Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Far Cry 2 [PS3]

Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Eka osa jäi kesken siinä vaiheessa kun vastaan tuli jotain öhkömöhkijäisijä. Mutta tässä kakkosessa vissiin on vain reilu meininki aikuisten ihmisten kesken :rolleyes:
Näin sanovat että alienit ja mutantit saivat jäädä ykköseen. Hyvä niin.
 
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Eka osa tuli pelattua 360 läpi ja sitä lisäriä oon vääntänyt jonkin verran, mutta vielä kesken. Pitäisi sekin jossain vaihees läpi vielä mennä vaikkei sillä tarinallisesti olekkaan mitään yhteistä tämän virallisen jatkon kanssa.

Tuo editori vaikutti kyllä aivan hemmetin monipuolislta. Luulin aluks, et olis sellanen samanlainen, kuin tuossa aiemmassa konsoliosassa ja olisi voinut luoda vain pelkkä afrikkalaista kenttää, mutta sillähän voikin tehdä vaikka mitä. Toivottavasti saapuisi pian postista niin pääsisi testaamaan ja vääntämään tuon vanhan kentän uusiks.

Varsinkin tuossa videon lopussa olleet kolossaaliset "monsterit" olivat siistejä :D
 
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Eka osa jäi kesken siinä vaiheessa kun vastaan tuli jotain öhkömöhkijäisijä. Mutta tässä kakkosessa vissiin on vain reilu meininki aikuisten ihmisten kesken :rolleyes:
Heh itsellä meni myös maku siinä kohtaa, kun jotain gorillan näköisiä öttiäisiä singot olalla tuli vastaan. :D

Tässä tosiaan ei mitään alieneita tai örrimörrejä näy.
 
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Näin sanovat että alienit ja mutantit saivat jäädä ykköseen. Hyvä niin.

Heh itsellä meni myös maku siinä kohtaa, kun jotain gorillan näköisiä öttiäisiä singot olalla tuli vastaan. :D

Tässä tosiaan ei mitään alieneita tai örrimörrejä näy.


Oikeastaan sen takia meni koko FC2 hype ohi kun skippasin automaattisesti ykkösen muistojen vuoksi kakko-osan. Vaan tämäpäs taitaakin muodostua erittäin lupaavaksi yllätykseksi(meikälle).

En kyllä muista milloinka viimeksi olisi ollut näin paljon hywwää pelattavaa about 20-25 vuotiaalla peliurallani :D
 
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Ei ole hirveästi noita videoita katseltua eli en tiedä onko tämäkin linkki jo ollut täällä? Omia havaintoja kummiskin pätkästä:
http://www.gametrailers.com/player/40850.html

Huomasin tuosta että kaveri haavoittuu ajassa 00:47 ja rupeaa sitten 20s. aika juoksemaan...

Olisko niin että ko. ajan jälkeen toivut haavoittumisestasi, tai kuolo tulee autom. jos kukaan ei auta ko. ajan aikana? Toki jos joku tulee vielä tekemään lopullisen niskalaukauksen niin eri asia.

Huomasin nimittäin että ajassa 2:45 on näköjään tiimikaveri haavoittunut ja odottelee ajan loppumista mutta tämä pelaaja menee ja antaa auttavan käden ja nostaa hoippuvan kaverinsa tolpilleen (ennen ajan loppumista?).

- Videosta laskin myös että liekinheittimen säiliö riittää n.20 sekunnin tohottamiseen. :)
Tollahan voi antaa tiimikavereille näkösuojaa kun tiimikaveri juoksee esim. kadun yli.
- Ajassa 1:25 joku lähtee kalliolta liitovarjolla niin loppuu matka lyhyeen kun tulee kuulasuihku pipoon. :p
- Kiitettävän tehokkailta myös vaikuttaa aseet, ainakin kun vertaa BFBC:hen. Videon kohdassa 1:35 KK:lla naputtaa menemään eikä tarvitse koko lipasta roiskia "sinnepäin" kuten em. pelissä pitää about samalta matkalta koko vyö tyhjentää.
 
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Videossa häiritsee vähän varsinaisen pelikuvan kliinisyys. Vaihtuvat sääolot ok, mutta muuten tuli mieleen jostain syystä lootan Perfect Dark. Näin Socomin jälkeen kontrasti oli ehkä liiankin räikeä tältä osin. Kun sukassa tuulen mukana lentää hiekkaa ja muuta roskaa, oltiin tässä sellaisessa ruotsalaisessa päivänpaisteessa ettei tosikaan :D
 
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

No niin, ensimmäinen oikein luettava revikka on pystyssä, Games Radarista löytyy ja arvosana tuttuun tapaan spoilattuna: http://www.gamesradar.com/ps3/far-c...2008101515462250036622/g-20070221105850448013
9 - "Far Cry 2 is a game you'll live in. You'll regularly play it until embarrassing o'clock in the morning, and then you'll get up and shamelessly start all over again. And you'll love every second."
Free Africa!!

EDIT: En yleinsä postaa tylsiä Screen Shotteja mutta tämä on pakko heittää pöydälle ja sanoa vielä perään että Ai STNA!!:http://static.gamesradar.com/images...arCry2_Screen19--screenshot_viewer_medium.jpg :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Pelin multiplayer osiosta on tosiaankin puhuttu melko vähän mutta nyt löysin varsin kattavan info paketin senkin suhteen:

Multiplayer in Far Cry 2 attempts to include the dynamic elements of the singleplayer game (such as fire propagation) and to provide as accessible gameplay as possible so that it is available to all skill levels and so that players have specific gameplay aspects to keep in mind when designing their own maps in the map editor.

There can be up to twenty players per map, and the game will ship with fourteen developer-designed maps ranging from the slightly undersized to the modestly corpulent.

Modes
Four modes have been confirmed to be shipping with the game:
Deathmatch
Team Deathmatch
Capture the Diamond
- a slight variation of the standard Capture the Flag
Uprising - Each team has a captain who must capture points across the map, with the assistance of his teammates. Once all points have been captured, the opposing captain must be assassinated to win the round.

Classes
Multiplayer gameplay is class based. Each class can choose an appropriate primary weapon and a side arm, as well as carry explosives such as frag grenades or Molotov cocktails. Players are able to unlock more powerful weapons within each class by spending up to three "blood diamonds" on a class; diamonds are earned through experience points gained by killing other players and completing objectives. Potential upgrades for individual weapons within a class include operation manuals, maintenance manuals, and bandoliers.

There are six classes:
Commando - "Mid-range assault class. Effective at fire-and-movement tactics."
Sharpshooter - "Long-range specialist. Armed with highly accurate weapons."
Guerrilla - "Short-range class. Specializes in close combat and ambush tactics."
Rebel - "Specialist in explosives and fire. Strong on offense or defense."
Gunner - "Heavy firepower specialist. Highly effective from static firing positions."
Saboteur - "Equipped with silenced weapons. Specializes in stealth tactics."

Ja lisätäänpä mukaan vielä 25 minuuttia Off-Screeniä pelistä ja Map Editorista: http://www.gamoholic.net/index.php/...-Far-Cry-2-gameplay-video-and-map-editor.html
 
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Tulipa innostuttua tästä pelistä melkoisesti nyt. Nyt vaan kiinnostaisi että mahtaako pelissä olla tuki näppikselle ja hiirelle, vai pitääkö padilla hakata? Mutta peli tulee kyllä silti tähän talouteen, siitä ei ole epäilystäkään.
 
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Aijai, vanha kunnon Capture The Flag. Eiku siis Diamond. Tota pelimuotoo on kyllä ikävän harvoissa peleissä enää.. :|
 
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

tossa kattonut parin trailerin storesta, ja täytyy myöntää, että aika hienolta näyttää:D
voipi olla että päätyy hyllyyn heti dead spacen jälkeen. onko vielä mitään arvosteluita näkynyt? ainkaan ign ei ole mitään tehnyt...
 
Ylös Bottom