Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Far Cry 3

Re: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Kuumotus vaan kasvaa kun teidän hehkutuksia lueskelen. Valitettavasti opiskelijan tän kuun ostot on tehty ja hankinta menee ensi viikolle. Ei parane enää tässä topicissa vierailla että malttais jotenki pysyä housuissaan.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Toivottavasti huomenna tulee peli, VPD:n kautta Ahvenanmaalta ennakkotilasin. FC 3 on kuulunut odotetuimpien pelien listalleni oikeastaan koko vuoden, ja kun arvosteluja sekä jo pelin saaneiden hehkutuksia on lukenut, odotus ei ainakaan ole helpottunut viime päivinä. Ykkösosaa tuli aikoinaan PC:llä pelattua runsaasti, kakkonen oli sen sijaan pettymys, vaikka tunnelma oli huikea. Pelinä se oli raakile, täynnä puolitiehen jätettyjä ideoita ja uskomattoman rasittavaa vihollisten re-spawnausta, sekä itseään toistavia tehtäviä. Näyttää että Ubi on korjannut paljolti nuo kakkosen viat uusimpaan peliinsä, ja tunnelmassa sekä ympäristössä on palattu ykkösosan juurille, toki onneksi ilman mutantteja. Toivottavasti korjaavat vielä patchilla sen, että HUDin sekä muut härpäkkeet saisi ruudulta pois. Vähän ärsyttää nykypeleissä se, että ruudulle tungetaan mielettömästi tavaraa, mikä heti pilaa immersiota. Tai selviö pitäisi edes olla, että ne saa halutessaan valikoista pois.

Joka tapauksessa voi olla vuoden peli omalla kohdallani. Halo 4 pääsi jo melko lähelle.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Pelihän on tosiaan nyt sitten virallisesti pihalla, joten julkkaripäivän virallinen trailerikin on löytänyt tiensä interwebin ihmeelliseen maailmaan. Sen verran kovaa pöhinää tämän ympärillä on ollut, että joudun varmaankin itsekin poiketa tänään kaupan kautta kotio. Juuri nuo vertaukset ensimmäisen Far Cryn meininkiin terästetyillä ainesosilla kiehtovat ainakin tällä suunnalla. Lisäksi tuo erillinen coop-kamppis kiinnostaa sekin. Moninpelille en ole itse ladannut oikeastaan minkäänlaisia odotuksia.

[video=youtube;l50r4jaSKmM]http://www.youtube.com/watch?v=l50r4jaSKmM&feature=youtu.be[/video]
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Kyllä se huomenna tulee. Samanlailla oli assassinin kanssa, että lähettivät kaksi päivää ennen julkkaria, mutta koska on tilattu ahvenanmaalta, tulee peli postilaatikkoon vasta päivä julkkarin jälkeen. Eli huomenna :)
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Eilen tuli jo ostos ladattavaksi, ja pääsin sitä yöllä joitakin tunteja kokeilemaan. Omaan makuun maistuvalta tuntuu peli. Mukana on kaikki elementit joista open world -peleissä nautin: mahdollisuus päämäärättömään seikkailuun, kaikennäköinen keräily, maisemien ihailu, elukat, hienot pyssyt, kukkien noukkiminen, vaihtuvat vuorokauden ajat, minipelit ja sade ja sen sellainen. Vapaus liikkumiseen on todellakin vapaata, eikä sitä ole toistaiseksi rajattu borderlandsmaisesti, eikä karttaa ole ilmeisesti jaettu kahtia FC2-tyyliin.

Sivuhahmot ovat tavanomaisempaa väkevämpiä, ja ääninäyttely on toistaiseksi ollut vahvaa, mitään Heavy Rain -rimanalituksia ei ole tullut vastaan. HUDin kun vielä saisi pois, niin immersiolle olisi helpompi antautua.

Aseen äänet ovat väkeviä ja vesi on ihan hyvin tehty, antaisin 9/10. Tulee melko vahvat Just Cause 2 -fiilikset, vaikka täysin erilaisesta pelistä onkin kyse.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Verkkokauppa toimii nähtävästi nopeammin kuin VPD. Kaverille ei saapunut VPD:n kautta tuota vielä. Jospa sitä kauppareissun jälkeen ottaisi ensitunnelmat tästä. Peli asentuu tuossa tällä hetkellä. Ai että!
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Lisäksi tuo erillinen coop-kamppis kiinnostaa sekin. Moninpelille en ole itse ladannut oikeastaan minkäänlaisia odotuksia.
Eikä arvostelujen perusteella olisi kannattanut ladata tuolle niin sanotulle co-op-kampanjallekaan, joka ilmeisesti pitkälti koostuu toinen toistaan seuraavien vihollisaaltojen tappamisesta.

Minutkin on tämä peli kuitenkin ennen julkaisuaan onnistunut vakuuttamaan siinä määrin, että päätin tälle mahdollisuuden antaa, vaikka sarjan kakkososa alkoi hyvinkin nopeasti maistua puulta. Nyt kuitenkin vaikuttaisi siltä, että ongelmia on korjattu, ja kaikki on tehty paremmin kuin kakkosessa. Totuus selvinnee viikonlopun aikana.
 
Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Ihan mukava systeemi tuo Uplay kytkös. Riittävästi kun kerää pisteitä Ubisoftin peleillä, niin peliin saa auki jopa yhden uuden single player missionin.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Sitä samaa myös toivon, tein tilauksen VPD:stä joku kun kehui että aina on tullut pelit julkaisupäiväksi.

Itse odotan myös tuolta pakettia. Aikaisemmat tilaukset ovat tulleet julkaisupäiväksi. Kävin katsomassa tilaustietoja VPD:n sivuilta ja siellä luki että pakettini on lähetetty Ahvenanmaalta 27.11 klo 12.03, joten luulisi että se huomenna olisi jo perillä. No... Kyllä se peli odottaa :D

Pitäisi pitää kysely täällä foorumeilla, että mistä porukka on tilannut ja kuinka nopeasti saanut, niin ehkä siitä voisi päätellä mistä kannattaa jatkossa tilata. Lähinnä siis Ahvenanmaalta lähtevät paketit.

No, nauttikaamme nyt viimeisiä kertoja tästä verovapaasta Ahvenanmaan myynnistä sillä se loppuu ensivuoden alussa. Tai ei oikeastaan lopu, mutta se hintaraja tippuu 22 euroon, jolloin uusia konsolipelejä ei ole enää kannattavaa myydä verovapaasti.

Pelien halpamyynti Ahvenanmaalta loppuu
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

En tiedä, mun mielestä tää peli ei ole yhtää hypen arvoinen. Mua alko puuduttaa jo miltein ekan parin tunnin jälkeen. En myöskään tykkää tuosta tavaroiden päivittämisestä jolloin tarvit eri eläinten nahkoja, tuntuu kovin teennäiseltä lisältä ja on muuten vähä hemmetin turhauttavaa kun pitää vaikka reppu päivittää isommaks niin saat jahdata jotain opossumeja yms saaren toiselta puolen melkein. Miksen voi vaan ostaa isoaa reppua ja lompakkoa kun kerta aseetkin saa ilmaiseksi jos teet radio tornin, ja kuka ei tekisi?? .. meh, iso pettymys mulle. Katotaan jos se tosta paranis jotenkin
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Itsellenikään ei peli saapunut tänään. VPD:stä siis tilasin. Varmaan sitten huomenna tulee, ehkä parempikin kun viikonloppu alkaa. Ei kyllä millään jaksaisi odottaa. :)
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

En voinut vastustaa kiusausta kun teidän kehujanne katselin täällä ja marssin sitten samantein kauppaan ton launch trailerin jälkeen. Ei kyllä kaduta pätkääkään, että tämän hommasin julkkarina, plekelläkin on näyttävät graffat.. tuntuma ja äänet ovat kohdallaan, ei tässä tehtäviä ees jaksa tehdäkkään kun ihastelee tota maailmaa.. :)
 
Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Pitäisi pitää kysely täällä foorumeilla, että mistä porukka on tilannut ja kuinka nopeasti saanut, niin ehkä siitä voisi päätellä mistä kannattaa jatkossa tilata. Lähinnä siis Ahvenanmaalta lähtevät paketit
KonsoliFINistä löytyy useita verkkokauppaketjuja. Sieltä vaan parasta valitsemaan.

Tärkeintä on, että peliketjut pysyvät peliketjuina eikä niitä täytetä tilaushöpinöillä taikka ilmoituksilla siitä, kuinka peli tuli/ei tullut kaupasta Pöö.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Voiko joku asiian perehtynyt kertoa, mitä eroa on kauppalla (kartassa "$" päällä) ja toisella kaupalla, joka on kuin kaapi/talletuslokero?
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Kellään mitään hajua mihin noi kameralla otetut kuvat tallentuu??? PS. Omasta mielestä kaiken hypen arvoinen peli tähän mennessä! ;)
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Tilasin tuon Insane Editionin brittien amazonista niin toimiikohan tuossa tulevat DLC koodit Suomen PSStoressa vai pitääköhän minun tehdä erikseen britti käyttäjä jotta voin laittaa koodit britti storeen ja sieltä sitten ladata DLCt? Jos joku näistä asioista paremmin tietävä osaisi vastata? Kiitos jo etu käteen! :)
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Voiko joku asiian perehtynyt kertoa, mitä eroa on kauppalla (kartassa "$" päällä) ja toisella kaupalla, joka on kuin kaapi/talletuslokero?

Ei niillä ole mun mielestä mitään eroa.

Mun mielest ois ollu parempi jos vaikka niiden radio tornien suorittaminen olis avannu kauppaan uusia aseita ostettavaks, nyt ne aseet saa ilmaseks =/ Mulla on lompakko kokoajan täynnä rahaa eikä mitään mihin tuhlata, tietty vois kattoa niiden aseiden lisäosia mut oon pärjänny hyvin jollain perusrynkyllä jossa on punapistetähtäin. Värit nyt on vaan värejä, ei niihin jaksa tuhlata.

Ja kartalla sais näkyä enemmän jotain mielenkiintoisia kohteita, toi maailma on ihan julmetun kokoinen mutta silti se tuntuu kovin tyhjältä. Ei toi sinänsä haittaa mutta se antaisi enemmän mielenkiintoa lähteä samoilemaan johonkin suuntaan. Nyt kun katon karttaa niin mietin pitkään että hmm, mihis lähtis kun jokapuolella on tyhjää, no tuol elää jotain eläimiä mennään nyt ees sit sinne.

Alun sivutehtävät on ollu aika huonoja, yks erilainen sentään oli kun piti löytää kylästä karkuteille lähtenyt tyttö. Toivottavasti tollasia erilaisia tulis lisää.

Mut muut, eli ne wanted-tehtävät ja metsästystehtävät, ne oli ekalla kerralla ok mut sit kun niitä tulee lisää ja ne on käytännössä identtisiä niin ei niitäkään jaksa oikeesti tehdä. Wanted-tehtävissä sun pitää puukolla tappaa pienen ryhmän pomo joka on jossain päin saarta, ja metsästystehtävissä sulle annetaan joku tietty ase ja sillä pitää tappaa X määrä määrättyjä eläimiä.

Kaikesta tosta mun natinasta huolimatta kyl tätä on iha kiva pelata, ärsyttää vaan noi tyhmät tehtävät ja ilmaiset aseet. Saako tässä muuten mitenkään aikaa nopeutettua, eli vaikka nukkumalla jossain punkassa niinku FC2:ssa? Vai pitääkö öistä vaan selvitä ja odottaa aamua? En oo oikein koskaan diggaillu tälläsissä avoimen maailman peleissä juosta yöllä koska tuntuu että missaan jotain kun näkyvyys on huono.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Tuonne videon kommentteihin jo kirjottelinkin tuomion moninpelin osalta. En valitettavasti usko että lähtee lentoon, liikaa perustavaa laatua olevia ongelmia kuten köpö FOV, frame rate sekä ampuminen ihmeellistä liimatähtäin lottoa. (kiitos framejen?) Sitten vielä kun järkevät pelimuodot puuttuu niin aika haaskuun menee taas kenttäeditori, se on kyllä tosi sääli. Noh, sitten sen kuuluisan yksinpelin kimppuun vaan. Eli, toisinsanoen en suosittele ostamaan moninpeli mielessä. Valitettavasti oli aika odotettuakin mutta jotenkin sitä toivoi että kun juurta jaksaen tehdään tuollainen superhyper hieno editorikin niin olisi sitten "perustakin" kunnossa. Ampumisongelmat saattaa johtua lagista koska eilen ei ollut vielä kunnolla pelaajia ja näinollen pelaajat kaukana toisistaan. Mutta vaikka ampuminen olisi täydellistä niin näen tässä silti liikaa ongelmia että jaksaisi napata pidemmän päälle. Esim. MoH vie tätä kuin litran mittaa kaikilla osa-alueilla moninpelinä. Nojoo, mappien määrässä ei vie...

Edit: Niin ja video johon viittasin löytyy tuolta. Ei se mikään sysihuono silti ole, mutta ei erityisen hyväkään.

[video=youtube;eHczmXSkfXE]https://www.youtube.com/watch?v=eHczmXSkfXE[/video]
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Saas nähdä ilmestyykö tuo kovasti odotettu peli postilaatikkoon tänään? PKPltä affenanmaalta tilattu.
Onkos muut pkpltä tilanneet saanu jo pelin?
Itseä kiinnostaa kovasti just nää tutki ja tuhoa open world pelit.
Niin kovasti porukat kehuneet tätä että odottaminen on yhtä tuskaa :)
 
Ylös Bottom