselle. Komeaa kuvaa ja ohjausta eeppisellä soundtrackilla ja aikakauden ykkösnäyttelijöillä. En tiedä tuosta definitive editionista, mutta kiinnostaa. Kerrohan sitten kokemuksia.
   
 10. SkyPolaris

  SkyPolaris Moderator Ylläpidon jäsen

  PSN:
  SkyPolaris
  Tuo Definitive Edition on 4k-remasteroitu versio. Ainakin blu-ray.comin mukaan laadukas sellainen.

  http://www.blu-ray.com/movies/Heat-Blu-ray/170336/#Review
   
 11. Ulukai

  Ulukai Moderator Ylläpidon jäsen

Jaa tämä sivu